Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bez Plusa mozna rownież siedzieć na grupach (zwanych imprezami) a bez Golda nie ! Ha!

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jesli Ty raven nie widzisz różnicy to ja Ci nie pomoge, tylko lekarz.

ja pieprzę, sam przyznałem, że na X1 jest ch,ujowiej kilka postów temu, sam odwiedź lekarza, bo wciąż nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem

bla bla na x1 mogę zmienić tapetę a na ps4 mogę włączyć twitcha i oglądać jak jakaś para się bzyka przed kamerką albo strzela robotami z du,py, no super

pytanie kogo to obchodzi, konsolę kupuje się dla gier, a w 2014 roku zdecydowana większość gier ma tryb multiplayer i wokół tego się obraca

w co chcesz grać w singlu na tych next-genach, w knacka 6 razy? Co za gry są teraz? FIFA, BF, COD, Killzone, Forza, Titanfall, NFS, to wszystko obraca się wokół multi. Nawet w inFamous podłączenie do Internetu jest ważne, bo jak inaczej robiliście byście te fotki z share by masturbować się nad teksturą kałuży i trampka

sens jest taki, że każdy normalny z sieci i grania online będzie korzystać, więc jeden ch,uj czy bez golda mogę cośtam zrobić czy nie mogę, na konsoli się gra w gry, a dzisiaj gry to online, więc i tak kupisz ten abonament

no chyba, że chcesz mi powiedzieć, że te konsole są tak nudne, że włączasz wszystkie aplikacje po kolei zamiast grać w coś, nie zdziwiłbym się nawet

Opublikowano

Oszolomiony to ja bede jak kupisz PS4.

No nie jestem taki oszołom, by kupować konsolę bez gier, przykro mi.

Opublikowano

Ale...ale...BattleField?! :ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No i zabijasz rynek.

Takie coś nie istnieje.

Rynek się powiększa i kurczy zgodnie z koniukturą, a żeby ,, zabić " rynek to chyba należy zakazać ustawowo kupna/sprzedaży itp.

Tyle samo sensu co stwierdzenie, że używane gry obniżają sprzedaż premierówek. Po prostu wszyscy czekający na używkę nie chcą/nie mogą kupić na premierę i tyle.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@ Marian446

Czy każda gra, a tym bardziej indie musi być palco(pipi)liwym szpilem dla hardkor wannabies? Bo akurat taki Journey, czy swego czasu The Walking Dead nadrabiają to czymś zupełnie innym i serdecznie proszę darować disy, jeśli jej nie ukończyłeś. 

Opublikowano

W ogóle wiecie, że Platinum Games ma 170 pracowników :o Ja myślałem, że to takie małe studio, a tu proszę... Ciekawe czy MS pokaże na E3 tę ich wspólną grę.

Opublikowano

Nagle sie okazalo, ze placenie za online jest zle, jak w  Plusie po roku dostaniecie demko DriveCluba co nawet nie starczy zeby ukonczyc singla (przypominam sonyslave ze miala byc mozliwosc wbicia platyny)? A tak to same pixele i ''duchowi nastepcy'' ktorzy wygladaja gorzej od oryginalow. 

płacenie za 5 tras drive crapa i jaranie się tym że będzie w ps+ przez tyle czasu, sonybociarnia to najlepsza grupa klientów do dymania, $ony grzmoci ich na dwa baty a oni jeszcze dziękują i proszą o więcej   :(

Dziękujcie MS za namiastkę star treka w ps3/ps4, bo tak to dalej robactwo $ony grałoby na kablu, z memorkami, dokupując network adeptery i inne multitapy.

I nie bron tej (pipi)owej polityki, jakbys nie mogl na swoim PC odpalic przegladarki bo nie oplaciles abonamentu Steam to bys wyj(pipi)al komputer przez okno.

