Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Gry od ubi są technicznie bardzo słabe, nie potrafi zrobić dobrego strzelania, modelu jazdy, walki wręcz i wspinaczki więc umieszczają swoje gry w otwartym świecie a cała rozgrywka polega na monotonnym powtarzaniu tych samych czynności :yucky:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nawet kawałka gry nie pokazali, a tu już wiedzą, że wyjdzie crap. WTF?! :lol:

blablabla

Sprawdziłem te filmy - stare, fakt, ale nadal jest to poziom nieosiągalny dla podkonsoli, więc o co chodzi? Możecie sobie popatrzeć, jak mogłaby wyglądać FH2, gdyby m$ nie zaoszczędził na pamięci i gpu.

Opublikowano

Czemu tak czepiacie się Ubisoft, a EA i Activision to już nie ? W sensie nie mówię, że Ubi jest dobre, ale na pewno jest to mniejsze zło w branży od EA (gry od Acti chociaż działają xD).

Je.bać trio UBIEAVISION.

Oczywiście to się tyczy ostatnich lat, kiedyś te firmy robiły/wydawały świetne gierki (THPS, Splinter Cell itd.)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Wszystko potrafię zrozumieć, ale zły gunplay w FC3? Meh. 

Opublikowano

Czemu tak czepiacie się Ubisoft, a EA i Activision to już nie ? W sensie nie mówię, że Ubi jest dobre, ale na pewno jest to mniejsze zło w branży od EA (gry od Acti chociaż działają xD).

Nie wiem, o ile lubię gierki AAA to te od Ubisoftu kojarzą mi się z najgorszymi cechami AAA gamingu. Tasiemcami, odcinaniem kuponów, bullshotami, DLC, edycjami limitowanymi, przekłamanymi gameplayami, sam fakt że gierkę robi 5 studiów i 1000 osób mnie irytuje.

Taki FC3 nei jest tragiczny ale te wszystkie polowania, elementy rpg, skrypty i emołszyns, gra dla mnie jest zlepkiem złych rzeczy związanymi z AAA.

Po prostu gierki Ubisoftu są bez duszy i FC oraz Watch Dogs są przykładem tego.

Opublikowano

Cieszę się, że zapowiedzili FC 4 przed e3, szanse na bombe w postaci BG&E 2 wzrosła znacząco.

A co do samej gry, to ja się jaram troszkę. Też nie lubię Ubisoftu i ich gry zawsze mają w sumie taki chvjowy posmak i brak... duszy?, ale mimo wszystko w FC3 grało mi się solidnie(łuk + eksploracja i szukanie znajdziek <3), więc czekam na 4 i chvj.

A okładka mi się nie podoba. Jakiś laluś, który powstał na fali Vaasa (który swoją drogą był mega zawodem po fajnych trailerach) + fakt, że wychodzi to na ps360 oznacza, że nie ma co liczyć na rozgrywkę na miare next gena.

Opublikowano

infografika dla niekumatych

YK34j.jpg

Opublikowano

Dźwięk jest genialny.

Edit: A tymczasem Division przesuniete na nastepny rok bez podania nawet terminu.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Gry od ubi są technicznie bardzo słabe, nie potrafi zrobić dobrego strzelania, modelu jazdy, walki wręcz i wspinaczki więc umieszczają swoje gry w otwartym świecie a cała rozgrywka polega na monotonnym powtarzaniu tych samych czynności :yucky:

Wszystko w temacie. Umrzeć z nudów można przy grach AAA od Ubi. A to, że gra wyjdzie też na pasy-geny to tragedia. Świat i mechanikę zrobią pod te starocie, w końcu muszą to jakoś udźwignąć. Jeszcze to: rewoluszyn i szuter żanre. Heheszki.

Opublikowano

Mi akurat Far Cry 3 się podobał, to samo mogę powiedzieć o Rayman Origins (w Legends jeszcze nie grałem). Ale co do reszty gier od Ubisoftu to się zgadzam. Szczególnie nijaki był dla mnie ostatni splinter cell ;(

Edytowane przez terror

Opublikowano

Ten Drive Club wygląda niesamowicie

nudno...

Opublikowano

No, SC: Blacklist to jest już szczyt nijakości i projektu gry "pod każdego". FC3 miało jakiś klimat przynajmniej.

Zresztą walić to, w Ubi liczy się tylko Michael Ancel i mesjasze produkowane przez jego team.

Opublikowano

Słaby trolling MaZZ...

Pocisnąć to można Forzy piątej za pomocą GT5:P, GT5 czy GT6 z PS3 i to skutecznie, ale mój PC jest "złamany", a na PS3 mi się nie chce :whistling:

@ Adi

Oglądąłem oba filmiki ze 2x i nie zauważyłłem żadnych spadków. Co innego bijący po oczach AA. Pamiętam jak jeszcze w tamtym roku była o tym mowa i koleś z Evo twierdził, ze filmik jest ze starszej (wtedy) wersji a obecnie mają nową metodę AA i wygfląda to znacznie lepiej. Minęło ponad pół roku od tamtej pory, a aliasing jaki był, taki jest nadal.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie chce mi się pisać książki na przeglądarce z PS3 :rolleyes:

Opublikowano

Wystarczy odpalic teraz Horizon, nawet przy Rivals zeby zobaczyc, jak grafika szybko sie zestarzala.

Horizon, po paru miesiacach nextgena niestety wyglada slabo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wrzucasz jakieś fotki, włącz gameplay i zobacz różnice, jak nie widzisz różnic, to Forza 5 też wygląda słabiej od starego Horizon...

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Boty nie potrafiły uznać wyższości GT5, więc specjalnie nie dziwi, że mazzeo teraz też idzie w zaparte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.