Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

The Order już miało premierę? Bo niektórzy mają zaskakująco dużą wiedzę o tej grze, mało tego, mocno sprzeczną z aktualnie dostępnymi materiałami.

Niektórzy czytają, drugim się nie chce i pyerdolą dla zasady, że The Order to festiwal QTE ;)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

IDŹ LEPIEJ GRAĆ NA TYCH SWOICH TELEFONIKACH

Opublikowano

Tak z innej beczki.. Ostatnio były tutaj takie najazdy i krucjaty na Irasów itd.. ale że wchodzą tu jakieś randomowe Lokomotywy czy inne ssxx'y (pewnie altery) z jednoliniowymi trolowymi postami to jest wszsytko ok.. :whistling:

Może czas w końcu jakoś ogarnąć ten temat i chociaż trochę ograniczyć z(pipi)any trolling bo to już się porzygać idzie od czytania takich pierdół.

Taki np. hav3n z początku prowadził raczej sensowną dyskusję. Wbił jakieś 500 postów i nagle zaczął robić z siebie kolejnego trolla. Po co? Mało tu ich? (po obydwu stronach).

To już Mendrka lepiej się czyta.. bo on przynajmniej wierzy w to, co pisze :P a nie próbuje być "trendi i dżezi" i "ohoho jak fajnie jest na(pipi) głupi post z klapkami czy xbotami w każdym zdaniu, ohoho jaki ten trolling jest fajny, ohoho a ja taki wyluzowany"

Gnój sie zrobił z tego tematu.

Opublikowano

Te Maciej, czy Ty specjalnie omijasz pewne gry, aby było smieszniej? Np D4?

Opublikowano

+ do oceniania gier po rozdzielczościach

"te plants 9/10, a jaka rozdziałka? 900p? haha"

Opublikowano

+ do oceniania gier po rozdzielczościach

"te plants 9/10, a jaka rozdziałka? 900p? haha"

na komorce mam za friko.

Opublikowano

O (pipi)a padłem ze śmiechu :) 

2443860-productoftheyear.jpg

A oto pozostała lista zwycięzców

Baby Care: Huggies Designer Tubs
• Beverages: SK Energy Shots
• Female Personal Cleansing: Dial Coconut Water
• Breakfast: Weight Watchers Smart Ones Oatmeal
• Candy: Starburst Fruit Flavored Candy Corn
• Better For You Snacks: Skinny Cow Divine Filled Chocolates
• Dishwasher Pacs: Sunlight Lemon Oxi Complex Single Dose Power Pacs
• Dishwasher Soap: Finish Quantum Power & Free
• Eggs: Eggland’s Best
• Frozen Foods: Weight Watchers Smart Ones Soup
• Frozen Snacks: El Monterey Nacho Cheese Shell Shocker Taquitos
• Home Appliance: SodaStream Source
• Home Care: Mint-X Rodent Repellent Trash Bag
• Home Entertainment: Xbox One
• Home Improvement: Cabot Premium Wood Finish
• Household Cleaning: Resolve Max Power Gel
• Kid’s Body Care: Dial Kids Body + Hair Wash
• Kids’ Snacks: ALDI SimplyNature Squeezable Fruit
• Laundry: Woolite Everyday
• Liquid Soap: Le Savonnier Marseillais All-Purpose Soap
• Men’s Antiperspirant & Deodorant: Right Guard Xtreme Fresh
• Pet Care: Adams Flea & Tick Home Spray

• Specialty Foods: Duncan Hines Decadent Red Velvet Cupcake 

Opublikowano

Ale że co ? Piecze bo na 40tys Amerykanów większość wybrało xbox one i wygrało rowniez w kategorii home entertainment ? Boszeeeee a takie Sony dobre gddr5 1080p 50% wiecej mocy sprzedaje sie 10 razy wiecej niż ten gniot z grafika z czasów ps2, 'krul' wrócił

ale do kablówki podpiąć nie można :sorcerer:

Opublikowano

http://siliconangle.com/blog/2014/02/25/windows-azure-the-power-behind-blockbuster-game-titanfall-for-the-xbox-one/

Windows Azure: The power behind upcoming game Titanfall for the Xbox One

When developers of Titanfall approached both Sony and Microsoft, the Xbox group came back to them with a way to run all of these Titanfall dedicated servers. This development allowed the developers push games with more server CPU and higher bandwidth, with more physics, lots of AI, and potentially a lot more than that.

Titanfall’s AI hosting, physics calculations, online match making and multi-player dedicated servers are hosted in Windows Azure. Azure PaaS is being utilized to provide physics calculations and specialized AI to learn your style of play, whereas the PaaS and dedicated servers auto scale to provide fast dynamic content to players around the world on a consistent scale.

