Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

<ziewa>

Daruj sobie te brednie sfrustrowanej blachary...

Lol jaka zazdrość, bo Adiego stać, a Ciebie nie, hihihi.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@luck

Powiedzialbym ze z nas dwojga to ty zbyt powaznie traktujesz posty, szczegolnie w tym temacie. Ale spoko, teraz bede dawal emotki zebys wiedzial kiedy nie toczyc piany z pychola :), it's all in good fun :);):P.

o4LOrPr.png

taaaa. pół godziny nad tym siedziałeś. 

Wyloguj się do życia  :turned:

Opublikowano

No i stało się. Czytam te newsy o Halo 5, teraz jeszcze te kolekcje, psia krew! Obudził się we mnie botek. Zaczynam odkładać na XO.

BIaWJpy.png

Opublikowano

JAK SMIESZ TAKA PROFANACJE ROBIC I TAKIE BEZBOZNE RZECZY GADAC?! TYLKONINTENDO! 

musze zagrac w Halo...

Opublikowano

Grałem w jedynkę. Znudziła mnie w połowie. Coś się zmieniło od tego czasu, czy tylko cycki Cortany zwiększali?

2012-11-06-cortana.jpg

Widać w jaką grupę wiekową celują...

Opublikowano

Serio tak Was jara, ze wydają jeszcze raz wszystkie części Halo? Ktore dawno kazdy juz ograł i zdążył ograć w multi zapewne...

Boty śmieją sie z PS4 i TLOU, a dostają Halo i lecą ściągać spodnie i wypinać tyłek.

Opublikowano

musze zagrac w Halo...

Zagraj, warto znać Halo. Powiem nawet że jest w tej serii coś z... Nintendo :) To ciekawy miks kolorowej przygody z nieznośnym patosem. Grę robią dwie rzeczy: muzyka i rewelacyjna sztuczna inteligencja. Nie pamiętam która to była część, ale w jakiejś bazie zaskoczyło mnie jak źli kombinują, chowają się albo zachodzą po cichu od tylca. Nie grałem niestety w czwórkę.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Serio tak Was jara, ze wydają jeszcze raz wszystkie części Halo? Ktore dawno kazdy juz ograł i zdążył ograć w multi zapewne...

Boty śmieją sie z PS4 i TLOU, a dostają Halo i lecą ściągać spodnie i wypinać tyłek.

Status quo, klapom nadal gierki kojarzą się z jakimś dymaniem, gwałtem, wystawianiem pupy, serio ocb?

Opublikowano

To nie klapki piszą cały czas o bólu dupy i penetracji od tyłu, wiec nie rozumiem takich zarzutów. Teraz botki postanowiły odkręcać kota ogonem. Remake Halo nadchodzi, to ich wydawanie staje sie ok.

Opublikowano

Ktoś tutaj ma poważne problemy z rozróżnianiem remake'a z remasterem.

Ale jakbym tyle razy skończył Knacka to też by mi się myliło.

Opublikowano

Ktore dawno kazdy  zdążył ograć w multi zapewne...

nie da się ograć multi Halo,to nie battlefield czy cod w którym odblokowujesz bronie i perki.W multi Halo(zwłaszcza Halo  3 <3 można grać bez końca)

w ogóle odnoszę wrażenie ,że po ostatnich newsach nt. xbox one klapki przeszły do agresywnej ofensywy obawiając się o sytuację na E3. Boty natomiast mimo, iż nieliczne to dzięki temu iż dostali oręż w postaci Spencera są w stanie odpierać ataki na forumku 24h/dobę 

4411599597_521f232b0a_o.gif

sytuacja adekwatna do gifa.Od lewej Zeratul,Mazzeo i Ins

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nie, my po prostu mamy ubaw z podgraczy i ich kolorowego świata. Spencer nowym królem xbonera, mazzeo i reszta wali konia jakby zapowiedzieli HL3 na podkonsoli. Insomniac, chvjowy developer, który według xbotow wydał crapy, w które nikt nie grał, pokazuje SO, walenie konia, spazmy, za(pipi)ista gra. Zapowiedź rimejkow Hejlo, które już nikogo, bo nowy mesjasz nadejdzie we wrześniu, boty znów mają mokro, ale beka z remasteredstation 4. Żałośni i śmieszni jak ich ta podkonsola z esramem, wybryk i wypadek przy pracy inzynierkow microsoft.

