Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Powiedz to rewolucjonistom z Sony. Rozumiem, że firma nie może wyjść na plus ale takie nagminne puszczanie reedycji znanych gier z PS3 świadczy tylko o braku pomysłów na nowe marki dla PS4. Mamy wprawdzie zapowiedzi The Order ale oprócz tego z nowości czekają nas jeszcze tylko DriveClub. A gdyby tak Sony pokusiło się o Anniversary dla Crashów xD.

Chociaż nie chce mi się za bardzo wierzyć, że puszczą na PS4 Wstąpienie. To już sam bardziej widziałbym zremasterowaną trylogię Uncharted - ale konkretnie a nie na "odpjerdol się".

Jakie braki pomysłów ? Taki remaster robi skromna liczba osób, a nie cała ekipa SSM, przerobienie takiej gry niewiele kosztuje, a może te pół miliona im zejdzie. Na PS3 także sporo wersji HD wyszło, a nie przeszkodziło im to w wydawaniu normalnych gier. Choć sam nie rozumiem, po co komu GoW:A, no chyba, że razem z trójką to wydadzą.

Co do Crasha, nie ma szans, przecież ta marka nie należy do Sony.

Kilka miesięcy temu pojawiły się informacje o rzekomym odzyskaniu praw do marki przez Sony. Zapowiedź nowej gry z Rudym przy prezentacji kilku-minutowego gejmpleju to czarny koń E3.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

.Ja już rzygam tymi plotkami/informacjami o remasterowanych gierkach

Chociaż odnowiony zestawik CB 1-3 + CTR łyknął bym bez zająknięcia :woot:

u contradict urself.

Opublikowano

Guernica@ Dokładnie. Lepiej zajmijmy się czymś ciekawszym. Plotkami =D

Któryś z insajderów wziął na warsztat ten leak planów E3 i powiedział, że nowa gra od GG to prawda (ponoć open world i prawdopodobnie rpg), że 2-3 gry od Sony Japan na E3 też prawda (ponoć mają 5 w produkcji), że 3 minutowy trailer Uncharteda też prawda.

https://twitter.com/Tidux

5 gier, rozumiem ze wszystkie w tym roku?

Zastanawia mmie po co Sony to cale PS Now skoro co ciekawsze gry wychodza jako Remastered.

No ale RemasterStation 4 zobowiazuje :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Powiedz to rewolucjonistom z Sony. Rozumiem, że firma nie może wyjść na plus ale takie nagminne puszczanie reedycji znanych gier z PS3 świadczy tylko o braku pomysłów na nowe marki dla PS4. Mamy wprawdzie zapowiedzi The Order ale oprócz tego z nowości czekają nas jeszcze tylko DriveClub. A gdyby tak Sony pokusiło się o Anniversary dla Crashów xD.

Chociaż nie chce mi się za bardzo wierzyć, że puszczą na PS4 Wstąpienie. To już sam bardziej widziałbym zremasterowaną trylogię Uncharted - ale konkretnie a nie na "odpjerdol się".

Jakie braki pomysłów ? Taki remaster robi skromna liczba osób, a nie cała ekipa SSM, przerobienie takiej gry niewiele kosztuje, a może te pół miliona im zejdzie. Na PS3 także sporo wersji HD wyszło, a nie przeszkodziło im to w wydawaniu normalnych gier. Choć sam nie rozumiem, po co komu GoW:A, no chyba, że razem z trójką to wydadzą.

Co do Crasha, nie ma szans, przecież ta marka nie należy do Sony.

Kilka miesięcy temu pojawiły się informacje o rzekomym odzyskaniu praw do marki przez Sony. Zapowiedź nowej gry z Rudym przy prezentacji kilku-minutowego gejmpleju to czarny koń E3.

Plotki ploteczki, ale jakby to okazało się prawdą, to niejednemu zrobiło by się mokro na konferencji :)

Opublikowano

Tylko ostatnio gokarty średnio wychodziły ekipom Sony. Jeśli w ND jest nadal ekipa od CTR-a, którzy mają smykałkę do silnika jazdy, to ja pier*olę, czemu oni tego jeszcze nie wydali? To jest żyła złota. Nawet Mario Kart się sprzeda chyba w ilości tyle co samych Wii U. Angry Birds Go też przecież nie bez kozery wychodzi. Gokarty to nadal chodliwy temat... :)

Opublikowano

.Ja już rzygam tymi plotkami/informacjami o remasterowanych gierkach

Chociaż odnowiony zestawik CB 1-3 + CTR łyknął bym bez zająknięcia :woot:

u contradict urself.

Wiesz dla mnie jest jednak różnica między wydaniem rocznej gierki w cenie premierowej (gdyby to chociaż sensownie wycenili) a wydaniem zestawu odświeżonych gierek z przed ponad dekady.