“Microsoft thought about our problem in a bigger way. Developers aren’t going to just want dedicated servers – they’ll have all kinds of features that need a server to do some kind of work to make games better,” Shiring said . “So they built this powerful system to let us create all sorts of tasks that they will run for us, and it can scale up and down automatically as players come and go. We can upload new programs for them to run and they handle the deployment for us. And they’ll host our game servers for other platforms, too! Titanfall uses the Xbox Live Cloud to run dedicated servers for PC, Xbox One, and Xbox 360.”

Azure PaaS is being used to handle several expensive calculations normally performed by the local host–allowing developers to optimize the Xbox One hardware to handle more graphically intense environments. The server cost and total hours of man power is also being reduced for Respawn Entertainment due to the automatic server scaling and incredibly cheap virtual machine costs. In addition, it has given the opportunity for developers to increase the install base substantially.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ins:

Nie liczac TLoU mnostwo gier dalo mi wiecej funu niz te hiciory, bleah. 

Opowiedz mi o swoich wrażeniach z  co-op'a Dragon's Crown, obcowania z najpopularniejszymi levelami społeczności LBP, oraz o systemie rozwoju postaci w Ni No Kuni.  8)

- Dragon's Crown sobie na Vite sprawie

- LBP dla mnie jest slabe ze wzgledu na beznadziejne sterowanie postacia, probowalem grac w 1 i 2, ale po godzinie rzygac mi sie chce. Rayman jest milion razy lepszy. Edytory mam tez w Halo i Trialsach, ale mam je w du.pie. Jakby mnie to jaralo, to na PC bym sie tym bawil.

- Ni no kuni ? Demo mnie calkowicie odrzucilo, predzej znowu kupie X360 i Lost Odyssey niz bede sie zmuszal do grania w ten podrasowany porcik z 3DSa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

O (pipi) padłem ze śmiechu :)

2443860-productoftheyear.jpg

A oto pozostała lista zwycięzców

Baby Care: Huggies Designer Tubs

• Beverages: SK Energy Shots

• Female Personal Cleansing: Dial Coconut Water

• Breakfast: Weight Watchers Smart Ones Oatmeal

• Candy: Starburst Fruit Flavored Candy Corn

• Better For You Snacks: Skinny Cow Divine Filled Chocolates

• Dishwasher Pacs: Sunlight Lemon Oxi Complex Single Dose Power Pacs

• Dishwasher Soap: Finish Quantum Power & Free

• Eggs: Eggland’s Best

• Frozen Foods: Weight Watchers Smart Ones Soup

• Frozen Snacks: El Monterey Nacho Cheese Shell Shocker Taquitos

• Home Appliance: SodaStream Source

• Home Care: Mint-X Rodent Repellent Trash Bag

• Home Entertainment: Xbox One

• Home Improvement: Cabot Premium Wood Finish

• Household Cleaning: Resolve Max Power Gel

• Kid’s Body Care: Dial Kids Body + Hair Wash

• Kids’ Snacks: ALDI SimplyNature Squeezable Fruit

• Laundry: Woolite Everyday

• Liquid Soap: Le Savonnier Marseillais All-Purpose Soap

• Men’s Antiperspirant & Deodorant: Right Guard Xtreme Fresh

• Pet Care: Adams Flea & Tick Home Spray

• Specialty Foods: Duncan Hines Decadent Red Velvet Cupcake 

Tak zadecydowal lud nic w tym dziwnego heh 

Opublikowano

Wracając do zwolnień w SMS: Poszukałem trochę na linkedin i wychodzi na to, że skasowaną grą było to nowe IP. Z profilu byłego już pracownika:

Unannounced New IP

Tasked with leading the vehicle-based component of our new IP. Defined the vision for this important aspect of the game and worked as the primary stakeholder in developing this radical new piece of technology for our studio. Worked from primary pitch to inspiring and leading the strike team responsible for bringing this idea to its milestone goals.

Although it will never be released, I am extremely proud of what was achieved, how far this feature came and the impact this design had on the game and team.

http://www.linkedin.com/in/alexsulman

Jeśli to była jedyna nowa gra jaką tworzyli i znowu będą robić tylko GoW, to niech giną.

Opublikowano

@Szprota: (pipi)a a kto inny?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wracając do zwolnień w SMS: Poszukałem trochę na linkedin i wychodzi na to, że skasowaną grą było to nowe IP. Z profilu byłego już pracownika:

Unannounced New IP

Tasked with leading the vehicle-based component of our new IP. Defined the vision for this important aspect of the game and worked as the primary stakeholder in developing this radical new piece of technology for our studio. Worked from primary pitch to inspiring and leading the strike team responsible for bringing this idea to its milestone goals.

Although it will never be released, I am extremely proud of what was achieved, how far this feature came and the impact this design had on the game and team.

Jeśli to była jedyna nowa gra jaką tworzyli i znowu będą robić tylko GoW, to niech giną.

Podobno już MS się z nimi kontaktuje tak jak to robili w przypadku likwidacji Irrational.

