Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bo nie mam nic przeciwko indykom (przy Dead Nation czy Resogun spędzilem mnóstwo godzin dobrej zabawy - dla przykładu),

Kolejny casual, który myśli, że jak gra nie jest action-adventure shooter w tpp z 30-letnim bohaterem z brązowymi włosami to jest indie. 

Wszyscy którzy lubią BF, CoD, NFS, AC, Uncharted wypad z tematu i będzie ok.

Tacy tu znaffcy są wszyscy, że aż strach się odezwać. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zamknij paszczałę casualu.

Opublikowano

Ja mam dylemat pomiędzy 792p, a 900p. Ale skłaniam się jednak ku tej pierwszej, w końcu dla botków w 2014 rozdzielczość nie ma żadnego znaczenia. Ciekawe co będzie za rok.

Ale boli. Ważne że szadą fą ma 1080p i pewno w porywach jest 1080 osób na serverach.

Opublikowano

Bo nie mam nic przeciwko indykom (przy Dead Nation czy Resogun spędzilem mnóstwo godzin dobrej zabawy - dla przykładu),

Kolejny casual, który myśli, że jak gra nie jest action-adventure shooter w tpp z 30-letnim bohaterem z brązowymi włosami to jest indie. 

Wszyscy którzy lubią BF, CoD, NFS, AC, Uncharted wypad z tematu i będzie ok.

A jak lubie z tych tylko Uncharted i ogrywam perełki typu Deadly Premonition czy Nier oraz giereczki z Wii i DSa to mogę zostać, czy jestem yebanym brudnym januszem casualem rakotwóczym pomiotem mordującym branżę gier?

Opublikowano

@mate5: O kuhfa, jaka elita tutaj się robi. Może jeszcze powiesz, że ogrywasz same indyki i importy z Japonii? :sorcerer:

Opublikowano

A teraz całkiem serio Dlaczego wersja PC halo 2 ma tak niską ocenę w porównaniu do wersji z X'a ? Skopany port ? PeCeciarzom nie podeszło Halo ? Myslałem aby wreszcie zagrac w dwojkę, ale zastanawiają mnie te kiepskie oceny.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Halo 2 na PC wyszlo w 2007 roku, a w tamtym okresie taka gra na PC nie robiła żadnego wrażenia. Pewnie stąd takie oceny, ale chyba lepiej zagrać na PC ze względu na lepszy framerate.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

@mate5: O kuhfa, jaka elita tutaj się robi. Może jeszcze powiesz, że ogrywasz same indyki i importy z Japonii? :sorcerer:

Jeśli grę stworzyło więcej niż 5 pięć osób, to znaczy że jest to odtwórcze casualowate AAA, którym gardzę. Czasem masturbuję się do creditsów w których widnieje tylko jedno nazwisko.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Gdyby Turn 10 było partaczami jak Polyphony, którzy robią jedną grę 4-5 lat i jeszcze taką, która wychodzi niedorobiona, to można by mieć do nich pretensje za Forza 5, ale biorąc pod uwagę, że zrobili dobrego racera na start i za dwa lata będzie kolejna, bardziej dopracowana wersja to rybka. 

Wystarczy sobie przypomnieć przejście z Forza 2 do Forza 3.

W jaki sposób wydana za 2 lata nowa czesc Forzy poprawi cos w F5 bo nie rozumiem.

TLOU to nie jest zwyczajny update grafiki do 1080p.

Zgadzam się. Podbijają nie tylko wyświetlanie rozdzielczości, ale przede wszystkim jej renderowanie.

TalkativeFoolhardyChrysomelid.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

1:20. Plus, przyszłość. 

Sony takie dobre? Baroni gejmingu? 

Oprócz chorych cen, to skończą się składki, pożyczanie, używki. 

Przyszłość.

Opublikowano

1:20. Plus, przyszłość. 

Sony takie dobre? Baroni gejmingu? 

Oprócz chorych cen, to skończą się składki, pożyczanie, używki. 

Przyszłość.

Ale o co chodzi ? Sam Hiv się pogubił. PS+ to nie kupowanie gier, a zasada taka sama jak z cyfrą plus, polsatem itp. Opłacasz ABONAMENT, na dostęp do gier, abonament się kończy, dostęp również. Z jego słów wynika, jakby wszystkie gry na psn wymagały PS+.

Składki zawsze były zabronione i nie zgodne z regulaminem.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Też nie wiem, co on za bzdety opowiada. Płacisz abonament, dostajesz w jego ramach gierki (i inne usługi). Microsoft wprowadza teraz niemal dokładnie to samo dla Xboxa One. Dzięki temu firma może pozwolić sobie na lepsze gry w ofercie (przede wszystkim nowsze) i ma kilka innych korzyści.

Walka między PS+, a GwG mocno się rozwinie za jakiś czas.

Opublikowano

Nie chce wam psuć zabawy ale te porównania FM5 i DC są z DUPY. Porównywać gierke z listopada 2013 z gierką która wyjdzie albo i też nie w październiku 2014. Poczekajcie do e3 pokażą FH2 wtedy sobie porównujcie bo obecnie wygląda to jak próby dowartościowania się.

Opublikowano

"Next-gen starts here"

<gif>

:sweat:

BLOODY SCREEN

SO REAL

Opublikowano

Jak się podoba?

W ogole, ale pewnie Iras ma mokro.

Opublikowano

iHVi7VGKShW0g.gif

iI1Td2gYG4llz.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Troszkę brakuje do tych bullshotów z poprzedniego E3.Może przy 5 części WD  czymś zaskoczą jeśli chodzi o oprawę.

Opublikowano

Panowie, szanujmy się, nie dyskutujmy nad tym crapem.

Jak wiecie, dzisiejszy dzień sponsoruje nowy materiał z DC, prezentujący potęgę Nadkonsoli, której Xboner nigdy nie osiągnie, ale to nie koniec, bo o to kolejny megaton, od najlepszego studia developerskiego na świecie.

Zajmujemy się teraz ponownym wydaniem gry, ale w tym samym czasie pracujemy nad dwoma zupełnie nowymi doświadczeniami.

http://www.pssite.com/news-33127-naughty_dog_pracuje_nad_dwoma_zupelnie_nowymi_projektami.html

Boty juz rzucają się ze wściekłości, że baronowie gamingu w przyszłości dostaną kolejne dwie gry roku.

Piękny dzień, zwieńczony kolejny zwycięstwem.
1016.gif

Opublikowano

Nowe move? 

Stanął mi  :teehee:

EDIT

uuu awaryjność PS4- 8 stron.  :whistling:

Takiego tematu nie ma w dziale XO. 

Oh wait, tylko jeden typ miał problem z napędem, ale już konsola sprawna. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Moze dlatego, ze prawie nikt nie kupuje tej konsoli?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.