Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ten obrazek z Crashem wyjetym ze smietnika moze nie byl przypadkowy :). I oby i tu i tu nie pokazywali mi gier Indie bo nie na takie gry czekam. Niech sobie z tymi grami zrobia odzielny event.

No właśnie przez ten obrazek ze znakami liczę na Crasha, bo w innym wypadku to Sony powinno po ryju dostać za gów.niany trolling, bo ten obrazek to na pewno nie dzieło przypadku.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Obawiam się, że pod pojęciem "exclusive" na tych targach będą się przede wszystkim kryły "exclusive day one DLC" do multiplatform.

Sony pochwali się sukcesem PS4, pokaże kilka indyków, multiplatform, i kolejne pre-rendery gier nadal w produkcji, które i tak skończą w 30fps, mimo przechwałek.

Microsoft przedstawi zmiany w polityce konsoli, poględzi jakie to gry są najważniejsze, pokaże kilka multiplatform, może indyka dla formalności, a na zakończenie rzuci kolejnymi pre-renderami Halo 5, kończąc zapowiedzią Halo 2 Anniversary...

Nintendo pokaże kolejnego Mario. Może. Chyba...

Tymczasem Ubisoft i EA pokażą to co pokazują co roku - sportówki, asasyny, battlefieldy, farcraje i pewnie coś z division i nowego dragon age. Ziew.

Tak mi fusy w herbacie przepowiedziały.

Opublikowano

Innymi slowy pewniaki ps4 to Uncharted 4, The Order, Driveclub, Project Beast, a dream team - 4 powyższe + God Of War 4, nowy IP od Guerilla Games i MOŻE The Last Guardian.

Opublikowano

Też nie chcę żadnych indie na E3, mogliby je pokazać poza konferencją, czy gdzieś tam na oddzielnej prezentacji ;)

Kurczę nie rozumiem takiej segregacji, chyba lepiej żeby pokazali jakąś solidną grę typu Hotline Miami 2 niż zwiastun jakiegoś crapa pokroju Knacka 2.

Opublikowano

I skończy się kolejnym nudnym E3. 

Wszystko do ogarnięcia w 10 minut na drugi dzień :D 

Opublikowano

Nintendo akurat ma pewny pokaz nowej Zeldy (która sama w sobie będzie bombą) i Xenoblade'a. Mario pewno też będzie. Może Metroid?

Paradoksalnie, Ubisoft i EA znowu mogą mieć najciekawsze konferencje - EA ma przecież Mirrors Edge 2, nowe Mass Effect, nowego Dragon Age'a, pokażą nowego Battlefielda no i swoje tasiemce. Ubisoft ma The Crew, nowego Assassin's Creeda, Far Cry'a 4 i na bank coś kitra w rękawie (pewno kolejne Just Dance).

Swoją drogą, mogę obstawiać, że na konferencji Microsoftu zobaczymy obszerny gameplay z Wiedźmina 3.

Opublikowano

Macio, shooter to będzie Destiny, Sony będzie go reklamować jako tą najlepszą i jedyną słuszną wersje. W sumie już tak robi.

Opublikowano

Czemu ma tak nie robić? Skoro każda multiplatforma będzie na ps4 lepsza?

Opublikowano

Destiny zapowiada się fantastycznie, ale oczekiwałbym jakiejś ekskluzywnej odpowiedzi na Titanfall, czy odświeżone Halo 2 ;) Zawsze miałem z tym problem w przypadku Sony, bo od lat odnoszę wrażenie, że Microsoft większą uwagę skupia na tytułach, które dostarczają więcej funu i zabawy po sieci (w ogóle mocno akcentuje aspekty sieciowe), a Sony tworzy znakomite tytuły w singlu dla "równowagi", ale kwestie multi zaniedbuje...

Opublikowano

I klapkom już nie wadzi strzelanie do krasnali i innych stworków. 

BECZUŁKA

Mówię wam, tytan 2 na PS4 i jaranko. A to wszystko pod przykrywką beczułki z xbotów, że na Ps4 lepiej chodzi i ładniej wygląda. Ale co kisiel w majtkach będzie, to będzie. 

Opublikowano

I klapkom już nie wadzi strzelanie do krasnali i innych stworków. 

BECZUŁKA

Mówię wam, tytan 2 na PS4 i jaranko. A to wszystko pod przykrywką beczułki z xbotów, że na Ps4 lepiej chodzi i ładniej wygląda. Ale co kisiel w majtkach będzie, to będzie. 

Titanfall 2 ma szane być dobrą grą, jedynka jest całkiem ok, ale brakuje mi kilku rzeczy.

Opublikowano

Jak nie grami, to oprawą się mogą lansować. 

Świadczy to o klasie rywalizacji, bo MS w pompie miał, że ich gry wyglądają ładniej na 360. 

A Yeti dalej ogrywa gierki na YT. NAJS

Opublikowano

Też nie chcę żadnych indie na E3, mogliby je pokazać poza konferencją, czy gdzieś tam na oddzielnej prezentacji ;)

Kurczę nie rozumiem takiej segregacji, chyba lepiej żeby pokazali jakąś solidną grę typu Hotline Miami 2 niż zwiastun jakiegoś crapa pokroju Knacka 2.

