Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No, jak to wygląda tak sobie, to Forza wygląda jak rozwolnienie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wytlumacze wam

PCARS>DriveClub>GT6>Horizon>GT5:P>GT5>Forza 4>Forza 5

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wytlumacze wam

PCARS>DriveClub>GT6>Horizon>GT5:P>GT5>Forza 4>Forza 5

Znaczenie znakow ci sie pomieszalo,

Opublikowano

Wytlumacze wam

Wipeout Fury > Motorstorm Pacific Rift > Motorstorm >PCARS>DriveClub>GT6>Horizon>GT5:P>GT5>Forza 4>Forza 5

Fikset.

Opublikowano

W zone można poczuc sie jak hipisi na LSD podczas ostatniej godziny w Odyseji Kosmicznej 2001. Albo jak w Rez.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kazimpsonsxqje4.gif

ipkaz2z9xhr.gif

Opublikowano

O kurrrrvvva x2, revolution of the shooter genre nawet na PS3. Ubi <3

image_40080_fit_940.jpg

Po co mu ten harpun? Z Himalajów do Zatoki Bengalskiej jest grubo ponad 1000km po najmniejszej linii oporu.

Ubisoft musi tworzyć naprawdę rozległy świat. Albo będą wieloryby w Himalajach, nie wiem.

Opublikowano

ja tam uniwersum i serie killzone lubie, multi dwójki i mercenary jest kapitalne, singiel dwójki też fajny, nawet trójka i jej cod w kosmosie mi się podobalo, czesc na psp choc nie fps to tez klasa, dla mnie:

1. killzone2

2. killzone mercenary

3. killzone liberation

4. killzone3

5. killzone

Im bardziej seria idzie w las i plener tym te czesci sa gorsze, shadowfall to juz wogole tragizm i nie udany klon halo, killzone musi byc brudne i industrialne.

To teraz pochwal się ile grałeś w Shadow Fall?

I jest tam dość żywo i kolorowo oraz brudno i industralnie, zależy obecnie na kogo terenie jest misja. Multi ludzie też chwalą więc totalnie ne wiem czemu tak się czepiają tej gry.

Nie grałeś, nie oceniaj ;)

Opublikowano

Po co mu ten harpun?

Do anihilacji przeciwników pewnie na zasadzie kołkownicy z Painkillera.

Opublikowano

Tylko, że każdy Far Kraj usiłował być realistyczny. Oprócz 1.

Opublikowano

Podniecajcie sie ubisoftem ( xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ), tymczasem: 

Bold, accessible, deep and rich, Mario Kart 8 is premium video game development. It feels expensive. 

Opublikowano

A co takiego jest nierealistycznego w nadzianiu przeciwnika na harpun ?

Podniecajcie sie ubisoftem ( xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ), tymczasem: 

Bold, accessible, deep and rich, Mario Kart 8 is premium video game development. It feels expensive. 

A czyja to wypowiedź jeśli mógł bym wiedzieć jeśli mam się tym ekscytować :turned:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Eurogamer :]

Opublikowano

@ Royal, Karas

Harpun służy jako synonim przedłużenia męskości. Każda szanująca się gierka celująca w najszerszy target musi być interesująca już samym coverem, aby gimpy i janusze mogli pojarać się kipiącym testosteronem girojem z dużym gnatem (względem sportową brykę). Obczajcie okładki większości waszych zachodnich gier. Jeśli jakimś cudem po porażce finansowej Alan Wake, xbone dostanie cz. 2, spodziewajcie się widocznej giwery w ręce postaci z coveru.

Opublikowano

Być może to, że ktoś bierze ze sobą harpun do Himalajów.

Opublikowano

Być może to, że ktoś bierze ze sobą harpun do Himalajów.

A co za różnica gdzie go bierze ? Dopóki owy harpun do niego nie gada czy też się nie transformuje w inna broń itp. nie jest to nic nierealistycznego , po za tym to tylko gierka.

Opublikowano

wow, naprawde o tym dyskutujecie.

Opublikowano

Ogólnie widzę, że słabo zrozumieliście. Far Cry był realistyczny pod względem ekwipunku. Potwory trochę zepsuły klimat w te grze (w opinii większości; na pewno nie mojej), ale strzelało się z pukawek pasujących do położenia (nie tylko geograficznego) bohatera. Far Cry 2 jaki by nie był, też miał normalny arsenał. FC3 również. A tu nagle harpuny w Himalajach, no japier.dole. Blood Dragon był fajną, bekową odskocznią. Ale w czwórce mimo wszystko chciałbym poczuć, że nie mam do czynienia z parodią.

Ewentualnie w Himalajach jest coś na wzór polskiego Morskiego Oka, w którym pływają płetwale błękitne. Byłem średni z gegry, ale zaryzykuję, że tak nie jest. Patroszenie i zdejmowanie skór jakiś sens w FC3 miało. Ale tamte zwierzęta nie pływały (oprócz kilku wyjątków) i harpun nie miał sensu. A tutaj harpun w czwórce. W Himalajach! Jestem sfrustrowany.

Edytowane przez Royal

Opublikowano

Z opisu jasno wynika że owy harpun będzie dostępny w trzech dodatkowych misjach , które mogą dziać się w dowolnym miejscu nie koniecznie w tym samym co główny wątek. Jak na razie nie ma się o co czepiać.

wow, naprawde o tym dyskutujecie.

Zawsze to jakaś odmiana :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Gif z ip manem mistrz!!!

Opublikowano

Gif z ip manem mistrz!!!

Szkoda ze nie ma w lepszej jakosci.

YV1ydxV.jpg

:teehee:

2436271-7168141259-I-Sen.jpg

ofkgan.gif

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.