Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bez charakteru ten drive club, brakuje mu rozwiązań z burnout typu boosty, takedowny i tak dalej.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bez charakteru ten drive club, brakuje mu rozwiązań z burnout typu boosty, takedowny i tak dalej.

Nie.

Nie każda gra musi mieć te popierdółki, nitro itd. Wystarczy takich gier.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Żadnego wrażenia nie wywarły na mnie te filmiki z DC.

Opublikowano

Bym pograł. Ale to by było takie granie na zasadzie "byle do FM6/GT7".

Opublikowano

Chciałbym zeby ten tytuł wypalił bo osobiście nie przepadam za 'symulacjami' a DC możliwe ze zapełni dziurę która jest spowodowana nieobecnością PGR

Opublikowano

Internetowe wycieki przed E3 w pigułce :P

sE3dUFc.png

Opublikowano

Chciałbym zeby ten tytuł wypalił bo osobiście nie przepadam za 'symulacjami' a DC możliwe ze zapełni dziurę która jest spowodowana nieobecnością gier na PS4

fixed

Opublikowano

Internetowe wycieki przed E3 w pigułce :P

sE3dUFc.png

Mam odczucie, że tylko taka lista dawałaby jakies realne szanse tej konsoli.

MS zje.bał rezygnujac ze swojej wizji sprzetu (bo jakąś miał zapewne), teraz chyba stają przed niemożliwym zadaniem.

Opublikowano

Nie wiem gdzie niby widzisz, że się jaram plotkami o FH2 i H2. Jakoś tu nie wchodzę i nic na ten temat nie piszę jak Wy klapy.

Przecież Horizon 2 to pewniak na ten rok według ciebie.

Opublikowano

Nie wiem gdzie niby widzisz, że się jaram plotkami o FH2 i H2. Jakoś tu nie wchodzę i nic na ten temat nie piszę jak Wy klapy.

Przecież Horizon 2 to pewniak na ten rok według ciebie.

No, przy okazji jakiejś dyskusji tak napisałem, ale co to ma wspólnego z jaraniem? Co włażę tu codziennie i podniecam się jakimiś twitami nołnejmów? 

Opublikowano

ale ten gameplay z DC jest nuuuudny...ani to czyste arcade jak motorstorm, ani konsolowy sim jak forza czy gt, ani mix jak pgr, niby przyroda i plener ale obie trasy nawet nie lezaly obok pieknych stylowych tras ze straryych nfs

Opublikowano

Ja bym chciał kontynuację Motorstorma 1 lub 2. Tamte gry im naprawdę wyszły. Było czuć dynamikę, moc pojazdów, rywalizację, a do tego gra miała cudny online (a ponoć PS3 nie miało dobrej gry na multi - no ale tak to jest jak się patrzy tylko na shootery)..

Opublikowano

Nie wiem czy sie jarasz czy nie, wiem że na razie ploty wziąłeś za pewnik jakoby Horizon miał wyjśc w tym roku. 

Co do gameplayu DC ... to co Ficuś napisał. Ja myślałem że to będzie coś bardziej dynamicznego,  w stylu NFSa. A z tego co pokazali to wieje nudą. 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie wiem czy sie jarasz czy nie, wiem że na razie ploty wziąłeś za pewnik jakoby Horizon miał wyjśc w tym roku.

No to trzeba było jeszcze przeczytać to co napisałem, bo bzdury piszesz. Napisałem cały "elaborat" dlaczego moim zdaniem FH2 wyjdzie pod koniec tego roku i nie była to kwestia ploty wyssanej z palca, a zbiegu kilku okoliczności i faktów.

Opublikowano

no wlasnie wlasnie Mysza 

i nie pisze tego z przekasem, i tak prawie pewne ze bede mial ps4 w nastepnym roku jaki pierwszy i pewnie jedyny nextgen ale te dwa filmiki wieja nuda i graficznie tez wcale jakos mnie nie powalaja

Opublikowano

Słaby ten gameplay DriveClub, spodziewałem sie czegoś innego - nudny, bez polotu i z mega drażniącą muzyką. Wygląda fajnie, ale odnoszę wrażenie, że kolejny NFS zje ten tytuł (bo Forza to symulacja, więc nie ten gatunek), a Evolution powinno zabrać się ponownie za coś w stylu Motorstorma. Project C.A.R.S. - czekam!

Opublikowano

No to trzeba było jeszcze przeczytać to co napisałem, bo bzdury piszesz. Napisałem cały "elaborat" dlaczego moim zdaniem FH2 wyjdzie pod koniec tego roku i nie była to kwestia ploty wyssanej z palca, a zbiegu kilku okoliczności i faktów.

Powiedz po prostu że insajderzy z gafa.

Opublikowano

No i driveclub okazal sie balasem (kolejny build, kolejny balas xD).

Beda w ogole jakies inne wyscigi?

Opublikowano

Te fury by mogły trochę bardziej się bujać, no nie?

Opublikowano

Będzie na bank jakieś Gran Turismo (tylko nie wiadomo, czy konwersja 6 czy coś "nowszego"). Z gier wyścigowych na wyłączność to tyle póki co.

Opublikowano

Powiedz po prostu że insajderzy z gafa.

Jak już napisałem, trzeba było czytać.

Opublikowano

GT6 HD i GT7 Prologue

Opublikowano

niech evolution wroci do motorstormow w klimatach dwoch pierwszych czesci albo najlepiej niech psygnosis (bo juz chyba nie ma liverpool) wyda po raz kolejny krola wszelkich arcaderacerow czyli (pipi)a jedynego, genialnego WIPEOUTA w glorious 1080p i 60fps i niech to wzorem wersji na vite bedzie nowa czesc z nowymi trasami a nie jak hd remastery tras z obu czesci z psp

Opublikowano

Tak oglądam drugi raz te gameplaye i jeszcze mniej mi się to podoba :/ Graficznie miazga przy przejściu z dnia do nocy, ale mam wrażenie, że gra zwalnia. Każde wyścigi powinny być w 60 klatkach i basta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.