Opublikowano

Mendrek jaki tryhard. Konsole dyktują warunki gatunku FPSów, WoT i Minecraft jako MMO, jRPGi jako przykład rozbudowanych gier i przekręcanie nazwy jednej z lepszych gier ostatnich lat czyli Cywilizacji 5 bo nie wyszła na konsole. Klęczysz i schodzisz niżej z każdym postem co Ficuś ci dobrze wytłumaczył wyżej. W dodatku piszesz o grach i gatunkach o których nie masz zielonego pojęcia i widziałeś je co najwyżej na youtube.

beton.jpg

Opublikowano

Mendrek. Civ jako kotletyzacja? Tobie chyba czarne śląskie powietrze zaszkodzilo. Idz grac dalej w lolitki z krotkimi sukienkamk fantasy 16 i nie wracsj do tego tematu

Opublikowano

Konsole dyktują warunki gatunku FPSów

No dokładnie. Bo tam się one sprzedają najlepiej, i są robione z myślą o konsolach. Więc nie rozumiem, czy ty negujesz teraz ten fakt, czy go podkreślasz?

WoT i Minecraft jako MMO

Czym jest w takim razie WoT, jak nie MMO? Minecraft też jest grą skupiającej się na masowej społeczności. A może Ty nie masz pojęcia co to MMO? W sumie na to wychodzi, ale ponoć to ja nie mam pojęcia.

przekręcanie nazwy jednej z lepszych gier ostatnich lat czyli Cywilizacji 5 bo nie wyszła na konsole.

Pisanie o kolejnej (ziew) Cywilizacji jako jednej z lepszych gier ostatnich lat bo nie wyszła na konsole/bo w ogóle wyszła na PC... :)

Ogółem ja pokazałem to wasze szambo, a wy:

00_Mud-Day-Festival.jpg

Opublikowano

Wiesz dla mnie jest jednak różnica między wydaniem rocznej gierki w cenie premierowej (gdyby to chociaż sensownie wycenili) a wydaniem zestawu odświeżonych gierek z przed ponad dekady.

Wydaje mi się, że każdy remaster służy temu byś mógł ograć daną grę na nowym sprzęcie w lepszej jakości - dla mnie data wydania nie ma znaczenia. Równie dobrze można to przyrównać do cross - gena - na past genach słabiej ale taniej ( choć nie zawsze ) na next genie lepiej i drożej ( #szlachta ). Ja ciskać gromami na wersję na PS4 nie będę, a sam dałem pełną cenę za A.

Jeśli Sony tak dalej będzie portować, to PS Now straci wszystkie najpoważniejsze argumenty jako backwards - co dla PS3.

Co do odświeżonego Ascensiona, jeśli ofc się pojawi - gra na PS3 szumu nie zrobiła,  jakieś 2 mln,a sporo klientów PS3 mogło nie mieć/nie ograć. Może się sprzedać. Biorąc pod uwagę przypadek Minecrafta, to może być nawet pewniejsza kasa niż nowe IP.

Zestaw 4 odświeżonych gier, solidnie zremasterowanych i w cenie jednej ?  Not so fast.

#trailer TLoU2 na koniec E3 Sony - zbyt dobre, aby było prawdziwe. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ciekawe czy ludzie beda dopisywac te remastery do exow na PS4 xDDD

Opublikowano

Guernica@ Dokładnie. Lepiej zajmijmy się czymś ciekawszym. Plotkami =D

Któryś z insajderów wziął na warsztat ten leak planów E3 i powiedział, że nowa gra od GG to prawda (ponoć open world i prawdopodobnie rpg), że 2-3 gry od Sony Japan na E3 też prawda (ponoć mają 5 w produkcji), że 3 minutowy trailer Uncharteda też prawda.

https://twitter.com/Tidux

Z tej listy wszystko jest prawdopodobne oprócz HS2 i TLoU2. Wiemy już ze na bank będzie Order, DC, Project Beast i pewnie Uncharted . Do tego może dość nowe ip od GG, MM i QD. Szczególnie jestem ciekawy nowej gry MM, podobno szykowana pod morpheusza. Ogólnie zapowiada się świetne E3.
Opublikowano

Mogli by trochę przystopować z tymi remasterami i to w cenie z dupy, by wymieszać je z zapowiedziami czegoś świeżego zupełnie inaczej by to wtedy wyglądało. Zwłaszcza że gdyby nie obsuwa DC to Sony było by z końcówką tego roku prawie że  w (pipi)e bo został by im tylko Order (choć MS na tę chwilę nie ma kompletnie nic z konkretną datą premiery do końca roku).

Opublikowano

A Ci dalej nie ogarneli ze z blacharzami na temat gier ktore wychodza na PC sie nie rozmawia, no chyba ze je chwalimy.

