Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ej a gdzie sie podziewa Figaro? Tak sie napatrzyl na gify z Sunset ze zaczepil sie do drugiej roboty zeby zarobic na Xboxa? Niech ktos mu powie ze jest nowy zestaw bez Kinecta, niech sie chlopak nie przepracuje.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

O właśnie, gdzie jest Figaro? A Xbox nie dość że tańszy bez Kinekta to podobno o 10% mocniejszy!

Opublikowano

Ej a gdzie sie podziewa Figaro? Tak sie napatrzyl na gify z Sunset ze zaczepil sie do drugiej roboty zeby zarobic na Xboxa? Niech ktos mu powie ze jest nowy zestaw bez Kinecta, niech sie chlopak nie przepracuje.

Pewnie na teneryfie siedzi.

Opublikowano

Zasypali chłopaka wywrotką cebuli w polactwie to nic dziwnego, że zrobił sobie przerwe od forum janusz extreme.

Opublikowano

O kurrrva

fc4pijih.png

ibssUWQsribm5y.jpg

ib1F7RsldA53PJ.jpg

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O kurrrrvvva x2, revolution of the shooter genre nawet na PS3. Ubi <3

image_40080_fit_940.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No, jaranko aktywne. Okładka mistrz! I fajnie nawiązuje do CW. Ten w różowym z Waldusiem mi się kojarzy.

Opublikowano

No, na PC to się już FC3 przyzwoicie prezentowało, więc jest na co czekać. Ciekaw jestem jak nisko z frameratem zjadą na past-genach tym razem.

Opublikowano

Szkoda że trójka miała tak tragiczny framerate. Czwórka na next geny pewnie nie będzie miała z tym problemu, ale wygląd tego bossa w porównaniu do kozackiego Vaasa i Hoyota, jest mega generyczny.No i ta ścieżka dźwiękowa i ending.

Opublikowano

Bleh pif paf w tropikach a ludzie taką podniete mają.

Opublikowano

cross geny w listopadzie 2k14 , jak dlugo jeszcze (pipi)a beda ciagnac to X)

Opublikowano

Vaas w FC3 był tragiczny. Taki super villian z małych agentów.

Opublikowano

fail za failem i niekończąca się porcja beczuni z $ony   :D   Wrzucić filmik który nie robi ale pisać że to piękne mimo że się nie oglądało tego, później bociarnia pędzi na swoich hulajnogach na ratunek że niby stary build  xD

sonybociarnia po zniszczeniu swojej głównej bazy:

sennik_mrowisko_znaczenie_snu_mrowisko.j

przez KRÓLA SPENCERA leży i kwiczy, nawet irasowe bastiony padły.

btw. sonyboty płaczące o brak kinecta w zestawie z XO, wtf?  dupcia boli.

Opublikowano

Vaas w FC3 był tragiczny. Taki super villian z małych agentów.

Sorry, ale to musi być prowo.

Opublikowano

całe ubi

gry nie pokazali, a tu pierwsza zapowiedz i mamy juz date premiery, plakaciki, pre ordery, pare wersji, wszystkie platformy

syndrom watchdogs = hype równy zeru (choć watchdogs miało pierw ekstra pokaz na e3, tu od razu skok na kasę)

i do tego końcówka roku i kolejny cross gen

Opublikowano

Nawet Mazzeo rozumie o co chodzi w życiu. Proszę was, nie wspierajcie ubisoftu kupując tego crapa i to na dodatek jakichś edycji "specjalnych" z dlc

Opublikowano

Ja mogę obiecać że nie kupię, zagram jak będzie w plusie.

Edytowane przez aux

Opublikowano

J.ebac Ubi 

mqdefault.jpg

Edytowane przez erix

Opublikowano

Jak dorosnę, chcę być taki jak Vaas. 

Opublikowano

Czemu tak czepiacie się Ubisoft, a EA i Activision to już nie ? W sensie nie mówię, że Ubi jest dobre, ale na pewno jest to mniejsze zło w branży od EA (gry od Acti chociaż działają xD).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.