Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Halo to najlepsza seria na swiecie a Halo 3 jest gra wszechczasow. 

facepalm.gif

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

z gej only

Wczoraj w nocy trafiłem na dosyć dziwny problem.

Po krótkiej sesji w Killzone wyłączyłem konsolę i poszedłem spać...

W nocy natomiast obudziło mnie charakterystyczne "beep" po czy słyszę wysuwaną płytę która... ląduje na podłodze wtf_anim.gif Wstaje obczaić co się dzieje, a tu PS4 samo się włączyło i wy(pipi)ało mi płytę na ziemie po czym słyszę jakiś dzwięk jakby ciągle próbowała wyje**ć tą płytę...

Zmęczony po prostu wyłączyłem konsolę (tym razem w tryb czuwania) a ona po godzinie-dwóch znowu się włączyła tylko tym razem cały czas wydawała to swoje "beep" wtf_anim.gif wkur**ony, że spać nie mogę wstałem wyłączyłem ją i odłączyłem od zasilania...

Rano konsola działała (sprawdziłem) ale na wyjście do pracy wolałem ją odłączyć od zasilania.

Ktoś wie o co kurna chodzi?? Rozumiem, że konsola z wykupionym plusem może się sama włączać i pobrać aktualizacje, ale czemu ona robi to tak kurna głośno i w środku nocy? Do tego wypluwa płytę?? Ktoś wie co trzeba ustawić w opcjach by tak nie robiła??? Czy może jest to grubszy problem wymagający odesłania ją do serwisu?

beka

biedna konsola, męczona za dnia chuyowymi grami jak killzone musi odreagować i się zrzygać w nocu po cichaczu

tymczasem xbox one o dziwo nie wypluwa płyt w nocy!

cichy fan gameonly, siedzi cicho, bo wiadomo, ze go zjedzą od razu. Oczywiście podjazd "gej only" to standard u botka.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

beka

biedna konsola, męczona za dnia chuyowymi grami jak killzone musi odreagować i się zrzygać w nocu po cichaczu

Mrr, charakterna. Jeśli ktoś szanuje i odpowiednią się z nią obchodzi to po grze wzdycha i pulsuje jak po udanym seksie, ale jak wykryje zakłócenia w szacunku do marki to puści rzyga na dywan w nocy byś nie widział. Nie jest łatwa, to się ceni.

Opublikowano

xbox nie wypluwa płyt bo jest na kasety, heh.

Opublikowano

lista z rzekomego pokazu sony na e3 az zbytnio pozytywna - praktycznie, a nawet w 100% byloby to potwierdzenie wszystkich plotek i spekulacji, a jak wiemy w zyciu nigdy tak rozowo nie ma. nawet jednak jesli lista jest prawdziwa czy tez nie to beke mam z jednej rzeczy na niej - obojetnie jaki tytul tam nie widnieje to tam 2015 data wydania, czyli nawet plotkarze nie wierza ze w 2014 wyjdzie jakis wielki i konkretny ex na ten sprzet

Opublikowano

Próbę czasu to przetrwał dla mnie sam Quake II, więc w kontekście Halo to faktycznie bzdura.

Opublikowano

Zeratul tak bardzo mnie rozśmieszył z tym H3 że dałem plusa. Do Halo nic nie mam, przeciwnie, bardzo lubię tą serię i swego czasu grałem jak opętany. Ale do gry wszechczasów jest baaaaardzo daleko. Bungie to nie Nintendo, Naughty Gods czy Valve.

Opublikowano

Taa, ten backtracking, ależ to wspaniałe jest w dzisiejszych czasach, tyle emocji.

Backtracking w grach video nie musi być zły. Ale jak to było w H1 to zbytnio już nie pamiętam.

Opublikowano

Było tragicznie. Tylko jak pisałem, gra za swoich czasów była genialna, w demko multi grałem całe nocki. Teraz nie potrafię grać w stare fpsy ( już nawet nie chodzi o samo Halo ), są po prostu nudne, lubię za to pograć w rtsy i gry rpg, tam dalej odnajduję sporo radości z grania. Ale to już kwestia mocno indywidualna.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

z gej only

Wczoraj w nocy trafiłem na dosyć dziwny problem.

Po krótkiej sesji w Killzone wyłączyłem konsolę i poszedłem spać...

W nocy natomiast obudziło mnie charakterystyczne "beep" po czy słyszę wysuwaną płytę która... ląduje na podłodze wtf_anim.gif Wstaje obczaić co się dzieje, a tu PS4 samo się włączyło i wy(pipi)ało mi płytę na ziemie po czym słyszę jakiś dzwięk jakby ciągle próbowała wyje**ć tą płytę...

Zmęczony po prostu wyłączyłem konsolę (tym razem w tryb czuwania) a ona po godzinie-dwóch znowu się włączyła tylko tym razem cały czas wydawała to swoje "beep" wtf_anim.gif wkur**ony, że spać nie mogę wstałem wyłączyłem ją i odłączyłem od zasilania...

Rano konsola działała (sprawdziłem) ale na wyjście do pracy wolałem ją odłączyć od zasilania.

