Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bo nie wyjdzie na PS3? :P

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A wystarczyło trailer obejrzeć do końca , by nie strzelić gafy...

Opublikowano

Nawet nie obejrzałem traileru :) Sama nazwa mnie przekonuje (dużo w to kiedyś grałem)

Opublikowano

Niech jeszcze podadzą kiedy wyjdzie

po Bastion'ie mam spore oczekiwania wobec tego tytułu :)

gameplay mi nie zrobił, ale po Bastionie mają u mnie duży kredyt zaufania.
Opublikowano

Tak jak przypuszczałem - grą, która została skasowana w SMS był projekt Stiga:

2wnvhwi.png

Hawkins to były Lead Level Designer tej gry. A jeszcze 6 dni temu pisał "One of the best things about coming back from vacation is looking at the game with fresh eyes. Then I'm like, "Fuck, this is cooooooooool!" "

Kasować projekt 4 lata po rozpoczęciu prac, to chyba trochę dziwne. Jeśli Asmussen też poleciał, to znaczy że w studiu jest tylko jeden Creative Director - Barlog. Czyli nowy GoW, jeeeeej!

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jeśli uważasz, że nowy SW jest słaby to dobrze, że już idziesz. Zamknij drzwi za sobą.

nie powiedziałem że nowy SW jest słaby, tylko że z dostępnych materiałów uważam go za "nowoczesny" remake klasyka, gdzie nowoczesny oznacza tony wybuchów

jasne to może byc fajna gra dla gimbazy, ale ja ją pamiętam jeszcze z dawnych czasów, dlatego inaczej podchodze do tego remake'a i mam wątpliwości co do całości

głownie chodzi mi o to czy to przypadkiem nie będzie sztampowy współczesny fps na 4 godziny gameplayu z kilkoma nowymi zagrywkami technicznymi

Oczywiście tak jak się spodziewałem, nie grałeś ale masz najwięcej do powiedzenia. Z kim my rozmawiamy w ogóle.

SW to bardzo udany powrót do oldchoolowych shooterów w którym sam gameplay daje masę fun'u. I właśnie nie ma tego napompowanego "cinematic groundbreaking experience" z eksplozjami jak BFach i CoDach. Jest miód, katana i latające kończyny.

Opublikowano

wtf Sony...

Opublikowano

Czyli co, nie dość że GoW to jeszcze wyjdzie dopiero w 2017 (jak dopiero rozpoczynają developing)?

Ciekawe, że nikt tu tego tak głośno nie komentuje, w przeciwieństwie do podobnej sytuacji z Black Tusk (nowe ip do piachu, w zamian zajmują się nowymi pudzianami).

Opublikowano

A niech sobie wsadzą nowego GoW'a , nie miałem nic przeciwko gdy było wiadomo że dostaniemy od SMS dla równowagi nowe IP a tak eh...

Ciekawe, że nikt tu tego tak głośno nie komentuje, w przeciwieństwie do podobnej sytuacji z Black Tusk (nowe ip do piachu, w zamian zajmują się nowymi pudzianami).

Jak nie ? było o tym tu gadane gdy wyszło to na jaw.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Czyli co, nie dość że GoW to jeszcze wyjdzie dopiero w 2017 (jak dopiero rozpoczynają developing)?

Bo nie wiadomo czy nastepna gra SSM to GoW? Wiec to nie ta sama sytuacja.

Opublikowano

Okej, może było, zwracam honor.

W każdym bądź razie kasować projekt będący od 3 lat w produkcji to trzeba być kuhwą i biedakiem.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano
Oczywiście tak jak się spodziewałem, nie grałeś ale masz najwięcej do powiedzenia. Z kim my rozmawiamy w ogóle.

ale przynajmeniej grałem w oryginał, jak mniemam niewielu współczesnych pecetowców nawet o nim słyszało

Opublikowano

Każdy wie, że nie ma lamentu bo to Sony. Gdyby to był MS to nie ważne by było czy to potwierdzone, czy nie, wystarczyłby tweet jakiegoś nołnejma i tydzień stękań miłośników jedynej słusznej platformy gotowy. Zawsze tak było i zawsze tak będzie. 

Jak z płatnym online:

X360 - 7 lat stękań

PS4 - m'kay, case closed

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Trials... na PS3? Yesss :D Jeszcze niech Reza HD dadzą na PSN

vita swojego reza dostala...TxK czyli remake tempest2000

Opublikowano

wtf Sony...

8days tez bylo dosc zaawansowane, do tego glosy podkadali Ving Rhames i Gary Oldman. Po geataway nie plakalem bo sony raczej nie daloby takiego budzetu, a team nie mial tylu ludzi by zrobic cos godnego do GTAIV. Ale tutaj to mamy wielkie przegiecie jesli faktycznie ta gra powstwala od premiery gow3 - wtedy to raczej na pewno to byl produkt szykowany na premiere na ten rok lub pczatek nastepnego....sony uznalo ze projekt jest zly, nie przyniesie zysku? ale przeciez sony takie dobre

Opublikowano

To Sony co generacje bedzie teraz kasowac jakies projekty?. Ostatnio Eight Days teraz to. I jesli gra była juz tyle w produkcji to pewnie na ps3. Jak mozna wyrzucac ludzi z jednego z najlepszych teamow zostawiajac takich partaczy jak Team Ico, Guerilla.

Quantic Dream to studio Sony?,

Opublikowano

Quantic Dream to studio Sony?,

nie jest ale Cage tak lize pupsko sony ze nie zdziwilbym sie jakby wkoncu takim sie stali. Choc umiarkowany sukces beyond moze troche ostudzic potencjal. W kazdym badz razie ich nastepny projekt to na pewno ex na ps4, co potem niewiadomo. MM czy GG tak samo zaczynalo a teraz to teamy wewnetrzne

Opublikowano

Ale swoją drogą z grą musiało być coś nie tak jeśli po takim czasie zdecydowali się ją skasować. Jeśli była dobra, to by raczej tego nie zrobili.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Juras Iras albo Mendrek zaraz napisze ze to dobrze ze skasowali bo sony takie dobre, a ci dwaj pewnie w czelusciach neta znajda 1000000000000000000000 innych gier, ktore skasawal microsoft lub napisza cos w stylu "na playstation jest przynajmniej co kasowac"

Opublikowano

Mam nadzieję, że internety zjadą konkretnie tych kretynów za tą akcję.

NO ALE SONY TAKIE DOBRE

Opublikowano

Ale swoją drogą z grą musiało być coś nie tak jeśli po takim czasie zdecydowali się ją skasować. Jeśli by była dobra, to by raczej tego nie zrobili.

moze miala byc exem na vite :P

Opublikowano

Ale swoją drogą z grą musiało być coś nie tak jeśli po takim czasie zdecydowali się ją skasować. Jeśli by była dobra, to by raczej tego nie zrobili.

Tez sie nad tym zastanawiam. Przeciez musieli miec powod niezly zeby skasowac gre 4 lata w produkcji. Napewno cos nie zagralo bo w kwestie finansow raczej nie wierze.

Gra miala zostac ujawniona na E3...

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Każdy wie, że nie ma lamentu bo to Sony. Gdyby to był MS to nie ważne by było czy to potwierdzone, czy nie, wystarczyłby tweet jakiegoś nołnejma i tydzień stękań miłośników jedynej słusznej platformy gotowy. Zawsze tak było i zawsze tak będzie. 

Jak z płatnym online:

X360 - 7 lat stękań

PS4 - m'kay, case closed

?? może poczytaj co ludzie piszą, bo każdy jedzie Sony za ten ruch. no ale plusiki się zgadzają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.