MS taki dobry, nie to co te Japończyki bez honoru, które tylko zwalniają ;)

PS. Zabawne jest to, że najciekawsze zawsze wydają się te gry, które nigdy nie powstały :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ale przeciez sony takie dobre!!!!!!

btw ni no kuni ma beznadziejny system walki, kazdy lbp ma kompletnie zwalona bezwladnosc i fizyke podczas skoku(dopiero w tearaway tworcy zrobili to pierwszy raz porzadnie), a dragons crown choc swietny to nie wyobrazam sobie grac w niego wiecej niz godzine przy jednym posiedzeniu - w kolko robisz to samo w 9 krotkich lokacjach, naparzasz do miliona wrogow, czesto nie widzac swojej postaci, a system walki o dostepny zakres ciosow wcale jakis mega porywajacy nie jest

Opublikowano

Przeciez byly tweety ze przyszlosc PS4 bedzie za(pipi)ista - nowe ip od GG I SM + VR I Uncharted 4 pod koniec roku. No ale to tylko zly trolling, jak jarasz sie wszystkim co od Sony to wtedy jest w miare rzeczowa dyskusja

Opublikowano

Unannounced New IP

Podobno już MS się z nimi kontaktuje tak jak to robili w przypadku likwidacji Irrational.

MS taki dobry, nie to co te Japończyki bez honoru, które tylko zwalniają ;)

ale jak to, nowe IP miały być, eksajtaro wali już od roku tweety czy posty szpiegów z gafa którzy się nie mylą  :)

Opublikowano

http://siliconangle.com/blog/2014/02/25/windows-azure-the-power-behind-blockbuster-game-titanfall-for-the-xbox-one/

Windows Azure: The power behind upcoming game Titanfall for the Xbox One

When developers of Titanfall approached both Sony and Microsoft, the Xbox group came back to them with a way to run all of these Titanfall dedicated servers. This development allowed the developers push games with more server CPU and higher bandwidth, with more physics, lots of AI, and potentially a lot more than that.

Titanfall’s AI hosting, physics calculations, online match making and multi-player dedicated servers are hosted in Windows Azure. Azure PaaS is being utilized to provide physics calculations and specialized AI to learn your style of play, whereas the PaaS and dedicated servers auto scale to provide fast dynamic content to players around the world on a consistent scale.

“Microsoft thought about our problem in a bigger way. Developers aren’t going to just want dedicated servers – they’ll have all kinds of features that need a server to do some kind of work to make games better,” Shiring said . “So they built this powerful system to let us create all sorts of tasks that they will run for us, and it can scale up and down automatically as players come and go. We can upload new programs for them to run and they handle the deployment for us. And they’ll host our game servers for other platforms, too! Titanfall uses the Xbox Live Cloud to run dedicated servers for PC, Xbox One, and Xbox 360.”

Azure PaaS is being used to handle several expensive calculations normally performed by the local host–allowing developers to optimize the Xbox One hardware to handle more graphically intense environments. The server cost and total hours of man power is also being reduced for Respawn Entertainment due to the automatic server scaling and incredibly cheap virtual machine costs. In addition, it has given the opportunity for developers to increase the install base substantially.

Szkoda ze nie pomogli przy rozdzialce  i grafice.

Opublikowano

Te Maciej, czy Ty specjalnie omijasz pewne gry, aby było smieszniej? Np D4?

Tak, czasem testuję cierpliwość, jak ostatnio tym materiałem video z Raymana: Legends, który na Xbonie chodzi w 720p (;))

Swoją drogą zebrałem minusy jedynie od miłośników Xboxa. Wjechałem im na ambicje :(

Inna sprawa, że tego tematu nie traktuje do końca poważnie. Czasem pojawi się tutaj coś ciekawego, ale większość to takie bzdury, że chyba jeszcze nigdy wojny konsolowe nie były tak tragiczne. Każdy broni "swojego obozu" tak, jakby zaraz miał wymordować wszystkich pozostałych. Już szczytem jest, jak ludzie zaczynają sypać obelgami, bo ich kochana konsolka została urażona. I wcale się nie dziwie, że niektórzy czują przez to obrzydzenie do danego sprzętu. Jeszcze gorsze jest podejście "na przekór". Będę jechał po wszystkich fanach Sony/M$ bo mam taki kaprys! Tych postów czytać sie nie da.

Faktem jest, że nie wszystko co piszę to prawda, ale też nie sądziłem że niektórzy mogą mieć taki problem z dystansem czy do siebie czy do swoich zabawek w domu.

Opublikowano

Akurat One jako źródło rozrywki dla rodziny wypada lepiej niż PS4. Hardkorowi gracze mają mocne argumenty za PS4, ale dzieciakom i casualom w rodzinie Kinect spodoba się bardziej niż 1080p.

Opublikowano

weźcie juz sobie dajcie siana z tymi ironicznymi postami, bezbeki w chuy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.