Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co tam od wczoraj w CW? Nie chce mi się przeglądać 10 poprzednich stron xD

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dwa zdania, trzy screeny i tyle bólu w rziciach xbotów :ermm:

Opublikowano

Oby to z Heavenly Sword się potwierdziło !!

Generalnie lista ciekawa, jak się potwierdzi, to królik Spencer może oddać stanowisko. Tylko po jaką cholerę God of War :S

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

@Moldar, Iras: A Halo 2 Ty przeszedłeś?

Ej, ale bez przesady Zeratul bo teraz to leci trolling na maxa. Nie powiesz mi, że Heavenly Sword czy DmC to złe gry bo chyba yebnę śmiechem zaraz. HS to przede wszystkim świetna historia, widowiskowy system walki, wciąż bardzo dobra oprawa AV i mega-epicka końcówka i oczywiście główna bohaterka na plus. DmC to wg mnie bardzo fajny reset, mocarny bohater, ponownie wyborna fabuła, zayebisty system walki i bardzo wysoki replay. Nie kumam o co Ci chodzi.

Jeśli możesz, uzasadnij - dyskutujmy xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

DmC bylo dobre, nie jest to wprawdzie klasa taka jak DMC, ale jest to ich pierwsza gra z dobrym systemem walki. Jezeli faktycznie robia HS2 to bede sie jarac.

Opublikowano

niny i sony pada, kupuje ich samsung - wydaje swoja konsole, ultimate urzadzenie gdzie bedzie mozna ograc zeldy, metroidy, mariany, last of us'y, uncharted'y czy kolejne multiplatformowe produkcje rockstar , zeratul i mazzeo popelniaja samobojstwa razem z wladzami microsoftu, mendrek i iras plona na stosie, wszak nie ma juz czego wielbic bo nie ma playstation i wszyscy gracze zyja dlugo i szczesliwie 

Alternative Solution:

Nintendo kupuje na wyłączność PlayStation oraz Segę i razem tworzą dream team samurajów NintendoStation

wpid-sephiroth-angeal-genesis.jpg?w=645

Gracze z zapartym tchem wyczekują spin offa TLOU powstającego w kooperacji z Big N:

1176180_10151563550831020_658121621_n.jp

Mendrek mówi że Dual Shock zawsze podobał mu się ze względu na układ klawiszy wzorowany na padzie od Super Nintendo.

Janusze gejmingu przekarmieni kolejnymi pif-paf i wyścigami dookoła stadionu ze wstydu oblewają się tortexem i podpalają na znak protestu.

Mówię jak będzie. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie i nie zamierzam. Grałem w jedynkę - rzygłem po godzinie. Krasnali ogrodowych wychowany w Europie heteryk nie jest w stanie przetrawić.

Opublikowano

Dodaj jeszcze na youtubie.

O ile X1 to spierdoolona konsola i tam nawet Forza wyglada srednio, to na PS4 czuc moc i nowa generacje, my to czujemy ze zdwojona sila bo stara generacja trwala zbyt dlugo, zakup nowej generacji nie jest zbyt drogi, a jak ktos nawet lubi glupia Fife to warto zrobic przesiadke, roznica jest widoczna.

1699zl to nie sa duze pieniadze bo sa na rynku karty graficzne ktore sa drozsze niz cala konsola.

Nie na yt, zainstalowałem sobie pirata na firmowym pc xd. Tyle, że nawet jesli pamiec mnie zwodzi i te gry są równe to rety julek- bf3 na pc to który jest rok????

Na mnie ta generacja nie robi kompletnie wrażenia. A z tą fifą to pojechałeś bo ta wygląda bardzo podobnie do wersji curent gen- mam i grałem sporo.

Ps4 też szału nie robi. Nie smiej sie z Forzy bo wcale nie odstaje od poziomu tej generacji.

Choc fakt, głównym sprzetem bedzie bez zwatpienia konsola Sony, to przyznaje.

W Fifie znaffco jest inna fizyka na next genach, fizyka ktorej nie zobaczysz jeszcze dlugo na PC.

