Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ale to Sony głupie jest, wypuszczać takie filmiki na yt z taką tragiczną kompresją (ponoć z wyścigami jest to zawsze problem). Co oni mają z tym DC, ciągle jakieś wtopy. Gra sama w sobie wygląda nudno, ale w gry się gra, nie ogląda, więc jeśli gameplay jest dobry, to szpoko.

Opublikowano

Ale są gry, które już z gameplaya wyglądają fantastycznie, a ich pokazy budują hype. Natomiast DriveClub ma świetne trailery, ale te dwa gameplaye są nijakie. Zero emocji. Też pewno przez taką kompresję, która w pełni nie oddaje oprawy graficznej, ale wiele ona raczej nie pomoże. Samochody reagują jak jakieś kloce, kamera jest zdecydowanie zbyt blisko zderzaka, niby to dynamiczne, a jednak takie nudne.

Czekam na coś może na gamersyde, albo coś lepszego na E3.

Opublikowano

To z kamerą zbyt blisko zderzaka to prawda, nienawidzę tego w tych dzisiejszych racerach. To samo ze zbyt nisko położoną kamerą.

Opublikowano

Pewnie ludzie się spodziewali, że nad trasami smoki będą latać :P

Opublikowano

nie ma podjarki, DC ma za duży hype niczym na miare TLoU, w gra będzie na 7+

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Pewnie ludzie się spodziewali, że nad trasami smoki będą latać :P

O widzisz, już lepiej :P

Widząc DriveClub, zdecydowanie bardziej podoba mi się gameplay choćby z NFS Rivals. Ale poczekam z takim osądem, aż go ściągnę w plusie i sprawdzę na własną rękę. Hype spadł do 0.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie wiem pany czego wy od wyścigów oczekiwalisice. Ze kierowca z jednego samochodu wystawi rękę przez okno i ostrzela drugiego, tamten wpadnie w poślizg i uderzy w inny samochód powodując efektowny wybuch ?

Toz to samochodowka, tutaj wrażenie mogą zrobić conajwyzej sprawnie zmontowane zwiastuny. Gameplay jak to gameplay e tego typu samochodowkach, nuuuda. Dlatego wole wyścigi Arcade.

Opublikowano

Nie wiem pany czego wy od wyścigów oczekiwalisice. Ze kierowca z jednego samochodu wystawi rękę przez okno i ostrzela drugiego, tamten wpadnie w poślizg i uderzy w inny samochód powodując efektowny wybuch ?

Toz to samochodowka, tutaj wrażenie mogą zrobić conajwyzej sprawnie zmontowane zwiastuny. Gameplay jak to gameplay e tego typu samochodowkach, nuuuda. Dlatego wole wyścigi Arcade.

Ano, niech wraca Sega Rally. Albo Burnout. Albo Motorstorm. Cokolwiek (pipi)a. Niech wróci arcade.

Opublikowano

Horizon. Niby też 30 fps'ów, a jakoś tak żwawiej to wygląda. Kamera?

Opublikowano

Ale DriveClub jest grą arcade (i nigdy nie miał aspirować do miana pełnoprawnej symulacji - konkurenta Forzy/GT) - a po takich grach oczekujesz dynamiki, polotu i czegoś, co przyciągnie przed konsolę ;)

No właśnie, Horizon jest w 30 klatkach, ale ta gra w porównaniu z DriveClubem zjada go na śniadanie.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Tylko że ludzie myśleli że to właśnie będzie podchodzić pod arcade. A tu dupa.

Horizon. Niby też 30 fps'ów, a jakoś tak żwawiej to wygląda. Kamera?

No Horizon sprawiał wrażenie żwawszego, ale (pipi)a tam jeszcze muzyka i cała ta otoczka sprawiała że aż chciało się ścigać.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale DriveClub jest grą arcade (i nigdy nie miał aspirować do miana pełnoprawnej symulacji - konkurenta Forzy/GT) - a po takich grach oczekujesz dynamiki, polotu i czegoś, co przyciągnie przed konsolę ;)

Ale nie jest też to Arcade w stylu nfs'a, burout'a czy Motorstorma. Tutaj gameplay jest bardziej wyważony i spokojny. Kojarzy mi się to z test drive unlimited, które też miało chyba taki model jazdy pomiędzy Arcade a symulacja.
Opublikowano
Widać że PGR ani Forza Horizon to to nie jest.

To chyba dobrze? To jest Driveclub.

Opublikowano

Nie lubie samochodowek. czekam na nowe crash team racing albo wipeout.

Opublikowano

Widać że PGR ani Forza Horizon to to nie jest.

To chyba dobrze? To jest Driveclub.

Nie jest to poziom PGR-a czy Forzy. Chyba tak.

Opublikowano

Pograłbym w Horizon. Za wcześnie pogoniłem moją 360.

Opublikowano

Ano, niech wraca Sega Rally. Albo Burnout. Albo Motorstorm. Cokolwiek (pipi)a. Niech wróci arcade.

A mnie zbesztales za boosty i takedowny. Gameplay z dc wyglada zwyczajnie nudno. Ot, jedziesz.

Opublikowano

fajne arcade wyscigi bez boostow i takedownow i strzelania - pierwszy grid, pgry, nawet stare nfs jak hot pursuit2 czy porsche

Opublikowano

Albo niech wrócą do robienia...

2517729-5256345561-iX1w8.gif

To ja poproszę o takie sztormy, wichury, erupcję wulkanów i trzęsień ziemi, ale wraz z powrotem na tropikalną wyspę rodem z Pacific Rift. 

No i ponownie Noisię, Machine Head, Apex Twin i In Flames w oście.

A wy co dalej jaranie się jeżdzeniem w kółko po asfalcie osobówkami? 

Opublikowano

Gdzieś znów przeczytałem, od drugiego źródła, że nowa gra GG to faktycznie rpg open world. Ciekawe :D

Opublikowano

Killzone RPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.