Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczyło by eksy Sony wyszły tylko na MS, a nagle stałe by się takie dobre, czego doskonałym przykładem Insomaniac Games.

Dokładnie. Pamiętam jak jeszcze maz pisał ze SO bedzie slabe bo to gra od insomniac. A teraz proszę, co chwile jakis gif z gry. Hipokryzja.
  • Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej jeśli FH 2 wyjdzie w tym roku to DC mogą sobie wiadomo gdzie dla mnie wsadzić.

Opublikowano

No tylko klapki się jarają gifami. 

Opublikowano

Wystarczyło by eksy Sony wyszły tylko na MS, a nagle stałe by się takie dobre, czego doskonałym przykładem Insomaniac Games.

Dokładnie. Pamiętam jak jeszcze maz pisał ze SO bedzie slabe bo to gra od insomniac. A teraz proszę, co chwile jakis gif z gry. Hipokryzja.

Gdyby był hipokrytą to by się jarał po zapowiedzi, że Insomaniac robi exa na Xo, wiesz... tak jak wu klapy kiedy pisaliście, że Halo nikogo, a po zapowiedzi, że Bungie idzie w multiplatformy, to nagle okazali się najlepszym developerem świata.

Opublikowano

@ Lukas

Mnie tam w Apokalipsie pod(pipi)iło że jest uproszczona względem hardkorowego Pacific Rift, oraz brak rock i metalu na rzecz samej elektroniki, bez możliwości wrzucania wlasnego mp3, jak w poprzednikach. Niszę po PR ładnie wypełnił za to Wipeout. Szacunek każdemu, kto wbił w nim platynę. Chory tytuł.

Opublikowano

Mam w chuyu bungie, to destiny dupy nie urywa (już widać po trailerze że gra 6/10)

Opublikowano

Gdyby był hipokrytą to by się jarał po zapowiedzi, że Insomaniac robi exa na Xo, wiesz... tak jak wu klapy kiedy pisaliście, że Halo nikogo, a po zapowiedzi, że Bungie idzie w multiplatformy, to nagle okazali się najlepszym developerem świata.

No z tym Bungie to u niektórych klapków to też hipokryzja w chuy, ale i tak trudno botki pobić.

Opublikowano

Ano. Apokalipsa jest aż zbyt arkejdowa. Pacific Rift za to posiada soczyste kolory, zayebistą muzę i fajne trasy.

Opublikowano

No z tym Bungie to u niektórych klapków to też hipokryzja w chuy, ale i tak trudno botki pobić.

Których klapków? Yeti spuszcza się nad Destiny i spuszcza się nad Halo. Ja na przykład gardzę jednym i drugim - oczywiście Halo bardziej, bo krasnale ogrodowe, a Destiny ma lepszy design. Botki za to to himalaje hipokryzji.

Opublikowano

Kilka razy już pojawiła się plotka, że Platinum Games robi exa na XO. Jak już to zapowiedzą na E3, to zaraz się okaże, że wśród x-klocków sami fani hardkorowej japońszczyzny, a PG to w ogóle wizjonerzy na równi z Naughty Dog. Wspomnicie moje słowa za miesiąc z haczykiem.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Since I know microtransactions are a hot topic around here, this is how they work in Driveclub.

Originally Posted by IGN

Driveclub will feature small microtransactions that let you unlock cars early, according to the title's game director.

Speaking to IGN, Paul Rustchynsky explained that the developer is aware the feature may be controversial among gamers, so has made certain that it in no way unbalances gameplay or places anything out of reach.

"It’s been a hot topic of late inside gaming, and we’ve been very keen to take on board the feedback from gamers and make sure we don’t upset anyone," he revealed. "So, in Driveclub, what we’ve done is make sure that the progression system is really straightforward, really simple and gives you access to a lot of content really quickly.

"In Driveclub you earn Fame, and as you earn Fame, you level up. Every time you level up, we give you another car. There’s no double gating or anything along those lines, you’re given the car straight away without having to do anything else. The only thing we do have is a couple of shortcuts.

