Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszym dowodem na zmiany jest wylozenie kasy dla Respawn na TF na jesien by gra wyszla w terminie.

Co i tak przyniosło jedynie umiarkowany skutek.

System seller to nie byl , a Xbone i tak przegral z PS4 w tamtym miesiacu.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Obniżka ceny do 399 dolców plus mega kampania na Halo 5 i pewnie odzyskają NA. Ale o reszcie świata mogą zapomnieć.

Opublikowano

Obniżka ceny do 399 dolców plus mega kampania na Halo 5 i pewnie odzyskają NA. Ale o reszcie świata mogą zapomnieć.

Ten statek juz odplynal

Opublikowano

Ja bym kupił PCta bo konsol nie ma po co kupować w tej chwili, może w przyszłym roku. Do CARSów w pakiecie dostaniesz darmowe skórki od community i jakieś mody pewnie.

A złożyłbyś tak na szybko nam tutaj zestaw za 1699 złotych do CARS? Tak wiesz, żebym grał przynajmniej w oprawie takiej jak na ps4.

Nie chce mi się szukać poszczególnych części ale 7850 (dobrze by było wziąć XFX) + i5 2500k są tanie, szczególnie jeśli kupuje się używane części z gwarancją tak jak ja. Płyta, ram i zasilacz w 1700 powinna się zmieścić. Do tego podkręcasz karte i procka i masz całkiem fajny budżetowy sprzęt.

Edit: A no i obudowa. Jak exact słusznie zauważył możesz zostawić ze starego kompa :D A napęd rzeczywiście wyrzucić, ja swój sprzedałem 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ja bym kupił PCta bo konsol nie ma po co kupować w tej chwili, może w przyszłym roku. Do CARSów w pakiecie dostaniesz darmowe skórki od community i jakieś mody pewnie.

A złożyłbyś tak na szybko nam tutaj zestaw za 1699 złotych do CARS? Tak wiesz, żebym grał przynajmniej w oprawie takiej jak na ps4.

Zaraz bedzie

- Obudowe mozna zostawic z wczesniejszego pcta

- z uwagi na nie za duza kwote na zlozenie pieca to na upartego mozna uzyc zasilacza tez ze starego pieca

- naped jest nam nie potrzebny bo mamy 21wiek

- monitor tez zostal nam 27"FHD z wczesniejszego kompa bo na mniejszym nie ma sensu odpalac FHD

- myszki i klawiatury nie liczymy, kazdy ma w piwnicy

- co do procesora, rami, grafiki i plyty glownej to warto poczekac az ceny spadna.

- aaaa Windowsa tez kazdy ma w piwnicy wiec jego tez nie trzeba liczyc

Opublikowano

Ten statek juz odplynal

Nieee... Jednego MSowi nie można odmówić, jak chce dowalić marketingiem, to dowali z pięści :P

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ten statek , czyli europa+jpn (duh!)

A w USA to zgadzam sie , ze kiedys namieszaja , w koncu TVTVTV zaprocentuje , jak i wspomniane Halo.

Opublikowano

Do tego dochodzi koszt kabla do 42' tv, drugiego do audio, oraz pada dobrej jakości i już doliczasz 200-250 zł. A co gdybyś chciał zagrać na splicie/ wspólnym ekranie? Bo o opcji na 4 graczy jak w Motorstorm PR mozesz zapomnieć.

Opublikowano

Co jeden to cięższe dragi. Od Spencera już się rzygać chce. Przecież ten koleś stał na czele Microsoft Game Studios od lat i pośrednio odpowiadał za wszystko, co m$ wypluwał na szrota. Teraz tylko przydzielili mu więcej obowiązków, a botkom się wydaje, że im dzięki temu exów przybędzie :lol:

Opublikowano

Nie chce mi się szukać poszczególnych części ale 7850 (dobrze by było wziąć XFX) + i5 2500k są tanie, szczególnie jeśli kupuje się używane części z gwarancją tak jak ja. Płyta, ram i zasilacz w 1700 powinna się zmieścić. Do tego podkręcasz karte i procka i masz całkiem fajny budżetowy sprzęt.

