Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

dialogami z wyborem odpowiedzi.

No, to by było najgorsze. Jakieś tam dialogi, głupia przerwa między pifpaf, ratatata i boomboom. W końcu gry są dla dzieci i idiotów, którzy nie potrafią czytać - nie wyprowadzajmy mediów z błędu.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zeratul chodza plotki ze w szesc lat starzejesz sie szybciej niz bebechy xboxa, prawda to?

Opublikowano

Tak, niech lepiej wsadzą na chama fabułę klasy C. Najlepiej jeszcze z nieprzewijalnymi filmikami oraz dialogami z wyborem odpowiedzi.

Toż to samo życie przykładów dostarcza. Counter Strike : Ukraine.

W przerwie walk pomiędzy siłami proukraińskimi i prorosyjskimi ( żeby było poprawnie politycznie ), jakieś spotkania polityków, narady, itp. Albo spacery i pozowanie do zdjęć z ludnością cywilną, udzielanie progagandowych wywiadów.

Gdzieś słyszałem że Global Offensive jest też na konsolach, ale nie jestem pewien.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gdzieś słyszałem że Global Offensive jest też na konsolach, ale nie jestem pewien.

No jest, jest. Ale granie w CS-a na padzie xD

Opublikowano

Ktoś pisał, że CSGO na konsolach nie dostaje w ogóle aktualizacji więc tak jakby go nie było, bo aktualizacje na steam nawet małe są co tydzień, a nawet częściej. Zawsze coś poprawiają, dodają itp, a tutaj surowa wersja. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

i CSGO nigdy nie wyszedl na ps3 w eu choc zaraz po prmierze w us napisali coming soon...w ogole to nie wypal jakis ta wersja konsolowa, przypominam ze pierwotnie w planach mial to byc historyczny pierwszy crossplay z wlascicielami wersji pc

Opublikowano

Ogolnie o te remastery najwiekszy dupościsk w tym temacie ma haven, moze on nie wie ze tych gier nie trzeba kupywac a gdyby mial w prosty sposob dorobic do wyplaty to zrobilby to samo?

We wczesniejszej generacji warto bylo miec X360 jako glowna konsola i PS3 do ogrywania exow, w ostatnim okresie starej generacji warto bylo miec natomiast tylko PS3 z uwagi na wsparcie i nie odstajace multiplatformy, pomijajac kaktusa botków czyli PS+.

Haven nie wie ze niektorzy mieli przez cala generacje tylko jedna konsole czyli X360, gdy teraz stojac przed dylematem kupna znow tylko jednej konsoli dla wielu osob wybor jest prosty PS4, nie po to przesiadal sie ktos ze starej generacji na nowa by byc dalej w starej generacji(Titanfall) a czasami wrecz sie uwsteczniac (Forza 5).

Jesli wiec taka osoba zmienia oboz, to dla niego takie remastery sa wrecz zbawienne i taka osoba nawet nie bedzie plakala na brak gier.

A trudno bylo doszukiwac sie takiego slashera jak GOW na X360, tak wciagajacej/ciekawej historii jak The Last of Us/ czy samograjow jak B2S.

Oczywiscie Havena to boli, bo z X360 to portuja The Walking Dead w ktorego jeszcze troche i bedziemy grali na wyswietlaczach zmywarki.

Nie boje sie pouczac ludzi bladzacych w tym temacie wiec:

PROTIP - remasterow nie trzeba kupować.

Opublikowano

A grajcie sobie nawet w Chip and Dale 1080p Remastered Super Remix Edition, ch*j mnie to boli. Teraz czekam tylko na Sunset I Quantum.

Tylko Xbox, tylko Spencer!

Opublikowano

PROTIP - remasterow nie trzeba kupować.

Nie żartujesz? Bo po wypowiedział niektórych wydaje się, że trzeba iść po swoją kopię w dniu premiery.

Opublikowano

A grajcie sobie nawet w Chip and Dale 1080p Remastered Super Remix Edition, ch*j mnie to boli. Teraz czekam tylko na Sunset I Quantum.

Tylko Xbox, tylko Spencer!

jak cie to huy obchodzi to czego ciagle (pipi)sh o tych remasterach.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Bo to CW, a beka z sonyslave jest zawsze na propsie.

Opublikowano

Lepiej pograj w Tytanka, to w sumie też raki remaster, bo wersja na x360 wygląda identycznie. Tzn. trochę zabrakło do full hd, czyli wychodzi na to, że xboner jest za słaby nawet na remastery, ale za to ma kinecta, który kosztuje 1/4 konsoli.

