Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To cytuj Observera następnym razem.

Gameplay Sunseta, wygląda świetnie i czuć dreamcasta. Dat arcade <3 Czasem wygląda jak kolorowy Infamous.

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/05/08/see-sunset-overdrive-39-s-frenzied-gameplay-in-action.aspx?utm_content=buffer95e9f&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

wyglada jak pedau w rurkach od nintendo

Opublikowano

To były przykłady gier w które aktualnie grałem/ukończyłem w tamtym czasie. Brak mięsa powoduje zaniki pamięci?

A przy okazji, skoro Brothers nagle okazuje się marnym samograjowym crapem dla pecetowców, to jeszcze dodam zestawienie najlepszych gier zeszłego roku według pecetowego guru:

Polecam od 25:00, chociaż wątpię że argumenty dotrą do pokolenia pifpaf.

Opublikowano

ibikrjJY0K8EEB.gif

<ok>

Opublikowano

Piękne :D Jeszcze raz obejrzałem i jeszcze bardziej się podjarałem. Niech jeszcze będzie robienie highscore'ów!

Opublikowano

Te remakei na PS4 to jakas paranoja. Jestem pewny, że firma na tym znacznie wiecejtraci niż zyskuje- zarobia parenascie mln, ale ile stracą wizerunkowo?

A budowa wizerunku kosztuje krocie.

Ech w sumie nic dziwnego, jak ktos dochodzi naskraj bankructwa to nie ma w tym przypadku.

MS sie podłożył Sony, ale ci jak zwykle musza zaskoczyc swym "wewnetrznym (pipi)cem"

Opublikowano

To były przykłady gier w które aktualnie grałem/ukończyłem w tamtym czasie. Brak mięsa powoduje zaniki pamięci?

A przy okazji, skoro Brothers nagle okazuje się marnym samograjowym crapem dla pecetowców, to jeszcze dodam zestawienie najlepszych gier zeszłego roku według pecetowego guru:

Polecam od 25:00, chociaż wątpię że argumenty dotrą do pokolenia pifpaf.

Nie, totalnie nie rozumiesz o co mi chodzi. Obie gry mi się podobały, które wymieniłeś, ale pytałem o przykład jakieś ambitnej gry na konsole a ty wyskoczyłeś z dwoma grami, które nie dość, że są dostępne na PC to jeszcze do miana ambitnej gry (chodzi mi o rozgrywkę, a nie o story, design czy artstyle) im dość daleko. Czaisz teraz?

Opublikowano

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/05/08/see-sunset-overdrive-39-s-frenzied-gameplay-in-action.aspx

Check out the video below for a chat with Kyle Hilliard and myself as we discuss how Sunset Overdrive plays, the arsenal of crazy weapons, and more. klik

czy ta lipna podróbka inFamous osadzona w świecie Nintendo to jest ten mega ex na xone, który powali Lordów na kolana?

ja j,ebie co Wy tu wyprawiacie to ja nawet nie

Opublikowano

jeszcze do miana ambitnej gry (chodzi mi o rozgrywkę, a nie o story, design czy artstyle) im dość daleko

Właśnie tu leży problem. Dla ciebie jak nie ma pifpafów, to gra jest nieambitnym samograjem, już nie wspominając o tym, że dla ciebie i reszty graczy twojego pokolenia liczy się wyłącznie rozgrywka (rozumiana jako akcja), a "story, design czy artstyle" nawet nie bierzesz pod uwagę - podczas gdy dla mnie to równie ważne elementy. Dlaczego właśnie rozgrywka w Brothers jest ambitna i innowacyjna masz dokładnie wyjaśnione w powyższym filmiku, jeśli tego nie rozumiesz, to wracaj to Titanfalla i nie przemęczaj się już więcej myśleniem. Ja biorę Brothers ponad każdego multi pifpafa nad jakim się spuszczasz.

Aha, i nie uciekaj się do słabych kłamstw.

No to powiedz mi klapeczku jakie głebokie i ambitne tytuły dla jednego niementalnego gimba byś polecił

Nic o eksach nie pisałeś, tylko pytałeś jakie gry bym polecił. Wymieniłem dwie, w które aktualnie grałem i są warte uwagi. Brzydko tak kłamać.

Opublikowano

Piękne :D Jeszcze raz obejrzałem i jeszcze bardziej się podjarałem. Niech jeszcze będzie robienie highscore'ów!

To co, bierzesz w dzień premiery czy 5 lat po?
Opublikowano

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/05/08/see-sunset-overdrive-39-s-frenzied-gameplay-in-action.aspx

Check out the video below for a chat with Kyle Hilliard and myself as we discuss how Sunset Overdrive plays, the arsenal of crazy weapons, and more. klik

czy ta lipna podróbka inFamous osadzona w świecie Nintendo to jest ten mega ex na xone, który powali Lordów na kolana?

ja j,ebie co Wy tu wyprawiacie to ja nawet nie

W świecie Nintendo?

