Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ratchety sa super choc pare krapiastych tez wypuscili - na ps2 podstawowa trylogia jest super, na ps3 tools of destruction i crack in time (przeciez te sidequesty w kosmosie na asteroidach sa GENIALNE - podrobki super mario galaxy), reszty lepiej nie tykac (w nexusa nie gralem, jeszcze quest of booty byl znosny)

Gadanie ze to slabe gry jest tak samo zalosne jak pisanie ze modnation racer to poziom mario kart

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

to nadal jest platformówka z tym że z duzą ilością rozpierduchy.

I to jakiej! Rozpierducha przy użyciu Ż.u.b.r.a. w rytm "Night on Bald Mountain" to czysta esencja zayebistości!

Nexusa polecam w ciemno, dla mnie to 10/10 z dużym minusem za krótki czas przejścia. Seria po nieudanych eksperymentach wróciła na właściwe tory.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Ratchety to te "platformówki" w których wiecej sie strzela niż skacze i głownie porusza sie po jednej platformie ?

Opublikowano

Ratchety to te "platformówki" w których wiecej sie strzela niż skacze i głownie porusza sie po jednej platformie ?

Przecież w Ratchetach jest trochę skakania no bez przesady. Wolę znacznie strzelanie w Ratchetach niż Jaku 2 czy 3.

Opublikowano

Przecież w Ratchetach jest trochę skakania no bez przesady.

Słowo klucz "trochę". Jeśli bym chciał popykać w platformówkę to jednak wolałbym pyknąć w Mariany. Ratchety nie są złe ale z dwóch części jakie mam, ani jednej nie skończyłem. Za to różne Mario na emu pykało mi się wyśmienicie.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

"action-adventure"

Opublikowano

To jak myslicie?

Bedzie Watch Dogs w 1080/60fps na PS4 i 720/28fps na X1?

Opublikowano

Będzie, ale raczej 1080/30-60fps :) Trza poczekać na Digital Foundry. Piękny będzie ból niektórych tyłków, hehe

Opublikowano

Kogo obchodzi watch dogs?

Opublikowano

To jak myslicie?

Bedzie Watch Dogs w 1080/60fps na PS4 i 900/30 na X1?

Raczej tak będzie choć mogą też wystąpić różnice w "ogólnej" jakości oprawy.

Kogo obchodzi watch dogs?

Mnie bo poza MK8  i Transistor zapowiada się posucha na najbliższe miesiące.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

i3CQBt2rmHglu.jpg

cZ9gQhg.gif
HYPE TRAIN!!!11

;) hehe

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Będzie, ale raczej 1080/30-60fps :) Trza poczekać na Digital Foundry. Piękny będzie ból niektórych tyłków, hehe

Nie bedzie, zaraz beda pisali jak gry sie tocza w dol, ze gameplay jest (pipi)jowy, ze gry sie skonczyly, że liczy sie Nintendo nawiazujac do poczatku starej generacji w ktorej PS3 nie bylo jeszcze na rynku a na konsole Xboxa wychodzily jedyne sluszne tytuly.

W srodku bedzie oczywiscie ich skrecalo, moga miec z tego powodu tez biegunke, lub zrobia sobie przerwe od internetu, najwazniejsze to zachowac twarz trola, czlowieka z dystansem do gier w temacie Console Wars

Opublikowano

Przecież już ogłaszali, że Watch Dogs na XO w 960p.

Opublikowano

Uwielbiem te hype obrazki/gify (niezależnie co hajpują, żeby nie było) Trzeba założyć z tym osobny temat :F

Opublikowano

Pewnie bedzie "plynne 30/60 klatek" xD

veirQo6.png

Cos w tym stylu.

Tak czy inaczej lepsze niz mooooze 900p i 30/40 fpsow na Xbonie.

Opublikowano

Po tegorocznym E3 niedobitki xkmiotów  znikną z forum na kilka miesięcy  . Oczywiście przez pierwszy tydzień będą starali się zaklinać rzeczywistość i podważać zwycięstwo SONY.

Opublikowano

i3CQBt2rmHglu.jpg

cZ9gQhg.gif

HYPE TRAIN!!!11

;) hehe

nie zes,rajcie się z tym hypem, nakręcacie się już od półtora roku i na razie nie ma na co, zrzygać się można

nie bronię tutaj X1, ale nie rozumiem tego podniecania się, a później wielki zawód po przesunęli trzy gry, dali jeden trailer i zostaje cod bf i fifa

Opublikowano

Po tegorocznym E3 niedobitki xkmiotów  znikną z forum na kilka miesięcy  . Oczywiście przez pierwszy tydzień będą starali się zaklinać rzeczywistość i podważać zwycięstwo SONY.

Wszystko zależy od tego czy SONY pokaże ostatniego smoka.

Opublikowano

Moim zdaniem wygra ten, którego gry zapowiedziane na zeszłorocznym E3 na ten rok, faktycznie wyjdą do końca 2014 roku.

Nie jara mnie teasowanie 20 gier, które później oglądam na 3 kolejnych targach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

i99BcyYvGV3yO.gif

Dobrze pokazane odbijające się światła od karoserii drugiego auta. Rozumiem, że takich efektów próżno szukać w Forzy pisanej pod kartę graficzną za 400zł?

Opublikowano

nie zes,rajcie się z tym hypem, nakręcacie się już od półtora roku i na razie nie ma na co, zrzygać się można

nie bronię tutaj X1, ale nie rozumiem tego podniecania się, a później wielki zawód po przesunęli trzy gry, dali jeden trailer i zostaje cod bf i fifa

Ano. Yebać fun i zabawę! Wracać do wojen! Zakaz eksajtowania bo was Nimcy spałują!

Opublikowano

Don, jeszcze nie jest dla ciebie za późno.  Możemy cię przyjąć do rodziny playstation, wystarczy, że złożysz przysięgę że pozostaniesz wierny SONY i przyjmiemy cię do baronów elektronicznej rozrywki. Jeśli nie zmienisz swojego postępowania to po tegorocznym E3 na zawsze pozostaniesz w obozie przegranych. Zastanów się skoro jest playstation to po co nam nieudana i marna kopia -  xbox ? 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Wracając do "platformówek"

mam nadzieję że pojawi się na nowej generacji coś w stylu Oddworld Stranger's Warth czy Conker'a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.