Edit: A no i obudowa. Jak exact słusznie zauważył możesz zostawić ze starego kompa :D A napęd rzeczywiście wyrzucić, ja swój sprzedałem 

Taka osoba budowałaby zestaw od nowa, więc nie można zapominieć o obudowie. Czyli 6 stówek za 7850+7 stówek za procesor, do tego wiadomo, jakaś płyta główna, ram, buda no i powiem ci, że będzie ciężko zmieścić się w tych 1699 zł. Osobiście wolałbym w takiej sytuacji nie kombinować i wziąć ze sklepu PS4.

Bo widzisz, o ile ty, czy ja możemy sobie pograć w CARS w 1080p albo i wyżej w grafice lepszej niż na ps4, to nie zaprzeczysz chyba, że twój sprzęt nie kosztował tyle, co PS4.

Bo mój na przykład był sporo droższy. Dlatego też ewentualna "beka" z CARS na PS4 jest moim zdaniem nieuzasadniona.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Co jeden to cięższe dragi. Od Spencera już się rzygać chce. Przecież ten koleś stał na czele Microsoft Game Studios od lat i pośrednio odpowiadał za wszystko, co m$ wypluwał na szrota. Teraz tylko przydzielili mu więcej obowiązków, a botkom się wydaje, że im dzięki temu exów przybędzie :lol:

Cos w tym jest... w koncu Kaz Hirai byl jednym z winowajcow porazki PS3 i straty 4mld dolcow na konsoli przez Sony. Teraz stoi na czele firmy... 

Opublikowano

Taka osoba budowałaby zestaw od nowa, więc nie można zapominieć o obudowie. Czyli 6 stówek za 7850+7 stówek za procesor, do tego wiadomo, jakaś płyta główna, ram, buda no i powiem ci, że będzie ciężko zmieścić się w tych 1699 zł. Osobiście wolałbym w takiej sytuacji nie kombinować i wziąć ze sklepu PS4.

Bo widzisz, o ile ty, czy ja możemy sobie pograć w CARS w 1080p albo i wyżej w grafice lepszej niż na ps4, to nie zaprzeczysz chyba, że twój sprzęt nie kosztował tyle, co PS4.

Bo mój na przykład był sporo droższy. Dlatego też ewentualna "beka" z CARS na PS4 jest moim zdaniem nieuzasadniona.

Tyle że ja ani razu nie zaprzeczyłem w tym temacie, że PS4 to opłacalny deal. Beki z CARS na PS4 też nie kręciłem bo piszę czwarty raz chyba, że wygląda całkiem dobrze więc właściwie nie wiem do czego się odnosisz.

Nie zmienia to faktu, że nie kupił bym tej konsoli w tym roku. Miałem brać na premiere Destiny ale zrezygnowałem po tych ostatnich gameplayach. Kupie pewnie gdzieś w przyszłym roku jak pojawi się gra dla której warto ten plastik kupić.

A PCta w tym roku kupił bym chociażby dla 2 RPGowych mesjaszy które pójdą też pewnie na słabszych sprzętach - Pillars of Eternity i Wasteland 2.

Opublikowano

A PCta w tym roku kupił bym chociażby dla 2 RPGowych mesjaszy które pójdą też pewnie na słabszych sprzętach - Pillars of Eternity i Wasteland 2.

Chyba o czymś zapomniałeś...

A w tym całym najeżdżaniu na pecety najbardziej bawią mnie uwagi, jakoby przeciętny blacharz grał na kompie sprzed lat, na którym nie osiągnie poziomu grafiki PS4. Tj. uwagi osób, które same PS4 w ogóle nie posiadają, tylko nadal mają podłączonego ośmioletniego past gena. Najprawdopodobniej otrzymanego na komunię. ;>

Opublikowano

Adi oczywiście uwzglednileś że za 3-4 lata obecne tytuły na ps4 będą już wyglądać słabiej i myślisz że zamieścisz się przy tym w tych 1700 zł, grając we dwoch na padach (lub padzie i kierownicy) w takie pecetowe Project Cars A.D. 2018?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Adi oczywiście uwzglednileś że za 3-4 lata obecne tytuły na ps4 będą już wyglądać słabiej i myślisz że zamieścisz się przy tym w tych 1700 zł, grając we dwoch na padach (lub padzie i kierownicy) w takie pecetowe Project Cars A.D. 2018?

Widzę, że trzeba jasno napisać bo dalej nie rozumieją.

TAK opłaca się kupić PS4, jeszcze nie teraz bo nie ma gier ale stosunek cena-jakość samej konsoli jest dobry jeśli nie będzie nam przeszkadzać słaby framerate i ewentualna upscalowana rozdzielczość w przyszłości. 