Nie bronię, po prostu się dziwię, że przeszkadzają takie detale. Sytuacja jest ch,ujowa po obu stronach i tyle.Gdyby babcia miała wąsy byłaby dziadkiem. Nie wiem co by było, wiem, jak jest teraz, nie musiałem i nie muszę za nic płacić i nie zanosi się, bym w najbliższej przyszłości musiał.

Xbox One - brak GOLDa

- można wejść do Marketplace

ufff a jednak sonyboty uczą się nowych sztuczek, przy x360 opłacał Golda przez 4lata  bo sądził że bez niego nie ma dostępu do marketplace....jestem dumny. 

Sonyboty trzymać tak dalej a Szlachta Xboxa pozwoli wam podnieś swe czułki spod kamienia :)

Opublikowano

Drive Clubem w plusie jaracie się chyba tylko wy. Wiekszosc posiadaczy PS4 mimo wszystko podchodzi sceptycznie do gry, która zaliczyla 3 obsuwy i 2 razy wrocila na deske kreslarska. 

Ale...ale...BattleField?! :ninja:

Ty kupiles nextgena i w profilu masz 3 gry na krzyz, z czego 2 z nich starczają pewnie na maks 7-10h (chyba ze doliczymy instalacje i 13GB aktualizacji), dodatkowo jedna ma nie wiele wyższe oceny niż wywoływany tuta bezustannie 6xKnack, pozostałe zaś to multiplatformy, które (zresztą jak i najciekawszy ex) można było spokojnie ograc na 360tce, bo roznice sa minimalne (swoja droga ciekaw jestem, czy zobaczymy w tym roku fpsa na nextgenie MS, ktory osiągnie rozdzielczość full HD :teehee:).

Przypierdalasz się do oferty plusa i dobrych szpil pokroju Outlast, Dead Nation, Resogun a grasz na nextgenie w gry z telefonow komórkowych...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Xbox One przechodzi samego siebie.

Odpale se Youtuba - YOU NEED GOLD!

co? po(pipi)alo!?

Ok no to zadzwonie na skypie do domu - YOU NEED GOLD

WTF?!

Ta konsola bez golda jest bezuzyteczna.

Ps

Interner Explorer - YOU NEED GOLD

Ahahahahaha

Jaka beka z tego szrota.

a najgorsze jest to ze do tego jeszcze trzeba polaczenia z internetem...oh wait.
Opublikowano

płacenie za 5 tras drive crapa i jaranie się tym że będzie w ps+ przez tyle czasu, sonybociarnia to najlepsza grupa klientów do dymania, $ony grzmoci ich na dwa baty a oni jeszcze dziękują i proszą o więcej   :(

Zawsze to lepsze niż bijatyka z 1 postacia w programie Games with Gold.

Jechanie po usłudze Sony, która co miesiąc rozdaje 5 dobrych gier na rozne platformy, dodatkowo oferując gry roczne przy usłudze, której nie ma w ogole, albo wypluwa gry za dolara badz 10letnie hity pokroju Fable III, Cracdown, raz do roku "Hitman Absolution CHŁOPCZE" jest z lekka zenujace. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Grafik który pracował nad TLOU dał na fejsie (dla tych co skonczyli):

iRn7FAakpPAeo.jpg

Let me tease you something... Its coming... ;]

Dorosła Ellie? TLOU 2? Chleb z szynką?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Możliwy spoiler z tlou:

PRZY OKAZJI DZIĘKI ZA SPOILER ŻE ELLIE PRZEŻYWA TY, TY. JAK JA TERAZ BEDE GRAL W TLOU SKORO NIE BĘDZIE ZASKO?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Nie ma zasko, nie ma przepro.

Opublikowano

jeśli ktoś ma spoilera na wierzchu, to ty, mate. <twist>

mam nadzieję, że ktoś cie ukarze.

Opublikowano

Przeczytałem zakończenie tlou na wikipedii, hmmm - całkiem niezłe. Nic wyjątkowego, ale spodziewałem się większej sztampy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.