Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie, że na forumku jest opcja "ignoruj"?

Ale przez jej użycie nie mógłbym się podroczyć z nim i przeczytać ile to mam przez niego bólu  :teehee: 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jak Sony pokaże w tym roku jednak TLG to MS już przegrał te targi. Nie wiem co by musieli wtedy zrobić, pokazac chyba tylko HL3 jako exa.

Hahaha co?

Napewno gra zapowiedziana 5 lat temu to jakiś deal breaker dla nowych konsol xD

Opublikowano

Tylko miesiąc! Szkoda że o 3ej, a nie jakoś o północy.

Raczej wczesniej niz o 3:30 sie nie zacznie. Z tego co pamietam to ostatnie 3 konfy Sony na e3 mialy minimum 30 min opoznienia.
Opublikowano

Last Guardian musi w końcu wyjść. Dla niego kupiłem PS3, PS4, PS5 pewnie też kupię.

Wyjdzie w 2015 roku :)

Figaro 2012: http://www.psxextreme.info/topic/92179-console-wars-20/?p=2467897

Przewidywania Figaro na 2013: http://www.psxextreme.info/topic/100985-na-co-czekacie-w-2013-roku/?do=findComment&comment=2689659

Styczeń 2014: http://www.psxextreme.info/topic/101381-console-wars-5-starcia-betonów/?p=2764542

Teraz zmienia datę premiery na 2015 ten człowiek myśli, że ona dalej pracują nad tą grą xDDD

sory nie da się cytować starych postów

No faktycznie, dwa z tych trzech postów wspomnienie o TLG towarzyszyło "trololo" oraz "lolz" = sam w to nie wierzyłem. Post w 2011 jest zrozumiały bo wtedy sytuacja z grą nie była jeszcze jasna.

Opublikowano

Tylko miesiąc! Szkoda że o 3ej, a nie jakoś o północy.

Raczej wczesniej niz o 3:30 sie nie zacznie. Z tego co pamietam to ostatnie 3 konfy Sony na e3 mialy minimum 30 min opoznienia.

Lepiej więc wstać o 3 niż czekać. :P

Opublikowano

Myślę że E3 dla Sony skradnie gra o GG, która fajnie się zapowie, a także Uncharted od ND. Nie zapominajmy o tym jakimi geniuszami są ND, i co potrafią uczynić. Nawet jeśli Uncharted będzie Uncharted, to jednak w nowej grafice ma szansę wygrać E3 ;)

Opublikowano

Stunik niezły archeolog

Opublikowano

ja nie rozumialem i nigdy nie zrozumie magii mario kart i gier mu podobnych bo do mnie to nuda na calego w singlu i jedynie super gra do imprez ale mario kart sam w sobie jest milion razy lepsze niz te wszystkie nieudolne i zje.bane podrobki od sony na ps3 i gniecie je tez graficznie i do tego chodzi super plynnie

Bo to nie są gry do singla, split na czterech z ogarnięta ekipą robi robote.

Opublikowano

Co to się dzieje żeby na xboxie były bardziej konsolowe gry niż na plejstejszyn.

Opublikowano

Resogun? InFamous? Indyki? Już nie przesadzajmy...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

indie nie licze, bo w 95% z nich jest na pc. Pod koniec roku na xbox one beda dwie gry, w ktore chcialbym zagrac, a na ps4 zero.

Opublikowano

Zobaczymy E3 i wtedy się oceni. Pierwszy duży sprawdzian Sony i MS. I w dodatku nowa Zelda!!!! :D:D Niech ten czas przyspieszy ;)

Opublikowano

Przy okazji całego szumu związanego z SO okazało się, że sprawdza się po kolei ten duży wyciek nktrl czy jak on się tam na gaffie zwie, a zgodnie z nim w drugiej połowie 2014 MS wypuści - Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Quantum Break i remake Halo 2. Byłoby ostro. 

