Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie kumam ;)

Yakuza: Ishin jest pierwszą grą, która nie wykorzystuje funkcji Share. Mam nadzieję, że to odosobniony przypadek. Nie chciałbym żeby ten przycisk gdzieś zginął, jak żyroskop z sixaxisa.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Żeby share nie działało, developer musi je z premedytacją zablokować.

Opublikowano

Nie chce zapeszac, ale gunplay prezentuje sie wyjatkowo miodnie w tym nowym Wolfie, dodatkowo ponoc nieliowe mapy bez glupich szczalek czy podpowiedzi, brak autoregeneracji zdrowia i kampania na 15-20 godzin - to moze byc czarny kon.

eh dziś wystarczy że fps nie ma korytarzowych lokacji i ma więcej niż 7h gry i już jest uważany za ARCYDZIEŁO

kurde do czego te gry nas sprowadziły? jaramy się tym że gra nie sprowadza się w 90% do skryptów, albo tym że ma więcej niż kilka godzin gameplauy?

biznes gier schodzi na psy...

dla porównania

gdyby dzisiejsze filmy były oceniane tak jak dziejsze gry to do oskara byłby nominowany film który ma więcej niż 15 minut filmu w filmie, i nie opiera się tak bardzo na skryptach.........

to naprawde smutne

dlatego ja wysoko cenie gry które dają dużo zabawy, nawet jeśli mają kilka pomniejszych wad - przykładem jest dragons dogma

w  ogole w(pipi)iają mnie te wszech obecne FPSy, ja rozumiem że najłatwiej jest wysrać gierke na sprawdzonym silniku, i nic nie zmieniać, tylko w paru miejscach zmienić textury, ale do cholery ile można jechać na tych pieprzsonych FPSach ?!!?

jak tak dalej pójdzie to zaraz dostaniemy super hiper turbo pacmana w FPS, albo cywilizacje 20 w fps....

arghhhhhhhhhhhhhh

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Żeby share nie działało, developer musi je z premedytacją zablokować.

http://translate.google.fr/translate?sl=fr&tl=en&js=n&prev=_t&hl=fr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.gamergen.com%2Factualites%2Fyakuza-ishin-premier-jeu-ne-pas-utliser-bouton-share-partage-ps4-184752-1ton-share-partage-ps4-184752-1

No właśnie chyba to zrobił :confused:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No bardzo spoko, że nowy Wolf starcza na 15-20h tylko żeby gameplayowo było w miarę różnorodnie czyt. raz strzelasz, raz rollercoaster, raz skradanka itp, bo jak przez 15h tylko idziesz przed siebie i rozwalasz biliardy wrogów to podziękuję.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sony zapowiedziało gry które pokaże na targach EGX:

PlayStation 4
- Fez
- Foul Play
- Hotline Miami 2: Wrong Number
- inFamous: Second Son
- Octodad: Dadliest Catch
- Shadow Warrior (2014)
- The Swapper
- Titan Invasion

Shadow Warrior moim zdaniem najlepszy FPS 2013 roku (zaraz przed Bioshockiem i Metro:LL).
Ciekawe ile będzie kosztował Swapper bo obecnie można go za dolara dostać razem z innymi dobrymi grami tutaj - https://www.humblebundle.com/
Opublikowano

z kim my rozmiawiamy? z kolesiem który jara się shadow warrio 2014?

tak sie składa że ja z wielką przyjemnością ogrywałem shadow warrior (1997), i wtedy nie obchodziło mnie że jest to całkowita kopia duke nukema na tym samym silniku, tylko z kilkoma zmienionymi broniami

ale dziś jarać sie shadow warrior 2014?

jasne są wybuchy, są efekty cząsteczkowe, jest pecet za 5000zł

ale za przeproszeniem (pipi)cie z console wars z takimi ochłapami

dziekuje, dowidzenia

Opublikowano

Breaking News!

