Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Subtelne

to zakonczenie żeby wina z wrażenia nie wylać.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przeczytałem zakończenie tlou na wikipedii, hmmm - całkiem niezłe. Nic wyjątkowego, ale spodziewałem się większej sztampy.

Rozczarowujący post przed snem. Dzięki. Dobranoc.

Opublikowano

Nowe Uncharted, Project Beast, TLoU 2 i remaster jedynki, na dodatek DriveClub i Order 1886. Jak botki to wytrzymają?! :shok:

Opublikowano

Nie ma zasko, nie ma przepro.

lepiej sam daj w spoiler to powyższe.

Spoiler n.t. zakończenia TLOU i waszej wymiany zdań:

Każdy co bardziej rozgarnięty czytelnik czytający o legalnym fappingu do Ellie w odp. na post Figaro, który podkreślił dla kogo jest spoiler, domyśli się zakonczenia.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nowe Uncharted, Project Beast, TLoU 2 i remaster jedynki, na dodatek DriveClub i Order 1886. Jak botki to wytrzymają?! :shok:

DriveClub mialbyć na premiere chyba

cos oszukali

Opublikowano

Greatness awaits!

Lepiej tak niż same bety z okrojoną zawartością i bez grafiki - jak u konkurencji.

Opublikowano

cos oszukali

coz znaczy rok jak sonybojki i tak nie kupia

Opublikowano

Drive Clubem w plusie jaracie się chyba tylko wy. Wiekszosc posiadaczy PS4 mimo wszystko podchodzi sceptycznie do gry, która zaliczyla 3 obsuwy i 2 razy wrocila na deske kreslarska. 

Oszolomiony to ja bede jak kupisz PS4.

No nie jestem taki oszołom, by kupować konsolę bez gier, przykro mi.

Ale...ale...BattleField?! :ninja:

Ty kupiles nextgena i w profilu masz 3 gry na krzyz, z czego 2 z nich starczają pewnie na maks 7-10h (chyba ze doliczymy instalacje i 13GB aktualizacji), dodatkowo jedna ma nie wiele wyższe oceny niż wywoływany tuta bezustannie 6xKnack, pozostałe zaś to multiplatformy, które (zresztą jak i najciekawszy ex) można było spokojnie ograc na 360tce, bo roznice sa minimalne (swoja droga ciekaw jestem, czy zobaczymy w tym roku fpsa na nextgenie MS, ktory osiągnie rozdzielczość full HD :teehee:).

Przypierdalasz się do oferty plusa i dobrych szpil pokroju Outlast, Dead Nation, Resogun a grasz na nextgenie w gry z telefonow komórkowych...

Na Xbonie mam wiecej niz 3 gry wiec naucz sie liczyc, a do tego mam jeszcze PS4 na ktorym tez cos tam ogralem wiec caly czas lepiej niz klepac pol roku w zepsutego BattleFielda. Na dniach tez powinienem dostac Infamous i X360 do ogrania troche zaleglosci. A i jeszcze bym zapomnial o Hearthstone na moim poczciwym lapku.

I nie smieje sie z Plusa bo ogolnie nie jestem targetem tej uslugi - jak chce jakas gre to kupie ja w okolicach premiery. Smieje sie z cebulakow ktorzy podbijaja sobie biblioteke gier bo Sony rzucilo jakies ochlapy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Figaro dzieki za fapmateriał.

Opublikowano

cos oszukali

coz znaczy rok jak sonybojki i tak nie kupia

A ty jak? Grasz już w kinect Sport rivals ? Ten super ex, z którego tak ochoczo wklejaliście gif z motorówką.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Z tego co widac po tematach w dziale xbone, xboty graja tylko w multiplatformowego titanfalla, a taka beka z bf4.

Opublikowano

TF nie ma błędów, nie wysypuję się i cała masa innego shitu. Nie sapią w necie, że to najbardziej zbugowana gra  :sorcerer:

I taka z was elyta, a nikt nie potrafi pojąc, że jedna konsola MS, to 10 jak nie 20 sony lol Więc przy takich różnicach trudno o jakiś specjalny ruch w tematach XO. 

Opublikowano

Czym jest spowodowana przewaga Sony? Tym ze xbone jest slabszy i nie ma gier.

Opublikowano

Cena.

Opublikowano

To tak jak Pepsi vs Coca Cola

Dlaczego Cola się lepiej sprzedaje?

Dłużej na rynku, Mikołaj jest znakiem Coli w święta. 

Sony jest dłużej na rynku. Xbox wszedł w połowie generacji. 360 był cała i teraz 3 konsola. W sumie można liczyć jako 2,5. 

Sony miało więcej swoich marek/postaci. 

Podsumowując- baza graczy jest większa. 

Cena.

PS4 ile kosztuję w MM? 1800? 

XO + TF kosztuję na allegro 1900. 

Opublikowano

XO + TF kosztuję na allegro 1900. 

W końcu cena adekwatna do możliwości.

Opublikowano

Jak podajesz cene Xbona z allegro to tak samo zrob z PS4. Albo podaj ile kosztuje XO w MM jezeli w ogole sprzedaja.

