Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Haha, Zeratul, nie wiem w jakim ty świecie żyjesz, może odstaw te narkotyki?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

zeratul tak sie nie mógł doczekac wydymania przez Billa na E3, że aż kolonoskopie se fundnął

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=EHzHoMT5eRg

BELIEVE

"After all this time?"

"Always" ...

Xbox nigdy nie dostanie gier pokroju ICO, SOTC, czy Okami, u nich tylko strzelanie do botów, laserki i pudziany, bo coś bardziej ambitnego microsoft nie chce na swojej konsoli (Heavy Rain, Rime), czy nie da pieniędzy na projekt (Journey). Dobrze, że Sony ma inne podejście, a z powyższego trailera bije mega klimat i moc.

Opublikowano

Sony moze Microsoftowi buty czyscic... jak Playstation 3 okazalo sie byc megaporazka to japonczykom zajelo z 4 lata naprawienie sytuacji. Microsoft popelnil jeszcze wiekszego samoboja z xbox one i pozbieral sie w 2 miesiace.

To jak, MS wymienił hardware na lepszy?

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=EHzHoMT5eRg

BELIEVE

"After all this time?"

"Always" ...

Xbox nigdy nie dostanie gier pokroju ICO, SOTC, czy Okami, u nich tylko strzelanie do botów, laserki i pudziany, bo coś bardziej ambitnego microsoft nie chce na swojej konsoli (Heavy Rain, Rime), czy nie da pieniędzy na projekt (Journey). Dobrze, że Sony ma inne podejście, a z powyższego trailera bije mega klimat i moc.

Oczywiscie ze nie chce Heavy Rain, nikt nie chce tej kupy... wstyd mi za Microsoft, ze Walking Dead sie ukazal na XBL. 

Opublikowano

No fajny ten zeszłoroczny temat E3. Niektóre posty są dosyć... ciekawe.

Np ten ragusa:

Pod względem gier obie konsole prezentują się podobnie. Obie mają fantastyczne multiplatformy i po kilka exów, w które z przyjemnością bym zagrał. Wiadomo, jedne gorsze, drugie lepsze, połowa i tak 3 razy będzie przełożona itd., no ale bym zagrał. Gdyby tylko to różniło XO i PS4, to miałbym bardzo ciężki orzech do zgryzienia.

No ale już nie mam. Leżąc półprzytomny w łóżku już teraz mogę z pełną świadomością stwierdzić, że za 2-3 lata pod moim telewizorem zagości jedyny słuszna konsola z dwóch braci bliźniaków.

9012525558_2ce99f1881_c.jpg

I mam nadzieję, że wy również dokonacie słusznego wyboru.

Dzisiaj nawet posty Mendrka mnie nie wku.rwiają. Kocham was wszystkich.

;]

Opublikowano

Yo Figaro ale ja sie nie kloce, ze PS4 jest lepsze bo jest... grami jednak Microsoft zniszczy Sony bo niszczyl je przez ostatni rok... a teraz bedzie jeszcze latwiej bo Phil jest u sterow. 

Opublikowano

Obyś miał rację :D Niech ten Phil zapowie Conkera/Banjo, zayebiste nowe IP od Platinum i jrpg od mistwalkera i Sony może się schować ze swymi samograjami :)

Opublikowano

Ten filmik będzie ikoną M$ przez całą obecną generację :D no i jeszcze był taki jeden gdzie słowo skrót TV użyty był 50x :D

Po E3 2014 nic się nie zmieni, PS4 wiodącą platformą do końca tej generacji i nawet krasne z Halo 8 tego nie zmienią  :sorcerer:

Opublikowano

No beczułka filmik. 

Od kilku tyg cisza w temacie TV. 

Ms zrozumiał swój błąd, naprawił przed premierą, a teraz postawi kropkę nad i. 

Przecież nie będziemy się jarać kolejną odsłoną Kratosa- Kwadrat,kwadrat,kwadrat,kwadrat, trójkąt. 49xcombo. A teraz wciśnij R1 i lewy analog w prawo.... k**@#a, jeszcze raz  :turned:

Opublikowano

Yo Figaro ale ja sie nie kloce, ze PS4 jest lepsze bo jest... grami jednak Microsoft zniszczy Sony bo niszczyl je przez ostatni rok... a teraz bedzie jeszcze latwiej bo Phil jest u sterow.

