Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

UT mesjasz, developing we współpracy z community = Epic win.

Dużo dobrych map w Unrealach i tak było dziełem społeczności, masa fajnych modów dodających tryby gry, zmieniających fizyke, do tego właściwie każda dobra gra online jest balansowana przez feedback od społeczności więc taki rodzaj developingu wydaje się być idealnym rozwiązaniem w przypadku nowego Unreala. Hardcorowa gra dla hardcorowej społeczności graczy. Tymczasem Mendrek przez kolejne lata będzie się zagrywał w to:

r7Rt6eD.jpg

Oczywiście tylko jeśli dadzą w plusie.

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Też macie już kompletnie dosc xbociarskiego masowego publicznego walenia konia, krótkiego jak lista gier na ich konsole, na każde wspomnienie o jakimś Spermcerze?

Opublikowano

Ten nowy Unreal ma działać na Unreal Engine 4, a główny nacisk ma być położony na tworzenie modów. Zapowiada się bardzo ciekawie, bo wiadomo, że gracze mogą tworzyć zawartość w nieskończoność. W tej chwili gra znajduje się dla mnie wyżej od Call of Duty czy Crysis, które są zwykłymi pozycjami dla casuali.

Z innej beczki - http://tvgry.pl/?ID=4372

I to jest FPS, nie pif-paf, corridor experience. :)

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Też macie już kompletnie dosc xbociarskiego masowego publicznego walenia konia, krótkiego jak lista gier na ich konsole, na każde wspomnienie o jakimś Spermcerze?

Mnie bardziej bawi jak ich kiedyś denerwowały gify z Kazem przed PS Meeting i E3 :D śmiali się z jarania się przywódcami korporacji, a tu proszę. Beka.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Za miesiąc znów się będą denerwować.

Opublikowano

Xbone jako jedyna konsola na forum nie ma w swoim dziale tematu "Jaką grę wybrac?'

przypadek?

no (pipi)a z pewnością nie sądzę

Opublikowano

Xbone jako jedyna konsola na forum nie ma w swoim dziale tematu "Jaką grę wybrac?'

przypadek?

no (pipi)a z pewnością nie sądzę

Bo XO mają jak by to Mendrek powiedział 'świadomi konsumenci". To sami dobrze wiedzą co wybrać.

Opublikowano

Posiadacze Xboksa po prostu kupuja gry i graja we wszystko. To nie #sonyslave Yeti ktoremu szkoda na Infamousa, i czekaz az wszystko sie w plusie pojawi. 

Opublikowano

Posiadacze Xboksa po prostu kupuja gry i graja we wszystko.

No to faktycznie świadomi konsumenci lol Jak świnie co zeżrą wszytko co im się podsunie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Z czystej ciekawości sprawdziłem najlepiej sprzedające się gry na Xbox One i PS4

XBOX ONE

09342811485738316046.png

PS4

54983123520030335825.png

Dyskutujmy

picture_8477.gif

Opublikowano

A moze mi ktos kto hejtuje Infamousa wytlumaczyc co tak wspanialego jest w tym Sunset Overdrive?

Dla mnie to kiepsko wyglada i powaznie sie zastanawiam co was w tej grze czaruje.

Też nie mam pojęcia, ale xboty lubią kolorowe gierki, najpierw roślinki vs zombie, teraz to.

Opublikowano

Wniosek może być tylko jeden:

No trochę chu.jowo z tymi grami na next genach.

Opublikowano

Wniosek może być tylko jeden:

No trochę chu.jowo z tymi grami na next genach.

Past geny i WiiU mają się dobrze, jest w co grać.

Opublikowano

Beka z xbotów, jedna fajna gra i już Spencer bóg, ms mesjaszem, jakby zapomnieli co się działo kilka miesięcy temu

drm4yjrw.png

Pocieszne xbociki z krótką pamięcią, japa na kłódkę i na kolana przed panami Sonysjuszami.

Opublikowano

Sony Bend’s Unannounced PS4 Exclusive Isn’t Kill Strain, but “Something Great” According to Insider

While it’s known that Sony Bend is working on a PS4 exclusive, Sony has been keeping all details closely under wraps. The descriptions provided in many career opportunity ads have made many think that they’re working on a new Syphon Filter, and some wondered if that could be linked to the recently registered Kill Strain trademark, but according to industry insider Shinobi602 who has proven to know quite a lot on what’s going on behind the scenes at several studios, that isn’t the case.

Shinobi mentioned that while he doesn’t know what Kill Strain is  about, it’s not what Sony Bend is currently working on. He also added that we should keep an open mind on it, because they have “something great” in store.

Assuming that Shinobi’s information is correct, it’ll be very interesting to see what they’re working on, possibly at E3. While Syphon Filter would be an obvious choice for the studio considering its pedigree, there’s really no way to tell at the moment.

Of course, though, since Sony didn’t make any official announcement, we should still consider this just a rumor until that happens.

http://www.dualshockers.com/2014/05/08/sony-bends-unannounced-ps4-game-isnt-syphon-filter-but-something-great-according-to-insider/

Opublikowano

Do tej pory mam chyba wszystkie Demo 1 jakie byly dodawane do PSX'ow ;]

Opublikowano

Beka że kiedy psx wprowadzał rewolucję w postaci nośników cd, jeszcze rok później standardem na pc były... dyskietki. Im dalej w generacje tym standardów wyznaczano coraz mniej, a ostatnia generacja to tego esencja. ;/

Opublikowano

Właśnie wbiłem pierwszą platynę w życiu!!!!

Wiem wiem, są tu wymiatacze ale duma mnie rozppierdala, łatwe bo łatwe ale pierwsze!

Opublikowano

Beka z xbotów, jedna fajna gra i już Spencer bóg, ms mesjaszem, jakby zapomnieli co się działo kilka miesięcy temu

drm4yjrw.png

Pocieszne xbociki z krótką pamięcią, japa na kłódkę i na kolana przed panami Sonysjuszami.

Na kolana przed firma ktora wciskala konsole za $599! Ktorej glownym ficzerem byl folding@home i PlayStation Home. Ktora wymuszala na deweloperach wykorzystanie wadliwego sterowania za pomoca czujnika ruchu. Firma ktora wmawiala ludziom by pracowali nadgodziny by stac ich bylo na kupno konsoli. Nigdy! Ty mozesz zostac na kolanach i ssac Sony. Mnie to nie interesuje. 

Opublikowano

Zeratul, nie gorączkuj się, wszyscy wiemy, że dla ciebie PS4 jest lepszą konsolą od Xbonera.

Opublikowano

You cannot: see the difference between your old VHS player and your brand new console for 500$

Opublikowano

Ktora wymuszala na deweloperach wykorzystanie wadliwego sterowania za pomoca czujnika ruchu.

Że co? Podaj tytuły, bo jak już to można narzekać, że tego nie wykorzystywano (najelpeiej użyli tego w Heavenly Sword).

Opublikowano

Też nie mam pojęcia, ale xboty lubią kolorowe gierki, najpierw roślinki vs zombie, teraz to.

nowe pvz jest zayebiste do arcadowego grania po sieci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.