Opublikowano

coś tam pitolę bez ładu i składu

Ty kupiles nextgena i w profilu masz 3 gry na krzyz, z czego 2 z nich starczają pewnie na maks 7-10h (chyba ze doliczymy instalacje i 13GB aktualizacji), dodatkowo jedna ma nie wiele wyższe oceny niż wywoływany tuta bezustannie 6xKnack, pozostałe zaś to multiplatformy, które (zresztą jak i najciekawszy ex) można było spokojnie ograc na 360tce, bo roznice sa minimalne (swoja droga ciekaw jestem, czy zobaczymy w tym roku fpsa na nextgenie MS, ktory osiągnie rozdzielczość full HD  :teehee:).

Przypierdalasz się do oferty plusa i dobrych szpil pokroju Outlast, Dead Nation, Resogun a grasz na nextgenie w gry z telefonow komórkowych...

hav3n, że Tobie po takim pocisku chce się tutaj jeszcze udzielać to ja nie wiem. muszę Ci to otwarcie przyznać - twardą masz psychę. Cała epa na twarz a Ty dalej twardo swoim xbockim torem. 

Opublikowano

Easye nie zaświecił, bo sam na PS4 ograł 11 gier, a z tych 11, tylko 3 są wyłącznie na PS4. 

Resztę mógł ograć na X360 którego posiadał. Jedna to strzelanka 2D gdzie platyna mu zajęła jeden dzień. 

Bez kupna konsoli mógł 3/4 ograć na PC w lepszej oprawie  :sorcerer:

Najtańszy nowy XO kosztuję 1800. Z TF 1899zł

Ps4 1729zł goła. Jest za 1650- ale lokalizacja UK.

Ceny z allegro, konsole na miejscu.

Opublikowano

Ja od początku pisałem, ze PS4 kupuje glownie dla BF i FIFY. Gardze Pecetami - nigdy na nich nie gralem i nigdy nie będę. W NBA 2K i FIFE na PC nie zagram, chyba ze na starszym silniku z innym gameplayem. Wiekszosc ogranych multiplatform dzialala lepiej na PS4 - za swoja przy premierze dalem wlasnie kolo 1710zl (normalnie kosztowala 1790?) z Killzonem, przed zakupem konsoli sprawdziłem, która jest mocniejsza, na której multiplatformy dzialaja lepiej(w końcu to 80% spędzonego czasu na poprzedniej generacji), jak działa system itp. Wiesz - "nie kupiłem PS4 bo taki miałem kaprys". Ogolnie smutne to az jaka MS wydal konsole. Zaloze się ze przy premierze w Polsce jeszcze opuszcza cene, a i tak nikt nie będzie jej chcial.  No ale co się dziwic skoro niektóre gry dzialaja nie wiele lepiej niż na 10 letniej 360tce, w tym najglosniejszy ex...

Na Xbonie mam wiecej niz 3 gry wiec naucz sie liczyc, a do tego mam jeszcze PS4 na ktorym tez cos tam ogralem wiec caly czas lepiej niz klepac pol roku w zepsutego BattleFielda. Na dniach tez powinienem dostac Infamous i X360 do ogrania troche zaleglosci. A i jeszcze bym zapomnial o Hearthstone na moim poczciwym lapku.

I nie smieje sie z Plusa bo ogolnie nie jestem targetem tej uslugi - jak chce jakas gre to kupie ja w okolicach premiery. Smieje sie z cebulakow ktorzy podbijaja sobie biblioteke gier bo Sony rzucilo jakies ochlapy.

Napisałem przecież, że nie liczę multiplatform, mam liczyc Raymana, który na nextgenie wygląda nie lepiej niż na Vicie czy HALO, który wygląda jak wersja na androida ?

Piszesz, ze w Plusie ludzie dostają ochlapy - chociaż pare miesięcy temu wyladowal Raymana (którego levele pewnie ogrywasz - w końcu prawie polowa Legends to Back To Origins :teehee:)

Jeżeli w Plusie sa ochlapy, to jak nazwac usluge MS ? Ja tez gry kupuje na premiere, ale obecnie dzięki usłudze PS+ mam z 30 tytulow do nadrobienia. Wstyd się przyznać, ale o niektórych grach często nawet nie widziałem, a dzięki temu, ze dostałem je w ofercie miałem możliwość zapoznania z top exem PS3 (np. Puppeteer)

Ten ochlap stawiam wyżej niż 3/4 tytulow które wyszlo na Twoim nextgenie.

No i na koniec - wymien mi moze jakie masz obecnie zastrzeżenia do BF'a (pewnie wyjdzie jak z jeczacym Mazzeo, który niestety ciagle pisze o innej platformie niż konsola).

Mam przegrane 140h - taki sam wynik bylby gdybym kupil Xbox One (chyba ze to na One gra jest az tak z(pipi)ana - poza tym, ze chodzi w 720 i ma średnio 10 klatek mniej ? )

Edytowane przez easye

Opublikowano

A stałe te klatki ma? Czy jak Tomb Raider? TR ma więcej klatek, ale spadają, XO ma w miarę stałe.

Opublikowano

Przeciez napisalem ze takie uslugi mnie nie interesuja wiec o co ci chodzi?

W kolko gadasz o tych indykach z bundla za dolara na PC, nie wstyd grac w takie cos na konsoli o mocy 1.8Tflopa?

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.