Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mam żal do zwolenników XBONA - takie dobre argumenty ostatnio wyszły na PS4 aby się ponabijać, a wy NIC. No normalnie powinniście wszyscy dostać Kancka w avatarze.

3 "nowości " wykorzystujące moc PS4 w 100%:

Każda po około 300MB.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sam sobie zaprzeczasz.

Niby wybierasz grę sam ale patrzysz na oceny. To jak to jest? 

Ograłeś 5min i jesteś w stanie powiedzieć czy to dobra gra?

No ja np. mogę lubić grę bo:

-podoba mi się system walki

-podoba mi się przemieszczanie po mieście

-lubię całą serie gier

-nie obchodzą mnie cyferki w przeciwieństwie do niektórych

Może i ta gra nie wygląda wizualnie jakoś super ale czy to jest powód aby nagle przy grze gorzej się bawić?

Zdunek - patrze na oceny, jezeli nie wiem nic o danej grze. Ta ocena mimo wszystko na cos wskazuje i kaze mi sie 3 razy zastanowic, zanim wydam 220 zl na gre pokroju Spiderman. Ogralem 10 minut i jestem w stanie powiedziec, ze ta gra nie jest warta wiecej mojego czasu. Nawet system walki nie daje zadnej radochy, wiec ?  I rozumiem, ze sam opierasz sie wylacznie na Spidermanie z 360tki ? Zagrasz - zobaczysz. Tyle w temacie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak Tytan wyjdzie na Ps4, to żaden właściciel Ps4 tego nie kupi? 

Czuje wielki pokład beczuni jak ta gra wyjdzie na PS4. 

Co do gameplayu DC- sporo brakuje tym drzewkom do poziomy Skyrimowych na modach- a kiedy Skyrim wyszedł. 

No i widownia dalej bitmapa. 

POkaz mi w Skyrimie taką ilośc drzew na ekranie w jednym momencie. No własnie, nie pokażesz. A do tego nie kłam bo publiczność nie jest bitmapą To nie Forza 4,5

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No na gameplayach to raczej nie jest bitmapa, nie widać dobrze, czy publika w ogole jakos reaguje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widownie odpuść…,

Co do drzew- jakość, a nie ilość.  Grałeś w Skyrima na PC z modami czy tylko wersja na konsole? Dzień do nocy. I trochę inna gra, bo tam chodzisz między drzewami, a tutaj widzisz lasek. 

Opublikowano

Sprawdź sobie lepiej jak wyglądają drzewa w innych grach wyścigowych, szczególnie GT.

Opublikowano

ten temat jest bez sensu panowie - jeszcze kiedys mial sens bo i x360 mialo argumenty jak np lepiej dzialace multiplatformy, a teraz po wyrzuceniu kinnecta nie ma nic - slabszy, gorsze multiplatformy, trzecia generacje z rzedu bedzie miec gorsze exy, jedynie pad fajny i tyle :/

liczy sie tylko sony i nintendo dla powaznego gracza i tyle w temacie

Opublikowano

ten temat jest bez sensu panowie - jeszcze kiedys mial sens bo i x360 mialo argumenty jak np lepiej dzialace multiplatformy, a teraz po wyrzuceniu kinnecta nie ma nic - slabszy, gorsze multiplatformy, trzecia generacje z rzedu bedzie miec gorsze exy, jedynie pad fajny i tyle :confused:

liczy sie tylko sony i nintendo dla powaznego gracza i tyle w temacie

Wymień te exy. 

Licz seriami, Uncharted jako seria, nie wymieniaj 3 części jako 3 gry. 

Najlepszego exa Ps3 dostało pod sam koniec generacji- TLOU. 

Opublikowano

na szybko:

killzone(bez sensu wymieniac seriami ale jak tam chcesz, dwojka byla epicka szczegolnie w multi)

uncharted

resistance(multi jedynki bylo genialne)

lbp

motorstorm (pacific rift bylo genialne)

ni no kuni

dragons crown

valkyrie chronicles

wipeout hd

last of us

seria infamous

seria gran turismo

seria ratchet&clack

mgs4

seria yakuza

seria god of war

vs

seria forza

seria halo

seria gears od war

alan wake (do ogrania na pc)

seria pgr

seria fable

lost odyssey

no (pipi)a faktycznie nie ma roznicy

Opublikowano

Na 360 fajny też był Blue Dragon i sporo dobrych gier arcade. Szkoda, że tak się stoczyli..

