Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W sumie to każdy posiadacz PS+ dostaje wszystkie gry na wszystkie platformy (można przecież dodawać przez WWW), od tego ile masz konsol zależy w ile pograsz teraz. Jak kiedyś kupisz Vitę to wtedy będziesz miał sporo gierek na start chociażby, albo jak ja wezmę kiedyśtam PS4 to już coś będzie czekało w liście do pobrania.

Opublikowano

mam tylko ps4. Place 170zl za rok. Ile gier miesiecznie dostane?

W pierwszy zdaniu kłamstwo, więc reszty nie ma sensu rozpatrywać. Powiedz lepiej ile dostajesz na X1?

Opublikowano

Na PS4 póki co każdego miesiąca po jednej.

Na Xboxie 360 masz dwie, ale w marcu będzie za(pipi)isty Arkham Asylum za 10 zł (którego każdy zdążył ograć wszędzie) + Ninja Gaiden 2, która wyszła 6-7 lat temu? To wszystko dla posiadaczy goldów!

Na PS3 Bioshock: Infinite i nowy Tomb Raider, ale gdzie tam. Xbox One w ogóle GwG nie ma, ale w końcu Live kosztuje 120 zł. Coś za coś. Nie rozumiem beki z PS+, no nie rozumiem... tym bardziej, że tutaj Kruk dobrze napisał (aż chyba sam zacznę tak robić) - można sobie "odłożyć" gierki na później.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Zawsze mnie rozwala argument: za 170zł dostaniesz 80 gier na TRZY KONSOLE. Co z tego, że przeciętny użytkownik ma jedną konsole, a po przejściu na PS4 przeważnie pozbywa się PS3. Ważne, że 80 gier na TRZY KONSOLE!!!

W GwG widzę kolejne nowości. :teehee:

Opublikowano

więcej niż na xboxie to napewno

i nie będą to 6 letnie cyfrowe starocie

a po przejściu na PS4 przeważnie pozbywa się PS3

serio przeważnie?

ja znam więcej osób które zostawiają sobie stare konsole (od czasów kiedy znikneła kompatybilność wsteczna czyli od wieluu lat)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Zawsze mnie rozwala argument: za 170zł dostaniesz 80 gier na TRZY KONSOLE. Co z tego, że przeciętny użytkownik ma jedną konsole, a po przejściu na PS4 przeważnie pozbywa się PS3. Ważne, że 80 gier na TRZY KONSOLE!!!

W GwG widzę kolejne nowości. :teehee:

ps plus mam od momentu kiedy zaczeli dawac darmowe gry wiec co miesiac moja biblioteka rosnie o nowe 2 tytuly. W momencie kiedy zaczeli dawac gry na vite zaczalem je chomikowac, po pol roku kupilem ten sprzet wiec na dzien dobry mialem 12gier do ogrania. Teraz chomikuje gry na ps4 - jest ich kilka, ale ps4 najwczesniej kupie za rok-dwa wiec na dzien dobry bede miec 12-24 gry do ogrania. Słaby deal?

Opublikowano

Szkoda ze tylko dopoki płacisz bo pozniej nara.

A GWG zostaja

A co robisz sobie później z tymi cyfrowymi grami? Masz ochotę do nich wielokrotnie wracać rok do roku? Jak tak, to sobie taki tytuł ogarniesz w pudełku. Żadna rewelacja, że 6-7 letnie gry zostają na dysku.

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że słaby deal tylko argument, że dostajesz 80 gier na trzy konsole gdy ktoś posiada jedną jest śmieszny. Tyle.

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że słaby deal tylko argument, że dostajesz 80 gier na trzy konsole gdy ktoś posiada jedną jest śmieszny. Tyle.

A co w tym śmiesznego, skoro to fakt? Masz trzy konsole to masz 80 gier. To jest argument, bo możesz je odpalić w każdej chwili, zaklepać 20 gier i ograć po roku-dwóch, jak kupisz PS3 za grosze, cokolwiek ;)

Opublikowano

Podobno konsole kupuje się dla gier, więc kilkadziesiąt gier czekających na koncie PSN powinno być dobrym motywem. Prawda boty?

