Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja mam wrażenie, że Sony ma odkryte wszystkie karty i nie zaskoczy absolutnie niczym. Zobaczymy pokaz The Order, DriveClub, Destiny, pewno The Last of Us, do tego dojdzie jakiś trailer, czy (może) gameplay z nowego Uncharted. Poznamy więcej szczegółów o Project Beast, zobaczymy (może) coś o nowym IP od Guerilla Games i Media Molecule, oczywiście masę tabelek, przechwałek i pierdół o Vicie, w tym kilka(naście) indyków. Na nic więcej nie liczę i każda kolejna zapowiedź gry na wyłączność będzie dla mnie dużym zaskoczeniem. Multiplatformy opanują te targi.

Paradoksalnie bardziej liczę na Microsoft, bo ma więcej do udowodnienia. Musi przekonać graczy, że Xbone może technicznie dokonać cudów i że pociągnie gry w 1080p, poza tym cała konfa ma się skupić na grach. Ciekaw jestem, co oni pokażą. Tutaj mam ogromny znak zapytania nad głową, bo mogę snuć domysły, ale oprócz Halo i kolejnej Forzy nie widzę żadnego pewniaka.

Nintendo też mnie intryguje. To dla nich rzeczywiście będą targi "być, albo nie być" dla Wii U. Mario Kart wygląda świetnie (zobaczymy na ile sprzeda konsolę), brakuje next-genowej Zeldy, którą mają pokazać, czekam na nową grę Retro i zobaczymy jakie asy w rękawie jeszcze skrywają. Wbrew pozorom, to mogą być bardzo ciekawe targi E3, albo bardzo nudne, bo wszystko wycieknie przed nimi.

Opublikowano

Trudno w dobie internetu żeby coś zaskoczyło. Zawsze znajdzie się jakiś wyciek. To już nie są te czasy gdy wszystkie niespodzianki udało się utrzymać w tajemnicy aż do samego pokazu na E3.

Guzik prawda dla chcącego nic trudnego co pokazało Ubi dwa lata z rzędu.

Co i tak nie zmienia faktu, że wycieki są obecnie częstsze niż kilka lat temu.

Opublikowano

Co i tak nie zmienia faktu, że wycieki są obecnie częstsze niż kilka lat temu.

Trudno się z tym nie zgodzić w końcu każdy chce mieć te swoje 5 minut.

Opublikowano

Ubi 3 lata z rzędu zrzuca niespodzianki
2011 - Far Cry 3
2012 - Watch Dogs
2013 - The Division

Dla chcącego nic trudnego. Większość tych wycieków jest pewnie kontrolowana, żeby hajp budować i taka potencjalna niespodzianka nie zaginęła  w tłumie.

Opublikowano

Czy ja wiem czy FC 3 był niespodzianką. Mniejsza z tym w tym roku Ubi ma szanse powtórzyć dokonanie z poprzednich lat. A to dla tego że Jonathan Cooper który obecnie przeszedł do ND pracował wcześniej nad "prototypem rewolucyjnego systemu nawigacji, dla niezapowiedzianego jeszcze, nextgenowego projektu ze stajni Ubisoft Montreal" pytaniem pozostaje czy będzie to już w tym roku i czy będzie to nowe IP , czy może kolejna odsłona którejś ze znanych nam serii.

Opublikowano

Ubi raczej wyskoczy z Far Cry 4. Były już plty o grze, więc najwyższa pora.
FC 3 był niespodzienką na bank, bo pamiętam, że się podczas pokazu zastanawiałem "co to za gra? jaki to ma tytuł?" czyli wcześniej nic o niej nie było, albo jakieś słabe ploty.

Opublikowano

A mi się wydaje, że jednak pokażą BG&E2, w końcu czekali z grą aż do nowej generacji więc to jest idealny moment na pokazanie gry.

Opublikowano

jak pokażą BG&E to dla mnie MS i Sony może się schowac ze swoimi pokazami. Nie ma chyba takiej siły aby te firmy były w stanie pokazać coś lepsze no drugi Beyond.

Opublikowano

Bedzie zarowno Far Cry 4 jak i BGE2, a ten pierwszy praktycznie na pewno. W zasadzie dziwie sie dlaczego go jeszcze nie zapowiedzieli jak ma wyjsc pod koniec roku/na poczatku przyszlego.

Opublikowano

Na bank go zapowiedzą. W styczniu czytałem o tym, że będzie to podobny układ rozgrywki co Far Cry 3 - tylko tym razem mają to być Himalaje. O jakość jestem spokojny bo Ubi od kilku lat nie zawodzi - przynajmniej mnie. AC Brotherhood, Revelations, AC3, Blacklist, FC3 - solidne tytuły, przy których spędziłem masę godzin.

Opublikowano

Ubi oprócz raymana wydaje niegrywalne balasy i taki sam będzie FC4.

Opublikowano

Bardzo spoko.

Opublikowano

Ubi oprócz raymana wydaje niegrywalne balasy i taki sam będzie FC4.

Wg Ciebie FC3 był niegrywalny? A może graliśmy w inne gry?

Opublikowano

FC3 byl w Plusie wiec nie spodziewam sie zlych opinii od posiadaczy tej konsoli  :P

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Daje negatywną opinie, zwykłe pifpaf wręcz nudne momentami, tylko ten vaas czy jakoś tak był kozak.

Opublikowano

FC3 nie jest exem x-boksa dlatego jest niegrywalny. Jak by był exem to by zaraz za gejlo byl najlepszym fpsem minionej generacji. Bo przecież fc, Killzone, resistance, cod i bf to kupa. Tylko krasnale ogrodowe i zielony Power rangers

Opublikowano

hav3n - bo jak cos się dostaje za free w ramach abonamentu to trzeba w to grac i chwalic ? :D

Akurat w tej usłudze jest tyle gier, ze jest w czym wybierac, jeżeli dany szpil Ci nie pasuje - to nie Games With Gold z grami pokroju Defense Grid.

Sam akurat FC 3 przeszedłem na 360tce, nawet scalakowalem - jedyny minus to marny framerate, ale sama gra, fabula i gameplay im się naprawdę udal.

Edytowane przez easye

Opublikowano

FC2 był żenadą, ale trójka jest jak najbardziej spoko. Analogiczna sytuacja jak z AC1 i 2 - pierwszy schematyczna kupa, drugi bardzo ok.

Opublikowano

Szkoda, ze zabrakło im czasu na zrobienie walk z bossami ponad poziom "wychyl gałkę/naciśnij A".

Opublikowano

Daje negatywną opinie, zwykłe pifpaf wręcz nudne momentami, tylko ten vaas czy jakoś tak był kozak.

twoja opinia sie nie liczy bo ty kupujesz gry zanim one pojawia sie w plusie.

Opublikowano

Czytac się waszych farmazonów nie da.

Zaraz przejdziemy do tego, ze PS+ to jednak kiepska usluga, bo za dużo swietnych gier daja za blisko od premiery. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mi akurat FC3 nie podszedl, podobnie jak wiele ostatnich gier Ubisoftu. Ale milo patrzec jak sie motacie bo uzylem slowa "Plus" w moim poscie :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czytac się waszych farmazonów nie da.

Zaraz przejdziemy do tego, ze PS+ to jednak kiepska usluga, bo za dużo swietnych gier daja za blisko od premiery. :teehee:

PS+ to kiepska usługa, bo nie daje gier na xboxa :ninja:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.