Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Były jakieś plotki, po ukazaniu się zdjęcia, które wkleiłem stronę wcześniej.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 587,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
 Chłopaki, gdyby robili Shenmue 3 to możecie być pewni, że to byłoby zlokalizowane ;P W innym przypadku domy by płonęły. To na zachodzie jest największy fanbase tej serii.

Dokładnie, także nie ma się czym przejmować jak robić SH III to na pełnej ku.....

Edit: Aha, to by wiele tlumaczylo. Sory, ja z reguly chce wiecej od historii niz nakreslenia X to zly czlowiek, Y to dobry, zabij X'a. Niedawno skonczylem Yakuze Kenzan po japonsku i gdyby nie fakt ze jest pelne tlumaczenie na necie cutscenek i questow to nie wiem czy bym dal rade, mimo iz relatywnie wczesnie pokazali kto jest chuy i kogos trzeba sprac.

nigga pleas, nie rozliczaj mnie za moje dzieciństwo w tedy człowiek był tak zgrzany, że nie było opcji typu nie, nie będę w to grał poczekam pół roku na wersje angielską :f

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tutaj jest jeden z newsów na ten temat ;)

http://metalarcade.net/2013/03/shenmue-iii-sonys-mark-cerny-and-yu-suzuki-talking-strategy/

Hot on the heels of news that Half-Life 3 may actually, finally, be a real thing, comes more interesting news. Fans of another great franchise long overdue for a sequel, Shenmue, may soon be able to get their hands on Shenmue III. The second game in the series ended on a huge cliffhanger, back in 2001. So honestly, Shenmue diehards have been waiting even longer for a new entry than Half-Life fans.

There’s been talk for a while now about Sega re-releasing the first two games in the series in one of those oh-so-popular HD collections, and now the following tweet has surfaced, showing Sony’s Mark Cerny and Sega’s legendary game designer Yu Suzuki together.

That was tweeted by Game Developer’s Conference director Meggan Scavio on her account. The text says, “Mark Cerny & Yu Suzuki talking strategy for Shenmue III. For reals you guys.” Some may remember Mark Cerny as the man who presented the PlayStation 4, he’s also the lead architect for the system. Does this mean that Sony is saving Shenmue III after all these years? Will Shenmue III be a PlayStation 4 exclusive? Only time will tell, but color us excited.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Tutaj jest jeden z newsów na ten temat ;)

http://metalarcade.net/2013/03/shenmue-iii-sonys-mark-cerny-and-yu-suzuki-talking-strategy/

Hot on the heels of news that Half-Life 3 may actually, finally, be a real thing, comes more interesting news. Fans of another great franchise long overdue for a sequel, Shenmue, may soon be able to get their hands on Shenmue III. The second game in the series ended on a huge cliffhanger, back in 2001. So honestly, Shenmue diehards have been waiting even longer for a new entry than Half-Life fans.

There’s been talk for a while now about Sega re-releasing the first two games in the series in one of those oh-so-popular HD collections, and now the following tweet has surfaced, showing Sony’s Mark Cerny and Sega’s legendary game designer Yu Suzuki together.

That was tweeted by Game Developer’s Conference director Meggan Scavio on her account. The text says, “Mark Cerny & Yu Suzuki talking strategy for Shenmue III. For reals you guys.” Some may remember Mark Cerny as the man who presented the PlayStation 4, he’s also the lead architect for the system. Does this mean that Sony is saving Shenmue III after all these years? Will Shenmue III be a PlayStation 4 exclusive? Only time will tell, but color us excited.

To był bardziej żartobliwy tweet.

Ale na GDC, gdzie Suzuki z Cernym gadali o życiu, Yu dał wywiad gdzie dał do zrozumienia, że tworzy coś nowego od jakiegoś czasu. Chyba sugerował nowe Shenmue, ale tego nie pamiętam.

Opublikowano

nigga pleas, nie rozliczaj mnie za moje dzieciństwo w tedy człowiek był tak zgrzany, że nie było opcji typu nie, nie będę w to grał poczekam pół roku na wersje angielską

Nie rozliczam cie za dziecinstwo, sam przed chwila napisales:

W dzisiejszych czasach to nie stanowi żadnego problemu.

I poparles to argumentem:

O tym, że Lan Di to zły człowiek, ja n/p shenmue 1/2 przechodziłem najpierw po japońsku tak samo MGS'a pierwszego i jakoś qrva żyłem i nie było żadnego problemu teraz nagle pan Mario robi z igły widły.

Jednak skoro to juz jest nieaktualny sentyment z czasow dziecinstwa to po cholere uzyles tego jako argumentu ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Oby ten kolo nie miał nic wspólnego z marką Shenmue, jeszcze po Knacku się nie otrząsnąłem :P

@ Bansai

Chodziło mi bardziej o import gry, co do zrozumienia fabuły to tez uważam, że dla chcącego nic trudnego, teraz potęga internetu jest nie ograniczona.