PS4 nie masz wiec nie wypowiadaj sie, bo tak wygladajacej gry jak Infamous to ciezko znalezc na PC, i co mnie obchodza mody do paro letniej gry z gatunku ktorego nie lubie.

Co do Forzy, Gran Turismo 6 w FHD i 60fps, z taka iloscia samochodow jak jest w Forzie wygladaloby lepiej od Forzy 5.

Zreszta co ja bede z jakims randomem dyskutowal.

Opublikowano

Przecież FIFA 15 na PC będzie już na Ignite.

Opublikowano

Nie i nie zamierzam. Grałem w jedynkę - rzygłem po godzinie. Krasnali ogrodowych wychowany w Europie heteryk nie jest w stanie przetrawić.

Herezja!

A tak na serio to żałuj bo to jedna z najlepszych gier ostatnich 10 lat. Serio, gram w nią teraz po tej blisko dekadzie od premiery i wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak z na pozór wg polskiego żargonu pseudo-pro-graczy "laserków - blasterków" udało się zmontować świetną historię, wspaniały OST i wciąż uniwersalny gameplay - pozbawiony skryptów i z AI na 10x większym poziomie niż w napakowanych technologią Crysisach. A wiesz dlaczego? Mam nawet taki mega-tani slogan 

Halo 2 to jest (pipi)a 100% charakteru

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Jest inna fizyka bo Ea sie nie opłaca robic tej Fify na pc, ale co z tego?

Fifa na next genach jest płynna, ma wyższą rozdziałke, ale dupy nie urywa, ba jest graficznym rozczarowaniem

Spójrz prawdzie w oczy: next geny są rozczarowaniem sprzetowym. Pojawią sie ładne gry w kolejnych latach, ale zazwyczaj bywało tak, że przynajmniej początek robił pozytywne wraźenie. Tu ciagle słysze o problemach: ot np wiesiek 3 i 30 klatek- na konsolach, ktore nie maja roku.Super mocarne sprzety,no fakt

Jest lipa bo Sony to bankrut i nie chciało dotowac systemu, ms robił urzadzenie multimedialne

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

Przecież FIFA 15 na PC będzie już na Ignite.

Masz jakieś źródło?

Opublikowano

Herezja!

A tak na serio to żałuj bo to jedna z najlepszych gier ostatnich 10 lat. Serio, gram w nią teraz po tej blisko dekadzie od premiery i wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak z na pozór wg polskiego żargonu pseudo-pro-graczy "laserków - blasterków" udało się zmontować świetną historię, wspaniały OST i wciąż uniwersalny gameplay - pozbawiony skryptów i z AI na 10x większym poziomie niż w napakowanych technologią Crysisach. A wiesz dlaczego? Mam nawet taki mega-tani slogan 

Halo 2 tak samo jak CE nie przetrwało próby czasu i nie potrafię dzisiaj w te gry grać. ( za swoich czasów były to bardzo dobre tytuły ) Co nie znaczy, ze Halo nie lubię, bo trójeczka i Reach to genialne części, ale czwórka to juz niestety spadek formy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Herezja!

Halo 2 tak samo jak CE nie przetrwało próby czasu i nie potrafię dzisiaj w te gry grać. ( za swoich czasów były to bardzo dobre tytuły ) Co nie znaczy, ze Halo nie lubię, bo trójeczka i Reach to genialne części, ale czwórka to juz niestety spadek formy.

Nie potrafisz czyli nie umiesz? Bo chyba tak mam to rozumieć. Gejmplej w serii Halo jest niemal identyczny, więc nie wiem w czym takie Halo 2 nie przetrwało próby czasu, skoro mnie - absolutnego nowicjusza w temacie uniwersum wciągnęło na max. Chyba że to ze mną jest coś nie tak.

Opublikowano

Dałeś RE6 ocenę 9. Jest coś z tobą coś nie tak. :D

Opublikowano

Wszystko jest z toba w jak najlepszym porzadku. Halo to najlepsza seria na swiecie a Halo 3 jest gra wszechczasow. 

Opublikowano

z gej only

Wczoraj w nocy trafiłem na dosyć dziwny problem.

