Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Piekny bol klapersow mozna tu zaobserwowac :)

Zaczynam wierzyc w krola Spencera O_o Phil the power !!!

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie wiem co sapiecie na tego kinekta. 

eksbox rekord that i gitara. Samo logowanie przez kinekta jest ok, wchodzę do pokoju, przechodzę obok i jestem zalogowany #zachcianka

Klapki dalej trzepia jajcami nad uchen lol beczułka. 3/4 pokryjomy fapowala do dekodera vhs jak widzieli odpadające gumki w analogach. 

Oh wait, dokupili nakładki LOOOOOOOL 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

jak wielokrotnie pisalem - wojna konsol zacznie sie na nowo po e3, a obecna roznica w sprzedazy do kropla w morzu trwania tej generacji. to ze microsoft sie wreszcie obudzi bylo pewne - nie wiem skad takie zaskoczenie. nagle zmienic procki czy dodac ramu tez nie mogli, wiec logiczne ze musieli wyje.bac kinecta i obnizyc cene by konkurowac, e3 pokaze ktora firma ma lepszy lineup. 

w kategorii mam wyje.abne na swoje dzieci 1-1 czyli kinnect vs vita

czekam teraz na ruch niny - obstawiam ze wersja budzetowa wii u z jakas mega niska cena + exy typu zelda to tylko kwestia tygodni

wojna o tron trwa....winter is coming

Opublikowano

jak wielokrotnie pisalem - wojna konsol zacznie sie na nowo po e3, a obecna roznica w sprzedazy do kropla w morzu trwania tej generacji. to ze microsoft sie wreszcie obudzi bylo pewne - nie wiem skad takie zaskoczenie. nagle zmienic procki czy dodac ramu tez nie mogli, wiec logiczne ze musieli wyje.bac kinecta i obnizyc cene by konkurowac, e3 pokaze ktora firma ma lepszy lineup. 

w kategorii mam wyje.abne na swoje dzieci 1-1 czyli kinnect vs vita

czekam teraz na ruch niny - obstawiam ze wersja budzetowa wii u z jakas mega niska cena + exy typu zelda to tylko kwestia tygodni

wojna o tron trwa....winter is coming

raczej Spermcer is cumming

Opublikowano

KRÓL  SPENCER  rozjebał $ony i sonybociarnie na atomy jeszcze przed E3   :)

Nie wiem czy osiągnięcie tego, co Sony oferuje już od samego startu nadkonsoli można nazwać rozyebaniem, no ale ok. Xboty po roku pływania w morzu gów.na cieszą się z wyjścia na powierzchnie i mogą wreszcie zacząć panoszyć się po ulicy, niemniej do rezydencji baronów gamingu, gdzie na salonach zaznaje się rozrywki najwyższej klasy, nadal daleka droga.

A czym Sony rozyebało, tym co Xbox 360 oferował od lat czyli normalny interfejs, party chat, wiadomości głosowe, pad dla człowiego a nie hobbita i multiplatformy w normalnej jakości? Bo cały czas zapominacie że PS4 wygląda tak jak wygląda dzięki MS.

Normalnie pysznu bul dupy niektórych tutaj.

Opublikowano

Maciucha - kolejny przykład klaperskiego buractwa.

Opublikowano

Kilku ma ból pieczary o kupno XO i kinekta- którzy nie parzy ani ziębi :] 

Ile wynosi obniżka X bez Kinekta? 50 dolarów? 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Xbone najszybciej taniejąca konsola-bubel w dziejach?

Opublikowano

~Phil Spencer on $399 Xbone: “We wanted to get this out of the way so that E3 could be about the games and the great platform lineup"

Not-bad.gif

Opublikowano

Maciucha - kolejny przykład klaperskiego buractwa.

no jak widze typa, który podnieca się nadejściem zimy to mnie skręca ze śmiechu

W obozie Sony lato trwa przez całe generacje. Spożywamy ambrozję, pijemy wino ze świeżo zebranych winogron, kochamy się z naszymi kobietami na tarasie o zachodzie słońca oraz gramy w najlepsze gry i taka sytuacja jest dla nas codziennością.