To zależy, czego oczekujesz ;)

Bo nie mam nic przeciwko indykom (przy Dead Nation czy Resogun spędzilem mnóstwo godzin dobrej zabawy - dla przykładu), ale po konferencji na największych targach growych oczekuje się zawsze prawdziwych bomb. A tymi nie są gierki indie.

Opublikowano

To zależy, czego oczekujesz ;)

Bo nie mam nic przeciwko indykom (przy Dead Nation czy Resogun spędzilem mnóstwo godzin dobrej zabawy - dla przykładu), ale po konferencji na największych targach growych oczekuje się zawsze prawdziwych bomb. A tymi nie są gierki indie.

No ja się jaram jak widzę trailery takich gier jak własnie HM2 czy Transistor a rzygać mi się chce gdy widzę kolejną część bfa czy far cry'a więc wiesz

Opublikowano

Świadczy to o klasie rywalizacji, bo MS w pompie miał, że ich gry wyglądają ładniej na 360. 

Taaa, a ile ja tu sie naczytalem przez ostatnia generacje o trawie w Mafii, dla xbotów grafika jest, znaczy była ważna do startu nowej generacji konsol.

Opublikowano

Litości, Resogun i Dead Nation to nie indie. Housemarque było wspierane przez Sony, finansowane, a do tego współpracują już długie lata.

Opublikowano

Wtedy nie było aż takiej różnicy, poza tym w dobie popularyzacji Full HD na PC i w TV (i w telefonach) na nikim nie zrobiłoby to wrażenia, gdyby któraś z firm chwaliła się rozdzielczością natywną 720p w swojej grze. PS3 i Xbox 360 były pod względem mocy bardzo zbliżone. Aktualnie Sony ma się czym chwalić, bo ich konsola jest wyraźnie mocniejsza od Xbone'a i chcą przekonać ludzi do potężniejszego sprzętu, na którym odpalą ładniejsze gry. To duży plus.

Mając do wyboru PS4 i Xboxa One i widząc takie Destiny - ładniejsze na PS4 - wybiorą PS4 i wersje tej gry na PS4.

No ja się jaram jak widzę trailery takich gier jak własnie HM2 czy Transistor a rzygać mi się chce gdy widzę kolejną część bfa czy far cry'a więc wiesz

Nie mówię tutaj o kolejnym BFie, czy Far Cry'u, mam na myśli gry pokroju Project Beast czy Sunset Overdrive ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Była mowa o Sony, to ja napisałem o MS, a Ty o graczach :D

No i widzisz, bo ja wybiorę wersje na XO. Wole ich konsole, wole ich kut*sa w tyłku i w ogóle te środowisko mi pasuje. 

Grafiką się jarałem półtora roku temu, jak wszystkie gry multi odpalałem na PC, a w ustawieniach grafiki wszystko szło na maxa. 

Mogłem grać w DMC na PC, chociażby 60 klatek, a wybrałem wersje na 360. 

Ale rozumiem popęd na grafikę, bo 8 lat dla konsol, to długo. Za długo...

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

ale po konferencji na największych targach growych oczekuje się zawsze prawdziwych bomb. A tymi nie są gierki indie.

Nom, tymi bombami z pewnością są kolejne części kotlecików i gierki Ubi z upośledzonym gameplay'em XD

Opublikowano

Niektórzy niczego nie czają ;( Taki temat.

Luck, jak wolałeś grać w rozpaćkane paćki z Xboxa 360, kiedy na PC każda multiplatforma wyglądała 3x lepiej (mając możliwość to uzyskać) to już jest źle. Ale nie wnikam tu w preferencje growe.

Natomiast nie ma się co dziwić, że ludzie oczekują po next-genach prawdziwego kopa w szczękę. Do tej pory każda nowa generacja taki przynosiła. Nie tyle w postaci gameplayu, co właśnie grafiki. W końcu konsole są 8-10 razy mocniejsze od poprzedników.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

wole ich kut*sa w tyłku i w ogóle te środowisko mi pasuje. 

dobrze, że przynajmniej jesteś szczery

Opublikowano

Nayebaliście 300 stron tematu w miesiąc? Graty.

Opublikowano

rimejki nie obchodzą przecie boty

Nie obchodzą jeśli wychodzą na sprzęty Sony. Jak mają wyjść na ich pudła to drągi w górę. Całe boty  :sorcerer:

Ty ale jest różnica miedzy gra która została wydana w 2004 i chcą zrobic ja praktycznie od nowa w 2014r, a grą która została wydana w 2013 i ledwo podbija rozdziałke i dadzą wam w to w 2014 za jedyne $60

Opublikowano

Kubson, nie produkuj się. Umysł przeciętnego klapersa nie jest w stanie ogarnąć różnicy pomiędzy rimejkiem 10 letniej gry, a remasterem rocznej produkcji.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.