Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

E3 na horyzoncie i widzę, że już zaczęło się jaranko grami które będą wychodziły na przestrzeni 5 lat, kilka z nich skończy się na trailerze i nigdy nie wyjdzie, wiele trailerów zaprezentuje wysoki poziom jak Deep Down, Motorstorm i KZ2 a tydzien pozniej okaże się, że to render, sporo gier będzie średniakami i wśród tego będa ze 2-3 gry warte uwagi.

Ja wiem, że to CW ale to pierwsze E3 w waszym życiu na które czekacie czy co? Nic was nie nauczyły te targi jeszcze?

Najśmieszniejszy jest w tym wszystkim Yeti który nawet nie grał w Soulsy, bardzo prawdopodobne, że nie zagra w Project Beast ale jara się tak dla zasady bo na jego konsolke zapowiedziano exa a na sprzęt konkurencji nie. Kabaret.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nie no, na pewno sony bedzie miec co najmniej dobry lineup swojej konfy - driveclub, 1886, nowy uncharted to pewniaki i juz one swoje zrobia - do tego pewnie zapowiedza tone indykow, moze na vite pokaza cos ciekawego, a nie wykluczone, ze wreszcie ujawnione zostane te nowe ip od gg czy projekt z santa monica

bedzie co najmniej dobrze u kazdego, z pewnoscia szczegolnie oczo(pipi).nie

Projekt Santa Monica poszedł do piachu. Zanim cokolwiek skleją to pewnie dwa latka miną co najmniej.

do piachu poszedl projekt stiga, jest jeszcze drugi projekt ktorego nie skasowali i dlugo juz nad nim pracuja - niestety najprawdopodobniej wg przeciekkow to kolejny gow, a nie nowe ip

Opublikowano

Długo pracują? Chyba dopiero zaczęli po skończeniu prac nad ostatnim gowem, czyli raptem rok, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Już złożyłem preordera na Project Beast.

Nad nowym GoW pracuje Barlog, czyli oficjalnie, mega jaranko. Chodź nie wydaje mi sie aby Kratos był na E3.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

@Ficuś

Właśnie do do tego piłem pisząc że Sony raczej da ciała na e3, przeciez jak z dużych gier głownie pokażą DC, Order, U4, nowy Gow i Tlou remaster to chyba mnie naciąganie

Raz że te gry to pewniaki, a dwa ileż można robić gier z Kratosem

Mam nadzieje że jednak zaskoczą, pokażą świetne nowe IP, ale i tak poki co najbardziej intryguje mnie nowa produkcja platinum games, ktoś wie czy jest to prawdziwy ex na xbox one czy tylko czasowy ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

mnie zawsze smiesza gify i zdjecia po e3 jak juz zamiast trailerow zobaczymy prawdziwe urywki gameplayow i te wszystkie porownania neogafa czy i jak mocno pocieli grafe wzgledem pierwszych prezentacji :D :D

Opublikowano

Co do Uncharted , to patrzac nawet teraz na zrzuty z U3 i TLOU z trupa takiego jak PS3

Uncharted-3-review-screenshot-2.jpg

the-last-of-us-final-9.jpg

to az mam ciary na mysl o pokazie U4. 

Nowa generacja zaczyna sie pelna para w czerwcu , nie ma co do tego watpliwosci.

juz teraz czuje , ze na poczatku moj mozg nie polapie sie , ze to nie render , bedzie to trzeba obejrzec wiele razy bo sobie uswiadomic prawde.

Greatness Awaits

Edytowane przez erix

Opublikowano

@Ficuś

Właśnie do do tego piłem pisząc że Sony raczej da ciała na e3, przeciez jak z dużych gier głownie pokażą DC, Order, U4, nowy Gow i Tlou remaster to chyba mnie naciąganie

no niestety stety tak wg mnie bedzie wygladac ich konfa na e3 + oczywiscie miliard indykow bo sony kocha devow. oczywiscie nie mozna wykluczyc 10 sekundowego pokazu samochodu w deszczu z napisem gt7 super prologue czy trailera last guardian z napisem coming soon in 2020 ale pieron to wie

sony zreszta mialo zawsze zle logistycznie jak dla mnie zaplanowego te pokazy - ide o zaklad ze znowu jakiej super grze poswieca 2minuty lub pokaza ja dopiero po konfie, a zamiast tego przez 20min jakis dwoch nerdow na scenie bedzie sie jarac jakas popi.erdola, z ktorej tylko mendrek i iras jako jedyni na swiecie zrobia rzecz jasna swietego gralla