Opublikowano

Czy Ty przeczytałeś moje posty? Wyraźnie zaznaczyłem, że przeciętny użytkownik ma jedną konsolę, bo nie ma czasu na drugą więc co mu po 80 grach na 3 konsole skoro ma tylko jedną(chodzi o stan obecny, a nie przyszłość)? To właśnie argument sonoklapków, że masz 80 gier na 3 konsole tylko, że te 3 konsole ile ma osób z forum? O ogrywaniu gier na nie lepiej nie wspomnę, bo pewnie nie odpalili 10% z nich a psioczą na ludzi co kupują gry na wyprzedaży steamowej, które swoją drogą mają na zawsze, a nie wypożyczają od Sony. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czy Ty przeczytałeś moje posty? Wyraźnie zaznaczyłem, że przeciętny użytkownik ma jedną konsolę, bo nie ma czasu na drugą więc co mu po 80 grach na 3 konsole skoro ma tylko jedną(chodzi o stan obecny, a nie przyszłość)? To właśnie argument sonoklapków, że masz 80 gier na 3 konsole tylko, że te 3 konsole ile ma osób z forum? O ogrywaniu gier na nie lepiej nie wspomnę, bo pewnie nie odpalili 10% z nich a psioczą na ludzi co kupują gry na wyprzedaży steamowej, które swoją drogą mają na zawsze, a nie wypożyczają od Sony. :)

Nie wypowiadam sie za ogół, bo nie chcę rzucać domysłami, ale każdą grę, którą kiedykolwiek miałem (czy to Metro 2033 za darmo z akcji na fejsie, czy to gry za $1, czy gry z PS+) przynajmniej odpaliłem i zagrałem. A często przechodziłem. Ale w sumie są tutaj osoby, które kupują setki gier za grosze, ale w nie nigdy nie grali...

Zresztą kolekcja cyfrowych gierek na Steamie jest jakaś taka... mało interesująca ;)

Ale fakt, masz rację, dla posiadaczy tylko jednej platformy to słabszy deal, chociaż w przypadku PS3 dalej lepszy niż usługa GwG ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Sutek a co powiesz o osobach ktore kupują 300gier na steami po dolarze "bo jest promocja to kupie" ciekawe ile oni ogrywaja

Opublikowano

Nawet jeśli ktoś nie ma PS4, ale dodaje gry np. na PC do pobieranych to i tak odkłada sobie gierki na później. Dla wielu ludzi Plus okazał się powodem do kupna Vity i tak samo może być z PS4.

Opublikowano

Czy Ty przeczytałeś moje posty? Wyraźnie zaznaczyłem, że przeciętny użytkownik ma jedną konsolę, bo nie ma czasu na drugą więc co mu po 80 grach na 3 konsole skoro ma tylko jedną(chodzi o stan obecny, a nie przyszłość)?

Napisz to botom, jak się będą dziwić, że ktoś dla trzech szuterków na wyłączność nie biegnie do sklepu po kloca.

...które swoją drogą mają na zawsze, a nie wypożyczają od Sony. :)

Żebyś się nie zdziwił, jak któregoś dnia Gaben zgasi światło :)

Opublikowano

Sutek a co powiesz o osobach ktore kupują 300gier na steami po dolarze "bo jest promocja to kupie" ciekawe ile oni ogrywaja

To samo co o osobach z PS+, którzy dodają do biblioteki wszystko jak leci nie ogrywając praktycznie nic. Tylko różnica taka, że gry z PS+ wypożyczasz i aby w nie pograć musisz wykupić abonament, a na Steam masz dopóki Steam nie "umrze". Poza tym to jest ta sama grupa ludzi.

Raven to doskonały przykład osoby, której opis podałeś Yano. :P

@Iras

Owszem, Gaben może kiedyś zgasić światło, ale Sony może tak samo, lecz patrząc na zyski Valve jest to naprawdę mało prawdopodobne. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

mam tylko XO. Place 130zl za rok. Ile gier miesiecznie dostane?

