Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie dostaną rozbudowanych rpg-ów? To od kiedy na pc-ty wychodzą jrpg-i, żeby czynić go platformą rozbudowanych rpgów? Czy ja o czymś nie wiem?! Co rozumiesz przez "competetive" shooter online? Masz na myśli możliwość wyboru czy używać wallhack.exe czy aimbot.exe, a może jedno i drugie? Strategie? To jakie to prężne strategie, nawiązujące do ich złotych czasów wychodzą na komputry, że warto dla nich sprawić sobie sprzęt z dwoma Titanami na pokładzie? Konsole sprzęt dla casuali? AHAHAHAHAHA. Lepiej zobacz co dominuje na pc-tach, jakieś darmówki dla dzieciarni grającej po kafejkach. Gry dla core-gamers sprzedające się wspaniale na konsolach, na pc-tach ledwo ledwo i to zwykle w cebulowych wyprzedażach, a żeby było zabawniej to i tak spora część kupionych na wyprzedaży nie jest nawet ani razu uruchamiana.

Ogółem kolejna dawka bólu tyłka dla adiego, może kiedyś zaboli wystarczająco że zrozumie iż sfrajerzył kasę. Jak nie, to trudno. Niech będzie żywym przykładem, by inni nie poszli w jego ślady i będzie git... :)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

WIECEJ TEGO BO ZA MALO XDDD

It may not be a whole new God of War title, but according to industry insider Shinobi602, who is normally very accurate with what his sources tell him about upcoming games, God of War: Ascension is making a move to the next generation with a PlayStation 4 Edition.

Shinobi specified that the leak comes from his sources, but he doesn’t know if the game will be sold at retail, as it’s listed only as a PSN release at the moment.

Beyond that, he hasn’t given further firm details about the title, and of course we should consider this a rumor until Sony makes an official announcement. Yet, considering Sony’s recent penchant for HD remakes, it’s definitely not hard to believe.

http://ps3trophies.com/forums/playstation-trophy-news/41373-rumor-god-war-ascension-coming-ps4.html

Opublikowano

czy rpg'i od razu musza sie kojarzyc z jrpg? poza tym klasyczne rpg z pc pod wzgledem rozbudowania miazdza i niszcza jrpg i od zawsze wlasnie jrpg kojarza sie z okrojonym rozbudowaniem gdzie wiekszy nacisk polozono na fabule. Strategie? niby jakie maja konsole? pc tutaj miazdzy i niszczy konsolki, zreszta jak mozna grac w strategie bez myszki :/

Progaming na pc jest o wiele wiele bardziej rozbudowane niz na konsolach, tam dopiero raczkuje, caly sek w tym ze na pc dominuja calkowicie inne rodzaje gier niz na rynku konsolowym, a skoro nie robi ich sony, nie ma ich na playstation i nie odpowiadaja wielce wspanialemu gustowi mendrka to ten wszystkim bedzie wmawiac ze pc nikogo.

kiedy ty sie (pipi)a mendrek nauczysz ze kazdy ma inny gust, kazdy moze lubic co innego i co innego preferowac, do mnie ty masz np zje.bany gust i co? bedziesz mi teraz pisac rozprawki ze jednak tak nie jest?

Opublikowano

Przecież Zeratul prawdę mówi.

Zeratul>0_1_53919_Zboczeniec_na_koncercie_przez_<Mazzeo

Opublikowano

Ok, rozumiem że lubisz LoL-a i Metina 2, ale nie musiałeś robić takiej hejterskiej tyrady w obronie pc-ta, wystarczyło napisać: "lubię płacić za wygrywanie z osobami które grają za darmo" i już.

EDIT: A Ficuś to chyba zatrzymał się w czasach PSX-a, bo obecne (a nawet i poprzednie) konsole są w pełni kompatybilne jeśli chodzi o klawiatury i myszki, wystarczy by miały wejście USB... :)

Opublikowano

Mendrek zmiażdżony przez Ficusia.

Piękne. :good:

Opublikowano

ja nie gram na pc w ogole, mam tylko lapka co sluzy mi za czytnik filmow, przechowywalnia zdjec, przegladarka internetowa i miejsce do pracy w programach pakietu office co nie zmienia faktu ze potrafie docenic go jako maszyna do grania - jak ktos preferuje sieciowe fpsy, mmo, strategie, prawdziwe simy samochodowe, lubi rpg(nie jrpg) czy po prostu kocha retro (miliony emu starych sprzetow) to lepszej maszyny do grania nie ma (choc dojdzie wtedy zawsze kontrowersyjna sprawa ulepszania sprzetu co jakis okres czasu)

(pipi)a mendrek ty dalej beton, zrozum ze wszystko rozchodzi sie o gust i preferencje w jakie gatunki ktos lubi szarpac. Jak ktos nie lubi np samochodowek to nawet jakby wyszla jakas z grafika jak realne zycie to nagle ten ktos nie zacznie lubic samochodowek, ty bys oczywiscie zaraz zaczal pisac peany jaki ten ktos to beton bo tylko playstation.

zreszta przyklad hejtowanych przez ciebie kolorwych gier nintendo przy jednoczesnym wychwalaniu kolorowych gierek sony i dziennym ogladaniu setek odcinkow kolorowych japonskich bajeczek pokazuje jaka masz podwojna moralnosc, co by sie nie dzialo tylko playstation

Opublikowano

WIECEJ TEGO BO ZA MALO XDDD

It may not be a whole new God of War title, but according to industry insider Shinobi602, who is normally very accurate with what his sources tell him about upcoming games, God of War: Ascension is making a move to the next generation with a PlayStation 4 Edition.