Opublikowano

Raz że te gry to pewniaki, a dwa ileż można robić gier z Kratosem

Ileż można grać w Girsy czy hejlo.
Opublikowano

uwielbiam serie god of war -  trojke uwazam do dzis za najladniejsza i najbardziej epicka gre na ps3(ehhh gdyby nie zwalone ostatnie 2h gry :( :() ale moj mozg nie ogarnia jak oni moga przez tyle lat nie stworzyc porzadnego systemu walki i jakiekolwiek replayality dla ich gier. No (pipi)a te wszystkie czesci przechodzi sie jednym i tym samym combo, a jedyna roznica pomiedzy poziomama trudnosci polega na tym jak czesto trzeba robic unik

Opublikowano

@Yeti pewnie kwestia gustu ale jezeli chodzi o gameplay to takie halo czy girsy zjadają kratosa, którego gamepaly jest epicki ale ubogi

Opublikowano

@Yeti pewnie kwestia gustu ale jezeli chodzi o gameplay to takie halo czy girsy zjadają kratosa, którego gamepaly jest epicki ale ubogi

Właśnie, kwestia gustu, sam należę do osób, które chętnie zagrają w nowego GoW, jak i Girsy.
Opublikowano

Jeśli robią nowego GoW, to powinien to być restart serii. Nowy bohater, nowa mitologia i tytuł gry to po prostu "God of War" bez żadnych cyferek i podtytułów.

Ja to chciałbym zobaczyć co Bend robi. Fajnie, że w końcu tworzą na stacjonarkę :)

Opublikowano

@kubson: Kwestia gustu to kwestia, która w tym temacie nie istnieje. Jak dla mnie, Gears of War też ma ubogi gameplay - to typowe pif-paf i do przodu (mówię o singlu). Ze strzelanek Far Cry 3, S.T.A.L.K.E.R. (szczególnie na modach dodających nowy poziom trudności) czy nawet DayZ (jeśli na siłę tę grę nazwiemy strzelanką) mają o wiele ciekawszy, głębszy i bardziej rozbudowany gameplay.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
Ja to chciałbym zobaczyć co Bend robi. Fajnie, że w końcu tworzą na stacjonarkę

Ostatnio Sony rejestrowało znak towarowy "Kill Strain" co wedle gafowców odnosi się w jakiś tam sposób do serii Syphon Filter.

Jeśli robią nowego GoW, to powinien to być restart serii. Nowy bohater, nowa mitologia i tytuł gry to po prostu "God of War" bez żadnych cyferek i podtytułów.

Ja bym jeszcze poszedł dalej i zrobił grę bardziej w stylu Darksiders czyli pseudotwarty świat, dużo zbieractwa, zagadek.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

@kubson: Kwestia gustu to kwestia, która w tym temacie nie istnieje. Jak dla mnie, Gears of War też ma ubogi gameplay - to typowe pif-paf i do przodu (mówię o singlu). Ze strzelanek Far Cry 3, S.T.A.L.K.E.R. (szczególnie na modach dodających nowy poziom trudności) czy nawet DayZ (jeśli na siłę tę grę nazwiemy strzelanką) mają o wiele ciekawszy, głębszy i bardziej rozbudowany gameplay.

Żadne odkrycie, bo Gyros to gierka do multi, a w Stalkerze to nawet nie pamiętam, czy jest tam taka opcja. Oczywistość
Opublikowano

God of war może być ale kratos już nie, marzy mi się się gow w Egipcie :3

Opublikowano

@Ficuś

no niestety stety tak wg mnie bedzie wygladac ich konfa na e3 + oczywiscie miliard indykow bo sony kocha devow. oczywiscie nie mozna wykluczyc 10 sekundowego pokazu samochodu w deszczu z napisem gt7 super prologue czy trailera last guardian z napisem coming soon in 2020 ale pieron to wie

sony zreszta mialo zawsze zle logistycznie jak dla mnie zaplanowego te pokazy - ide o zaklad ze znowu jakiej super grze poswieca 2minuty lub pokaza ja dopiero po konfie, a zamiast tego przez 20min jakis dwoch nerdow na scenie bedzie sie jarac jakas popi.erdola, z ktorej tylko mendrek i iras jako jedyni na swiecie zrobia rzecz jasna swietego gralla