Po za tym shenmue to giera mojego życia i jak miał bym wybór grać po jap albo wcale to proszę Cię nie każ mi odpowiadać na to pytanie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No spoko, ale ja się pytałem co takiego genialnego jest w zakończeniu, bo o tym tu wspominano. ja tam nie widze nic świetnego. Motyw przerabiany już setki razy.

To, że jak już napisałem, RDR i jego zakończenie jest na poziomie najlepszych westernów. Lubię westerny, a tu dostałem western na bardzo wysokim poziomie, który do tego jest jeszcze interaktywny. Zakończenie tak samo,

samo w sobie nie jest wyjątkowe, ale specjalne jest to jak dobrze zostało zrealizowane biorąc pod uwage konwencję gatunku filmowego + dodanie elementów niedostępnych w filmie (interkatywność)

.

Opublikowano

Tutaj też jest kilka ciekawych informacji ;)

http://whatisplaystation4.com/what-shenmue-3-on-ps4-could-really-mean/

Shenmue 3 has the potential to be huge for Sony. Imagine if they were able to get Shenmue 3 as well as HD remakes of Shenmue 1 & 2 on the PlayStation 4. As revolutionary as the original Shenmue was for the Dreamcast, Shenmue 3 would be something to behold on PS4 hardware. And Sony would greatly solidify their image with consumers as a company that truly cares about gaming. That right there would sell a lot of PS4 consoles for Sony. All while keeping us gamers happy.

Tekst jest dosyć długi, więc nie będę go tutaj wklejać całego, ale to nic pewnego - jedynie przypuszczenia ;)

Opublikowano

@Soul

Gdyby wybor sprowadzil sie do jap lub wcale to odpowiedz jest oczywista, jednak dla mnie bylby spory problem bo musialbym czekac az jakas laskawa dusza zrobi kompletne tlumaczenie.

@MaZZeo grales w Shenmue ?

Opublikowano

No i zepsules.

Za kare:

@Figaro, ogladales Star Wars ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@MaZZeo grales w Shenmue ?

lol

Opublikowano

zmiazdzyliby system jesli faktycznie na konfie zapowiedzieliby S3 i to jeszcze jako ekskluzyw, choc nawet wtedy Mazzeo, Zeratul i reszta gadaliby ze to seria nikogo i sony biedne

Opublikowano

2390275-3383053220-60173.png

Kupiłbym ps4 dla takiego zestawu (nie grałem w 1&2)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

zmiazdzyliby system jesli faktycznie na konfie zapowiedzieliby S3 i to jeszcze jako ekskluzyw, choc nawet wtedy Mazzeo, Zeratul i reszta gadaliby ze to seria nikogo i sony biedne

I nie tylko oni. Wystarczy poczytać ten temat - przecież gdyby nowe Shenmue kontynuowało gameplay dwójki to zaraz by fani pifpaf zaczęli rzucać gównem, że samograj i movie experience dla casuali. Przecież w Shenmue miałeś cutscenkę co 3 kroki, w czasie których co najwyżej wybierałeś co postać ma zrobić/powiedzieć najczęściej między dwoma opcjami. Potem znowu trzy kroki i cutscenka.

Dla mnie to gra 10/10 ale dla pokolenia pifpaf byłby to śmieć jak Walking Dead czy Heavy Rain - za dużo fabuły, za mało strzelania.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Shenmue jako pierwsze wprowadziło QTE c'nie?

Opublikowano

Shenmue 3, Half Life 3, widze klapy w swoim zywiole XD

A Last Guardian pokaza? Czy moze Ico 3?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Shenmue jako pierwsze wprowadziło QTE c'nie?

Ja, man.

Czym ta gra była, że tak wielu chciałoby zobaczyć kontynuację?

masterpiece!!!!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

59eukzec461j.jpg

To raczej botów domena, o Forzy Horizon 2, czy Halo 2 nikt oficjalnie nie słyszał, ale boty już wiedzą, że będzie na 100%.

Opublikowano

Ta, koles od Knacka zrobil sobie zdjecie a wy zaraz okladka gry XD. Oczywiscie na PlayStation 4. Premiera w pakiecie z Last Guardian I Project Beast.

Od Knacka do Shenmue, insajderzy z forumka. NeoGaf sie chowa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To ja znam jakiś innych xbotów......

Opublikowano

Pojęcia nie masz o czym mówisz, ale nie dziwi mnie, że nie wykazałeś nawet odrobiny chęci by zainteresować się tematem.

Opublikowano

Zgłosiłem Cię i mam nadzieję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.