Opublikowano

Ten temat był już wałkowany tyle razy, ze nie ma sensu go znowu powtarzac. Można dodawać tytuly po jednej i po 2giej stronie, nie zmienia to jednak faktu, ze wybor na PS3 wśród exclusivow był większy.

(szkoda, ze studio od PGR zostało tak szybko uśmiercone.)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po tym milionie drzew w DC nie chce sobie wyobrazac jak bedzke wygladal nirburgring w wyscigach nowej generacji.

Co do gadania lucka, odposcie sobie rozmowe z tym trolem, jak mozna rozmawiac z kims kto porownuje wyscigowke do rpga.

Swoja droga to cale otoczenie w Forzie 5 nie uzywa tyle mocy co sam asfalt w DriveClubie, jak tak na to patrze.

szkoda, ze studio od PGR zostało tak szybko uśmiercone.

Czesc z nich robi DriveCluba
Opublikowano

Ficus zapomniales

Exy od Quantic Dram

Socom

Starhawk

Siren (wg mnie najlepszy horror tamtej generacji)

Heavenly Sword

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Ficus o wielu grach zapomnial - sam dodalbym takie szpile jak Puppeteer, Guacamelee, czy filmowe gierki pokroju Heavy Rain czy Beyond (cyfrowej dystrybucji na obu konsolach bylo gier pod dostakiem).

Co do DC - dzisiejszy gameplay znowu przywrocil mi nadzieje w ten tytul.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja z ex'ów na 360 lubiłem jeszcze:
-Omerte
-Kameo
-B. Katamari(nie wiem czy zostało exem)
-Seria Crackdown
-Masa gier Arcade

Opublikowano

Ficus zapomniales

Exy od Quantic Dram

Socom

Starhawk

Siren (wg mnie najlepszy horror tamtej generacji)

nie liczylem socoma i starhawka bo to raczej crapy, tak to bym jeszcze mogl pisac heavenly sword, lair, mag, gry na ps move itp a xboty dopisywac swoje crapowane exy

po prostu wymienilem serie i gry eksluzywne ktore sa reprezentatywne

jedynie exy od quantic dream faktycznie pominalem, zreszta temat byl walkowany milion razy jak zauwayliscie

Opublikowano

Nooo. Kameo to fakt. Jeden z lepszych ex na 360 IMO i to startowy. Zrobiłem calaka, mimo że jeden z najtrudniejszych w singlu do zrobienia :D Wg mnie dzisiaj się broni wszystkim, łącznie z grafiką.

Opublikowano

Crackdown to tylko jedynka byla fajna.

Katamari wydali na PS3 pod inna nazwa chyba.

Opublikowano

No bez jaj ale Warhawk i Starhawk to nie zadne crapy jak Liar, Mag i Batle Royale.

Opublikowano

No i znów zataczamy koło. Ficus myślałem żeś ogarnięty typ a takie farmazony sadzisz. Jak kogoś nie jara kolejne uncharted czy killzone a ma mokro na myśl o kolejnych pudzianach czy majsterze to też ma kupować ps4?

Opublikowano

Dobra, nie chce mi sie czytac poprzednich stron, dalej dyskusja o Heljo 5 i DriveClubie? 

Opublikowano

No i znów zataczamy koło. Ficus myślałem żeś ogarnięty typ a takie farmazony sadzisz. Jak kogoś nie jara kolejne uncharted czy killzone a ma mokro na myśl o kolejnych pudzianach czy majsterze to też ma kupować ps4?

To samo działa w druga stronę. Tylko, ze jak by wszyscy napisali "no spoko skoro nie lubisz Uncharted i KZ to graj sobie w hejlo" ten temat nie miał by sensu bytu.

Opublikowano

Sprawdź sobie lepiej jak wyglądają drzewa w innych grach wyścigowych, szczególnie GT.

Po co ma sprawdzać GT, kiedy pod względem "udanego" przedstawienia zieleni miejskiej w grach wyścigowych prym wiedzie ostatnia Forza? :turned:

i7hj6PMlhSgHL.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.