Najlepsza ich konfa to ta, kiedy pokazali Uncharted 2 na początek ( ależ to był pokaz !! ), a później zakończyli GOWem 3. Genialna konfa, świetne gry. Aczkolwiek najlepsza prezentacja gry ever, to The Last of Us w 2012. Późna godzina, długi gameplay i ta końcówka, gdzie Joel rozwala shotgunem głowę, ależ to było wspaniałe, juz w tedy wiedziałem, ze ta gra zarządzi na całego.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

God of war może być ale kratos już nie, marzy mi się się gow w Egipcie :3

Nope. Thor, Odyn, Loki, Walkirie i rozdupcanie Wanhalii.

Opublikowano

System walki w GOW3 jest uboższy od najlepszych w tym aspekcie przedstawicieli gatunku jak Ninja Gaiden i DMC3&4, ale i tak bogatszy od pierwszych odsłon DMC. Mimo to co poniektórzy odbierają mu miano slashera.

Ukończyłem go ponownie po latach, bo nie mam zwyczaju oceniać produkcji, które ostatni raz miałem w rękach 3-6 lat temu i jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu że nie ma sensu traktować was choć minimalnie poważnie

4 bronie zmieniane w locie - głównie 3 wariacje ostrzy na łańcuchach, oraz rękawice Cestus. Możliwość jugglowania przy ich rownoczesnej zmianie, wspieranie zadawaniu demage przy użyciu łuku. Również podczas juggli. 4 czary podporzadkowane każdej z broni, z ktorych na samą, podstawową broń przypada 14 ZAGRAŃ, możliwość przyciagania przeciwników, czy do nich samych. Artefakty bogów. No ale hej seria GOW to 3 zagrania na krzyż. Himalaje ignorancji.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

L1+ :square18x18:  tyle Ci napisze w kwestii combo w serii o łysym mordercy. :D

Opublikowano

Paręnaście powiadasz...

ataridig_610.jpg

Ale ja mówię o tym ile sztuk E.T tam znaleźli a nie ogólnie ile rzeczy wykopali.

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak przechodzić tak kampanię od normala wzwyż. IKSDE

Opublikowano

KRÓL  SPENCER  przemówił, $onybociarnia ma pozwolenie na czytanie tego tylko na kolanach z pochyloną głową:

http://www.ppe.pl/news-28260-microsoft_na_e3_2014___co_szykuje_gigant_z_redmond__kolejna_proba_podbicia_japonii_.html

GRY, GRY, GRY a co tam  z 4the players ?  dalej zapowiedź jednego exa jak rok temu ?   :sweat:

Po e3 znowu znikniesz na miesiąc, a może nawet na wieki, bo to będzie ostateczny cios dla xbone.

synek może na 2-3tyg znikne, idzie lato, urlop na Teneryfie z dziewczyną, sonyboty co najwyżej na mazury z rodzicami lub palcem po globusie   :)  a to że od dawna sporadycznie zaglądam na forum czy donsterydo i inni, no cóż...szlachta Xboxa:

- ma w co grać i nie ma czasu na wojenki nerdów 24/7 czy tam jałowe dyskusje z plebsem

- podróżuje po świecie, na forum zagląda tylko podczas oddawania moczu w światowych klubach kiedy ma chwile przerwy 

X1 ma się dobrze, to że tania maszynka dla biedniejszych ludzi sprzedaje się lepiej nie dziwi, bądźmy wyrozumiali. Sonyboty to też ludzie.

a co do E3 to o MS jestem spokojny, nie ma Dona, jest Król Spencer, rok temu $ony leżało i kwiczało, tak tak cebula rasa cieszyła się że ps4 będzie tańsze i to byłoby na tyle. Nawet jak jakimś cudem byłoby inaczej to kupie sobie wiiu lub ps4, mnie to nie boli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.