Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chociaż nawiązujcie do gierek w tych postach bo to nie temat o "irasach".

an2qGTp.jpg

Postęp graficzny na PC, pewnie uwstecznione konsole hamują. Oh, wait.

I pewnie Titana trzeba do Sims 4,zeby to tak wygladalo :D

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co do SSM

Czy nikt z obecnej tu inteligencji nie zdał sobie sprawy z tak prozaicznej rzeczy, ze nie wszyscy pracownicy sa potrzebnie przez cały okres trwania projektu?

Nie wiem dokładnie za co odpowiadali "zwolnieni" ludzie - a moze wcale nie zwolnieni, tylko im sie kontrakt skonczył?

Kto powidział , ze nie byli to np animatorzy , i jak juz wszsytko jest wyonane to zakonczyli prace?

A moze scenarzyci? albo człowiek od ubran bohaterow? albo od animacji włosów? albo od designu poziomów?

Wyobrazacie sobie człowieka od Voice actingu aby był zatrudnion w firmie od pierwszego dnia? Czy jest zatrudniany wtedy kiedy jest potrzebny?

Dlatego sugeruje wstrzymac sie z rozwazaniem na temat skasowania projektu bo ani nie wiecie na jakim etapie on byl i czym zajmowało sie 50 z 220 osob w tym teamie

Opublikowano
Jeśli to była jedyna nowa gra jaką tworzyli i znowu będą robić tylko GoW, to niech giną.

Jaka żenada.

Opublikowano

Haha Observer, nie no ale dogryzłeś blacharzom co? Głowa podniesiona do góry, pierś wypięta w przód i osrane gacie ze szczęścia bo wkleiłeś screena z gry dla nastolatek. To mniej więcej tak jakbyś oceniał możliwości konsoli po grach dla ps move.

Opublikowano

Haha Observer, nie no ale dogryzłeś blacharzom co? Głowa podniesiona do góry, pierś wypięta w przód i osrane gacie ze szczęścia bo wkleiłeś screena z gry dla nastolatek.

Powtarzam - najpopularniejsza gra na PC w Polsce. Czyli mówisz, że PC to platforma dla nastolatek? Zanotowane.

Opublikowano

Co do SSM

Czy nikt z obecnej tu inteligencji nie zdał sobie sprawy z tak prozaicznej rzeczy, ze nie wszyscy pracownicy sa potrzebnie przez cały okres trwania projektu?

Nie wiem dokładnie za co odpowiadali "zwolnieni" ludzie - a moze wcale nie zwolnieni, tylko im sie kontrakt skonczył?

Kto powidział , ze nie byli to np animatorzy , i jak juz wszsytko jest wyonane to zakonczyli prace?

A moze scenarzyci? albo człowiek od ubran bohaterow? albo od animacji włosów? albo od designu poziomów?

Wyobrazacie sobie człowieka od Voice actingu aby był zatrudnion w firmie od pierwszego dnia? Czy jest zatrudniany wtedy kiedy jest potrzebny?

Dlatego sugeruje wstrzymac sie z rozwazaniem na temat skasowania projektu bo ani nie wiecie na jakim etapie on byl i czym zajmowało sie 50 z 220 osob w tym teamie

No tym od Bioshocka tez pewnie sie kontrakt skonczyl, tak sobie tlumacz

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Haha Observer, nie no ale dogryzłeś blacharzom co? Głowa podniesiona do góry, pierś wypięta w przód i osrane gacie ze szczęścia bo wkleiłeś screena z gry dla nastolatek.

Powtarzam - najpopularniejsza gra na PC w Polsce. Czyli mówisz, że PC to platforma dla nastolatek? Zanotowane.

Najpopularniejsza gra jeśli chodzi o wydania pudełkowe. A który gracz teraz kupuje pudełka jak ma Steama? To tak samo miarodajne dane jak te z VGChartz.

Zresztą, niech będzie najpopularniejszą grą, wszędzie jest więcej casuali niż hardcorowych graczy. Observer odkrywa świat każdego dnia.

Jeśli chcesz dyskutować to napisz chociaż coś sensownego. Natomiast jeśli masz zamiar dalej trollować to odpuść sobie plz bo to co piszesz leży gdzieś pomiędzy kępką trawy a psim klockiem.

Opublikowano

Ludziom zaczyna wszystko przeszkadzać, wszędzie szukają wojenek, wszystko jest złe, każdy musi być zaszufladkowany jako klapek/bot/#masterrace bo się nie da. Ludzi obiektywnych (albo chociaż z odpowiednim dystansem) jest jak na lekarstwo. Nie mówię, że sam prezentuje takie podejście, ale też nie raz i nie dwa zdarzyło mi się pochwalić czy to grę na Xboxa czy projekt na PC, chociaż w domu mam same konsole Sony (co planuję zmienić).

