Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ja tam uniwersum i serie killzone lubie, multi dwójki i mercenary jest kapitalne, singiel dwójki też fajny, nawet trójka i jej cod w kosmosie mi się podobalo, czesc na psp choc nie fps to tez klasa, dla mnie:

1. killzone2

2. killzone mercenary

3. killzone liberation

4. killzone3

5. killzone

Im bardziej seria idzie w las i plener tym te czesci sa gorsze, shadowfall to juz wogole tragizm i nie udany klon halo, killzone musi byc brudne i industrialne. Mimo wszystko mam za zle tworcom ze nie potrafi przez tyle czesci wykreowac ciekawych glownych bohaterow i historie - kazda z tych czesci to mimo wszystko i tak zmarnowany potencjal

Opublikowano

W którym momencie SF to klon Halo? Grałem w H1, 2 i 3, i teraz w SF i w ogóle te gry nie są podobne do siebie w niczym..

Opublikowano

Poważny jesteś?

Wyśmiałeś FM5, a nie grałeś- kilka postów dalej napisałeś, że zamawiasz dopiero/czekasz jak dojdzie.

Dowalasz się do pierdół które nie mają znaczenia w tego typu grze

-brak zmiennych por dnia

-brak nocnych wyscigow

-brak warunkow pogodowych

-brak wyscigow dlugodystansowych

-duzo mniejsza liczba samochodow niz w Forzie 4, mimo ze te co sa to 3/4 porty z Forzy 4 ktore nie powalaja tak detalami jak te zrobione dla Forzy 5

-samochody dostepne w Forzie 4 w Forzie 5 sa jako DLC

-wrecz smieszna liczba tras

-rowniez trasy sa nierowne w detale, jedne lepsze a inne gorsze.

-nowe swietne ai nie tak swietne jak wszedzie o tym mowia, jak staniesz na drodze to jada jak glupi w ciebie.

-kariera w zasadzie nie pozwala na zabawe w tuning i ulepszanie samochodu bo gra odrazu podsowa ci samochody z liczba 99, wiec ktora klasa by to nie byla to nawet obnizenie samochodu powoduje przeskok klasy na wyzsza ktora juz nie jest dopuszczona do wyscigu w karierze.

-brak nurburgingu, za to, to powinno byc -2 do oceny koncowej.

Dowalam sie do (pipi) ktore nie maja znaczenia w tego typu grze, co racja to racja.

Opublikowano
Im bardziej seria idzie w las i plener tym te czesci sa gorsze, shadowfall to juz wogole tragizm i nie udany klon halo, killzone musi byc brudne i industrialne. Mimo wszystko mam za zle tworcom ze nie potrafi przez tyle czesci wykreowac ciekawych glownych bohaterow i historie - kazda z tych czesci to mimo wszystko i tak zmarnowany potencjal

Fakt universum ma spory potencjał Sony mogło mieć ba nadal może mieć swoje "Halo" . Powinni zresetować tą serie i zacząć od nowa przy pomocy jakichś zdolnych scenarzystów bo o technikalia ze strony GG nie ma co się martwić.

Opublikowano

Też lubię Killzone i mam żal co do fabuły i bohaterów. Nie udało się stworzyć wokół tego szału jak w Halo. Wychodzi majster i ludzie mają mokro, fabuła też trzyma tam poziom i jest konkretna. Ale co by nie mówić jedynka i dwójka Killzone to gierki wybitne. Najbardziej lubię jedynkę HD. Te miejscówki, zmiany postaci i klimacik. Osom gierka! Pozostałe części tylko dobre, z singlem SF bawiłem się całkiem dobrze, ale tu działał czynnik "omatkoboska jak to wygląda!". Muszę w końcu zagrać w przenośne części.

Opublikowano

Połowę tej listy mieliśmy zgodne kilka str wcześniej. 

Dobrze jest. 

Ale kilkadziesiąt str wcześniej zacząłeś od tyłka strony- hejt, a potem kupiłeś. 

Na ilość tras czy aut nie sapie, bo pamiętam poprzednie części. Nie zmieniałem aut jak rękawiczki, a po 50h trasy i tak znasz na pamięć. Czyli 5 szybciej wynudzi. 

Gran Turismo ssie w innym miejscu- ja mam wrażenie, że jadę pudełkiem zapałek. Ale to nie ten temat. 

Krzyżyk postawimy przy FM6 jak nie będzie zmian które wymieniamy.