Oni moga natomiast pisac o grach na konsole, do ktorych brakuje im jeszcze ze 200tys podpisów, jeebani baroni gejmingu.

Opublikowano

Oni moga natomiast pisac o grach na konsole, do ktorych brakuje im jeszcze ze 200tys podpisów, jeebani baroni gejmingu.

Powinni zreformować pisanie tych petycji , wprowadzając poprawkę zobowiązująca każdego podpisującego do wpłacenia chociaż tego 1$ na konto deva/wydawcy o którego gierkę proszą. Wtedy może była by większa ich skuteczność :whistling:

Opublikowano

Mogli by trochę przystopować z tymi remasterami i to w cenie z dupy, by wymieszać je z zapowiedziami czegoś świeżego zupełnie inaczej by to wtedy wyglądało. Zwłaszcza że gdyby nie obsuwa DC to Sony było by z końcówką tego roku prawie że  w (pipi)e bo został by im tylko Order (choć MS na tę chwilę nie ma kompletnie nic z konkretną datą premiery do końca roku).

Plotki plotkami, ale wiesz, że sony póki co zapowiedziało jeden (JEDEN!) remaster? Oprócz niego w tym roku wydają przynajmniej trzy duże gry z czego dwa to nowe ip, więc to wymieszanie wypada chyba całkiem nieźle.

Opublikowano

programing w fps na konsolach - gdzie praktycznie w kazdym fps klatki leca na leb i szyje przy zadymie, gdzie sa mega lagi, gdzie sa mega pingi, gdzie sa mega lagi tv, gdzie praktycznie nie da sie grac po lanie

oczywiscie zaraz powiesz gdy sie ciebie zapytam, czemu mistrzostwa swiata w conter strike sa tylko na pc to napiszesz ze to zwykly marketing, a nie progaming, z drugiej strony jak ktos zarzuci marketing akademii gt to oczywiscie zaraz skurcz macicy bo to przeciez nie markeing a cudowny algorytm do wirtualnego szkolenia pozniejszych realnych kierowcow mozliwy TYLKO NA PLAYSTATION

Opublikowano

programing w fps na konsolach - gdzie praktycznie w kazdym fps klatki leca na leb i szyje przy zadymie, gdzie sa mega lagi, gdzie sa mega pingi, gdzie sa mega lagi tv, gdzie praktycznie nie da sie grac po lanie...

.... i gdzie jest taka mega sprzedaż, i nie zmieni tego żałosne szczekanie człowieczków który nie mogą pogodzić się z rzeczywistością.

Na co czekasz ? Pomysł masz, rynek znasz, otwieraj produkcję. Wejdź na giełdę i powiedz akcjonariuszom, że robisz super FPSa na PC ( bez lagów ofc i grafika jak w BF4, zniszczalne środowisko jak w BC2, broni tyle że hohoho, kampania na 50 H, edytor map i lan ) i poproś o kredyt.

Tylko nie zwalaj winy na mnie jak się bedziesz targał z milionowym długiem. Informatycy niestety się cenią.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Niestety, jeszcze nie powstała karta graficzna, dzięki której zagram w najlepsze multi na pc.

Opublikowano

Plotki plotkami, ale wiesz, że sony póki co zapowiedziało jeden (JEDEN!) remaster? Oprócz niego w tym roku wydają przynajmniej trzy duże gry z czego dwa to nowe ip, więc to wymieszanie wypada chyba całkiem nieźle.

Czy wyjdą trzy to nie wiem na razie zapowiedziane i z datą są tylko dwa. Co do plotek jak na razie w przypadku remasterów owe plotki mają zastraszającą sprawdzalność więc wcale mnie nie zdziwi jak na e3 lub w jego okolicach Sony oficjalnie zapowie kolejne dwa remastery (GoW i Beyond).

Opublikowano

Czy wyjdą trzy to nie wiem na razie zapowiedziane i z datą są tylko dwa. Co do plotek jak na razie w przypadku remasterów owe plotki mają zastraszającą sprawdzalność więc wcale mnie nie zdziwi jak na e3 lub w jego okolicach Sony oficjalnie zapowie kolejne dwa remastery (GoW i Beyond).

No niech nawet zapowie te remastery i co konkretnie - poza tym że może im wpaść nawet niezła kasa - się stanie ? Mniej nowych IP ? I co z tego ?

Nie zapomnij narzekać jeśli Sony kiedyś znowu pokaże stratę kwartalną, bo nowe IP nie zrobiło 3 mln.

Opublikowano

conter strike sa tylko na pc

A kogo obchodzi tępy pifpaf bez fabuły sprzed 15 lat?

Opublikowano

Słabe prowo. Poziom takiego typowego irasa.

Opublikowano

Tak, niech lepiej wsadzą na chama fabułę klasy C. Najlepiej jeszcze z nieprzewijalnymi filmikami oraz dialogami z wyborem odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.