Wchodzę tutaj od 8 lat, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. CW z początków poprzedniej generacji było znacznie lepsze.

A Ty byś się nie wkurwił, wyjebawszy 2-2,5k golda na elektroniczną gierkę, na której nie ma w co grać? Ludzie byli tak samo rozgoryczeni po premierze PS3. Okej, X1 ma Forzę, która starczy na długo (no, chyba że rzygniesz z kielni 500 zł na mikropłatności), ale PS4 nawet Wipeouta nie dostało.

Swoją drogą to trochę smutne, ze w dzisiejszych czasach klienci MS nadal muszą płacić prawie 200 zł za dostęp do Internetu w grach.

Opublikowano

120zl za 13 miesiecy za usluge ktora dziala.

dziekuje, dobranoc

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ludziom zaczyna wszystko przeszkadzać, wszędzie szukają wojenek, wszystko jest złe, każdy musi być zaszufladkowany jako klapek/bot/#masterrace bo się nie da. Ludzi obiektywnych (albo chociaż z odpowiednim dystansem) jest jak na lekarstwo. Nie mówię, że sam prezentuje takie podejście, ale też nie raz i nie dwa zdarzyło mi się pochwalić czy to grę na Xboxa czy projekt na PC, chociaż w domu mam same konsole Sony (co planuję zmienić).

Wchodzę tutaj od 8 lat, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. CW z początków poprzedniej generacji było znacznie lepsze.

A Ty byś się nie wkurwił, wyjebawszy 2-2,5k golda na elektroniczną gierkę, na której nie ma w co grać? Ludzie byli tak samo rozgoryczeni po premierze PS3. Okej, X1 ma Forzę, która starczy na długo (no, chyba że rzygniesz z kielni 500 zł na mikropłatności), ale PS4 nawet Wipeouta nie dostało.

Swoją drogą to trochę smutne, ze w dzisiejszych czasach klienci MS nadal muszą płacić prawie 200 zł za dostęp do Internetu w grach.

Nie wiem skad wziales te ceny ale ok

Opublikowano

Wiesz, kwestia gier to też kwestia gustu i preferencji. Ja doskonale bawiłem się przy NFSie, siedzę długo przy FIFIE, przeszedłem Knack i KIllzone'a, splatynowałem Resogun, czeka w kolejce AC IV i Tomb Raider, a już na horyzoncie inFamous. Wymieniam te gry, bo dla mnie (podkreślam, dla mnie) jest w co grać. Niezależnie od platformy. Multiplatformy wyglądają znacznie lepiej na PS4 niż na PS3, FIFA 14 to inna, lepsza gra (wiele zmian na plus), Tomb Raidera nie przeszedłem do końca (grałem na PC i się wykrzaczył). Knack to gra na 4/10 (w porywach z +), ale lubię platformówki to sobie chcę wbić platynkę. Ogólnie miarą gry z długim stażem nie musi być wcale Forza (chociaż wyścigów na PS4 mi cholernie brakuje).

Jestem jednak bardzo zadowolony z tego sprzętu, bo odpalam go niemal codziennie i zawsze mam co robić ;)

I szczerze wcale się nie zdziwię, jeżeli ktoś kupi Xboxa One razem z Titanfall i będzie grał później miesiącami tylko w to. Multi wciąga, grałem kilka godzin w betę i chcę to kupić na PC chociaż. Fajna szpila. Na PS4 takiej gry nie ma aktualnie. inFamous też tego nie zmieni, The Order: 1886 nie ma multi, a Uncharted dalej jest zagadką. Z tytułów ekskluzywnych dla PS4 brakuje dobrej sieciówki, bo multi Killzone'a szybko się wypali.

Tak naprawdę zależy od tego, kto czego oczekuje. Każdy przed zakupem może sprawdzić listę gier ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

120zl za 13 miesiecy za usluge ktora dziala.

dziekuje, dobranoc

a PSN nie dziala ?

Moge juz przegladac osiagniecia z One przez strone www ? Moge rozmawiac w grupie posiadajac 360tke z kumplami z One, jak np. VITA-PS4 ? Sa tam jakies gry crossgenowe ? Tyle serwerow, brak dodatkowego handhelda i podstaw nie ogarneli ? Pewnie najlepiej dla nich byloby calkowite odciecie sie jak od 1 Xboxa... 

169 zl za usluge i srednio 5 gier miesiecznie za free (raz do roku dodatkowo pare tytulow).