Wymienisz wreszcie te gry, czy się nie doczekamy?

Aha, M$ takie dobre, że teraz w Plants vs Zombies dodali mikrotransakcje. Oczywiście owieczki M$ wypinają dupki i jeszcze za to dziękują.

Opublikowano

Znalazłem w poście Zaratusztry sprzed roku:

xbone.jpg

Będzie znowu to samo.

Opublikowano

Miałem dziś rozmowę w pracy, która mnie rozwaliła. Wychodzę na przerwę, na szluga, z facetem z innego działu. Koleś wiedział, że interesuję się konsolami, chciał wiec zagadać jakoś. No to atakuje z tekstem: (facet jest totalnym niedzielniakiem, gra z synem w Fifę i to chyba tyle)

"kupiłeś już PS4"?

- Nie, kupiłem Xone (dla Forzy 5, najlepszy exclusive na ten moment, inne lata świetlne za nim, PS4 dokupię w najbliższych miesiącach, to będzie w tej generacji moja główna konsola-  wszystko na to wskazuje)

- popier.doliło cię chyba, przecież iksboks jest dwa razy gorszy!!!

- (robię oczy ja piątki) OOOO, a dlaczego?

- bo ma dwa razy mniej tych no....

- czego? gier?

- nie...dwa razy gorszą....(facet nie wie jak sie wysłowić, brakuje mu słownictwa technicznego)

Okazuje się, że gdzieś tam wyczytał, że Xone nie obsługuje 1080. Po co o tym wspominam? Bo koleś ZUPEŁNIE (niemal) się grami nie interesuje, nie czyta o nich, nie rozmawia- a jednak doszła do niego taka informacja- czy raczej plotka, bo to nie jest prawdą z założenia.

Ja wiem, słyszałem o tym, że tak się dzieje. Ale słyszeć to jedno, zostać zabity taką gadką przez "wąsatego janka" z brzuszkiem, z roboty- to inna bajka.

Nie wiem co by musiał MS zrobić w tej sytuacji- internet zabije tą konsolę- na zasadzie "marketingu szeptanego". A taki marketing, u niedzielniaków działa z ogromnie opóźnionym zapłonem- nawet jeśli MS pokaże swietne gry na E3, to zanim tłuszcza takie informacje zdobędzie, minie ogrom czasu. Moze być już o wiele za późno.

Wniosek- jedynym przeciwnikiem dla Sony jest ono samo, ale spokojnie, japońska firma nieraz potknęła się o własne nogi.

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

No beczułka filmik. 

Od kilku tyg cisza w temacie TV. 

Ms zrozumiał swój błąd, naprawił przed premierą, a teraz postawi kropkę nad i. 

Ha ha, dorodny rodzyn.

Opublikowano

Skoro dla Ciebie rodzynem jest olanie always online i blokowanie używek, to..... ok.

Opublikowano

Skoro dla Ciebie rodzynem jest olanie always online i blokowanie używek, to..... ok.

Nic nie zrozumial, slupki w excelu sie nie zgadzaly.

Opublikowano

Temat wałkowany setki razy. To że odpuścili ten pomysł nie znaczy że kiedyś do niego nie powrócą.

Opublikowano

Miałem dziś rozmowę w pracy, która mnie rozwaliła. Wychodzę na przerwę, na szluga, z facetem z innego działu. Koleś wiedział, że interesuję się konsolami, chciał wiec zagadać jakoś. No to atakuje z tekstem: (facet jest totalnym niedzielniakiem, gra z synem w Fifę i to chyba tyle)

"kupiłeś już PS4"?

- Nie, kupiłem Xone (dla Forzy 5, najlepszy exclusive na ten moment, inne lata świetlne za nim, PS4 dokupię w najbliższych miesiącach, to będzie w tej generacji moja główna konsola-  wszystko na to wskazuje)

- czego? gier?