Opublikowano

To co, bierzesz w dzień premiery czy 5 lat po?

Gdy będzie za 45 zł :)

Opublikowano

jeszcze do miana ambitnej gry (chodzi mi o rozgrywkę, a nie o story, design czy artstyle) im dość daleko

Właśnie tu leży problem. Dla ciebie jak nie ma pifpafów, to gra jest nieambitnym samograjem, już nie wspominając o tym, że dla ciebie i reszty graczy twojego pokolenia liczy się wyłącznie rozgrywka (rozumiana jako akcja), a "story, design czy artstyle" nawet nie bierzesz pod uwagę - podczas gdy dla mnie to równie ważne elementy. Dlaczego właśnie rozgrywka w Brothers jest ambitna i innowacyjna masz dokładnie wyjaśnione w powyższym filmiku, jeśli tego nie rozumiesz, to wracaj to Titanfalla i nie przemęczaj się już więcej myśleniem. Ja biorę Brothers ponad każdego multi pifpafa nad jakim się spuszczasz.

Aha, i nie uciekaj się do słabych kłamstw.

No to powiedz mi klapeczku jakie głebokie i ambitne tytuły dla jednego niementalnego gimba byś polecił

Nic o eksach nie pisałeś, tylko pytałeś jakie gry bym polecił. Wymieniłem dwie, w które aktualnie grałem i są warte uwagi. Brzydko tak kłamać.

Jezu, lecz się koleś ja ci dobrze radzę. Z tobą nie da się normalnei dyskutować bo zaraz lecisz z pianą na pysku i albo wyzywasz od idiotów, gimbów, pifpaf albo jakieś lekceważące "twoje pokolenie".

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No, no, muszę stwierdzić że bardzo fajny ten inFamous Overdrive. Jest dynamicznie, kolorowo i wesoło. Udzielił mi się hajp i eksajt. To pierwszy ex na Xbona który bardzo mnie jara. Dla takiej gry warto będzie ulepszyć kompa.

Opublikowano

Jezu, lecz się koleś ja ci dobrze radzę. Z tobą nie da się normalnei dyskutować bo zaraz lecisz z pianą na pysku i albo wyzywasz od idiotów, gimbów, pifpaf albo jakieś lekceważące "twoje pokolenie".

Wywołuje do odpowiedzi tekstem "powiedz mi klapeczku" a potem się obraża za "twoje pokolenie". :turned:

Edytowane przez Colin

Opublikowano

kurna jeszcze dłuższe drabinki cytujcie. ogarnijcie się.

i zero prywaty.

taka dobra rada zawczasu.

Opublikowano

Kiepsko wyglada ten Infamous Overdrive, kompletnie nie moj gust, szkoda.

Ciekawe czy botki beda teraz tez mowic co to za pedau w rurkach.

Opublikowano

Te remakei na PS4 to jakas paranoja. Jestem pewny, że firma na tym znacznie wiecejtraci niż zyskuje- zarobia parenascie mln, ale ile stracą wizerunkowo?

A budowa wizerunku kosztuje krocie.

Ech w sumie nic dziwnego, jak ktos dochodzi naskraj bankructwa to nie ma w tym przypadku.

MS sie podłożył Sony, ale ci jak zwykle musza zaskoczyc swym "wewnetrznym (pipi)cem"

Póki co zapowiedziano The Last of Us, co daje nam jedną, "JEDNĄ" grę z PS3. Sony traci na wizerunku...

Opublikowano

Żeby Sony nie zadbało i MS ubił umowę na eksa (może inne eksy w przyszłości) z PlatinumGames...

-5 do bycia klapkiem jak dla mnie.

Opublikowano

Ej Figaro, nie ogladaj tego gameplayu, przeciez to jest subHD!! Jeszcze sie porzygasz, rozchorujesz i w ogole pogorszy ci sie stan zdrowia. Szlachta PlayStation zasluguje tylko na 1080p, a jakies Sunsety Overdrivy zostaw plebsowi Xboxa z kaprysami.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ej Figaro, nie ogladaj tego gameplayu, przeciez to jest subHD!! Jeszcze sie porzygasz, rozchorujesz i w ogole pogorszy ci sie stan zdrowia. Szlachta PlayStation zasluguje tylko na 1080p, a jakies Sunsety Overdrivy zostaw plebsowi Xboxa z kaprysami.

A Ty może wyśmiej grę za rurki na głównym bohaterze?

Opublikowano

teraz rurki i zgniecione jajca sa spoko przecież.

Opublikowano

Oficjalnie wysmiewam rurki, osobiscie wybiore postac w krotkiej spodniczce  :blush:

Opublikowano

A Ty może wyśmiej grę za rurki na głównym bohaterze?

Nie bo Xbox.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.