Po krótkiej sesji w Killzone wyłączyłem konsolę i poszedłem spać...

W nocy natomiast obudziło mnie charakterystyczne "beep" po czy słyszę wysuwaną płytę która... ląduje na podłodze wtf_anim.gif Wstaje obczaić co się dzieje, a tu PS4 samo się włączyło i wy(pipi)ało mi płytę na ziemie po czym słyszę jakiś dzwięk jakby ciągle próbowała wyje**ć tą płytę...
Zmęczony po prostu wyłączyłem konsolę (tym razem w tryb czuwania) a ona po godzinie-dwóch znowu się włączyła tylko tym razem cały czas wydawała to swoje "beep" wtf_anim.gif wkur**ony, że spać nie mogę wstałem wyłączyłem ją i odłączyłem od zasilania...

Rano konsola działała (sprawdziłem) ale na wyjście do pracy wolałem ją odłączyć od zasilania.

Ktoś wie o co kurna chodzi?? Rozumiem, że konsola z wykupionym plusem może się sama włączać i pobrać aktualizacje, ale czemu ona robi to tak kurna głośno i w środku nocy? Do tego wypluwa płytę?? Ktoś wie co trzeba ustawić w opcjach by tak nie robiła??? Czy może jest to grubszy problem wymagający odesłania ją do serwisu?

beka

biedna konsola, męczona za dnia chuyowymi grami jak killzone musi odreagować i się zrzygać w nocu po cichaczu

tymczasem xbox one o dziwo nie wypluwa płyt w nocy!

Opublikowano

Dałeś RE6 ocenę 9. Jest coś z tobą coś nie tak. :D

Ale ja być wieloletnia fan ta japońska seria i lubić Helena i Ada xD

Opublikowano

Niektorzy nie potrafia grac bez tzw. epickosci i bez oczoje.bnej oprawy. Dla mnie Halo jest jedna z gier/serii, ktore sie nie starzeja, po prostu. Moge w nie grac z bananem na ryju za kazdym razem tak samo jak w Crashe z PSX'a.

Opublikowano

@ Nemesis

Za tyłek Ady dałbym 10. Ale z po doliczeniu reszty wg śr. szkolnej wychodzi 6/10.

@Zeratul

Halo 3 > Metal Gear Solid (1998), MGS 3 Subistence, Half Life, Half Life 2, RE4, BioShock, SOTC, Zelda z N64? Emmmm, ok. 

Opublikowano

Dokładnie. Pewne tytuły są najzwyczajniej w świecie ponadczasowe. Właśnie Crashe, Halo, RE2 czy Castlevania: Symphony of the Night. Im branża gier coraz bardziej się zmienia tym mocniej rośnie legenda tych perełek.

Jeszcze nie wspomniałem o mojej ukochanej Zeldzie: Okarynie Czasu. Powiedzmy sobie szczerze: po minionej generacji jakie tytuły będziemy tak wspominać? U mnie może byłoby to RDR albo Batman: AA.

@nobody: A Ty chociaż grałeś w te gry czy przypisałeś je z urzędu?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Herezja!

Nie potrafisz czyli nie umiesz? Bo chyba tak mam to rozumieć. Gejmplej w serii Halo jest niemal identyczny, więc nie wiem w czym takie Halo 2 nie przetrwało próby czasu, skoro mnie - absolutnego nowicjusza w temacie uniwersum wciągnęło na max. Chyba że to ze mną jest coś nie tak.

Inaczej, gry się zastarzały, jak ktoś jest dziadkiem jak Zeratul i ślepym botkiem, to dla niego każde Halo to cud gamingu, a Halo 3 to właśnie gra wszystkich generacji i inne herezje. Dla mnie pierwsze dwie części są dzisiaj mało grywalne, remake CE ledwo ukończyłem, to była ciężka przeprawa przed ogarniającą nudę, jedynie wykreowany świat ratował, bo jest świetny. Aczkolwiek był świetny, bo IMO H4 idzie w beznadziejnym kierunku, dojenie marki jak god of wary i inne bzdury.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.