Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Halo 5 "zapowiedziane" :lol:

Jesień 2015? Przecież ostatnio boty przekonywały że jak MS zapowie grę to maksymalnie po pół roku wychodzi.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A tam, pyerdolisz. Pół roku czy dwa i pół - kto by się przejmował, kiedy na x1 wychodzi tyle genialnych gierek?

:rofl:

Opublikowano

rimejki nie obchodzą przecie boty

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie obchodzą jeśli wychodzą na sprzęty Sony. Jak mają wyjść na ich pudła to drągi w górę. Całe boty  :sorcerer:

Opublikowano

Jak Tytan wyjdzie na Ps4, to żaden właściciel Ps4 tego nie kupi? 

Czuje wielki pokład beczuni jak ta gra wyjdzie na PS4. 

Co do gameplayu DC- sporo brakuje tym drzewkom do poziomy Skyrimowych na modach- a kiedy Skyrim wyszedł. 

No i widownia dalej bitmapa. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

no - jak zwykle z MS. Niech jeszcze wyjdzie w 1080 to beki nie będzie końca (jak widać - podjarka na forum ta gra identyczna jak nextgenem MS ).

DC prezentuje się przepięknie - nowy gameplay urywa glowe, pisac, ze prezentuje się jak FH z 360tki może tylko osoba, która gra na 19calach wyświetlających 3 kolory kupionych na promocji w biedrze z wiadrem ketchupu Tortex.

Edytowane przez easye

Opublikowano

wg twórców na tej trasie jest ponad milion drzew

Opublikowano

Nie wiem kto kupi, ja raczej nie. Dokładnie - jak będzie w lepszej jakości, a to teoretycznie żaden problem, to odpadnie kolejny argument (z i tak b.małej puli) za zakupem tego sprzętu dla niezdecydowanych jeszcze. Beka to będzie z MS i botków całą tą generację. I to duża :D

Opublikowano

Beka z sonyslajwów, bo Tytan jest be. BF4 lepsze lol 

Wg tego co tutaj czytałem, to skaczące pifpif NIKOGO z właścicieli PS4. 

Jak ktoś to kupi na PS4, to ładnie sobie zrobi z ryja dupe :) MISZCZ. 

Opublikowano

Dokladnie - przecież nawet nikt nie potwierdzil tej plotki.

no i czego Luck nie potrafisz zrozumieć ? Ze BF dla kogos jest lepszy niz Tytanfall ?

Rozumiem ze BF na One nie sprzedal się w ogole ? Nie sadze - ba dla niektórych moich znajomych to nawet COD Pies jest lepszy od Tytanfall, a elita HALO (Juanmag np.) częściej graja w (pipi)owego CODa niz TytanFall (który jak twierdzi bardzo szybko się mu znudzil).

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ktoś tu zapowiadał, że kupi? Beka z MS, jeśli straci quasiexa (pc, x360, xo - żaden ex). A że nikt nie kupi to inny temat :)

Opublikowano

Jedynka nie, ale druga część ma już szanse i plotkuje się o tym od premiery Tytanów. 

Klapki już odwracają kota ogonem- beka z MS, beka z xbotów. Nie chce mi się szukać tych postów, ale spokojnie większość posiadaczy zjechała Tytana, lepsze Bf4 na Ps4. 

Dwójka na półkach i lecą kupić. Śmiech na sali. 

To się okaże czy nikt nie kupi- mowa o posiadaczach Ps4.

easye- chodzi o to, że większość napluła tej grze prostopadle, a jak wyjdzie na Ps4, to kupią. 

Opublikowano

Od dziś powinna obowiązywać zasada: "-porównujemy gry tylko i wyłącznie jeżeli ukończyliśmy obie".

Opublikowano

ludzie to teraz nawet takie szroty jak Spiderman kupuja - pewnie jakby wydali szybko to odbiorcy się znajda, bo na obu nextgenach mocno brakuje gier. PS. Kiedy jest premiera DC ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak MS nie ma co zrobić z zalegającymi dekoderami to może się dogadać z Polsatem, albo innym encepence i będą jak znalazł. Tetris w 792p (WTF?) na pilocie i heja. Oni w końcu "umiom" robić byznesy i zarabiać $. Nie to co Sony rozpieszczające Graczy c`nie?

