Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nie płakałem po tlou

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
https://www.youtube.com/watch?v=qDT_DSH1ezs

#TheXboss

gamesphilspencerhopeq3f35.png

Opublikowano

a dlaczego miałbym płakać po e3? liczę na minimum 5 gier, które skłonią mnie do nabycia ps4/xo

no chyba, że takich gier nie zobaczę. wtedy faktycznie będzie mi smutno.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

jesli bedzie TLG, to ja osobiscie uronie lze szczescia, dumy, duchowego uniesienia.

The Last Guardian?

bardziej

The Last Nail in Xbone's Coffin

Opublikowano

Bedziesz plakac ze smiechu jak 3/4 konferencji Sony bedzie o slupkach sprzedazowych, a reszta o Drive Clubie. W miedzy czasie beda multiplatformy, a na koniec pokaza trailer crapczarted 4 i klapki beda sie spuszczac przez ponad rok (premiera listopad 2015) nad dwoma gifami z trailera.

EDIT:

Zapomnialem o dwuminutowym stage gameplay'u z girsłonabi The Order.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na 99% bedzie Project Beast, samo to ratuje konfe na dzien dobry. 

Swoja droga, jak to jest, ze xboty ze wierza iz Spencer ktory mial 2(3?) miesiace przy sterach zdazyl nagle tyle namieszac ze wypluje mega lineup, natomiast Sony z dlugofalowa, stala strategia nagle da dupska? 

Czysto teorytycznie SONY ma duzo wieksze szanse na solidne show.

Opublikowano

Chcialbym, zebys mial racje chocby z tego powodu, ze z next-genow mam tylko PS4 i nie chcialbym byc zmuszony do kolejnego wydatku. No ale niestety wszystko wskazuje na to, ze Sunset od Insomniac bedzie grywalne, a na E3 zapowiedza na ten rok kolejna czesc wspanialej Forzy Horizon i rimejk (nie reedycje HD) genialnego Halo 2. To wystarczy by zmusic wielu do oproznienia swoich portfelow. Nie mowie juz o innych zapowiedziach, to bedzie juz tylko dodatek. Sony ma niestety tendencje do zapowiadania gier ze sporym wyprzedzeniem. Jezeli chodzi o wojenki to owszem, jest to jakis argument, ale co normalnych ludzi to obchodzi ?

Opublikowano

Wielu? Naprawdę sadzisz, że ludzie polecą na sunset? Jedynie Halo 2 na ten rok sprzeda sporo konsol. No ale po stronie Sony raczej żadnego system sellera nie będzie na ten rok.

Opublikowano

Nie pisalem, ze wielu poleci tylko i wylacznie na SO. Trio w postaci Halo 2, FH2 i SO da jakiegos tam boosta w sprzedazy. To chyba oczywiste. No ale jezeli nawet tak nie bedzie to i tak z samego powodu rozszezenia biblioteki gierek warto sie radowac (klapy musza przyklasnac).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Insomaniac Games z każdą kolejną marką idzie w dół. Rachet > Resistance > Fuse <?> Sunset Overdrive? Nie wiem co się dzieje z tym deweloperem, ale Fuse to ich porażka.

Opublikowano

Nie ma to jak porownywac beznadziejne raczety (Jak 1 i SM64 czy Bandicoot niszcza te kupska) z FPSem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

chyba nie srałeś ostatnio, Ratchety to najlepsze platformówki na PS2/PS3

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Jak and Daxter: The Precursor Legacy niszczy i gniecie te najlepsze wg Ciebie "platformowki". 

Opublikowano

No nie mogę, Ins opanuj się. Beznadziejne Ratchety!? Oh my God! Siostro, zastrzyk na trójkę!

Damn it! Muszę ochłonąć. Króciutki, wydany na szybko Nexus urywa tyłek, a co dopiero poprzednie części z Crack In Time na czele. O trylogii z PS2 nawet nie muszę wspominać. W Jaki nie grałem wszystkie więc ciężko mi porównywać, zgodzę się że Precursor Legacy to rewelacja.