No ale rozumiem, że xboty radują się z faktu iż M$ delikatnie zmniejszył obwód penisa, który trzyma wasze tyłki w ryzach. 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Haha ale ich swędzi i piecze bo zrozumieli ze sony ssie najbardziej na świecie :sorcerer:

Teraz tylko czekać na e3, zmasowany atak exów vs the order.pasy, i driveclub.gif

Opublikowano

Sony w dolku finansowym to dobry wujek Microsoft postanowil sie zlitowac pomimo, ze nie ma litosci w biznesie. Dal wiec Sony fory zeby #sonyslave zamkneli jape i przestali plakac, ale skonczyl sie dzien dziecka. Plebs niedlugo wroci na swoje miejsce i kolejne NPD pokaza, ze gracze gdzies maja giereczki indie i licza na potezne blockbustery na najlepszej konsoli czyli Xbox One. #Sonyslave beda ssaly kciuka w kacie i graly kolejne mecze w BF4 bo nic innego nie bedzie na horyzoncie. 

Opublikowano

Ej xboxy, to kiedy bede mogl sciagnac te gry darmowe? ktorego to wychodzi na X360/XO

Opublikowano

Xboty sikaja ze szczescia bo ich konsola kopiuje nadkonsole, zrozumiale.

Opublikowano

pierw beka ze playstation plus jest dla biedakow bo jak ktos kocha gry to kupuje je na premiere, a nie czeka niewiadomo ile az sony laskawie da je w plusie, a teraz jaranko jakie microsoft jest dobre jak robi to samo?

Opublikowano

pierw beka ze playstation plus jest dla biedakow bo jak ktos kocha gry to kupuje je na premiere, a nie czeka niewiadomo ile az sony laskawie da je w plusie, a teraz jaranko jakie microsoft jest dobre jak robi to samo?

hipokryzja wśród podludzi obecna od zawsze

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

KRÓL  SPENCER  rozjebał $ony i sonybociarnie na atomy jeszcze przed E3   :)

Nie wiem czy osiągnięcie tego, co Sony oferuje już od samego startu nadkonsoli można nazwać rozyebaniem, no ale ok. Xboty po roku pływania w morzu gów.na cieszą się z wyjścia na powierzchnie i mogą wreszcie zacząć panoszyć się po ulicy, niemniej do rezydencji baronów gamingu, gdzie na salonach zaznaje się rozrywki najwyższej klasy, nadal daleka droga.

A czym Sony rozyebało, tym co Xbox 360 oferował od lat czyli normalny interfejs, party chat, wiadomości głosowe, pad dla człowiego a nie hobbita i multiplatformy w normalnej jakości? Bo cały czas zapominacie że PS4 wygląda tak jak wygląda dzięki MS.

Normalnie pysznu bul dupy niektórych tutaj.

"klapki botki jak zwykle zyja przeszloscia"

Nigdzie nie sugerowałem, że Sony kogokolwiek rozyebalo, ale keep trying.

Opublikowano

A ktoś tu się jara tym co daje gold? Ktoś tu sika ze szczęścia? Ktoś napisał, że nie kupuje tylko poczeka na golda? LOL 

Dark souls- wszyscy grają w dwójkę.

Te halo, to chyba strategia jakaś czy coś- nawet nie spojrzę na to :) 

Tego Maxa sprawdzę na XO, bo ładnie wyglądał na YT, ale na takie gry nie tracę i nie będę tracić kasy. 

Opublikowano

~Phil Spencer on $399 Xbone: “We wanted to get this out of the way so that E3 could be about the games and the great platform lineup"

Phil sprzedaje puncha za punchem, czuję odradzającego się we mnie xbota.

Opublikowano

Ja czekam na waldka- nie zaskoczy, bo jego posty brzmią tak samo, ale sympatycznie się czyta. 

Yeti potrzebuję pierodolni*iecia, bo zamilkł, a po waldu zawsze ożywa. 

Ale pewnie mają klanówke w Bf4..

Opublikowano
YCacXbk.gif

Coś przeczuwam, że to proroczy gif i za trzy miechy król Spencer będzie spierdzielał z płonącego xbona.

Opublikowano

Ten miesiąc jest cudowny, piękny ból dupy sonybociarni i ich prostych umysłów. Sonybociarnia już od dawna leży i kwiczy, nice!   :)   

oby plotki o kontynuacja najlepszego  racera poprzedniej generacji się potwierdziły bo drive crap to jakaś ujnia, FH2 nadjeżdżaj!

https://www.youtube.com/watch?v=d6Fadz3FYg8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.