Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

xboty za to mają tylko wejście usb, które z wielką chęcią nadstawiają Billowi

Opublikowano

xboty za to mają tylko wejście usb, które z wielką chęcią nadstawiają Billowi

88dd9aa2e3146147be75a592455f4553.jpg?139

Opublikowano

Czy to, ze ten hub wyglada jak kulki analne czy inne scierwo, to jakas drobna aluzja ze strony M$?

Opublikowano

Xbox One przechodzi samego siebie.

Odpale se Youtuba - YOU NEED GOLD!

co? po(pipi)alo!?

Ok no to zadzwonie na skypie do domu - YOU NEED GOLD

WTF?!

Ta konsola bez golda jest bezuzyteczna.

Ps

Interner Explorer - YOU NEED GOLD

Ahahahahaha

Jaka beka z tego szrota.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

oprócz golda xboty potrzebują przedewszystkim many żeby czarowac rzeczywistosc

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Xbox One przechodzi samego siebie.

Odpale se Youtuba - YOU NEED GOLD!

co? po(pipi)alo!?

Ok no to zadzwonie na skypie do domu - YOU NEED GOLD

WTF?!

Ta konsola bez golda jest bezuzyteczna.

MS takie... takie....

DOBRE

Opublikowano

O cholera, właśnie sobie zdałem sprawę, że jak już wyjdzie project beast i będę chciał w niego zagrać to będę musiał to robić na kruszącym się w rękach padzie i płacąc 195 zł na rok. 

Je.bać sony.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

O cholera, właśnie sobie zdałem sprawę, że jak już wyjdzie project beast i będę chciał w niego zagrać to będę musiał to robić na kruszącym się w rękach padzie i płacąc 195 zł na rok. 

Je.bać sony.

http://www.psxextreme.info/user/25890-sony/

poszedł raport

Opublikowano

Twitch tez nie dziala bez GOLDa, popłakałem skę ze śmiechu.

Opublikowano

A granie online na PS4 działa bez Golda, tfu, Plusa? Takie wyliczanki to były fajne za czasów PS3, teraz to trzeba się pogodzić z faktem, że na obu konsolach trzeba co roku bulić za abonament i nie ma zmiłuj.

Opublikowano

A granie online na PS4 działa bez Golda, tfu, Plusa? Takie wyliczanki to były fajne za czasów PS3, teraz to trzeba się pogodzić z faktem, że na obu konsolach trzeba co roku bulić za abonament i nie ma zmiłuj.

Dziala wszystko, łacznie z grami F2P, multi nie dziala tylko w pelnych produkcjach.
Opublikowano

Je.bać sony.

Popieram.

Je*ac

Opublikowano

samo płacenie abonamentów jest jeszcze do przeżycia, ale wszelkiej maści season passy i tego typu gó.wna to już czyste s(pipi)ysyństwo

Opublikowano

Dziala wszystko, łacznie z grami F2P, multi nie dziala tylko w pelnych produkcjach.

aha, działa wszystko tylko nie to co mnie najbardziej interesuje, czyli online w gierkach

no fakt, śmieszne jest, że bez abonamentu nie odpalisz nawet aplikacji typu twitch czy IE na X1, ale do ch,uja, kto w dzisiejszych czasach nie gra online, a więc kto będzie siedzieć bez abonamentu? Tak czy siak kupisz Golda/Plusa, więc nie obchodzi Cię co jest a co nie dostępne w darmowej opcji.

Opublikowano

samo płacenie abonamentów jest jeszcze do przeżycia, ale wszelkiej maści season passy i tego typu gó.wna to już czyste s(pipi)ysyństwo

No to chyba nie wiesz o czym piszesz. Nie dość, że na wejściu kupując season pass oszczędzasz 20-30% na DLC, to jak są promocje na season passy, to wychodzi, że płacisz za wszystkie DLC tyle co normalnie za jedno.

Opublikowano

Wydaje mi sie,ze gold jest o wiele tanszy od plusa.

MI bierze automatycznie plusa co 3 miechy i to kosztuje 11.99 funta.

Cos mi sie zdaje,ze sony mnie ostro roocha i sa jakies strony gdzie idzie kupic te kody o wiele taniej.

Ja kupowalem live za 22 f na rok a ty sony wyjezda mi z 3 miesiacami.

Opublikowano

No to chyba nie wiesz o czym piszesz. Nie dość, że na wejściu kupując season pass oszczędzasz 20-30% na DLC, to jak są promocje na season passy, to wychodzi, że płacisz za wszystkie DLC tyle co normalnie za jedno.

Maciucha chyba pomylił Season Pass z Online Pass. Niemniej, Season Pass to kupno kota w worku. Współczuję najbardziej posiadaczom Premium Season Pass, którzy otrzymują zabugowane DLC.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ja też wolałbym wykupić przepustkę sezonową. Niby wydaje się, że to większy wydatek ale finalnie sprawdza się to tak jak pisze Don.

Opublikowano

Ja też wolałbym wykupić przepustkę sezonową. Niby wydaje się, że to większy wydatek ale finalnie sprawdza się to tak jak pisze Don.

Ładne wami wydawcy manipulują.

Opublikowano

Zauważ tylko, że kupujesz kota w worku. Współczuję najbardziej posiadaczom Premium Season Pass, którzy otrzymują zabugowane DLC.

Co? XD Przecież season passy można kupić po wydaniu wszystkich DLC, więc to bzdura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.