Tyle, że do tego dochodzi cena gier i abonament online które sprawiają, że zabawa w konsole wcale tak tanio nie wychodzi.

Ten PC za 1700zł o którym mówimy jest natomiast przejściowym rozwiązaniem (przynajmniej dla mnie by był).

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

No okay, okay, nie czytałem twoich ostatnich postów uważnie, ale i tak biorąc pod uwagę np. zestaw z dwoma padami za te załóżmy "1699zł" vs pc o tej samej specyfice + 2 dodatkowe kontrolery i kabel video, nie pozwolą ci się zmieścić w zbliżonej cenie. No chyba że nie zależy ci na tym samym komforcie i możliwościach (duży tv, split screen itp).

Opublikowano

Śmieszna, blacharska propaganda. Ty sobie lepiej popatrz na odbicia w kałużach na blasze - to jest dopiero (pipi) w twarz :lol: Tyle spuszczania się nad blaszanym mesjaszem, już pewnie ze dwa tytany w SLI czekają, a gra wygląda prawie identycznie, jak na konsoli - na dodatek ze trzy klasy gorzej od DriveClub.

Propagande to siejesz ty.

Heh Irasku ja w te odbicia w kałużach patrze u siebie w grze a nie na screenach. Wszystko z nimi w porządku.

No i to nie jest żaden "blaszany mesjasz" tylko multiplatforma która najlepiej wygląda na PC. Nie wiem co ma oznaczać to sformułowanie "prawie identycznie" bo te elementy grafiki o których pisałem w poprzednim poscie są faktem a nie wymysłem.

A co do DriveCluba to zobaczymy po premierze bo te ostatnio wrzucane screeny były w rozdzielczości 8000x4500. A może jeszcze wcześniejsze gameplaye były z PC jak w przypadku Forzy :whistling:

Odpal Project C.A.R.S w takich detalach jak na PS4 na blaszce za 1699 złotych... dziekuje, dobranoc, możesz iść dalej wcierać nektar w swojego GTX'a 780, mam nadzieje, że na owej karcie także kotlety smażysz Niedzielne. Nadkonsola mesjasz, PC ścierwo, o Xbonie nie mowie, bo nie wolno kopać leżącego. P Cars będzie w qHD w Low/medium. badum-tss

A czemu ma odpalac na pc za 1699 zł, jesli go stac i może sobie kupic lepszy?

Relatywnie to obecna generacja jest chyba najsłabszą whistorii. Bez przesady żeby remake tomb raidera miał na Xone problemy z frameratem i żeby developer portujący The last of us mówił, że WALCZY o 60 klatek. Walczy.

I teraz co, nie lepiej by te ps4 kodztowało z 2300 - 2500, ale żeby przez te 3 lata trwania nie było problemów?

Do kitu ta generacja. Jak odpaliłem BF na Xone to nie mogłem uwierzyć w to co widze. Taki Killzone jest znacznie ładniejszy ale też dupy nie urywa

Z jednej strony mam to gdzieś, ale slepy tez nie jestem, nowe konsole ssą na starcie

Opublikowano

Problem tylko taki ze ladniejszej gry niz Infamous SS to nie ma....

Opublikowano

No nie wiem, nie gram na pc, ale z tego co widze to głupie mody do Skyrima są czasem na podobnym poziomie (twarze).

I z tego co widziałem to BF3 z pc wygląda lepiej niż BF4 z konsol (tak mi sie zdaje bo widziałem go dawno)

Opublikowano

Dodaj jeszcze na youtubie.

O ile X1 to spierdoolona konsola i tam nawet Forza wyglada srednio, to na PS4 czuc moc i nowa generacje, my to czujemy ze zdwojona sila bo stara generacja trwala zbyt dlugo, zakup nowej generacji nie jest zbyt drogi, a jak ktos nawet lubi glupia Fife to warto zrobic przesiadke, roznica jest widoczna.

1699zl to nie sa duze pieniadze bo sa na rynku karty graficzne ktore sa drozsze niz cala konsola.

Opublikowano

Tak się zastanawiałem kto zareaguje bólem dupy szybciej, Ty czy twój giermek Zeratul.

Opublikowano

Tak się zastanawiałem kto zareaguje bólem dupy szybciej, Ty czy twój giermek Zeratul.

Nie kompromituj sie juz figaro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.