Czezky kupuje Xbox One!

"Od zawsze bylem Xbotem, o co Ci chodzi?"

No to Console Wars wreszcie wroci na wlasciwe tory... ^^

Opublikowano

To czekaj, pasterka Cię zastanie.

Opublikowano

Bethesda tym razem potwierdziła, że Xbox One też dostanie 1080p/60FPS :P

No kurcze, takie obrazki są mega miodne:

201308031222112.jpg

Zapowiada się za(pipi)iście, aż chyba zaraz złożę pre-order, szkoda że premiera dopiero w maju.

Ciekawe jakim kosztem to 1080p

Pewnie nie bedzie na Xbonie trawy

Opublikowano

201308031222112.jpg

Kolejna dobra gra do kupienia na pastgena? Kiedy to się skończy :P

Opublikowano

ale za przeproszeniem (pipi)cie z console wars z takimi ochłapami

Nom, lepiej się ekscytować CoD bądź BF bo inne fpsy to już bee

No ale rozumiem,marketing gierka miała niewielki to i dzieciaki nie wiedzą co to jest. Akurat swego czasu ograłem SW Redux i naprawdę gierka genialna nawet dzisiaj. Imo ma lepszy klimat i nie nudzi się na dłuższą metę jak Duke. A ten SW z 2013roku też jest bardzo udany. Mnie tam cieszy fakt, że jeszcze ktoś robi takie oldschool'owe szuterki.

@Maciomaniak: z tego co czytałem to funkcja Share odblokowuje się po przejściu gry.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

tak sie składa że ja z wielką przyjemnością ogrywałem shadow warrior (1997), i wtedy nie obchodziło mnie że jest to całkowita kopia duke nukema na tym samym silniku, tylko z kilkoma zmienionymi broniami

nikogo

dziekuje, dowidzenia

Jeśli uważasz, że nowy SW jest słaby to dobrze, że już idziesz. Zamknij drzwi za sobą.

Ten nowy Wolf wygląda dobrze, mam nadzieje na oldchoolowy gameplay jak właśnie w Shadow Warrior.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

PewDiePie już ogrywał wersję alpha, fajnie wygląda, nawet bardzo.

Opublikowano

Już 16 kwietnia :good2:

Bajera, kontynuacja jednej z najbardziej hardkorowych gier w jakie grałem :) Dobrze, że na X360 jeszcze wypuszczą bo by mnie chyba skręciło :D

PewDiePie już ogrywał wersję alpha, fajnie wygląda, nawet bardzo.

Grał na X360 i wyglądało bardzo dobrze. Ciekawe czy też będzie edytor.

Opublikowano

Niech jeszcze podadzą kiedy wyjdzie

po Bastion'ie mam spore oczekiwania wobec tego tytułu :)

Opublikowano
Jeśli uważasz, że nowy SW jest słaby to dobrze, że już idziesz. Zamknij drzwi za sobą.

nie powiedziałem że nowy SW jest słaby, tylko że z dostępnych materiałów uważam go za "nowoczesny" remake klasyka, gdzie nowoczesny oznacza tony wybuchów

jasne to może byc fajna gra dla gimbazy, ale ja ją pamiętam jeszcze z dawnych czasów, dlatego inaczej podchodze do tego remake'a i mam wątpliwości co do całości

głownie chodzi mi o to czy to przypadkiem nie będzie sztampowy współczesny fps na 4 godziny gameplayu z kilkoma nowymi zagrywkami technicznymi

Opublikowano

Trials... na PS3? Yesss :D Jeszcze niech Reza HD dadzą na PSN.

Ciekawe dlaczego ten post jest tak śmieszny :P

Niech jeszcze podadzą kiedy wyjdzie

po Bastion'ie mam spore oczekiwania wobec tego tytułu :)

Po cichu liczę, że wyjdzie na pastgeny. Technologicznie nie ma ku temu żadnych przeszkód.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.