Opublikowano

Lepiej pograj w Tytanka, to w sumie też raki remaster, bo wersja na x360 wygląda identycznie. Tzn. trochę zabrakło do full hd, czyli wychodzi na to, że xboner jest za słaby nawet na remastery, ale za to ma kinecta, który kosztuje 1/4 konsoli.

Raki nieboraki?

Anyway, pierwszy direct feed z The Deep na Morpheusa, wygląda to super i intensywnie:

http://uk.ign.com/videos/2014/05/08/project-morpheus-the-deep-direct-feed-gameplay

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy kinekcie, to dzięki jego sukcesowi na x360, microsoft wydał takiego złoma. Przy projektowaniu pewnie była burza mózgów, wrzucamy gpu za 800zł, a kinect osobny, czy o połowę tańszą kartę graficzną i kinect dla całych rodzin w zestawie. Wybrali najgorzej jak mogli dla hardcorowych graczy, czym samym gracze dostali tylko jednego next-gena.

microsoft, dziękujemy :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sunset Overdrive jest w "sub-1080p".

http://www.videogamer.com/xboxone/sunset_overdrive/news/sunset_overdrive_is_currently_sub-1080p.html

Ale Mazzeo mi powiedział, że to wina braku czasu, że lazy developers, że z czasem się polepszy! Upgrade sterowników? Secret Sauce? Cloud? dGPU?

Opublikowano

To wina chvjowości tej konsoli.

Ciekawe czy na E3 wszytskie dema będą ogrywane na takich tv.
1351080767_449502392_1-32-HD-ready-LG-tv

Order 1886, Uncharted, już widzę tą technologiczną miazgę.

PS. Jutro przedsmak tego, jak powinien wyglądać next genowy racer. Evolution ma wypuścić gameplay DC, tak więc botki jutro zobaczycie coś czego nigdy nie ujrzycie na tym odtwarzaczu vhs.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sunset Overdrive jest w "sub-1080p".

http://www.videogamer.com/xboxone/sunset_overdrive/news/sunset_overdrive_is_currently_sub-1080p.html

Ale Mazzeo mi powiedział, że to wina braku czasu, że lazy developers, że z czasem się polepszy! Upgrade sterowników? Secret Sauce? Cloud? dGPU?

Spoko, rozdzielczość się przecież teraz nie liczy, ale całą poprzednią generację botki śmiały się z wyższej rozdziałki w multiplatformach na X360. Zaraz któryś napisze, że tylko fun, fun, fun. A, no i że Insomniac to słaby developer.

Opublikowano

do mnie to wogole niedorzeczne jak w wspolczesnych czasach mozna wydac konsole z planem powiedzmy ze minimum piecioletnim, ktora ma problem z obsluga 1080p. Jakby nie bylo gry w takiej rozdzielczosci obiecywano nam juz 7 lat temu, chore jak kolejne lata fan microsoftu bedzie musial sie meczyc ogladajac blura na tv full hd wmawiajac sobie ze oczywiscie upscalling to zatuszuje

Niny choc ma konsole o mocy past genow zamiast sztucznie obnizac rozdzielczosci i fpsy by wmawiac ludzia ze wcale ona tak nie odbiega i serwowac dzieki temu ladniejsze gry stawia na betonowy framerate i full hd w swoich exach i wg mnie taka strategia jest lepsza

Opublikowano

conter strike sa tylko na pc

A kogo obchodzi tępy pifpaf bez fabuły sprzed 15 lat?

Tak, niech lepiej wsadzą na chama fabułę klasy C. Najlepiej jeszcze z nieprzewijalnymi filmikami oraz dialogami z wyborem odpowiedzi.

no lepiej pograć w samograjowe wolf among us co nie

Opublikowano

Ficuś, też nie można przesadzać z tym 1080p u Nintendo. 3DWorld jest w 720p, Mario Kart nie ma potwierdzonego 1080p, a z "większych" gier to tylko Wind Waker jest w 1080p. Natomiast betonowe 60fps'ów jest priorytetem, tutaj się zgodzę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

no lepiej pograć w samograjowe wolf among us co nie

Emm, nigdy nie grałem w Wolf Among Us.

Opublikowano

ooo to mnie zaskoczyles bo czytalem posty forumkowych nintendomaniakow ze niby mario kart8 bedzie full hd i 60fps i nawet na splicie

Opublikowano

2 źródła podają sprzeczne informacje. Nie ma co się napalać moim zdaniem. Zwłaszcza, że gra wygląda aż za ładnie na 1080p na WiiU.

Opublikowano

Emm, nigdy nie grałem w Wolf Among Us.

pisałem do observera który, podał  wolf among us i brothers jako przykłady ambitnych super duper gier na konsolach (jakby nie wysżły na pc lol)

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.