Opublikowano

Akurat w Nexusa nie gralem ale poprzednie czesci mnie odpychaja. Ostatnio probowalem grac w to cos co do plusa dali, slabsze to niz croc na PSX'a.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Olac te slabe platformowki. Mam nadzieje, ze na E3 doczekam sie tego rimejka. FPS srefpees, ale Halo 2 trzeba szanowac. Szczegolnie za soundtrack:

Jak oni mogli wywalic Marty'ego ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Patrzac na wyniki sprzedazy poprzednich gier od team ico to TLG jest takim deal breakerem jak sequel phantom dust na xbone. 2% graczy wyniesie gre pod niebiosa,reszte bedzie miec ja gdzies. 

Te 2% graczy wzniesie gre pod niebiosa (jeżeli utrzyma poziom ICO i SotC) bo gra bedzie genialnym doświadczeniem i będzie produkcją, którą prawdziwi gracze beda za naście lat wymieniali wśród najlepszych produkcji ever.

natomiast reszta bedzie ją miała gdzieś i odpali sobie kolejne pif-paf niewiedzac co tracą i jacy sa krótkowzroczni. Przykre ale prawdziwe.

Wole być w tej pierwszej grupie, pif-pafy pokonam sobie przy okazji, zabijając nudę podczas niedzielnego wiewczoru

Opublikowano

Mój kuzyn jest maniakiem platformówek (kupił nawet Wii U), i dla niego Ratchety 1-3 to system sellery PS2 i jedne z najlepszych platformówek ever, Gladiator też ok, ToD i CoT w porządku (CoT splatynował), dwa przedostatnie Ratchety to tragedia i ponoć Nexus już lepszy. Choć nie jestem fanem platformówek, to IMO bardziej strzelankowy charakter w Ratchetach stawia u mnie je wyżej niż Jaki. Ale Insomniac potrafią robić crapy lub gry o zmarnowanym potencjale. Te Sunset Overdrive jest jakieś takie nijakie, a jak pomysł jest na kolanie, to przeważnie gra jest taka sobie. Dla mnie projekt gry musi być od początku solidny, a nie byc zlepkiem "fajnych rzeczy". Także przewiduję niewypał ;)

Opublikowano

"Ratchety najlepsze platformowki ever" ... to jest tak przykre, ze az szkoda komentowac.

Opublikowano

"Ratchety najlepsze platformowki ever" ... to jest tak przykre, ze az szkoda komentowac.

Napisał, że edne z najlepszych a nie najlepsze, z tym się już mogę zgodzić (z wyłaczeniem akurat 4 za 1, którą dali w plusie i akurat nie ma dużo wspólnego z resztą części, jest średnia takie 6/10). Ins chyba nie oceniasz marki Ratchet przez tą nędzną część?

Opublikowano

W pierwszego ratcheta zagralem po Precursor Legacy i to bylo tak slabe w porownaniu do tego zacnego tytulu. ze wytrzymalem tylko godzine. Tak samo bylo z kazda nastepna czescia. 

Opublikowano

Ratchet 1&2 gites potem za duzo strzelania i nudy.

Opublikowano

Ratchet 1&2 gites potem za duzo strzelania i nudy.

Przecież wdwójce było podobnie strzelania jakw trójce i na next gen wersje. Fakt jedynka była najbardziej platformówka ale bez przesady to nadal jest platformówka z tym że z duzą ilością rozpierduchy.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje z tym deweloperem, ale Fuse to ich porażka.

EA panie EA..Spójrz jak ta gra miała początkowo wyglądać gdy miała jeszcze nazwę Overstrike , ale panom w krawatach się nie spodobała i wraz ze zmianą nazwy zmienił się też koncept samej gierki.Dla tego SO bym od razu nie skreślał.No ale to ex na XO więc musi być kupa :pinch:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Swoja droga, jak to jest, ze xboty ze wierza iz Spencer ktory mial 2(3?) miesiace przy sterach zdazyl nagle tyle namieszac ze wypluje mega lineup

Wszyscy są po prostu podekscytowani tym jakie koszulki tym razem będzie nosił.

FocusedFrightenedChick.gif

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.