Wrócił również nasz obrońca blachy, powiedz nam co sadzisz o wczorajszym gameplayu DC. Tytan starczy aby na monitorach cieszyć się taką grafiką?

Opublikowano

<ziew> mówią że najlepszą obroną jest atak i widać to po tych waszych śmiesznych postach z których serio sączy się jad, obawiam sie o stan psychiczny niektórych jednostek, po tym jak xbox one zniszczy playstation na e3

Jeżeli ten zestaw Halo to prawda to kurde miazga, sprzedaż xbox one na bank na tym zyska,

Co do DC to czuje że wyjdzie z tego naprawdę dobra gra, jedynie obawiam sie że sprzedaż bedzie znikoma, bo z tego co czytałem platynę bedzie mozna wbić w tej wersji z ps+

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No a wy co? Trzepanie do gifow Drivecrapa kolejny rok, killzone 7/10, podnietka infamous, którego żal ci kupić bo lepiej wydać hajs na BF4 z którego się smiales bo gra dla noskilli (ale zaraz powiesz, że dla relaksu grasz w nią xD) i do tego w 900p NA NADKONSOLI czaicie beke, klapersy konia walą do tabelek z rozdzialką a tutaj graja w grę, która jest betą i to w rozdziałce dla xbetonow (to przy dobrych wiatrach). A co poza tym? Goty nie dla psa kielbasa z ps3 w której walczą o 60 fps za jedyne 60 dolarów, ktoś tam knacka przechodzi 30 raz i juz obłędu w oczach dostaje i jak mantre powtarza 'beka z podkonsoli, krasnale 15' oraz pojawiła się postać waszego pasterza tepych owieczek, który od ciągłego grania w niedokonczonego bfa zaczął smarowac posty średnio o długości przeciętnej pracy licencjackiej bo ile mozna się w(pipi)iac na lagi w amerykańskim żołnierzu 4.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No z tym insomniac, zakłamane xboty. :<

Opublikowano

No z tym insomniac, zakłamane xboty. :<

Gdzie w któryms cw pisalem, że resistance > killzone i zdanie podtrzymuje do tego spyro i pierwsze czesci ratcheta szanuje, nie wina botów, że wydali fuse. Zresztą taka sama sytuacja jak z bungie.

Opublikowano

Pisałem to przed twoim postem to nie był kontratak na niego :( sunset wygląda fajnie, chyba pierwsza gra na x'a która mi się spodobała ale po tym fuse to nie wiadomo co z tego będzie.

Opublikowano

image.gif

20131609095327.jpg

W_D :rofl:

Opublikowano

up@ jak to na górze to w_d na current geny to beka, wygląda jak gta san andreas. albo pc na low

Opublikowano

Nie żebym bronił WD, ale na górze jest zrobiony screen w momencie jak wystąpił jakiś glitch i woda na chwilę zniknęła.

Ciekawe za to jak duży downgrade zaliczy The Division w porównaniu do pierwszego pokazu :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Yup, obrazek jest z gifa gdzie się glit(pipi)e.

BreakableInsecureIrishdraughthorse.gif

Chociaż dla mnie i tak GTAV>W_D pod względem wody.

Ale plus za widok z kokpitu, tego się nie spodziewałem.

@edit

(pipi)a serio, cenzura? :turned: Ogarnijcie to.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

WD mimo wszystko jezeli bedzie mial dobra fabule i misje poboczne ciekawsze niz w Assasinie to moze wyjsc z tego gierka do ogrania. Widok ze srodka pojazdow rzeczywiscie swietny.

Co do remaikow Halo-niektorzy pisza, ze sprzedaz One by wzrosla. Naprawde uwazacie, ze sprzedaz konsoli wzrosnie dzieki grze, w ktora wszyscy posiadacze 360tki naparzali ostatnie 10 lat? Podejrzewam, ze taka plyte tylko najwieksi fani kupia, a reszta zleje totalnie (ktos wie jak sie sprzedal remaster Halo CE?). Ba sprzedaz nie wzrosla nawet przy najglosniejszym exie jakim jest Tytanfall, a znaczna czesc ludzi gra w ta szpile nadal na 360tce. Pomijam juz fakt, ze te gry byly fajne, ale 10 lat temu, teraz te kampanie wieja nuda i 10 razy bardziej wolalbym zobaczyc nowa czesc, niz po raz 2 (w przypadku jedynki 3) TO SAMO.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.