Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

PS4 szybko kończy się moc 900p . Za rok pewnie 720p. A nad iksem zbierają się chmury. Sony w czarnej (pipi)e, nawet do półmetku wojny niewystarczy kitajca pary

Taki inFamous wygląda znacznie lepiej, a chodzi w 1080p, więc raczej nie jest to wina konsoli, tylko nieudolności ubi.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wiedzmin 2 na konsoli dosyć ładnie chodził. No i przygotowanie pod pada też igła wyszło. 

Gra wyszła rok po premierze na PC, mieli czas. Teraz tak nie będzie, wyjdzie równo na wszystkie platformy, zresztą, Redzi już się tłumaczą, że między 720 a 1080 nie widać różnic.

Powtórzę, CDP Red to partacze, nie oczekuj cudów, z pewnością nie od nich.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jak sobie odpalę dwie wersje na dwóch ekranach i będę się gapić w każdy kawałek, to tak, zobaczę różnice. W ruchu/trakcie gry raczej wątpię w te kolosalne różnice. 

Opublikowano

Tacy partacze, ale zrobili jedną z najładniejszych gier na X360.

Opublikowano

Powtórzę jeszcze raz pytanie. (rozdziewiczylem konto) .

Maciomaniak przegrał ten zakład o Ps4 , czy nadal mam szansę na konsolę

Opublikowano

A w zakładzie nie chodziło przypadkiem o grę poniżej 900p?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie wiem co to ta podjarka Watchdogs, czy ta gra czymś ma się wyróżnić, czy ma być po prostu sandboxem z możliwością hakowania, w dodatku zaplanowana na mainstreamowego tasiemca? Drugie TLOU z tego nie będzie, więc jakiekolwiek wpadki z tą grą, są jak wpadki powietrza - niewidoczne. Przecież to będzie kolejna gra na 8, i to tylko dllatego że ma jakiś tam budżet i przyzwoity marketing. Nie wiem po co robić wielkie stypy. Najważniejsze by megatony miały najwyższą jakość, to one są "butter and salt" konsol, dzięki czemu nie warto np. babrać się w komputrach, no chyba że w ramach ciekawostek, albo dodatku do obiadu ;)

Opublikowano

Macio piszę mnie pw .że Knacka jeszcze raz chcę zaliczyć:)

Opublikowano

Xzero nie będzie już sprzedawany z kulą u nogi, którą był Kinect? W szoku jestem, ostatnim krokiem M$ będzie już wykopanie dużego dołu i zakopanie w nim zalegających na półkach X0 tak jak zrobiła to kiedyś firma Atari z grą ET. To będzie niesamowite, M$ wyciągnął te gry a za rok będzie tam zakopywał X0  :teehee:.

Watch Dogs 792p.....developer jest do dupy to fakt no ale nie ma co pitolić, do końca tej generacji posiadacze Xzero będą przed każdą premierą gry musieli przełknąć gorzką pigułę i czytać takie informacje :).

Opublikowano

Hmm czyli co panowie FC4 w 720p na PS4 i 640p na XO ma się rozumieć ? :teehee: Niech sobie w dupę idą jak spartolą Beyond 2 to równie dobrze mogą przerzucić się na rynek mobile.

Jutro będzie pewnie news że wypuszcza w dniu premiery łatkę jak w przypadku Black Flag podnosząca rozdzielczość :pinch:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Wyciekl gameplay z Watch Dogs, wersja bodajze Xbox One.

Opublikowano

Do dziś nie wiem, jakim cudem z AC4 w miesiąc wycisnęli 50% pikseli bez utraty płynności, ale nie spodziewałbym się czegoś podobnego tym razem. Ostatecznie poczekam aż cena spadnie o połowę i zagram jak podgracze. W końcu dla xbotów 900p to wyższy standard.

Opublikowano

Macio piszę mnie pw .że Knacka jeszcze raz chcę zaliczyć :)

Co za bzdura, czyj to alter?

W dawnym zakładzie chodziło o to, że na PS4 nie będzie gier w 720p. Póki co, żadnej w tej rozdzielczości nie ma i nie zapowiada się na to. A Watch_Dogs to śmiech na sali i sam zrezygnowałem z zakupu tej gry - nie będę wspierać takich partaczy. Prawda jest taka, że przy tej jakości grafiki ten tytuł powinien chodzić na obydwu konsolach tak samo - to raz, a dwa, że w 1080p (i może 30 klatkach, ok).

Opublikowano

Aż mnie trzęsie jak czytam posty tego DumaDyma.. Czyj to alter? Już pomijam beznadziejną treść.. ale pisownia.. 1-3 klasa podstawówki, analfabeta czy retard?

Opublikowano

Spoko, pogromca WD juz nadchodzi :)

CmrQkzs.png

Opublikowano

ale Table Tennis to ty szanuj

chyba sobie nawet kupie za 2 dyszki, bo pare lat temu grało się elegancko

Opublikowano

Oj biedne zycie konsolomaniakow. Kolejna gra z pokazow na e3 smigala z pc a teraz pokazali jak bedzie smigac na konsolach 792p xD w 2014. Idealne aby to wyswietlac na ekranie komorki

Opublikowano

Tak w ogóle to 2014 jak na razie zapowiada się jako pierwszy od wielu lat rok bez gry od R*. Tak się nachapali piątką, że mają wydawniczą przerwę? :D

Opublikowano

Mock, jak tam GTA 5 albo RDR śmigają na twoim kozackim PC?

Opublikowano

Na komórkach to też już zbyt mało - obecnie każdy flagowy telefon ma wyświetlacz FullHD (z wyjątkiem iPhone'a). Dlatego tym bardziej to nieprawdopodobne, jak developerzy spaprali robotę i jednocześnie o czym myślał Microsoft wypuszczając takiego technologicznego bubla (chociaż dalej ślepo wierzę, że to kwestia narzędzi developerskich, bo skoro platformówki 2D nie działają w 1080p, to nie może być wina konsoli).

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.