Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W 1080p/60fps :ninja: Botki upokorzone płaczą - parafrazując klasyk.

Sam oczywiście nigdy się nie zhańbię graniem w takie ścierwo, ale będzie się można pośmiać z podgraczy.

Opublikowano

Ten cały tidux właśnie stracił swoją i tak małą wiarygodność jeśli mówił o pierwszej części TF.

Nie napisał, że chodzi o pierwszą część.

Za godzinę poznamy przyszłość Unreala :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ale to chyba bylo wiadomo od dawna, ze kolejne części beda multi platformowe. C'nie ?

Opublikowano

Jeśli pisze teraz o działającym buildzie, to zapewne chodzi o pierwszą część.

Opublikowano

Licze że z TF2 bardziej sie postaraja, sam gameplay jest spoko, ale w grze jest mało wszystkiego, grałem i czulem sie troche jakby to byla wersja demo.

Opublikowano

Jeśli pisze teraz o działającym buildzie, to zapewne chodzi o pierwszą część.

Ano. Mieli od dawna devkity PS4.

Opublikowano

Pierwsza czesc kazdy sonyslave ogral na PC wiec nie ma sensu wydawania na PS4. Zadne Xbot nie bedzie plakal po multi w Titanie jako ze pod koniec roku dostajemy:

W 2015 krol bedzie tylko jeden

Halo-for-Xbox-One-Called-Halo-5-New-Vers

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ten cały tidux właśnie stracił swoją i tak małą wiarygodność jeśli mówił o pierwszej części TF.

Destiny>>>>>h2 remastered 729p edition.

Podobno gra chodzi na UE4, niecierpliwie czekam.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pierwsza czesc kazdy sonyslave ogral na PC wiec nie ma sensu wydawania na PS4. Zadne Xbot nie bedzie plakal po multi w Titanie jako ze pod koniec roku dostajemy:

W 2015 krol bedzie tylko jeden

Halo-for-Xbox-One-Called-Halo-5-New-Vers

Dokładnie! W 2014 roku xboklapki będą ogrywać na zimę rimejk 10 letniej gry, a Sonysjusze będą ogrywać świeże nowe IP w postaci Ordera i DC :) :)

Opublikowano

Ty Figaro to chyba na Youtube. Heheszki.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ty Figaro to chyba na Youtube. Heheszki.

Bo ja nie jestem ani sonyklapkiem, ani xbotem, ani nintendofagiem, ja jestem baronem GIER

i Sega fagiem

Opublikowano

Tak, tak, widze sonyslave juz czuja topor Spencera i nie moga sobie miejsca znalezc. Raz Sega, raz Nintendo, kazdy ucieka ze smiesznego obozu RemasterStation 4.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

skad wiecie że mają ujawnić coś o Unrealu ?

Mark Rein z Epic wspominał coś o UT na tweeterze i dołączył się ktoś inny ze studia, żeby oglądać kanał UnrealEngine w czwartek na Twitchu (z tego co ktoś powiedział, podobno mają tam regularnego streama, ale tego nie jestem pewien ;)).

Opublikowano

jaki topór. Człowieku, wszyscy śmieją się z tej konsoli i tego jaki to syf nie potrafiący wyświetlić gry w 1080p. Dostalejcie gejlo 2 HD i jaracie się tym kiedy kazdy ma na nia wy(pipi)ane bo dostanie lepsze i ciekawsze gry i nie musi fapować do odgrzewanego kotleta :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, jak wielką klapą sprzedażową był UT3, to faktycznie jest na co czekać. F2P lub coś a'la gra w przeglądarce i najgorsza z opcji - UT na miarę CoD i BF. Takie gry nie mają już racji bytu na rynku.

Opublikowano

jaki topór. Człowieku, wszyscy śmieją się z tej konsoli i tego jaki to syf nie potrafiący wyświetlić gry w 1080p. Dostalejcie gejlo 2 HD i jaracie się tym kiedy kazdy ma na nia wy(pipi)ane bo dostanie lepsze nią i ciekawsze gry i nie musi fapować do odgrzewanego kotleta :)

Co dostanie lepsze?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jaki topór. Człowieku, wszyscy śmieją się z tej konsoli i tego jaki to syf nie potrafiący wyświetlić gry w 1080p. Dostalejcie gejlo 2 HD i jaracie się tym kiedy kazdy ma na nia wy(pipi)ane bo dostanie lepsze i ciekawsze gry i nie musi fapować do odgrzewanego kotleta :)

Musisz być tak brutalny, żyją w innym świecie, tylko to im zostało, więc na przyszłość mniej na uwadze, ze życie ich strasznie skopało i trzeba być bardziej miłym i wyrozumiały.
Opublikowano

Nowy UT F2P.............

@edit

A jednak tylko Free.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przecież Epic już dawno mówił, że przechodzi na rynek mobile i f2p. Czemuś sprzedał markę Gyrosy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.