Opublikowano

Nie moge doczekac sie Horizon 2

DriveCluba,PCARS, GT7:Prologue tez.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

z tematu bound by flame taka desperacja posiadaczy ps4, że kupują jakieś crapy lol (przypominam średnia na metacrtic 57%)

Cicho, ten ziomek co kupił na ps4 Bound by Flame z tego co pamiętał to pisał, że Knack to dlamiego najlepsza platformówkaod lat, tak więc BbF może być 9/10 rpg !

A ty jesteś tym ziomkiem co nie daje rady grać w Outlast bo gra jest zbyt straszna. Wróć chłopie lepiej do tych swoich platformówek z twojego ukochanego Nintendo a gry dla dorosłych zostaw innym.

Idź lepiej koneserze grania popykać w goty platformówkę Knacka i goty RPG Boun by Flame a szlachtę grającą na WiiU w najlepsze platformówki zostaw w spokoju bo jak tak dalej będziesz się spinać to nie zarobisz na raty na swoją konsolkę z najlepszymi grami od lat...

Opublikowano

Zobaczyłem kiedyś kilka minut gameplayu z Outlast, gdybym w to grał na słuchawkach, w nocy, to po akcji z

wózkiem inwalidzkim

zszedłbym na zawał. Też się nie nadaję do takich gier.

Opublikowano

Patrzac na wyniki sprzedazy poprzednich gier od team ico to TLG jest takim deal breakerem jak sequel phantom dust na xbone. 2% graczy wyniesie gre pod niebiosa,reszte bedzie miec ja gdzies. 

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

z tematu bound by flame taka desperacja posiadaczy ps4, że kupują jakieś crapy lol (przypominam średnia na metacrtic 57%)

Cicho, ten ziomek co kupił na ps4 Bound by Flame z tego co pamiętał to pisał, że Knack to dlamiego najlepsza platformówkaod lat, tak więc BbF może być 9/10 rpg !

A ty jesteś tym ziomkiem co nie daje rady grać w Outlast bo gra jest zbyt straszna. Wróć chłopie lepiej do tych swoich platformówek z twojego ukochanego Nintendo a gry dla dorosłych zostaw innym.

Idź lepiej koneserze grania popykać w goty platformówkę Knacka i goty RPG Boun by Flame a szlachtę grającą na WiiU w najlepsze platformówki zostaw w spokoju bo jak tak dalej będziesz się spinać to nie zarobisz na raty na swoją konsolkę z najlepszymi grami od lat...

Jak przestaniesz się podniecać śmieszną konsolką WiiU i zaczniesz grać w poważniejsze gry, może wtedy zasłużysz na moją uwagę. A na razie nie zawracaj mi pupy. Przepraszam za pupę, po prostu bałem się że dupsko to dla ciebie za ostre słowo i mógłbyś się przerazić. Wydaje mi się że w grach na WiiU chyba nie ma aż takich przekleństw.

Opublikowano

2014 rok, a oni dalej o poważnych grach.

ja pier.doleeeeeeee

dla większości społeczeństwa nie ważne jest, czy grasz w mario, w dark souls czy w battlefielda. i tak jesteś przegrańcem.

edit: o. widzę, że jest platynka w knacku. szacunek dla poważnego gracza. du.py pewnie majtki przez głowę zdejmują

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No fun only serious shit, czemu niektórzy mają taką ograniczoną perspektywę na gierki :/

Opublikowano

Ale jednak są poważne gry, które poruszają poważne tematy. Są gry, które są bardziej też zbliżone do realizmu. No i są gry w stylu Mario. Co kto lubi, ale proszę z szacunku do naszego hobby nie stawiać wszystkich gier w rzędzie pt. "głupie gierki". Dziekuję... :)

Opublikowano

tlou to głupia gierka

i co mi teraz zrobisz?

Opublikowano

tlou to głupia gierka

i co mi teraz zrobisz?

Ragus , szanuje Cie , wiec prosze - uspokj sie.

Wiem , ze pozna pora, i butthurt po gameplayu pocketmonsters , ale to nie pozwala na gloszenie takich herezji  :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.