Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Widze juz dawno straciles kontakt z rzeczywistoscia ale najwazniejsze ze koledzy z lawki klepia cie po pupie plusikami, doceniam twoje starania. Naprawde.

I to się nazywa, moi przyjaciele, gorzki post.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza, fałszywymi mesjaszami, obietnicami bez pokrycia, szukają żarliwie dostępu do prawdy, szukają przystani gdzie nikt ich przysłowiowo nie wydyma, nie postawi ich przed faktem dokonanym. Szukają kogoś, z kogo będą dumni, kto spojrzy w oczy, ręką wskaże rozpalony kominek i butelkę wyśmienitej Cherry i zaprosi do towarzystwa. Ludzie szukają akceptacji, szukają pomocy, szukają radości z życia - podświadomie nie lubią mieć w pupie wielkiego, czarnego, amerykańskiego ku,tasa. Tę prawdę oferuje japoński samuraj, wierny ideałom, niosący miecz prawdy na swoich plecach, który skrupulatnie, kropla po kropli sączy krew kłamstw z amerykańskich ust. Kiedy trzeba było chował się w cieniu, dziś wrócił w glorii i chwale zdeptać zieloną swołocz panoszącą się w jego świecie elektronicznej rozrywki. 

Ci wszyscy ludzie, którzy hojnie obdarzają mnie plusami, oni stoją za mną - jesteśmy razem, razem szukamy i znajdujemy prawdę, w której czujemy się komfortowo. Codziennie stajemy przed dylematami, dokonujemy wyborów, które potem zaważą na tym czy xbotowa podklasa będzie mieć co do garnka włożyć. Wieczorem, kiedy świat zasypia otulony w objęciach bezpieczeństwa, które My im gwarantujemy, My naciskamy PS Button i widzimy prawdę. Prędzej czy później podążycie za nami. zmęczeni, zbrukani, upodleni do cna możliwości. 

Wasza ścieżka dobiega końca, nasza rozlewa się szeroko. Podążycie za nami za dokładnie 37 dni, kiedy na amerykańskiej spalonej kalifornijskim słońcem ziemi japoński mesjasz zstąpi na Wasz padół i niczym Mojżesz ześle na Was bomby prawdy:

Xbockie nasienie ścigało ich, wszystkie konie i wozy xbotów

ich jeźdźcy i ich wojsko, i dogonili ich

obozujących nad morzem koło Europy

na przeciw Stanów Zjednoczonych

Na to rzekł Mesjasz PlayStation do wszystkich Graczy: Nie bójcie się, wytrwajcie, a zobaczycie pomoc Japońskiego

Pana, której udzielił Wam już 29 listopada 2013 roku i której udzieli Wam za 37 dni w Los Angeles

Xboty których dzisiaj oglądacie, nie będziecie już nigdy oglądali

Pan za Was walczyć będzie 

A Mesjasz wyciągnął rękę nad smutne xbotowe pustkowie nierozumne i sprowadził gwałtowny

wschodni wiatr prawdy wiejący całą noc i cofnął amerykańską spermą podbite zaślepienie 

i stworzył istoty wolne, a one podążyły za Szlachtą Gamingu

Wody się rozstąpiły i zalała świat rzeka nad-exów i nad-multiplatform najwyższego sortu

Otwieramy dla Was drzwi, stanowymi przyszłość tego co widzicie na ekranach telewizorów HD Ready, tą przyszłością jest na pewno prawda 

tylko PlayStation. 

logo-playstation_318-10089.jpg

Opublikowano

Imo bzdura, jeśli plus zabija rynek to tak samo używki go zabijają.

Opublikowano

tylko sony beka z xboxa, xboty dalej nie mogą tego pojąć że ich konsola to tylko nowoczesny VHS hihihihihihi

xbox+one+infinite+8+seem+vhs.jpg

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Luck, moze Ty pokazesz swoja facjate? Krytykujesz Januszy modelu jeden, kultury Ci brakuje.

Opublikowano

Ciekawe czy xboty znowu po e3 znikną z forum. Daddy i Don zniknęli do czasu aż micro zaczęło się wycofywać z debilnych pomysłów.

Opublikowano

Przepraszam Panowie ale fanboyom mówię zdecydowane nie. W związku z tym dwa ciekawe cytaty:

Fan Nintendo - "...przynajmniej na WiiU jest w co grać a nie to co na PS4"

Fan PC (Mate5) - "...Gdybyście mieli tak bogatą bibliotekę gier indie jak na pc, to nawet nie spojrzelibyście na tę grę"

To tak a propos braku kontaktu z rzeczywistością :)

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Fan PC - "...Gdybyście mieli tak bogatą bibliotekę gier indie jak na pc, to nawet nie spojrzelibyście na tę grę"

Hej, ale może należy mi się to, żebyś napisał, że to mojego autorstwa? Nie po dniami i nocami walczę konsolowymi casualami, żeby ktoś mnie cytował i nie przypisywał mi zasług, co?

Opublikowano

Krul plejstejszyn z jedna gra w konsoli? To za malo zeby mnie reprezentowac. Jeden szereg z Mendrkiem niestety.

Opublikowano

Waldek- brak mi kultury i nie czytam Twoich wypocin. 

3 post w którym do Ciebie się konkretnie zwracam, a Ty zalew gówna- dosłownie. O wszystkim i niczym. 

3 razy musiałem zadać pytanie czy miałeś Xboxa. 

Nie będę pytać o babcie, bo jak do dupy- pisz do dupy, a dupa Cię osra. 

MISZCZ  :sorcerer:

Opublikowano

yyyyy to nie ja pisałem o babci która wymiotowała na widok konsoli :teehee:

Tylko XboxOne  #powerOfCloud

Opublikowano

Trzeba stworzyć forumowe SONY DEFENCE FORCE i raz na zawsze ukrócić bełkot xkmiotów. Walduś byłby naszym niebieskim baronem, Yeti  elitarnym komando a Mendrek szefem propagandy.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Od razu przypominają się posty jakiegoś chorego umysłowo xbota, który twierdził, że x-box miał lepsze gry.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O ile X360 byl mocna konkurencja dla PS3 , to o tyle muszę sie zgodzić , ze porownywanie XBOXa (pierwszego) do PS2 jest nie na miejscu, lekko mowiac.

Opublikowano

4 generacje rzucone hurtem w ciągu kilku lat po zmianie ujstroju. Ten filmik prezentuje kawał pięknej historii.

Opublikowano

PS2 super konsola, PS3 to juz scierwo. No a PS4 latwo podsumowac jednym video:

#nadkonsola

Opublikowano

Waldus pewnie przedawkowal i skakal jak szalony, a jeszcze miedzy czasie napisal posta na A4 i dostal 20 plusow od #sonyslave.

Szlachta sie bawi.

Opublikowano

Ktoś kto ma tylko nadkonsole nie ma prawa mówić o jej wspaniałości.Trzeba mieć także podkonsole bo tylko wtedy można poznać prawdziwą wspaniałość nadkonsoli. Rzekłem.

Opublikowano

W ogóle to beka z Xbox One obecna, jest tyle dowodów pokazujących, jak bardzo skaleczono tę maszynkę. Konsola jest słabsza od PS4, a przy tym większa, w dodatku posiada zasilacz (w przeciwienstwie do PS4), a nawet zasilacz ma wiatrak, lol. Kinect też ma wiatrak! 3 wiatraki.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.