Opublikowano

Dostaniesz całą masę wersji demo tydzień wcześniej.

Opublikowano
To samo co o osobach z PS+, którzy dodają do biblioteki wszystko jak leci nie ogrywając praktycznie nic. Tylko różnica taka, że gry z PS+ wypożyczasz i aby w nie pograć musisz wykupić abonament, a na Steam masz dopóki Steam nie "umrze". Poza tym to jest ta sama grupa ludzi.

ja krótko korzystam z plusa bo zaledwie pare miesięcy, i od tamtego czasu pojawiło sie na nim więcej dobrych gier niż mam czasu żeby je ogrywać , w ciągu ostatnich 2 miesiecy wyłapałem w plusie 6 gier które i tak chciałem kupić ale czekałem aż stanieją lub na jakiś napad chcicy na te tytuły, i płacąc 60zł za 3 miesiące dostałem gry za które chcac nie chcąc zapłacił bym z 600zł (bo chodzą po ok 100zł - jedne mniej inne wiecej) jak dla mnie jest to super biznes

a za rogiem czeka tomb raider który też należy do kategori "chce go kupić ale nie w tej chwili" więc kolejna gra którą pewnie bede mógł ograc w cenie 60zł (bo zakładam że plotki sie potwierdzą)

dodatkowo nie licze mniej lub bardziej fajnych gier które jednak mnie nie ciekawią (ale są i mogą ciekawić, np gdybym miał dziecko w domu to bym mu zassał pare platformówek i LBP karting) i nawet ich nie ściągałem, ale np takiego x-coma rozważałem, jednak brak czasu spowodował że jednak go odpuściłem

i jasne jak mi sie plus skończy (zakładając że nie wykupie dalszej subskrypcji) to mi te gierki znikną, ale wiesz co? mam to kompletnie w (pipi)e bo albo je przeszedłem i i tak bym je sprzedał gdyby to były pudełkowce, albo zagrałem i okazały się mniej fajne (DMC) więc olałem i odinstalowałem, serio nie boli mnie że może sie okazać że nagle za pół roku mam ogromną chcice na którąś z nich ale już jej nie mam, wątpie żeby tak sie stało (ponieważ tak jak mowie przeszedłem i olałem)  ale nawet jeśli to zawsze moge wznowić plusa albo kupić konkretną gre w pudełku, tak czy siak jestem finansowo znaaaacznie do przodu niż gdybym kupował i sprawdzał te gry normalnie w pudełkach (nawet używane)

gry które mnie mega jarają kupuje w pudełku na premiere i zostawiam sobie do kolekcji (np RDR, portal 2, dragons dogma, TLOU, GTa5 - to są gry do których czasami wracam dlatego je zostawiam), w przypadku plusa rzeczywiście można "urtracić" gre gdy plus sie skończy ale to i tak są gry drugiej kategorii - mimo że niektóre z nich to ogromne hity i są naprawde świetne to dla mnie osobiście są właśnie drugiej kategorii, gry które mam ochote przejść i koniec. pierwsza kategoria to gry które zostawiam do kolekcji, ale tak jak mówiłem i tak je kupuje na premiere a nie czekam aż sie pojawią w plusie)

więc serio pod względem finansowym i pod względem ilości dobrych gier plus naprawde daje czadu (mimo że nie mam vity ani ps4 i nie dostane 80 tytułów)

ja z plusa korzystam bardzo mało (w sensie contentu jaki z niego wyrwałem) a i tak jestem w pełni zadowolony i mam pełny portfel, a co dopiero powiedzieć o ludziach którzy w plusie siedzą dłużej i mają 2-3 konsole? oni serio mają sie z czego cieszyć

Edytowane przez Yano

Opublikowano

nie umiem liczyć.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

mazzeo twoja facetka od majmy ma z tobą spore problemy, co?

Opublikowano

Jakie KO? Nie wiem czy umiecie liczyć, ale 170-130zł = 40zł różnicy, równowartość tej darmówki z PS+, więc wychodzi na to samo.

Self KO.

40zł to równowartość 12 gier z PS+, najsssss.  :teehee:

Dostarczają xboty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.