Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W końcu musiało to nastąpić. I tak długo utrzymywano te serwery. Takie Sony zamyka serwery GT5 zbyt wcześnie. Resistance poniekąd rozumiem bo i zainteresowanie jest znikome ale Gran Turismo...

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ja jestem bardzo ciekaw czy za np 10-15 lat dalej bede mogl z psn sciagnac kupiona np 4 lata temu gre w cyrowej dystrubucji na ps3 lub vite

Opublikowano

Nie wiem komu to potrzebne.

Pewnie nie znalalzbys teraz nikogo, kto zagrywa sie w tytuly z PSX.

Opublikowano

Moze liczyc ze kolejne dodatki nie beda zlagowane? ^^

Za miesiac zapowiedza BattleFielda 5 a Ty sie pytasz o lagi w 4 xDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja jestem bardzo ciekaw czy za np 10-15 lat dalej bede mogl z psn sciagnac kupiona np 4 lata temu gre w cyrowej dystrubucji na ps3 lub vite

I to jest argument dla którego nie chcę rezygnacji z płyt w konsolach.

Opublikowano

wlasnie ja mam duze obawy ze wiecznie tych serwerow z starszymi grami utrzymywac nie beda, a gre kupilem a nie wypozyczylem i o ile na nosniku fizycznym bede mogl w nia zagrac nawet za 20lat to przy wersji cyfrowej tego samego powiedziec nie moge

Opublikowano

Moze liczyc ze kolejne dodatki nie beda zlagowane? ^^

Za miesiac zapowiedza BattleFielda 5 a Ty siepytasz o lagi w 4 xDDD

Teraz wiem, ze kupic go bedzie mozna w marcu 2015.

Edytowane przez easye

Opublikowano

wlasnie ja mam duze obawy ze wiecznie tych serwerow z starszymi grami utrzymywac nie beda, a gre kupilem a nie wypozyczylem i o ile na nosniku fizycznym bede mogl w nia zagrac nawet za 20lat to przy wersji cyfrowej tego samego powiedziec nie moge

Dlatego ja na konsolach nie kupuję gier w e-dystrybucji. Bo jednak z płytką mam pewność, że jeśli najdzie mnie ochota za kilka lat w coś zagrać. To o ile konsola działa, wkładam płytkę i gram. A z tymi e-shopami i to różnie pewnie może być.

Na kompie mi to w sumie obojętne czy mam digital/pudełko. Bo tam nie muszę się martwić o wsteczną kompatybilność albo o to, że dany tytuł zniknie z serwerów danej usługi. W końcu skoro raz kupiłem coś, a potem ewentualnie to zniknie to mogę sobie ściągnąć bez problemów "kopię zapasową" z odpowiednich stronek.

Opublikowano

Tylko jedno ALE. Płyta(nośnik) też ma swój okres działania. Po tych x latach nie zawsze odpalisz. 

Opublikowano

Patrząc wstecz, nie była to taka zła generacja... Dark Souls, Demons Souls, RDR, Vanquish, TLoU, Valkiria Chronicles... Było dobrze.

Opublikowano

Tylko jedno ALE. Płyta(nośnik) też ma swój okres działania. Po tych x latach nie zawsze odpalisz. 

Na pewno prędzej zagram w taką gierkę z przed 10-15lat na płytce niż z e-shopu. O ile on w ogóle będzie jeszcze istniał XD

Zresztą mam w zbiorach Star Wars:Jedi Knight&Mysteries of the Sith (2002) i FFVI (2001) oba tytuły śmigają bez problemu.

Opublikowano

Biorąc pod uwage ere ps2 to jednak średnio.

Opublikowano

Biorąc pod uwage ere ps2 to jednak średnio.

To fakt ale w ogólnym rozrachunku ja nie narzekam na okres panowania PS3. Nie był to zalew świetnych i nieraz oryginalnych gierek jak na PS2 ale i tak było tego na tyle, żebym nie narzekał na fakt, że nie mam w co grać.

Inną sprawą jest to, że wiele z tych tytułów często wychodziło i przechodziło bez większego echa w zalewie nadmuchanych hype'em i marketingiem tytułów szumnie zwanymi AAA.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano
Inną sprawą jest to, że wiele z tych tytułów często wychodziło i przechodziło bez większego echa w zalewie nadmuchanych hype'em i marketingiem tytułów szumnie zwanymi AAA.

Trudno. Ważne że my wiemy, że takie coś wychodziło.

Tak, na PS2 było więcej tego (głównie za sprawą japońców), ale na PS3 jest też ogromna biblioteka gier PSN, co jest samo w sobie sporym plusem. Coś jednak niestety czuję, że Japan się nie podniesie w najbliższym czasie.

Tak w ogóle zauważyliście, że jeśli chodzi o indyki, to Japonia jest cicho? Oni tam nie są zainteresowani tworzeniem takich gier? Czuję że wychodziłyby niezłe hity.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Patrząc wstecz, nie była to taka zła generacja... Dark Souls, Demons Souls, RDR, Vanquish, TLoU, Valkiria Chronicles... Było dobrze.

BioShock, Uncharted, Girsy, Batman.

A na konsole Nintendo jakie pojawiły się nowatorskie, świeże IP?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Xenoblade, Madworld

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Za to gry, które wymienieś, są strasznie nowatorskie. Z czego 3 pierwsze to strzelanki.

Opublikowano

Słabe prowo :/

@Figaro: co się tyczy indie to troszkę tytułów wychodzi na Steam. Może po prostu twórcom z tamtego rejonu trudniej jest się przebić do zachodnich graczy ze swoimi tytułami.

Opublikowano

Pytam serio, bo konsole Nintendo kojarzę z tymi samymi markami, robionymi od czasów SNESa.

Za to gry, które wymienieś, są strasznie nowatorskie. Z czego 3 pierwsze to strzelanki.

Oczywiście, każda z tych gier miała wpływ na rynek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.