Jedyny minus - konserwacje PSNu - od konca listopada do dzis byla - uwaga - JEDNA (na dodatek nie trwala doby, a niektorzy jak niegdys Mendrek i Chuck Norris lupali normalnie online)

No ale chmura, ALE DEDYKI !

a pozniej okazuje sie ze gramy na tych samych (czesto z(pipi)anych) serwerach DICE, EA, Acti itp...

No jak dla mnie to jednak mimo wszystko jedna z ulsug oferuje zdecydowanie wiecej dla graczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Micro odcielo sie od 360 ale rozumiem ze z kumplem pogadasz na cross chacie PS3 ->PS4? A czekaj zapomnialem ze na PS3 nie ma tego mega ficzera  :teehee:

Cala poprzednia generacja na PS3 bez cross chatu, widac juz nikt nie pamieta  :confused:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przyznaję, z PSN nie miałem absolutnie żadnych problemów od samego początku kupna PS4. Nigdy mnie nie wykrzaczyło, party chat działa płynnie i świetnie, wszystkie rzeczy pobierają się poprawnie (znacznie szybciej idzie kiedy konsola jest na stand-by, to muszą akurat poprawić IMO ;)) Dodatkowo te darmowe gry (marcowe Dead Nation z wielką chęcią sprawdzę). Dali na PS3 nowego Bioshocka i Tomb Raidera, a płaci się 4 dyszki więcej rocznie od Xbox Live. Dla osoby która ma więcej niż jedną konsolę Sony to kapitalna oferta.

Opublikowano

easye - pogrywasz jeszcze na vicie? nie wiem czy to przypadek ale od jakiegos tygodnia jak otwieram friendliste to wszystko wczytuje mi sie normalnie i nie wywala komunikatu o braku friendsów - chyba sie wreszcie sony ogarnelo badz mialem szczescie do logowania w godzinach gdzie jest wszystko cacy

Opublikowano

rzadziej ostatnio (brak czasu+wkrecilem sie mega w BF4).

DLC do Walking Dead przechodze juz 4 dzien, wiec sam rozumiesz ^^

Micro odcielo sie od 360 ale rozumiem ze z kumplem pogadasz na cross chacie PS3 ->PS4? A czekaj zapomnialem ze na PS3 nie ma tego mega ficzera   :teehee:

Cala poprzednia generacja na PS3 bez cross chatu, widac juz nikt nie pamieta   :confused:

No nie ma - fakt, ale przynajmniej bez problemu moge zagrac z kumplami ktorzy maja vite, gdy ja gram na PS3.

Moge raz dwa zobaczyc ich trofea (no moze nie na PS3 - bo niestety to sie nie zmienilo ^^), w co aktualnie graja i w kazdej chwili dolaczyc do ich gry. Czegos takiego oczekiwalem od MS! 

Szok, ze jak cos kupuje na PS3, dostaje odswiezona lepsza wersje na PS4 za free. Kupilem gre na Vicie, moge ja konczyc na PS3. Moge w nia grac z kumplami, ktorzy maja tylko PS3. Gdyby PSN jeszcze byl mega stabilny i nigdy nie sypal bledami to pomyslalbym, ze to Sony zainwestowalo w serwery, a nie MS.

Jasne - mozna narzekac czasami na czas sciagania niektorych plikow, na jakis blad co sie wyswietli, ale to nie sa juz te czasy, gdy kupowalo sie 360tke przez Xbox Live, a skoro roznic nie ma to lepiej miec chyba usluge z pokazna biblioteka gier za free, prawda ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Musiales znowu zacząć ten temat? :-D

Na PS4 też chyba trzeba płacić za dostęp co?

Opublikowano

kur.wa 130zl za lajwa i nawet nie mam cross chata z handheldem. Żenada!

jak mam ps4 tylko i place za ps+ 169.99 to ile gier dostane? Tez 5?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Chociaż dostajesz jakieś gierki w zamian. W dodatku nie byle co :)

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Tej, faktycznie, nie wiedziałem o tym. Przykry znak czasów. Darmowe gierki, które mnie nie interesują, to raczej marne usprawiedliwienie.

Opublikowano

kur.wa 130zl za lajwa i nawet nie mam cross chata z handheldem. Żenada!

jak mam ps4 tylko i place za ps+ 169.99 to ile gier dostane? Tez 5?

Trzynaście. Co prawda póki co to same indyki, ale za jakiś czas się rozkręci. No i Driveclub PS+ Edition na premierę, więc imo bardzo opłacalne. Trzeba było zostać koneserem Sony trochę wcześniej to za te 169.99zł miałbyś coś koło 75 gier na trzy konsole, ale oczywiście wolisz płacić te 130 za możliwość grania przez internet na szrotach :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.