Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

zarabista strona... po raz kolejny utwierdzilem sie w przekonaniu, ze nie widze roznicy miedzy 30fps a 60fps. Moze to wina astygmatyzmu, ale nie widze. 

Przeciez roznice widac miedzy 50 a 60 fps. Kto gral chociaz w jedna bijatyke ntsc ci to powie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

zarabista strona... po raz kolejny utwierdzilem sie w przekonaniu, ze nie widze roznicy miedzy 30fps a 60fps. Moze to wina astygmatyzmu, ale nie widze. 

też mam ale po prawo da się odczuć więcej klateczek

Opublikowano

zeratulo, też mam astygmatyzm, ale różnicę widzę bez problemu

Opublikowano

Maciomaniak już przegrał ten zakład o ps4 , czy nadal aktualne

Opublikowano

To jak? The Division na konsole 720p/30 na PS4 i 480p/24 na Xbone?

Ale SPOKOJNIE gość z CD Projektu mówił dzisiaj, że nie widać różnicy między 1080p a 720p

...

...

...

1126.gif

Teraz developerzy będą wmawiać ludziom, że tak naprawdę 30 klatek i 900p nie jest takie złe bo albo nie potrafią wycisnąć więcej albo po prostu sprzęt jest za słaby.

I jeszcze ten fail Sony z obrazkiem 1080p/60fps i "True Watch_Dogs Experience only on PS4". Coś pięknego.

Nom, bo różnica prezentuje się tak:

mgsvgz_1080720.jpg?57efa4

Za mocno się najaraliście na te 1080/60.

Od kiedy na konsolach liczy się grafika? Od momenty w którym Sony się lansuje? A nie, Watch Dogs i tak nie osiągnie tego czego wszyscy chcą. 

Sprzedajcie te padła (Ps4) kupcie PC, suwaczki na maxa i będziecie mieli 1080/60. 

Na PC od dłuższego czasu i nie będzie problemu. 

Opublikowano

Ja preorder anulowałem. W przeciwieństwie do podgraczy za chałturę płacić nie będę, telewizora hd ready ze strychu też nie wyciągnę.

Ubi </3? :<

Więc nic dziwnego że taki low standard jak Xbone jest dla Ciebie wystarczający.

Opublikowano

Tak jak normalnie widzę różnicę, to na tej stronce nie, może to wina tego że mam podpięty netbook to monitora w roździelczości 1920x1080 i nie wyrabia :P.

e: Różnica między 60fps a 30 jest kolosalna, szczególnie to widać w bijatykach.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Zaraz sie okaze, ze cale forum ma astygmatyzm. Nie dostrzegam roznicy, a nawet jezeli cos dostrzegam to predzej jest to spowodowane tym, ze wmawiam sobie, ze jest tam roznica. 

Opublikowano

Zaraz sie okaze, ze cale forum ma astygmatyzm. Nie dostrzegam roznicy, a nawet jezeli cos dostrzegam to predzej jest to spowodowane tym, ze wmawiam sobie, ze jest tam roznica. 

Przełącz sobie na gif z Red Orchestry. Serio nie widzisz czy trollujesz? 

Opublikowano

te posty zeratula to tylko prolog do wypowiedzi w stylu 'mam astygmatyzm i w ogóle nie widze różnicy miedzy multiplatformami na xbonie i ps4, więc nie wiem z czego ta cała beka'

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Trzeba przeczytać instrukcje jak oglądać i w jakiej kolejności. 

Generalnie takie porównanie śmiech, bo różnice zobaczę, ale jak ktoś mi odpali grę, to nie powiem ile to ma klatek. 

W bijatykach trochę inna dynamika i trudno nie zobaczyć. Na wyścigu widać na poboczu. 

Opublikowano

To jak? The Division na konsole 720p/30 na PS4 i 480p/24 na Xbone?

Ale SPOKOJNIE gość z CD Projektu mówił dzisiaj, że nie widać różnicy między 1080p a 720p

...

...

...

Teraz developerzy będą wmawiać ludziom, że tak naprawdę 30 klatek i 900p nie jest takie złe bo albo nie potrafią wycisnąć więcej albo po prostu sprzęt jest za słaby.

I jeszcze ten fail Sony z obrazkiem 1080p/60fps i "True Watch_Dogs Experience only on PS4". Coś pięknego.

Nom, bo różnica prezentuje się tak:

mgsvgz_1080720.jpg?57efa4

Za mocno się najaraliście na te 1080/60.

Od kiedy na konsolach liczy się grafika? Od momenty w którym Sony się lansuje? A nie, Watch Dogs i tak nie osiągnie tego czego wszyscy chcą. 

Sprzedajcie te padła (Ps4) kupcie PC, suwaczki na maxa i będziecie mieli 1080/60. 

Na PC od dłuższego czasu i nie będzie problemu. 