- nie...dwa razy gorszą....(facet nie wie jak sie wysłowić, brakuje mu słownictwa technicznego)

Okazuje się, że gdzieś tam wyczytał, że Xone nie obsługuje 1080. Po co o tym wspominam? Bo koleś ZUPEŁNIE (niemal) się grami nie interesuje, nie czyta o nich, nie rozmawia- a jednak doszła do niego taka informacja- czy raczej plotka, bo to nie jest prawdą z założenia.

Ja wiem, słyszałem o tym, że tak się dzieje. Ale słyszeć to jedno, zostać zabity taką gadką przez "wąsatego janka" z brzuszkiem, z roboty- to inna bajka.

Nie wiem co by musiał MS zrobić w tej sytuacji- internet zabije tą konsolę- na zasadzie "marketingu szeptanego". A taki marketing, u niedzielniaków działa z ogromnie opóźnionym zapłonem- nawet jeśli MS pokaże swietne gry na E3, to zanim tłuszcza takie informacje zdobędzie, minie ogrom czasu. Moze być już o wiele za późno.

Wniosek- jedynym przeciwnikiem dla Sony jest ono samo, ale spokojnie, japońska firma nieraz potknęła się o własne nogi.

A na koniec okazalo sie, ze Prawdziwek pracuje z waldkiem.

Opublikowano

Gadka o E3 tak jakby to miało być jutro. Przypominam że to jeszcze cały miesiąc , także na ostateczny upadek x720p trochę trzeba poczekać.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Mało tego, to będzie i tak. Jak nie dziś, to jutro, a jak nie jutro, to pojutrze ;) 

Na PS4 zablokowali składanie się w kilku na grę. 

Nie ogarniam cen za cyfrowe gry. Takie GTA V po ile było na PSstore? 249zł? W sklepie 199. Nie zachęca do kupna w tej formie. I od dawna się trąbi o tym jacy to producenci biedni z powodu używek. Na rynku PC pozbyli się w pewnym sensie problemu, bo jeden kod(gra) jeden komp/konto. Można się bawić w zakładanie konta, ale po co. 

Brak składek, jedna gra=jedna konsola, a za kilka lat wszyscy będą online i nawet nikt nie będzie wył neta w komórce.... future. 

Opublikowano

Yo Figaro ale ja sie nie kloce, ze PS4 jest lepsze bo jest... grami jednak Microsoft zniszczy Sony bo niszczyl je przez ostatni rok... 

Czuje się zniszczony ofertą kinecta wobec TLOU, GT6, Dragons Crown, GOW Ascension, Ni No Kuni, Sly Cooper 4, Ratchet & Clanck i Pupeteera.  

Bo chyba nie mówimy o ostatnim, który nie dobił nawet półmetka.

Opublikowano

Yo Figaro ale ja sie nie kloce, ze PS4 jest lepsze bo jest... grami jednak Microsoft zniszczy Sony bo niszczyl je przez ostatni rok... 

Czuje się zniszczony ofertą kinecta wobec TLOU, GT6, Dragons Crown, GOW Ascension, Ni No Kuni, Sly Cooper 4, Ratchet & Clanck i Pupeteera.  

Bo chyba nie mówimy o ostatnim, który nie dobił nawet półmetka.

Ostatni rok to pewnie okres od 6 maja 2013 do 5 maja 2014, a dyskusja tyczy sie PS4 i Xbone, wiec Battlefield 4 na PS4 w 1080p versus wysyp najlepszych gier only on Xbox One

Opublikowano

"kupiłeś już PS4"?

- czego? gier?

Nie zdziw się jak od jutra ludzie zaczną dziwnie szeptać na twój widok i wytykać cię palcami. Na premię też już bym na twoim miejscu nie liczył.

No w każdym razie chłońcie prawdę płynącą spod moich palców:

Botki przed E3

ogkqif.gif

W trakcie E3

George-Costanza-Squirts-Ketchup-at-Table

I po E3

2vmvgh3.gif

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Uprościłbyś mówiąc ostatnich 12 mies. Jak na razie X-Box ma lekką przewagę:

Forza5, DR3, Ryse nikogo i Titan... dostępny w jedynej poprawnie działającej wersji na PC

Infamous SS, multi KZ SF, Knack nikogo, lepsze multiplatformy.

Gdzie tu widzisz solidne zmiażdzenie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.