Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Vgchartz? On pokazywał, że w kwietniu w USA zeszło ok. 240 tys. xboxów, więc można przestać brać wyniki z tej strony.

No to niech ktoś zarzuci lepszym źródłem zamiast jęczeć. Nigdzie nie widzę lepszego źródła w tym momencie, bo nikt nie podaje konkretnych danych przy Halo CEA.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jakby każdy się do tego stosował to CW wiałoby pustkami.

Opublikowano

Ale niezle zapowiedzi Micro przed targami: konsola bez Kinecta,gameplay Sunseta, Halo 5, skladanka Halo. Ciekawe co na konfie bedzie.

Opublikowano

Ale po co mają to robić skoro PS4 sprzedaje się wyśmienicie?

Żeby tą wyśmienitą sprzedaż poprawić lub utrzymać i żeby nadal mieć psychologiczną przewagę posiadania konsoli tańszej. Nie każdy siedzi w technikaliach, ale $50 mniej od konkurencji to mocny przekaz.

Opublikowano

Kolejna świetna gra na nadkonsole, ale indyki nikogo aka nie po to kupowałem konsole za 2 koła

http://youtu.be/azzV22rllQ4

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Żeby tą wyśmienitą sprzedaż poprawić lub utrzymać i żeby nadal mieć psychologiczną przewagę posiadania konsoli tańszej. Nie każdy siedzi w technikaliach, ale $50 mniej od konkurencji to mocny przekaz.

Taaak, najlepiej jakby Sony za darmo konsolę rozdawało bo takie dobre jest i w ogóle wszystko dla graczy zrobią. To jest biznes i zarobić coś na tym plastikowym pudle też muszą, tym bardziej biorąc pod uwagę jak popłynęli ze stratami w zeszłej generacji.

Opublikowano

Właśnie patrze na origin i za miesiąc xbone traci kolejnego mocnego exa na rzecz pc. Sytuacja jak z poprzedniej generacji, konsola Sony i PC do ogrania pseudo exów z xboxa.

maxresdefault.jpg

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No jak tam się pyka w forze na kompie?

Opublikowano

Co za typ xD właśnie przez takie nędzne jednostki gardzę playstation [*]

Najlepszy jest party chat na ps4 - echo, pogłos, jak mówi wiecej niż jedna osoba na raz to nie idzie nic zrozumieć

Party chat na xbox one - jakbyś z kimś rozmawiał kto jest koło ciebie, czysto bez problemu

TYLKO XBOX

Edytowane przez kubson

Opublikowano

PS4 za 350 dolcow I rekompensata strat z dzialu TV XDDDD. Obawiam sie ze kitajce znaja sie na prowadzeniu biznesu tak samo jak wy. I dlatego bankrutuja.

Opublikowano

To racja - z ta impreza to raz jest wszytko okej, a raz dziala tak jakby Kaz wyciagnal nogi pod biurkiem i wylaczyl pol serwerow Sony.

Opublikowano

Najlepszy jest party chat na ps4 - echo, pogłos, jak mówi wiecej niż jedna osoba na raz to nie idzie nic zrozumieć

Bzdura wyssana z palca

Opublikowano

bluber jaki bot yebany

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Division w 2016 roku wg pracownikow Ubi i jeden ciekawy tekst :

To nieprawda, że skupiamy się na Xboksie One. PlayStation 4 jest znacznie mocniejszą konsolą i dla nas - łatwiejszą w programowaniu. Silnik Snowdrop działa lepiej na PS4 i nawet jeśli Microsoft zmusiłby nas do zmiany platformy przewodzącej - nie ma szans by tak się stało. Gra nie będzie lepsza na Xboksie One.

http://www.pssite.com/news-33141-premiera_the_division_nawet_w_2016_roku_.html

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

W 2015 o The Division już nikt nie będzie pamiętał, a co dopiero w 2016.

Opublikowano

Mylisz się.

Opublikowano

To gra od Ubisoft. Oczywiście, że nikt nie będzie pamiętał. Taki ich "urok".

Opublikowano

Ja nie wiem co wy macie do tego Ubisoftu, rozumiem Activision czy EA ktore nakazuje wydawac zbugowane gry.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja też nie rozumiem. Raymany to świetne gry które zjadają wszystko co na te chwile ma w portfolio EA czy Activizion. Far cry 3 to swietna produkcja, assassyny choć wydawane co roku trzymają naprawdę dobry poziom. A jakis czas temu ukazalo sie podobno świetne Child of light (czy jakoś tak). Nie moge sie juz doczekać kiedy w to pogram.

Opublikowano

Ja też nie. Jasne, Ubi nie rządzi jak kiedyś, ale bez przesady. Ich gry wciąż gwarantują dobrą zabawę. No ale młodzież musi mieć korpo wroga więc luzik, rozumiem.

Opublikowano

Ja też nie rozumiem. Raymany to świetne gry które zjadają wszystko co na te chwile ma w portfolio EA czy Activizion. Far cry 3 to swietna produkcja, assassyny choć wydawane co roku trzymają naprawdę dobry poziom. A jakis czas temu ukazalo sie podobno świetne Child of light (czy jakoś tak). Nie moge sie juz doczekać kiedy w to pogram.

Dokladnie, dodatkowo Ubisoft jako jedyni potrafia zaskoczyc na konferencjach, czy to Watch Dogs czy The Crew.
Opublikowano

No chyba ze wszyscy maja pretensje o to jak w huya sobie polecieli z grafika w patrz_psach. Przypominam tylko, ze to chyba praktyka większości firm. Sony oszukalo nas z KZ2, MS z Forza 5, Rockstar z GTA V itd.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ale po co mają to robić skoro PS4 sprzedaje się wyśmienicie?

Janusz biznesu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.