Tak jak z SD przeszliśmy na HD Ready i 720p, tak teraz konsole powinny przejść na 1080p, to naturalna kolej rzeczy. Różnice między 1080, a 720 są bardzo widoczne i mnie osobiście boli, jak otrzymuję informację o grze, która działa poniżej moich oczekiwać, 720 to zwykły żart.

Opublikowano

Podejrzewam że Ubi coś tak na(pipi)ło z kodem gry że nie da rady wyciągnąć więcej nawet obniżając grafę. Dlatego też ta obsuwa. Przy takich wizualiach powinno być spokojnie 1080p na PS4 i 900p na XONE.

Coś jak Rockstar i RDR parę lat temu, ta gra nie została wydana na PC bo kod źródłowy był w opłakanym stanie.

Opublikowano
The decision was always PC

PYN1q5j.gif

xD

I pomyslec ze po polrocznej obsuwie taki szrot wypuszcza. Biorac pod uwage 1080p przy lepszej grafice w I:SS beka jest jeszcze wieksza.

Ciekawy jestem jak sytuacja potoczy sie z The Divison, bo pewnie na E3 zlote gory obiecaja, znowu bedzie jaranko na forum a w premiere "wyjdzie jak zwykle..."

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Logini hejterów WD spisane. Widzimy się za pół roku.

Opublikowano

To nie jest kolosalna różnica, widoczna, ale żadna przepaść. 

Konsole nie dadzą rady albo ktoś kto musi ogarnąć, a mamy pół roku po premierzy. 

Mnie akurat te porównania i beka z 720 opływają, bo prawie dwa lata temu jak poskładałem kompa ustawiałem wszystko na maxa i się jarałem grafiką.

Ja ładne włosy lary miałem w dniu premiery TR, a tutaj większość z konsola musiała czekać na nową konsole, nową edycje TR w specjalnej edycji xD 

Rozumiem i po 8 latach chcecie oglądać większe wodotryski niż to co teraz pokazują. 

Zamiast PS4 z grą co dało 2k, to było trzeba poskładać PC za to, ew. dorzucić parę stówek. Yeti by sobie kupił potwora za 1,8, bo narzeka na kartę w XO za 400 lol.

I każda gra która teraz jest będzie z wszystkimi ficzerami zapierdalać na wysokich detalach. 

Wiedzmin jak nie pójdzie w 1080/60, to sory, ale sprzedali nam (pipi). Za rok PC odlecą w kosmos. 

Opublikowano

PS4 szybko kończy się moc 900p . Za rok pewnie 720p. A nad iksem zbierają się chmury. Sony w czarnej (pipi)e, nawet do półmetku wojny niewystarczy kitajca pary

Opublikowano

Ja widze na kazdym filmiku roznice pomiedzy 30 a 60, jesli ktos nie widzi to niech sie cieszy moze kupic Far Cry na PS3, pomiedzy 30 a 20 pewnie tez nie zauwazy.

Opublikowano

Ten WD był od początku zapowiadany na nowe konsole? 

Nowe konsole im doszły w trakcie i szału nie będzie. 

Kolejna gra MULTI, gdzie wygrywa PC. A jak coś nie będzie pasować, to za pół roku nexus i 40 modów na grafikę, cycki, śnieg, lepsze krople deszczu. Ot, masterace

Opublikowano

Luck, jak na pc odpalę takie gry jak TLoU, Girsy, Halo, Uncharted, God of War, Destiny, MGS5, GTAV, Order (i tak można wymieniać), to może bym kupił pc, a tak nie widzi mi się podpisywanie petycji.

PS. Blacharze będą mieli jakąś konferencje na E3? Zapowiedz jakiś ekskluzywmnych indyków, wspólne podpisywanie petycji?

Opublikowano

Wiedzmin jak nie pójdzie w 1080/60, to sory, ale sprzedali nam (pipi). Za rok PC odlecą w kosmos. 

Mówisz tu o największych partaczach optymalizacji, Wiedźmin z pewnością nie będzie chodzić w 1080/60 fps.

Opublikowano

Wiedzmin 2 na konsoli dosyć ładnie chodził. No i przygotowanie pod pada też igła wyszło. 

Ofocz najlepsza wersja na PC, ale to nic nowego.

Yeti- wymieniasz tytuły które wyszły pod koniec generacji. Halo czy Uncharted są od początku. Ale dla tych kilku gier dokupisz za jakiś czas konsole która będzie kosztowała 800zł- tyle co karta graficzna która uciągnie wszystkie aktualne gry na full. Nie liczmy Crysisa, bo to benchmark. 

Podpinasz pada, hdmi kompa z TV połączysz i grasz jak na konsoli- z mała różnica hehe, lepiej to wygląda. 

Siedzicie daleko w temacie PC, warto odnowić temat, bo sporo się zmieniło.

Edytowane przez luck1985

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.