Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Brak reakcji Blubera, który najbardziej się śmiał z rurek Delsina jednoznacznie pokazuje, jak WIELKA jest hipokryzja w tym temacie.

Inna sprawa, że gra zapowiada się miodnie :)

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sa rurki to i Maciomaniak sie obudzil  :teehee:

Opublikowano

No ba, pewnie :P

Ale moje przebudzenie to zasługa zbliżających się targów E3 i tego, że akurat na Sunset Overdrive i jakieś info o tej grze czekałem najbardziej ze wszystkich exów na Xbone'a (trailer mnie urzekł).

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Brak reakcji Blubera, który najbardziej się śmiał z rurek Delsina jednoznacznie pokazuje, jak WIELKA jest hipokryzja w tym temacie.

No co Ty nie powiesz? Jakie odkrycie jutro? Że w morzu jest woda?

Opublikowano

Witamy ponownie, może tym razem się nie złamiesz.

Opublikowano

No co Ty nie powiesz? Jakie odkrycie jutro? Że w morzu jest woda?

xD

Opublikowano

Dzis bedzie wieksze i wazniejsze wydarzenie a nie jakis pedau w rurkach w kolorach z nintendo.

Bedzie info o nowym Unrealu!

Okaze sie pewnie f2p/p2w do uruchomienia w przegladarce internetowej po zalogowaniu sie przez facebooka i zebraniun 100 likow :(

Opublikowano

No ba, pewnie :P

Ale moje przebudzenie to zasługa zbliżających się targów E3 i tego, że akurat na Sunset Overdrive i jakieś info o tej grze czekałem najbardziej ze wszystkich exów na Xbone'a (trailer mnie urzekł).

A Project Beast?! Jaranko czy za ciemno i straszno i bedziesz siemoczyl po nocach?

Opublikowano

Piękne :D Jeszcze raz obejrzałem i jeszcze bardziej się podjarałem. Niech jeszcze będzie robienie highscore'ów!

To co, bierzesz w dzień premiery czy 5 lat po?

Gdy będzie za 45 zł :)

Konsola czy gra?

Opublikowano

(...)

Jesli wiec taka osoba zmienia oboz, to dla niego takie remastery sa wrecz zbawienne i taka osoba nawet nie bedzie plakala na brak gier.

A trudno bylo doszukiwac sie takiego slashera jak GOW na X360, tak wciagajacej/ciekawej historii jak The Last of Us/ czy samograjow jak B2S.

Oczywiscie Havena to boli, bo z X360 to portuja The Walking Dead w ktorego jeszcze troche i bedziemy grali na wyswietlaczach zmywarki.

Nie boje sie pouczac ludzi bladzacych w tym temacie wiec:

PROTIP - remasterow nie trzeba kupować.

Dobra, idąc tym tropem to przestańcie narzekać na zalew FPSów, samograjów itd. w ogóle jakiekolwiek patologie w biznesie growym, przecież nie musisz kupować. Na next genach nie ma w co grać, a gracze dostają ploteczki lub zapowiedzi kolejnych remake'ów i mają cieszyć japę. Ja rozumiem, jak to jest ciekawostka, kropla w morzu hiciorów, ale nie, tutaj z TLOU, które wygląda i działa świetnie na konsoli docelowej, a na PS4 nie ma nawet pewności co do 1080p/60fps, robi się grubą zapowiedź i "w sumie miły prezent od ND". 

Jak najbardziej jestem zwolennikiem wstecznej kompatybilności z czasów PS2, no ale jak wiadomo, takich cudów już nie ma (nie wiem, jak tam WiiU). 

Zresztą, w świetle oferty PS Store na PS3 (starocie do ściągnięcia) i nadchodzącego PS Now to w ogóle nie ma o czym dyskutować. 

Opublikowano

Dlatego to żenua, a Sony przelewa czare goryczy.

Remakei Tomb Raidera czy ME to dranstwo, ale to zewnetrzne teamy i nie da sie ich kontrolowac, producent konsoli sie jednak kompromituje.

Jest Tlou, bedzie pewnie ten gow i beyond.

Opublikowano

Dlatego to żenua, a Sony przelewa czare goryczy.

Remakei Tomb Raidera czy ME to dranstwo, ale to zewnetrzne teamy i nie da sie ich kontrolowac, producent konsoli sie jednak kompromituje.

Jest Tlou, bedzie pewnie ten gow i beyond.

XDDDDDD

ED: boshe

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tyle jestes na forum i nie ogarniasz by nie cytować wypowiedzi bezposrednio nad twoja

Zwłaszcza by napisac xdddd. To dodaj jeszcze "boshe".

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

Tyle jestes na forum i nie ogarniasz by nie cytować wypowiedzi bezposrednio nad twoja

Zwłaszcza by napisac xdddd. To dodaj jeszcze "boshe".

Ty natomiast,  jesteś zbyt krótko by zrozumieć, że CW rządzi się swoimi prawami

#heheszki

Opublikowano

Ty natomiast,  jesteś zbyt krótko by zrozumieć, że CW rządzi się swoimi prawami

#heheszki

Dokładnie, zgadzam się z panem powyżej.

Opublikowano

Znaczy co:

1 piszemy jak trzynastolatki tj boshe xddddddd?

2 czy cytujemy wypowiedzinad soba i drabinki cytatów? Bo akurat mod pprosi by tak nie robic, a czyni tak nie dlatego, że jest pierd.olniety, tylko dla przejrzystosci.

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie że problemem nie jest wydawanie remasterów, a żądanie 60$ za roczną gierkę?

A kto Ci kaze kupic ja w dniu premiery? Remastery beda tracic na wartosci 2x szybciej niz normalne edycje a wiesz po ile mozna kupic juz Titanfalla w folii?

129zł handluj z tym.

Opublikowano

To raz. Dwa, że to nie bolało gdy odnawiano Slye, Dextery czy Silent Hile- bo było sporo do grania, zresztą generacja zdychała.

Teraz wkurza to podwójnie. Nie ma wiele do grania, zasypuja nas za to indykami i remasterami.

Opublikowano

beczunia z tego infamous overdrive i emo w rurkach

Opublikowano

To ja sie smialem najbardziej z pedaua w rurkach a Bartlomiej ich bronil. Tylko nie pamietam czy w tym temacie.

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie że problemem nie jest wydawanie remasterów, a żądanie 60$ za roczną gierkę?

A kto Ci kaze kupic ja w dniu premiery? Remastery beda tracic na wartosci 2x szybciej niz normalne edycje a wiesz po ile mozna kupic juz Titanfalla w folii?

129zł handluj z tym.

Co to ma do rzeczy? Jakby gra kosztowała na starcie 30$ to po miesiącu byłaby jeszcze tańsza.

Opublikowano

129zł handluj z tym.

Pokaż mi gdzie można kupić TF za 129zł w folii.

Opublikowano

129zł handluj z tym.

Pokaż mi gdzie można kupić TF za 129zł w folii.
Pomyłka, za 119zł

Zobacz ofertę: TITANFALL - FOLIA - Wyprzedaż! + 2 DNI GOLD! P-ń

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4185648050

139zł

Zobacz ofertę: TITANFALL NOWA FOLIA 24H

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4187055555

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W nocy jakiś botek miał problem z youtube'em, a teraz allegro? Wyszukiwarka nie działa czy jak?

W tym momencie ktoś sprzedaje 10 sztuk po 118 z przesyłką. Po 129 jest wiele ofert.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.