Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Spoko, pogromca WD juz nadchodzi :)

CmrQkzs.png

Ile bym dal zeby nie bylo to GTA V na nextgeny

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

To będzie Bully 2, mówię wam. Czuję to!

Opublikowano

Take Two dało info, że do końca marca 2015(najpóźniej) nowa gra od Rockstar zawita na PS4/XO. Zapewne to będzie GTA V, aczkolwiek nie chce mi się wierzyć, że przez taki czas nie będzie jakiejś naprawdę nowej gry.

Opublikowano

To będzie Bully 2, mówię wam. Czuję to!

Jak spojrzysz na poprzednie projekty, to zobaczysz że Rockstar ma w zwyczaju zapowiadać wszystko na bardzo wczesnym etapie, a tutaj Take Two mówi o premierze na jesień tego roku (ewentualnie pierwszy kwartał przyszłego). Byłoby cudnie, ale nie ma się co napalać.

Opublikowano

dopiero niedawno zarejestrowali domenę świadczącą o Bully 2. ja bym stawiał na nowy Midnight Club. dawno dawno temu pojawił się teaser, chyba z Reventonem. ponoć to miał być właśnie pokaz, a raczej zajawka, mocy przy nowym MC.

Opublikowano

Duzej produkcji stricte na ps4 to bym sie predko nie spodziewal, mała baza konsol zeby to sie oplacalo.

Opublikowano

Mała? 20 milionów do końca roku.

Opublikowano

Jak tam wyniki finansowe sony?

Japoński koncern podzielił się ze światem swoim raportem finansowym za ubiegły rok fiskalny. Wygląda na to, iż firmę napędzają dwa, bardzo dobrze radzące sobie dywizje, mianowicie PlayStation oraz rynek mobilny (telefony). Łącznie sprzedano 14.6 miliona konsol stacjonarnych (PS2, PS3 oraz PlayStation 4). Do tej liczby trzeba jeszcze doliczyć 4.1 miliona konsol przenośnych (PSP i PlayStation Vita). Tutaj wynikł spadł znacząco, bo aż z poziomu siedmiu milionów, jakie udało sprzedać się w zeszłym roku. W ubiegłym roku udało się sprzedać aż 39.1 miliona sztuk telefonów Sony, co jest również bardzo dobrym wynikiem.

"nie zarabiają"!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale Zeratul jeszcze pare stron wcześniej pisal o segmencie Playstation i grach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

#boldupy trwa drugi dzien widze... Jak tam wyniki finansowe sony?

Wyniki finansowe nie robią konsol. Sam zobacz jaki crap dostałeś przy świetnych wynikach MS.
Opublikowano

Gierka od R*=rdr mówie wam ^^ chyba że "pc szlachta" dostanie swoją wersje gta... xDD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Niedawno stuknął mi mój 10 000 post. Od dłuższego czasu miałem w planach złożyć go w ofierze Sony PlayStation, jako że ostatnio mój szacunek do marki urósł nadspodziewanie. Jak się jednak okazało, przeje,bałem ten post na jakieś pytanie o ROM do telefonu :D. I wiecie co myślę po całym dniu zastanawiania się nad tym faktem? Tak miało być. Ostatnie działania Spencera, teraz to... Ja nie jestem klapkiem, jestem stworzony do wyższych celów. Bóg Spencer daje mi znaki, robi wszystko, bym nie zboczył z jedynej właściwej ścieżki. Dba o każdą swoją owieczkę Moim przeznaczeniem jest być xbotem. A zatem mój 10 001 post dedykuję Xboksowi.

TYLKO XBOX

Opublikowano

mój 4388 post dedykuje Sony

jak zresztą każdy

Opublikowano

Współczuje [*]

Opublikowano

RR jednak szykuje GTA 5 na nowe konsole!

to ja wam współczuję kubson

839.jpg

Opublikowano

Miałeś inną konsole oprócz PS? Nintendo? Sega? Xbox? 

Tylko Playstation i vita? 

Opublikowano

nawet w tej chwili posiadam inne (w tym 360tka), ale król jest jeden

Opublikowano

Teraz wszystko jest dla mnie jasne, doznałem olśnienia. Nawiedził mnie prorok Spencer w wizji jaką miałem* i wszystko mi powiedział. To co się dzieje przez ostatni rok to wystawienie nas na próbę mającą oddzielić tych, którzy zasłużą na zbawienie od tych, którzy będą na wieki potępieni. Wielu zwątpi, wielu się ulęknie, ale Ci, którzy wytrwają w wiarze, doznają błogosławieństwa i zasiądą po prawicy Xboksa Jedynego Wszechmogącego. Dla reszty przewidziane jest piekło, które podobno polega na tym, że masz najwspanialszą konsolę na wyciągnięcie ręki, ale jedyne dobre gry jakie mają na nią wyjść są wieczne przesuwane albo są indykami z PC. Niektóre nawet po 8 lat mają odkładaną premierę i więcej. Kiedy już wydaje Ci się, że w czytniku wylądowała dobra gra, chwytasz pada, a ten oślepia Cię światłem latarki i nic nie widzisz. I tak przez 3-4h dopóki się nie rozładuje, a następnie wszystko się powtarza na wieki wieków. Zatrwożyłem się wielce tą wizją piekła, ale On powiedział tylko, bym szedł i głosił dobrą nowiną, że E3 nadchodzi i uwierzył w Jedynego, a wszystko będzie dobrze.

*najgorsze, że wizja miała 792p, nie wiem jak to rozumieć ;/

Opublikowano

Spoko, ale plusów nie będzie, bo to domena waldasa i jego przydupasów  :teehee:

Opublikowano

xboty przyznające się do mokrych snów ze Spermcerem

tego jeszcze nie grali

Opublikowano

Spoko, ale plusów nie będzie, bo to domena waldasa i jego przydupasów  :teehee:

Wystarczy mi obietnica zbawienia dobrymi grami. Phil mi mówił, że droga będzie wyboista, będę musiał pracować ciężko by coś dostać, a posty mimo to będą słabo rodziły w plusy. To jest brzemię które musimy nieść. Szatan kusi wizją wielu plusików jeśli tylko sprzedam duszę PlayStation pokazując za przykład waldusia, ale nie wolno nam podpisywać cyrografu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.