Opublikowano

Od dziś powinna obowiązywać zasada: "-porównujemy gry tylko i wyłącznie jeżeli ukończyliśmy obie".

Chcesz zeby CW upadlo ?

Opublikowano

Beka z sonyslajwów, bo Tytan jest be. BF4 lepsze lol 

Wg tego co tutaj czytałem, to skaczące pifpif NIKOGO z właścicieli PS4. 

Jak ktoś to kupi na PS4, to ładnie sobie zrobi z ryja dupe :) MISZCZ. 

xD ogram jak będzie w plusie

Opublikowano

Dobrze że Ty nie kupujesz szrotów. 

No nie znajdziesz w mojej bibliotece wielu gier ze srednia 49/100. Jasne - moze komus sie dany tytul podobac, Ty pewnie do tej pory wierzysz, ze to fajna szpila (GOTY!), ja mialem okazje w nia zagrac i wytrzymalem 10 minut. O kwestiach technicznych, grafice, doczytujacych sie obiektach, czy ciaglych loadingach nawet nie chce mi sie pisac. Nawet pozyczyc tej gry nie chcialem, wiec hejtowany przez Ciebie Infamous to przy tej gierce hicior.

Pastgenowe Batmany nowego pajaka deklasuja na kazdym kroku.  :ninja:

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye- wybierasz gry razem z tłumem(największy hype, sprzedaż) czy wybierasz po metryczkach na stronach? 

Znamy takiego jednego który poniżej średniej 90 nie zagra lol 

Opublikowano

Znamy takiego jednego który poniżej średniej 90 nie zagra lol

Kto jest takim smutnym osobnikiem? :teehee:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

wybieram te ktore mi sie podobaja. Gdzies mam oceny tak naprawde, ale jak przez pol roku slysze, ze Spiderman bedzie GOTY, gra wychodzi, oceny wskazuja na to, ze mamy kolejnego nextgenowego crapa, potwierdzaja to moi znajomi, po czym sam zasiadam do gry i nawet nie chce mi sie jej pozyczac, bo wole juz odpalic kolejna rundke w BF, badz nadrobic zaleglosci na PS3 czy Vicie to gra naprawde musi byc slaba. No ale Zdunek wie wiecej - bo kiedys gral w Spidermana na Xboxie 360, widzial gre na screenach, dobrze sie sprzedaje wiec mocno w nia wierzy. :teehee:  Czekam az ja sam ogra - mi szkoda czasu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

wybieram te ktore mi sie podobaja. Gdzies mam oceny tak naprawde, ale jak przez pol roku slysze, ze Spiderman bedzie GOTY, gra wychodzi, oceny wskazuja na to, ze mamy kolejnego nextgenowego crapa, potwierdzaja to moi znajomi, po czym sam zasiadam do gry i nawet nie chce mi sie jej pozyczac, bo wole juz odpalic kolejna rundke w BF, badz nadrobic zaleglosci na PS3 czy Vicie to gra naprawde musi byc slaba. No ale Zdunek wie wiecej - bo kiedys gral w Spidermana na Xboxie 360, widzial gre na screenach, dobrze sie sprzedaje wiec mocno w nia wierzy. :teehee:  Czekam az ja sam ogra - mi szkoda czasu.

Sam sobie zaprzeczasz.

Niby wybierasz grę sam ale patrzysz na oceny. To jak to jest? 

Ograłeś 5min i jesteś w stanie powiedzieć czy to dobra gra?

No ja np. mogę lubić grę bo:

-podoba mi się system walki

-podoba mi się przemieszczanie po mieście

-lubię całą serie gier

-nie obchodzą mnie cyferki w przeciwieństwie do niektórych

Może i ta gra nie wygląda wizualnie jakoś super ale czy to jest powód aby nagle przy grze gorzej się bawić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.