Shinobi specified that the leak comes from his sources, but he doesn’t know if the game will be sold at retail, as it’s listed only as a PSN release at the moment.

Beyond that, he hasn’t given further firm details about the title, and of course we should consider this a rumor until Sony makes an official announcement. Yet, considering Sony’s recent penchant for HD remakes, it’s definitely not hard to believe.

http://ps3trophies.com/forums/playstation-trophy-news/41373-rumor-god-war-ascension-coming-ps4.html

Jeśli to byłaby prawda to ja pier.dole xDDDD Najgorsza część GOWa ze stacjonarek, to już lepiej jakby przeportowali "trojkę" i zmienili ostatnią walkę, wtedy siusiaczek by stał aż miło.

Opublikowano

Ich już do reszty chyba po(pipi)ało z tym remasterowanie gierek nie w takich (pipi)a ilościach litości :yucky:

Opublikowano
sieciowe fpsy
Ze świadomością iż oszuści się czają tu i ówdzie, pomijam że na konsolach sieciowe fps-y mają się świetnie. BF-y, CoD-y, nawet krasnale i roboty - konsole dyktują warunki tego gatunku.

mmo
Na konsolach też się znajdzie sporo - wyszły nawet "czołki" i minecraft, a także parę innych mmo-sów.

strategie
Fakt, zawsze można na pc zagrać w kolejną kotletilizację, albo zabugowanego total wara, czy inną kickstarterową ciekawostkę. Jakiś niemiecki tycoon też się znajdzie. BOGACTWO.

rpg
Może jakieś przykłady? A zresztą, to jak Ty jedziesz stereotypem, że jrpg są mało rozbudowane bo skupiają się na fabule, to nie wiem czy chcę dalej na ten temat rozmawiać.

prawdziwe simy samochodowe
Nie jest to zbyt popularny gatunek, ale ok. Może jakiś janusz-tirowiec po godzinach woli szarpnąć w Eurotruck'a. A co do ścigałek, to przy Forzie i GT fani simów też mogą świetnie się bawić, mając do dyspozycji produkty AAA.

kocha retro
No tu się zgodzę. Czasy minione, to czasy dla pc-ta najlepsze :)Ps. Mam prawo oglądać Naruto, i nie lubić stylu gier Nintendo. Nie widzę korelacji. LBP2 nie musi być ultra słodkie i pfiu-bzdziu-juhu-hiha-rayman, więc argument słaby... :)
Opublikowano

Jest inna fizyka bo Ea sie nie opłaca robic tej Fify na pc, ale co z tego?

Fifa na next genach jest płynna, ma wyższą rozdziałke, ale dupy nie urywa, ba jest graficznym rozczarowaniem

Spójrz prawdzie w oczy: next geny są rozczarowaniem sprzetowym. Pojawią sie ładne gry w kolejnych latach, ale zazwyczaj bywało tak, że przynajmniej początek robił pozytywne wraźenie. Tu ciagle słysze o problemach: ot np wiesiek 3 i 30 klatek- na konsolach, ktore nie maja roku.Super mocarne sprzety,no fakt

Jest lipa bo Sony to bankrut i nie chciało dotowac systemu, ms robił urzadzenie multimedialne

W poprzedniej generacji start konsol też nie robił szału, pamiętam jak wyszedł Xbox 360, to mówiono: "Xbox 1.5". Dopiero wyszły Gearsy, to przestano narzekać na grafikę.

A fight night 3 i COD2 wygodnie opusciles?;)

Opublikowano

W sumie to nie wiem co oni nawet chcieliby jeszcze we Wstąpieniu poprawić. Tekstury ostre jak żyleta były już na PS3 - chyba tylko dodać 60 klatek i full hd. Tylko na co to teraz komu skoro gra (dla mnie bardzo dobra) nie pozamiatała już tak jak dawniej III.

To już lepiej puścili by ją na Vitę.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

W sumie to nie wiem co oni nawet chcieliby jeszcze we Wstąpieniu poprawić. Tekstury ostre jak żyleta były już na PS3 - chyba tylko dodać 60 klatek i full hd. Tylko na co to teraz komu skoro gra (dla mnie bardzo dobra) nie pozamiatała już tak jak dawniej III.

