Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Don, jeszcze nie jest dla ciebie za późno.  Możemy cię przyjąć do rodziny playstation, wystarczy, że złożysz przysięgę że pozostaniesz wierny PLAYSTATION i przyjmiemy cię do baronów elektronicznej rozrywki. Jeśli nie zmienisz swojego postępowania to po tegorocznym E3 na zawsze pozostaniesz w obozie przegranych. Zastanów się skoro jest playstation to po co nam nieudana i marna kopia -  xbox ? 

Chyba jednak pozostanę w "obozie przegranych" ;)

2rpr1j7.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jaram się, bo wbije platynke za darmo, a ty co zrobisz za dramo na tej podkonsoli, nawet przeglądarki nie odpalisz.

Opublikowano

Moim zdaniem wygra ten, którego gry zapowiedziane na zeszłorocznym E3 na ten rok, faktycznie wyjdą do końca 2014 roku.

Nie jara mnie teasowanie 20 gier, które później oglądam na 3 kolejnych targach.

\Don przecież tak będzie :D kogo wy sie oszukujecie, najlepsze tytuły jakie zapowiedzą będa na 2016-2017, w tym roku beda jeszcze multi generacyjne popłuczyny co wychodza na past i current geny. rzucą trailerami albo sam napis na slajdzie gry która wyjdzie za 2-3 lata.

ja tylko mam beke gdy sie okaże ze mimo wszytsko last guardian umrze i za te 7 lat w nastepnym console wars 17 przy walce ps5 i xbox 360 dwa (xd) bedzie nadal wymieniany last guardian.

najlepszą konfe jak zwykle bedzie miało nintendo, da to co inni deloperzy nie potrafia dac faną swojej platformy, czyli eksy z ocenami 90+

Opublikowano

Driveclub, kolejna gra którą YETI się jara tylko dlatego że EX SONY

I którego nie kupi.

#InFamousSecondSonAllOverAgain

:P

Opublikowano

Sony  da na e3 knacka w ps+ i dla mnie już wygrali generacje. ^^

Opublikowano

Moim zdaniem wygra ten, którego gry zapowiedziane na zeszłorocznym E3 na ten rok, faktycznie wyjdą do końca 2014 roku.

Nie jara mnie teasowanie 20 gier, które później oglądam na 3 kolejnych targach.

\Don przecież tak będzie :D kogo wy sie oszukujecie, najlepsze tytuły jakie zapowiedzą będa na 2016-2017, w tym roku beda jeszcze multi generacyjne popłuczyny co wychodza na past i current geny. rzucą trailerami albo sam napis na slajdzie gry która wyjdzie za 2-3 lata.

Wiem, dlatego się nie jaram i nie wydaję wyroków 2 lata przed E3.

Opublikowano

Nintendo nie bedzie mieć konfy na E3.

Opublikowano

Będzie miało E3 Direct, co jest tym samym.

Opublikowano

Nie jest.

Masz rację, obędzie się bez Justin Biebera śpiewającego nowy hit i paplaniny PR,  zostanie samo, skondensowane mięsko.

Opublikowano

i99BcyYvGV3yO.gif

Dobrze pokazane odbijające się światła od karoserii drugiego auta. Rozumiem, że takich efektów próżno szukać w Forzy pisanej pod kartę graficzną za 400zł?

W Forzie to próżno szukać 3/4 efektów z tego gifa.

Opublikowano

Jest bardzo nie tym samym :D

Opublikowano

Nie jest.

Masz rację, obędzie się bez Justin Biebera śpiewającego nowy hit i paplaniny PR,  zostanie samo, skondensowane mięsko.

Jakieś online stream z gadającymi głowami które ogląda garstka nintendo fagów to nie to samo co pojawienie się na E3. Ninny dobrze wie że nie ma czego pokazać więc ogranicza się do tego.

Opublikowano
Jakieś online stream z gadającymi głowami które ogląda garstka nintendo fagów to nie to samo co pojawienie się na E3. Ninny dobrze wie że nie ma czego pokazać więc ogranicza się do tego.

