Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dawać Bully 2!

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Mock, jak tam GTA 5 albo RDR śmigają na twoim kozackim PC?

gta5 slabo chodzi bo nie mam napedu dvd i ciezko plyte wlozyc a rdr mialem nieszczescie ukonczyc na ps3 i tego (pipi) na pc bym nie tknal teraz nawet jakby wyszlo. Dobrze ze udalo sie trn szrot sprzedac frajerowi drozej niz ja dalem
Opublikowano

Zgoda, ale pierw Bully 2!

Opublikowano

gta5 slabo chodzi bo nie mam napedu dvd i ciezko plyte wlozyc a rdr mialem nieszczescie ukonczyc na ps3 i tego (pipi) na pc bym nie tknal teraz nawet jakby wyszlo. Dobrze ze udalo sie trn szrot sprzedac frajerowi drozej niz ja dalem

Nie dla psa kielbasa, gra generacji tylko dla konsolowej szlachty  :music:

Opublikowano

Podbijam Bully 2. Nowe GTA i RDR muszą wymiatać, więc lepiej poczekać, aż R* okiełzna next geny. Bully 2 na początek nada się idealnie, bo pierwsza część wyszła na ps2, więc tak czy siak będzie robić wrażenie.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Spokojnie klapki , kiedyś musiał być ten pierwszy raz 900p to tylko początek. Co za wspaniały dzień dla botow. Takie skromne preludium przed e3, a tyle bólu

Opublikowano

xbot z białegostoku

apogeum żenady właśnie zostało osiągnięte

Opublikowano

Na komórkach to też już zbyt mało - obecnie każdy flagowy telefon ma wyświetlacz FullHD (z wyjątkiem iPhone'a). Dlatego tym bardziej to nieprawdopodobne, jak developerzy spaprali robotę i jednocześnie o czym myślał Microsoft wypuszczając takiego technologicznego bubla (chociaż dalej ślepo wierzę, że to kwestia narzędzi developerskich, bo skoro platformówki 2D nie działają w 1080p, to nie może być wina konsoli).

Przy okazji podczas gry bateria siada w parę godzin, gry przeważnie chodzą w 15 fpsach a ich złożoność może zainteresować co najwyżej kota.

Prawda jest taka jak powiedział gościu z CDPR, dla przeciętnego człowieka nie ma różnicy między 900p a 1080p czy też 720p, wszystko zależy od TV i odległości, jak ktoś siedzi z ryjem w ekranie to i 1080p nie będzie mu odpowiadać bo zobaczy piksele.

Opublikowano

Przecież premierowy BF4 chodzi na PS4 w 900p to jaki pierwszy raz ?

Opublikowano

A jak tam wszystkie multiplatformy smigaja na konsolach w porownaniu z PC  :teehee:  ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Przecież premierowy BF4 chodzi na PS4 w 900p to jaki pierwszy raz ?

Ale przynajmniej 60 fps. Teraz ani tego, ani tego.

Opublikowano

A jak tam wszystkie multiplatformy smigaja na konsolach w porownaniu z PC  :teehee:  ?

Ta konsolowa tekstura asfaltu

1346317600.png425533640.png

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

ale Table Tennis to ty szanuj

chyba sobie nawet kupie za 2 dyszki, bo pare lat temu grało się elegancko

Mogę Ci puscić za tyle hehe

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

WD - Xbone wersja w 729p? WTF? Co to za rozdzielczość w ogóle? O czymś nie wiem czy M$ ma jakiś dziwny sprzęt?  :ninja:

Opublikowano

WD - Xbone wersja w 729p? WTF? Co to za rozdzielczość w ogóle? O czymś nie wiem czy M$ ma jakiś dziwny sprzęt?  :ninja:

To jeszcze nie wiesz, że w Xbonie siedzi to:

http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-hd7770-1024mb-rev-2-0-gv-r777oc-1gd-456181/?ceneo_spo=true

Okrojone z 1GB pamięci GDDR5? ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Western Digital- robią dyski twarde. 

O realy? Myślałem, że w XO jest TNT2

tnt2.jpg

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Western Digital- robią dyski twarde. 

O realy? Myślałem, że w XO jest TNT2

tnt2.jpg

W sumie wiele się nie pomyliłeś. Tylko że chyba nie masz zielonego pojęcia o Xbonie, jak tak patrzę na twoje wszystkie posty.

Opublikowano

Mam, gram, nie narzekam i nie trzepie jajcami na forum na podstawie newsów z neta i grania w gry na YT  :whistling:

Opublikowano

A jak tam wszystkie multiplatformy smigaja na konsolach w porownaniu z PC :teehee: ?

Ta konsolowa tekstura asfaltu

1346317600.png425533640.png

Przeciez to nie jest screen z ps4 i pc tylko z pc i pc....

Kto jak kto ale ze ty sie na to nabrales? Chyba ze to marny trolling

Opublikowano

To jeszcze nie wiesz, że w Xbonie siedzi to:

http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-hd7770-1024mb-rev-2-0-gv-r777oc-1gd-456181/?ceneo_spo=true

Okrojone z 1GB pamięci GDDR5? ;)

10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x :rofl:

"next gen eksperions from microsoft"

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.