Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale w ogóle o co chodzi? Dla sportu tej gry nie skasowali, zwłaszcza, że przez cztery lata pakowali w nią kasę.

Złe, złe Sony! :woot:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na tt pisza ze studio robilo 3 gry :

@Supposedly had 3 projects in the works, Stig's new IP, Barlog's project, and GOW: Ascension team

Czyli wg tego zostaly im dwa projekty czy z tymi zwolnieniami beda klepac jeden projekt ktorym jest zapewne Gow?.

Opublikowano

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia. Dominacja PS4 :yahoo:

PS4: 449 705 

3DS: 121 030 
PS3: 59 041 
One: 56 769 
Wii U: 44 503 
VITA: 39 655 
360: 29 782 

PSP: 15 114 
Wii: 12 882 

Opublikowano

Gra miała już ustawiony pokaz na tegorocznym E3. Coś seryjnie musiało pójśc źle. Aż jestem ciekaw.

Opublikowano

Donieredaktorze, pamiętaj jednakże o czasach w których toczyły się dyskusje nt. opłaty online. MS jechał równo z opłatą, gdy Sony dostarczało granie przez neta za friko. Co więcej, granie przez neta które z roku na rok co raz bardziej zacierało różnice, które desperaci uznawali za warte wywalenia kasy jak za jedną grę (wtedy ofkoz, teraz to z 3/4 gry ;p ) i to co rok. Gdy Sony wyjechało ze swoją wersją abonamentu w ulepszonej wersji, na XBL! wyglądało to już mega niesprawiedliwe (i stąd próba dogonienia konkurencji przy GWG). 

I nawet teraz PS+ który jest jednocześnie opłatą za online na PS4, osładza to całkiem pokaźną kolekcją gier na trzy konsole, dostępną o ile mamy opłaconą subskrypcję. Nawet jak ktoś nie ma Vity czy ma tylko PS4, to świadomość samego faktu że gry są dodawane do kolekcji jest krzepiąca - a nuż kiedyś się skorzysta (np. Vita będzie tanio do nabycia, to od razu ma się gry do zagrania, bez konieczności ich kupowania).

Co do gry SM, to Sony musi być ostrożne mimo wszystko, po kilku wtopach pokroju PS ASBR, na którą poszło sporo kasy w marketing. Niemniej to dość niecodzienne, bo Sony jest przychylne dość swoim studiom. Więc serio coś złego z tą grą musiało być, albo utknęła w jakimś nieprzyjemnym punkcie... :confused:

Opublikowano

?? może poczytaj co ludzie piszą, bo każdy jedzie Sony za ten ruch. no ale plusiki się zgadzają.

jejku Figaro, jesteś zazdrosny o całe dwa plusy :confused:? Ile już sobie nabiłeś na GIF-ach z Killzone'a i Drivecluba, hmmmm?

Opublikowano

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia. Dominacja PS4 :yahoo:

PS4: 449 705 

PS3: 59 041 

One: 56 769 

Wii U: 44 503 

VITA: 39 655 

:whoops:

Opublikowano

?? może poczytaj co ludzie piszą, bo każdy jedzie Sony za ten ruch. no ale plusiki się zgadzają.

jejku Figaro, jesteś zazdrosny o całe dwa plusy :confused:? Ile już sobie nabiłeś na GIF-ach z Killzone'a i Drivecluba, hmmmm?

Trzy. Trzy plusy!!!

Opublikowano

Cycle of double GoWs continues.

Sony/MS wydaje GoW3, który jest szczytem popularności serii.
Sony/MS zapowiada prequel GoW, który wydaje w marcu 2013.
Prequel GoW zalicza flopa.
Sony/MS kasuje nowe IP, żeby zrobić nextgenowego GoW.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

EDIT: Cycle of double GoWs continues.

Nikt nie powiedział, że Sony robi GoWa, gupki :P

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No nie robi, dopiero teraz zaczną.

Opublikowano

EDIT: Cycle of double GoWs continues.

No nie do końca tak, bo nowy GoW i tak by powstał bez względu na to czy by wypuścili nowe IP, czy nie. W końcu Barloga po coś zatrudnili.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

gowa12.jpg

Nigdy się nie dowiemy co to znaczyło... :(

niech ida na kickstartera
Opublikowano
No nie do końca tak, bo nowy GoW i tak by powstał bez względu czy by wypuścili to nowe IP, czy nie.

Ale z pewnością trwałoby to dłużej, a teraz gdy 3 lata pracy poszły do kosza pewnie będą mieli presje by zrobić gowa jak najszybciej.

Opublikowano

pieknie (pipi)a pieknie zapowiada sie nowa generacja....czyli co? same uchartedy, god of wary, pudziany, krasnale, gran turisma, forzy, fify, need for speedy, call of duty i battlefieldy nam zostaly? nie o taka przyszlosc gier walczylem

aaa sorki jest przeciez jeszcze nintendo....pewnie zelda 10 i mario 232 uratuja ta branze, a jak nie one to na pewno glebokie kinowe przezycie na 70% ekranu spod szyldu sony

Opublikowano

To akurat częste, że prequele sprzedają się słabiej, słabo albo zaliczają flopa. Nie ma się tym co sugerować.

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale nowy God of War powstałby tak czy inaczej i rokuje nieźle, bo robi go Barlog.

Opublikowano
Wszystko fajnie, ale nowy God of War powstałby tak czy inaczej i rokuje nieźle, bo robi go Barlog.

Nie wiesz tego.

Opublikowano

Trzy. Trzy plusy!!!

już doszedł minus od minusowego ninja, a ja dałem Ci plusa, a więc w sumie już tylko jeden!!111

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Trzy. Trzy plusy!!!

już doszedł minus od minusowego ninja, a ja dałem Ci plusa, już tylko jeden!!111

ty lepiej idź na te codzienne imprezy, które planowaleś po zdaniu egzaminu :whistling: <ninja> <yes> :banana::ninja::miner::drag:

W sumie śmieszne jak wszyscy krzyczeli by Stig już nigdy nie dotykal nic jako reżyser pod premierze GoW 3, A TERAZ LAMENTY. Wy po prostu nie widzicie że Sony was chroni przed scifi crapami. Pewnie krasnale i blasterki też były. Sony takie dobre jak zwykle.

Opublikowano

no ta dzisiaj nie wypaliła, co mam zrobić :< ale nie bój nic, jutro mam dwie jedna po drugiej za to ;D

siedzę i House of Cards za to oglądam, podobno fajny serial a wreszcie mam na to czas

aha, ontopic: tylko xbox

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ja nie tyle mam ale do stiga tylko do sony ze wymusilo nie przesuwanie premiery gow3 stad nie mieli czasy by zakonczyc gre jakas epicka walka w stylu dwoch potyczek. Zreszta cale ostatnie 2h od momentu

koski rubika w jaskini

wydaje sie klepane na szybko - jest brzydkie, nijakie, ma backtraking i zero epickosci. Do tego momentu wszystko gralo ale przez to dla mnie to jedno z wiekszych rozczarowan tej generacji

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.