Z tego co wiem, ostatni E3 Direct przyniósł im wiecej oglądalności niż zwykła konfa E3. No i jest to o wiele tańsze rozwiązanie. Jedyne czego mi będzie brakowało, to publiczności robiącej "juhuuuu" podczas revealu Zeldy.

Opublikowano

Jaram się, bo wbije platynke za darmo, a ty co zrobisz za dramo na tej podkonsoli, nawet przeglądarki nie odpalisz.

Nie wbijesz. Dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Nie wbijesz. Dobrze o tym wiesz.

DC jest tak niesamowitym szpilem dla Yetiego, że zadowoli się demkiem z 5 trasami i 10 autami :D Za to BF4 oooooooooooo, to jest giera! Warta była każdej złotówki z tych 250 zł :P Co tam DC czy IF:SS :P

YETI w ogóle grał w infejmus?

Gify zna na pamięć.

Opublikowano

Grałem i mam nadal na półce dwie części inFamous. SS kupie jak cena nówki spadnie poniżej 200zł, bo tyle jestem w stanie dać za ten tytuł i będę miał więcej czasu na granie, bo obecnie nadrabiam zaległości. Usatysfakcjonowani? Wiem, że boli was odbytnica, wiedząc jakiego szrota wydał Microsoft, ale nawet wasz nowy król Spencer nie wrzuci nowej karty czy lepszego RAMu, musicie się pogodzić, że przez kolejne lata zawsze będziecie na szarym końcu (nie licząc WiiU, ale to inny swiat).

Opublikowano

Driveclub, kolejna gra którą YETI się jara tylko dlatego że EX SONY

Nie oszukujmy sie po stronie botów i klapów jest to samo. Byle guvna by nie mieli dostać to się wszyscy jarają bo to przeceiż ex.

Opublikowano

Grałem i mam nadal na półce dwie części inFamous. SS kupie jak cena nówki spadnie poniżej 200zł, bo tyle jestem w stanie dać za ten tytuł i będę miał więcej czasu na granie, bo obecnie nadrabiam zaległości. Usatysfakcjonowani? Wiem, że boli was odbytnica, wiedząc jakiego szrota wydał Microsoft, ale nawet wasz nowy król Spencer nie wrzuci nowej karty czy lepszego RAMu, musicie się pogodzić, że przez kolejne lata zawsze będziecie na szarym końcu (nie licząc WiiU, ale to inny swiat).

Zobacz ofertę: INFAMOUS SECOND SON PS4 PL NOWE SKLEP GDAŃSK

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4197263169

Zobacz ofertę: infamous second son ps4

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4210299309

Bitch please

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Preorder nowej gry od twórców DS/DaS ma pierwszeństwo, mimo że tych gier na oczy nie widział.

Opublikowano

Swoja droga, jak to jest, ze xboty ze wierza iz Spencer ktory mial 2(3?) miesiace przy sterach zdazyl nagle tyle namieszac ze wypluje mega lineup

Wszyscy są po prostu podekscytowani tym jakie koszulki tym razem będzie nosił.

FocusedFrightenedChick.gif

;)

Spoko, kolejne banjo-kazooie i jrpg na xboxa, szkoda że to perły przed wieprze i sie sprzedadza tak samo słabo jak na x360. Xboty tylko pifpaf  i forza.

Opublikowano

Nie ma to jak porownywac beznadziejne raczety (Jak 1 i SM64 czy Bandicoot niszcza te kupska) z FPSem.

A gdzie widzisz problem? Przecież można powiedzieć, która gra jest lepsza od której. Nie porównujemy pojedynczych elementów charakterystycznych dla jednego gatunku, tylko całość.

W Forzie to próżno szukać 3/4 efektów z tego gifa.

Ale Forza działa w 60 FPS-ach, a w wyścigach to istotne. Gram teraz w Forzę 4 i jak po 3h przejdę od razu do GTA V to skok w animacji aż wali mi liścia w twarz. Różnica między 30 a 60 FPS jest widoczna i to bardzo.

Edytowane przez Lukas_AT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.