Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ale (pipi)nia to wd. Nie wiem co oni myślą że nikt się nie połapie że ściemniali?

Opublikowano

Jest tego więcej ;)

DiscreteSociableHind.gif?resize=645%2C35

VainGleefulIberianmole.gif?resize=629%2C

MediocreWillingIguanodon.gif?resize=629%

ComposedMeanHagfish.gif?resize=605%2C332

Jak się podoba?

Gdzie są ludzie ?

W multi miało chodzić o wtopienie się w tłum i kamuflarz. Gdzie ten (pipi)a tłum? :D

Opublikowano

Jeebcie się wszyscy, mi się podoba.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gra odświeżona graficznie, jedna w znączącym stopniu ( Halo ) druga w mniejszym ( TLOU ).

Człowieku nie osłabiaj mnie... cała geometria, grafika, postacie, modele, w zasadzie wszystko poza fizyką zrobione na nowo vs update grafiki do 1080p, co na PC można zrobić jednym kliknięciem w opcji.

No fajnie że wymieniłeś wszystko co składa się na grafikę.

Opublikowano

Jezeli WD wyglada tak slabo na PS4, to niezla tragedia musi byc na PS360 (na Xbonie pewnie tez:P).

Opublikowano

uuu gruby szajs, yeti aka youtuber minusuje  :teehee:  Czyżby Twoje PS4 również siadło? Czy analogi odpadły? 

Beczułka. Cena Czyni Cuda  :sorcerer:

Dobrze wygląda, to jedna nie musi być 1080/60 żeby dobrze wyglądało.

xD 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Gdyby nie avatar, to bym powiedział, że to post daddiego. Avatar i nick, to was tylko odróżnia.

677ebd92e18e.jpg

Opublikowano

Ziomuś, wybacz, ale złamałeś się jak brzózka w Smoleńsku. 

Jednostrzałowiec   :turned:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Przejechałem potencjalną listę gier na PS4 i XO na E3 i uwzględniając nawet jakieś niespodzianki na konsolę MS, Sony (tym, co już jest, i tym, co można założyć, że się pojawi) wygrywa to starcie po trzech-czterech rundach, dalej już tylko kopie zwłoki. Microsoftowi nie pomoże kupowanie exów od drugoligowych deweloperów, jak miało to miejsce przed rokiem. Marki kojarzące się z Xboksem albo w inkubatorze (Gearsy), albo zajechane (Fable: Legends), albo eksploatowane do granic możliwości (Forza, Halo).

Noc z poniedziałku na wtorek będzie piękna - do boju PlayStation, na wroga! Na wroga!

HeavyShit.gif

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam, ze odkąd boty maja słabą, nędzną i zacofaną konsole, to merytoryczny poziom ich wypowiedzi znacznie się obniżył :(

Opublikowano

Kasias, wiadoma sprawa. Wszyscy czekamy na nowe Uncharted, kolejny symulator kartonów z liczbą siedem w tytule, kolejnego Ratcheta, Sly, a pod koniec generacji jak było z TLOU wjedzie Ostatni strażnik.

Jaranko…!!!!111

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Luck obczaj sobie model jazdy GT6, miast (pipi)ć takie bzdury. Zmienne warunki pogodowe, oraz dnia z możliwościami ustawiania ich podczas hostowanych wyścigów online też już tam są.

Opublikowano

No i widzisz, bo ja wybiorę wersje na XO. Wole ich konsole, wole ich kut*sa w tyłku i w ogóle te środowisko mi pasuje.

Od czasu do czasu nawet bot prawdę powie.

Opublikowano

Luck obczaj sobie model jazdy GT6

ja miałem okazje obczaić i nie rozumiem co to ma być za argument.

Opublikowano

Luck obczaj sobie model jazdy GT6

ja miałem okazje obczaić i nie rozumiem co to ma być za argument.

Jak wjedziesz w zakręt mający 180 stopni i nie wyhamujesz ze 180 km/h to wypadniesz z trasy - obczaj to!

Opublikowano

Został poprawiony względem poprzednika. Forza4 wciąż ma najlepszy, ale ten szóstki nie wiele mu ustępuje. Opieram się tak na opinii ziomka, u którego grałem (wcześniej grał w GT5), jak i recenentach polygamii, gamezzili, czy choćby HIV'a. Zresztą tego typu gierki pokazują swój pazur dopiero na dobrej kierownicy, z wyłączonymi ulatwieniami dla casuali.

Opublikowano

No i widzisz, bo ja wybiorę wersje na XO. Wole ich konsole, wole ich kut*sa w tyłku i w ogóle te środowisko mi pasuje.

Od czasu do czasu nawet bot prawdę powie.

Przypomnę kto zaczął o penisach w odbytach- klapki sony. 

Co jak co, ale wolę amerykańskiego niż azjatyckiego. Taka sytuacja. 

Opublikowano

A tymczasem najlepsza gierka maja dostała swój premierowy zwiastun:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

3 zacytowało i zwróciło uwagę. Coś jest na rzeczy. 

Opublikowano

Został poprawiony względem poprzednika. Forza4 wciąż ma najlepszy, ale ten szóstki nie wiele mu ustępuje. Opieram się tak na opinii ziomka, u którego grałem (wcześniej grał w GT5), jak i recenentach polygamii, gamezzili, czy choćby HIV'a. 

Nie no, jak powołujesz się na opinie HiVa to ok, przepraszam.

Ostatnio u znajomego pojeździliśmy trochę w GT6 i ja nie wiem co ludzie widzą w tym drewnianym modelu jazdy. Ani to arcade ani symulacja.

GT zyskało taką popularność chyba tylko dlatego, że jest jedynym racerem na Playstation który nie poszedł w full arcade i przynajmniej z napisu na pudełku próbuje być symulatorem. Ludzie nie mają porównania do naprawdę dobrych symulacji i kupują tego sredniaka od japończyków płacąc im jeszcze wcześniej za dema zwane prologami powtarzając w myślach powiedzenie "na bezrybiu i rak ryba".

Zostało kilka miesięcy do premiery Project Cars które może i nie ma tak zaawansowanej fizyki jak iRacing czy Assetto Corsa ale i tak jest krok przed "dziełem" Polyphony. I nie mówie tu o oprawie (bo to oczywiste, inne platformy) tylko właśnie o fizyce więc może to zmotywuje skośnookich do tego, żeby nareszcie pchnąć tą serie w dobrym kierunku. W innym wypadku jedynym argumentem GT będzie duża liczba aut (z których większość jest robiona byle jak).

Zresztą tego typu gierki pokazują swój pazur dopiero na dobrej kierownicy, z wyłączonymi ulatwieniami dla casuali.

o kurde, to dobrze że mi powiedziałeś.

Opublikowano

Luck - jako pierwsza osoba w historii internetowych napinek sam z własnej woli napisałeś, że lubisz mieć penisa w odbycie - tu już nie ma co dodawać. Wystawiłeś świadectwo cieplactwa sobie i innym botom, postawiłeś finalną kropkę nad "gej". Wojna konsol została tym samym zakończona, można zamykać internet.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Napisałem WOLE, co nie oznacza, że MAM :)

Spoko, oswoiłem się z tym, że tutejszy beton pod banderą sony czyta co chce przeczytać, a nie co jest napisane. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.