Ktoś wie o co kurna chodzi?? Rozumiem, że konsola z wykupionym plusem może się sama włączać i pobrać aktualizacje, ale czemu ona robi to tak kurna głośno i w środku nocy? Do tego wypluwa płytę?? Ktoś wie co trzeba ustawić w opcjach by tak nie robiła??? Czy może jest to grubszy problem wymagający odesłania ją do serwisu?

beka

Playstation się szanuje i wypluwa, Xbox połyka.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Kocham backtracking od czasu Symphony of the Night a potem Metroid Prime.

Opublikowano

beka

Xbone to nawet gier nie odpala. Podobno pomaga wymiana telewizora na HD-Ready.

https://www.youtube.com/watch?v=1D9qvW3okXc&app=desktop

Edytowane przez easye

Opublikowano

@nobody: A Ty chociaż grałeś w te gry czy przypisałeś je z urzędu?

MGS mam oryginała do dziś. Nawet kupiłem drugi raz używkę na alledrogo w mniej porysowanej wersji. Ukończony z 20 razy.

MGS3 kupiłem 3-krotnie. Raz wersję w metalowym pudełku, drugi raz z ulepszoną kamerą za plecami. Trzeci w wersji HD Collection z MGS: PW i MGS2. Ukończony z 10 razy. 

W HL1&2 ogrywałem na PC, gdyby nie to że mój komp to rupieć kupiłbym HL2 na własność i podłączył pada.

RE4 kupiony w platynie na ps2 i ponownie na psn.

BioShock na półce. Ograny 5 razy.

SOTC ukończony raz. Na dniach sprawię sobie go z ICO na ps3.

Okami ograny do połowy... aż musiałem go zwrócić. Waham się czy brać go z psn w edycji HD, czy inwestować w wersję z importu w retailu.

Zelda wpisana z urzędu. 

W swoim prywatnym Top 10 również TLOU, GTA V i Deus Ex HR.

#taki jestem (pipi)a elitarny  8)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zeratul tak bardzo mnie rozśmieszył z tym H3 że dałem plusa. Do Halo nic nie mam, przeciwnie, bardzo lubię tą serię i swego czasu grałem jak opętany. Ale do gry wszechczasów jest baaaaardzo daleko. Bungie to nie Nintendo, Naughty Gods czy Valve.

Naughty Dog i gry wszechczasow... dobre sobie. #sonyslave nie rozumieja, ze grafika w grze nie czyni z danej produkcji kultowej. Nic nie starzeje sie tam szybko w grach jak grafa, wiec to co pieknie wyglada rok temu juz dzisiaj nie jest standardem. Stad najwazniejsza w grach jest sfera ponadczasowosci i innowacyjnosci... Halo 3 wprowadzilo nowe standardy w grach wideo i jest absolutnie najbardziej grywalna czescia serii. Stad krol jeden i jest to Halo 3 #believe

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Jakie to nowe standardy ?

Bungie zawsze wyprzedza swoimi grami generacje konsol. Gdy wychodzilo Halo 2 to nie istniala na Xbox Live cos takiego jak Friend Lista... a teraz prosze standardzik. Jak wyszedl Halo 3 to nie istnialo cos takiego jak bogaty edytor filmikow i screenshotow, a teraz...?

Bungie <3

Opublikowano

Nie Zeratul. Twórczość ND, a szczególnie TLOU nie jest jedną z najlepszych gier ubiegłej generacji ze względu na grafikę, ani nawet historię i unikalny na tle innych gier przygodowych ending, który ciężko rozpatrywać w kategorii happy, bądź unhappy ending, a który disowali jak dotychczas jedynie janusze, dla których szczytem scenariuszowego zakończenia jest ograny w setkach tys. filmów drama ending w rodzaju RDR. A przynajmniej nie tylko dlatego. 

Jeśli nie wciągnęło cię jedno z najlepszych , oraz najbardziej oryginalnych multi odchodzącej generacji, które przekłada się w skali 1:1 także na singiel, możesz tego nie rozumieć. Po raz pierwszy od czasów Silent Hill2 dostaliśmy grę TPP, w której opowieść nie buduje się wykładając wszystko na tacy, a wzorem serii Fallout, Deus Ex i BioShock, oraz survival horror TPP połączony ze skradanką i przygodówką w jednym miksie. 

A seria U ze szczególnym naciskiem na U2 i 3? Jak ujął już to Ficuś jest z niego taki sam samograj jak z serii Gears Of War, z tym że w klimatach fanów Indiany Jonesa. Tyle. W samym multi gier ND spędziłem setki godzin gry.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jakie to nowe standardy ?

Bungie zawsze wyprzedza swoimi grami generacje konsol. Gdy wychodzilo Halo 2 to nie istniala na Xbox Live cos takiego jak Friend Lista... a teraz prosze standardzik. Jak wyszedl Halo 3 to nie istnialo cos takiego jak bogaty edytor filmikow i screenshotow, a teraz...?

Bungie <3

facepalmjesus.jpg

Opublikowano

Ale Zeratul gral w TLOU i Uncharted a ty w Halo grałeś, drugą część 10 lat temu i więcej nic.

7*. Whatever. Puenta polega na tym że to nie sama grafika i skrypty kupiły posiadaczy ps3, jak chętnie staracie się "udowadniać" w temacie. 

Opublikowano

TLoU zawsze bedzie swietne, ale powodzenia w graniu 10 lat po premierze w ktorekolwiek anczarted. Juz teraz jedynka sie okrutnie zestarzala i jest malo grywalna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.