Opublikowano

Też lubię Killzone i mam żal co do fabuły i bohaterów. Nie udało się stworzyć wokół tego szału jak w Halo. Wychodzi majster i ludzie mają mokro, fabuła też trzyma tam poziom i jest konkretna. Ale co by nie mówić jedynka i dwójka Killzone to gierki wybitne. Najbardziej lubię jedynkę HD. Te miejscówki, zmiany postaci i klimacik. Osom gierka! Pozostałe części tylko dobre, z singlem SF bawiłem się całkiem dobrze, ale tu działał czynnik "omatkoboska jak to wygląda!". Muszę w końcu zagrać w przenośne części.

mi sie jedynka podobala do ktorej tam misji - jak juz wyszli z miasta i zaczely sie mokradla i dzungla to juz byla tragedia - brzydkie, gubilo klatki jak szalone, mialo niewidzialne sciany i korytarzykowe lokacje, za to pomysl z czterema postaciami do wyboru o innych umiejetnosciach byl mega w pyte...no i misja w centrum handlowym - uwielbialem ja

Opublikowano

Niech mi ktoś jeszcze raz powie, że nie widzi róźnicy między 30 a 60fps to pozabijam, Zeratul przypomnij sobie jak działa typowa gra na konsolach, a potem zobacz ten gif w 60fps:

best_black_knight_axe_parry_256colors_sm

Edit: Podobno gify są w max 30fps, pewnie dlatego wydawał mi się taki płynny bo DS na ps3 spada do 18-20 :(

Edytowane przez mate5

Opublikowano

SONY bez Jacka na E3 ...

Szkoda , tak dobrze mu szlo masakraowanie Xbone w zeszlym roku, widac bylo, ze sprawia mu to radosc

19bbb9cb-cdda-4ff5-983e-8302f3ae0eec.gif

2607400-4271460888-jack-.gif

Edytowane przez erix

Opublikowano

Słyszeliście z jakich wg MS powodów PS4 się sprzedaje lepiej?

1. "Sony is in many more markets right now than we are. They're in 40+ markets, we're in 13" - po części ma rację, ale na tych 13 rynkach i tak PS4 sobie lepiej radzi.

I tera bomba: ""People have been more satisfied with the Xbox 360 than the PS3, so in that respect people have less of a need to upgrade in the short-term due to regular updates for the Xbox 360".

Yusuf Mehdi, kolejny złotousty w MS po Harrisonie, Hrybie i Penello. Po co oni ich tam trzymają?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Kurde bedzie dziwna konfa Sony bez Jacka. Zawsze mi sie kojarzyl z Sony i wystepami na E3. Kto za niego bedzie teraz prowadzil konferencje?.

Opublikowano

Pewnie Andrew House 

2441574-jack.jpg

Za te wszystkie lata wujkowi Jackowi nalezalo sie na odchodne zapowiedziec Last Guardiana , chociaz ass-rape ktory przeprowadzil w zeszlym roku to tez bardzo dobra akcja na koniec  :teehee:

Edytowane przez erix

Opublikowano

Jaki tam ass-rape, botki nie widzialy tam nic zlego, co nie ktorym sie to nawet podobalo, ciekawe co teraz gdy M$ wyjmie tego kuttasa z duupy graczy, powinno im sie nie podobac a tu teraz twierdza ze Sony przegralo a zadnego kuttasa w duppie nie mieli, tylko podczas kucania majtki im do duupy weszly.

Opublikowano

Tretton odszedł w największej chwale. Przeprowadził najbardziej udany launch w historii branży i należało mu się.

Na E3 kogo by Sony nie wystawiło, to na krula cyganów na pewno wystarczy.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Mendrek smiejący sie z cebulowego bundla, urocze ale przynajmniej ci gracze kupujący hb wiedzą co kupują i wspierają twórców i dają coś na charity (pomijając to, że nie każdy jest typowa cebulą i nie każdy daje tylko dolara) co o twoim wspaniałym ps plus powiedzieć nie można.

Exact jaka podnieta aż dwa razy kliknal w klawiaturę jak pisał o kut.asach w (pipi)e :teehee:

Opublikowano

Słyszeliście z jakich wg MS powodów PS4 się sprzedaje lepiej?

1. "Sony is in many more markets right now than we are. They're in 40+ markets, we're in 13" - po części ma rację, ale na tych 13 rynkach i tak PS4 sobie lepiej radzi.

I tera bomba: ""People have been more satisfied with the Xbox 360 than the PS3, so in that respect people have less of a need to upgrade in the short-term due to regular updates for the Xbox 360".

Yusuf Mehdi, kolejny złotousty w MS po Harrisonie, Hrybie i Penello. Po co oni ich tam trzymają?

:teehee: :teehee: :teehee: padłem

Opublikowano

BnqYH23CQAAiWeW.png

a jak tam EKSY na ps4 i xo? 80 na metacritic przekroczone?

Opublikowano

Ciekawe czy sprzedaż przebije Knacka.

Opublikowano

Ale to scierwo juz sie sprzeda pewnie doskonale. Mowa oczywiscie o Patrz_Pies.

"On the negative side, the truth, almost everything else, has greatly disappointed graphically, not by comparing it to the famous demo from E3 2012, but certain details we were not expecting with an open world game at this point in the new generation.

Things like cars and pedestrians suddenly appearing beside, fog on the horizon hiding elements, especially in tunnels, ugly textures, physics leave much to be desired in vehicles, quite ordinary animations, discrete modelling of cars, facial expressions of the last generation ...

Lest you think we ordered too much, when compared with a recent title of the console and open world, inFamous: Second Son, this hits it a look, games seem almost from different generations. And we also had the opportunity to play the PC version, and the truth, things do not improve too much, is quite similar to what we saw in PS4, only a little better."

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chyba psy. Dogs to liczba mnoga.

Opublikowano

Chyba psy. Dogs to liczba mnoga.

VRU_4792_wash_dogs.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.