"If you want to unlock a car immediately, you can pay to unlock that car straight away but it’s not a consumable microtransaction. We don’t let people buy Fame, for example and spend lots and lots. The idea is if you want to shortcut things you can do – it’s identical to what we did in Motorstorm RC. So if you played that, you know what we’re doing here."

Jak tam, #4theplayers czy jednak #4themoney?

Zawsze #4theplayers i zawsze TYLKO SONY!

http://www.pssite.com/news-32968-mikrotransakcje_w_driveclub___slawa_nie_jest_na_sprzedaz.html

Paul Rustchynsky w wywiadzie dla IGN określił to następująco:

W Driveclubie zdobywa się punkty Sławy (Fame) i wraz z nią - poziomy doświadczenia. Każdy awans na nowy poziom udostępnia kolejny samochód, od ręki. Jedyne, co wprowadzamy, to kilka skrótów.

Możesz odblokować wybrane auto płacąc prawdziwymi pieniędzmi, ale w zamiast dostaniesz wyłączenie to auto. Nie pozwalamy kupować Sławy. Podobnie jak w przypadku Motorstorm RC.

Tak czy inaczej - najważniejsze jest dobre wyważenie awansów na kolejne poziomy. Takie założenia mogą wydawać się sprawiedliwie, póki wyższa półka aut nie wymaga kilkuset godzin gry. Mikrotransakcje jako dodatek, nie obowiązek do uzyskania wyciętej zawartości.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Znajdź sobie moje posty na temat halo i destiny. Pisałem, ze halo to (pipi). O destiny też pisałem ze mnie nie jara. Dla mnie Bungie to kiepski developer i nic na to nie poradzę. To ze robią teraz grę multiplatformowa nic nie zmienia.
Opublikowano

aPwOMKR_460s.jpg

daddy z dziewczyną robią porządki przed wyjazdem na Teneryfę

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.

Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

z tematu bound by flame taka desperacja posiadaczy ps4, że kupują jakieś crapy lol (przypominam średnia na metacrtic 57%)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

O, jak się pięknie botek podłożył!

4dba6e01e3077a36b267ae2e5e24ce0e.png

b703c4f97997c6492ad9bbb295d53cd4.png

Szach mat.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.
Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

z tematu bound by flame taka desperacja posiadaczy ps4, że kupują jakieś crapy lol (przypominam średnia na metacrtic 57%)

Bo na X'ie jest rpgów od zatrzęsienia... Wyraźnie napisał: "czekając na lepsze rpg na ps4", "w tym gatunku nic na ps4 nie ma". Czytanie ze zrozumieniem jak zawsze leży u botków.

Opublikowano

No.. trzeba przyznać że tym razem dla odmiany niektóre xboxowe gify całkiem niezłe. Ten wyżej mógłbym zaliczyć do górnej półki ;)

Opublikowano

Wiadomo o której godzinie konferencja jedynej next genowej konsoli? Rok temu Sony robiło chyba o jakieś 2 w nocy, co fajne nie było.

Ps. Już wiem, znów nocka nieprzespana.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Trudno, dla SONY można się poświęcić.

Opublikowano

Jeśli konfy przed Sony mnie nie uśpią to pewnie obejrzę.

Opublikowano

na pc powstaje remaster homeworld, ehhh szkoda, ze nie na konsole....homeworld jedynka to moj najukochanszy rts ever - chyba z 5 razy go skonczylem, grafa i muza rozwalala, a te wielkie walki w przestrzeni kosmicznej z genialnymi tlami po prostu miazdzyly moj mozg

homeworld.jpg

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

O, jak się pięknie botek podłożył!

4dba6e01e3077a36b267ae2e5e24ce0e.png

b703c4f97997c6492ad9bbb295d53cd4.png

Szach mat.

User Score nizszy niz ogolna recenzji, smutne na tle tych zachwytow nad Ryse na tym forum, czekajcie czekajcie, kto to byl? Zeratul? LoL

No ale jemu to nelzy sie obecnie pieczatka najwiekszego xbota na forum, wiec nie mozna brac na powaznie niczego co pisze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Exact na innym forum czytałem sporo pozytywnych opinii o Ryse, więc gra nie jest aż taka słaba. Może po prostu fanboye zanizyli ocenę co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.