To już lepiej puścili by ją na Vitę.

Na razie remasterują exy z zeszłego roku kto wie czy nie postąpią tak z całą generacją to i GoW 3 by się załapał.

Opublikowano

Powiedz to rewolucjonistom z Sony. Rozumiem, że firma nie może wyjść na plus ale takie nagminne puszczanie reedycji znanych gier z PS3 świadczy tylko o braku pomysłów na nowe marki dla PS4. Mamy wprawdzie zapowiedzi The Order ale oprócz tego z nowości czekają nas jeszcze tylko DriveClub. A gdyby tak Sony pokusiło się o Anniversary dla Crashów xD.

Chociaż nie chce mi się za bardzo wierzyć, że puszczą na PS4 Wstąpienie. To już sam bardziej widziałbym zremasterowaną trylogię Uncharted - ale konkretnie a nie na "odpjerdol się".

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Te reedycje są dla nawróconych xbotów, których jest sporo. Nie zaznali potęgi Playstation w ostatniej generacji i muszą nadrobić.

Opublikowano

Te reedycje są dla nawróconych xbotów, których jest sporo. Nie zaznali potęgi Playstation w ostatniej generacji i muszą nadrobić.

Ale nie w takich ilościach w tak krótkim odstępie czasu.Ja już rzygam tymi plotkami/informacjami o remasterowanych gierkach po prostu natężenie jest ostatnio tak duże że szkoda słów. Chociaż odnowiony zestawik CB 1-3 + CTR łyknął bym bez zająknięcia :woot:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Boże, graliście w te gry, to je olejcie. Na pewno Ci, którzy nie mieli okazji pograć w GOWA docenią ten remaster. Who cares.

Opublikowano

Ja mam to w (pipi)e, nikt mnie nie zmusza do czytania a tym bardziej kupowania tego. Serio podziwiam ludzi co sie takimi duperelami przejmuja.

Opublikowano

Też miałbym to kompletnie w (pipi)e gdyby nie fakt że zapowiedzi nowych gierek jak na lekarstwo a ci hurtowo zaczynają strzelać remasterami rocznych gierek. Całe szczęście jeszcze jest Big N.

Opublikowano

Guernica@ Dokładnie. Lepiej zajmijmy się czymś ciekawszym. Plotkami =D

Któryś z insajderów wziął na warsztat ten leak planów E3 i powiedział, że nowa gra od GG to prawda (ponoć open world i prawdopodobnie rpg), że 2-3 gry od Sony Japan na E3 też prawda (ponoć mają 5 w produkcji), że 3 minutowy trailer Uncharteda też prawda.

https://twitter.com/Tidux

Opublikowano

Bo klepnięcie porta najwidoczniej to niewiele roboty, a zysk i tak będzie. Więc przyzwyczajmy się lepiej do tego, że porty będą przez długi okres czasu dominujące. Zrobić grę AAA na PS4 to nie hop-siup. A na portach HD jest czysty zysk... :)

Opublikowano

Nie sądzicie, że w tej liście podanej przez Dualshockersów jest za dużo bajek? W tym roku to raczej M$ i Nintendo wygrają E3 a Sony zafunduje pokaz słupków i przechwałek a do tego może jakieś pokazy z The Order i Uncharted na 2015 rok.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Powiedz to rewolucjonistom z Sony. Rozumiem, że firma nie może wyjść na plus ale takie nagminne puszczanie reedycji znanych gier z PS3 świadczy tylko o braku pomysłów na nowe marki dla PS4. Mamy wprawdzie zapowiedzi The Order ale oprócz tego z nowości czekają nas jeszcze tylko DriveClub. A gdyby tak Sony pokusiło się o Anniversary dla Crashów xD.

Chociaż nie chce mi się za bardzo wierzyć, że puszczą na PS4 Wstąpienie. To już sam bardziej widziałbym zremasterowaną trylogię Uncharted - ale konkretnie a nie na "odpjerdol się".

Jakie braki pomysłów ? Taki remaster robi skromna liczba osób, a nie cała ekipa SSM, przerobienie takiej gry niewiele kosztuje, a może te pół miliona im zejdzie. Na PS3 także sporo wersji HD wyszło, a nie przeszkodziło im to w wydawaniu normalnych gier. Choć sam nie rozumiem, po co komu GoW:A, no chyba, że razem z trójką to wydadzą.

Co do Crasha, nie ma szans, przecież ta marka nie należy do Sony.

Opublikowano

Nie sądzicie, że w tej liście podanej przez Dualshockersów jest za dużo bajek? W tym roku to raczej M$ i Nintendo wygrają E3 a Sony zafunduje pokaz słupków i przechwałek a do tego może jakieś pokazy z The Order i Uncharted na 2015 rok.

Yeah.... Nie liczyłbym na to. Myślę że każda z firm doda do pieca. A lista od dualschockers to oczywiście że ściema, niemniej kilka rzeczy może się zgadzać (jak te, co wymieniłem).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.