Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Skoro XO nie radzi sobie z AC, TR czy Thiefem, to trudno, żeby poradził sobie z jedną z czołowych gier ostatniej generacji (w kwestii grafiki).

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jedną z najładniejszych? Chyba na PC.

Opublikowano

Nie, na Atari. Chyba logiczne, że skoro XO nie daje rady odpalić Last Light w 1080p, to odnosimy to do wersji PC.

Opublikowano

Jest juz blisko, chyba się uda! $775tyś zielony zebranych na kickstarterze na grę, która wyjdzie tylko na PS4 i PS3? Jestem dumny z rodziny PlayStation.

https://www.kickstarter.com/projects/harmonix/amplitude

Ile ja się w to zagrywałem.

Jeden z moich ulubionych tytułów na PS2, skatowałem na Insane całość razem z bonusowymi trackami <taki_dumny>

Tyle, że obecnie jest sporo fajnych gier muzycznych i mam zerowy hajp na nowe Amplitude przez to.

Potwierdzone. Zebrali kasę. Pierwszy stretch goal -online multi, 1 125 000 dolarów.

Opublikowano

Gdyby było na PC to już dawno online byłby "zaliczony", ale cebularasa chyba żałuje pieniędzy i jest ciężko. Wiadomo, trzeba opłacić abonament na granie po sieci, wino i już na więcej nie wystarcza. Gierki tylko z PS+ więc przynajmniej sonytakiedobre.

Opublikowano

klapeczki już pół roku jadą non stop w bf4 i nawet im nie przeszkadza ze 900p..

jedna z najladniejszych gier w ogóle będzie 900p i 60fps na xbonie - szczerze, myślałem, że 50% mocniejsza konsola to więcej niż 180p w Metro czy 108p w Watchdogs.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ale wiesz, że te "180p" to 633 tys. pikseli, czyli 44% różnicy?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Shenmue jako pierwsze wprowadziło QTE c'nie?

Nie, Die Hard Arcade, ale też od Segi.
Opublikowano

Przecież Last Light na PC wygląda lepiej od KAŻDEJ gry na PS4.

:rofl:

Dawno się tak nie uśmiałem.

MetroLL_1080p_8.bmp.jpg

MetroLL_1080p_1.bmp.jpg

MetroLL_1080p_3.bmp.jpg

MetroLL_1080p_2.bmp.jpg

Poziom zbliżony do Tomb Raidera, ale bez jakiegokolwiek startu do Killzone czy inFamous.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Przecież Last Light na PC wygląda lepiej od KAŻDEJ gry na PS4. Skąd zdziwienie że przy 60fps nie będzie na xbonie 1080p to nie wiem.

Ale porownania z GIFami sie nie licza  :whistling:

Opublikowano

Obsuwa DC to i tak male piwo przy niestniejacej juz grze Black Tusk oraz Halo 5 ktore wyjdzie 2,5 roku od zapowiedzi wiec troszeczke sie nie postarales Zeratul.

H5 zapowiedzieli w tym miesiącu, nie dziwie się że figaro zaszył się na 2tyg. kiedy KRÓL SPENCER robi fatality codziennie sonybociarni   :)

Co do rozdzielczości to różnie z tym jest, niby w liczbach fajnie to brzmi na pshita4 a później:

ihrijghdqxM3C.gif

Cga4zT.gif

ibvedOKiR18uO6.jpg

Codziennie tyle beczuni z robactwa sony   :sweat:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Patrzcie, o to kolejna próbka mojego IQ.

untitled-1x3a10.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Co za fatality na x-bocie :D na jego miejscu zniknał bym z forum i zapadł się pod ziemie ze wstydu.

Flawless victory

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Zniszczyłeś bota, chłopak nie ma tu czego szukać :(

Opublikowano

ale plusy od czołowych xbotów dostał, do końca generacji beczunia z xbone i (pipi)owych multiplatform.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Jeden fan konsoli "zmasakrował" drugiego pisząc o procentach, pikselach i cyferkach. Fajny obraz tego, jak ciekawe są te next-geny w obecnym stanie.

Opublikowano

spokojnie, nie pójdę w twoje ślady ładowania baterii przez pare miesięcy po paru śmiesznych postach które zniszczyły ci psyche

a chłopaka sobie szukaj w temacie o knacku

Opublikowano

Tak fajne że gram głównie na ps3 i 3ds, myśląc o zakupie WiiU które exami wygrywa.

Opublikowano

Jeden fan konsoli "zmasakrował" drugiego pisząc o procentach, pikselach i cyferkach. Fajny obraz tego, jak ciekawe są te next-geny w obecnym stanie.

Jak nie ma gier to o czym tu rozmawiać? :)

Zapomniałem - można jeszcze o powierzchniach hal wystawowych na E3 :D

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

BoQ_F7yCYAAPsGP.jpg

ponoc tak szybko jak sie pojawilo tak szybko zniklo...

Opublikowano

Sony ma nie tylko gry ale i moc konsoli więc Xbox One może się w pustyni zacząć zakopywać. 

Kto chce grać ten ma w co. 

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego, to fakt. Są przypadki przejścia np. Knacka po 6 razy. Właściwie możemy od razu każdego eksa na PS4 liczyć razy sześć.

Opublikowano

spokojnie, nie pójdę w twoje ślady ładowania baterii przez pare miesięcy po paru śmiesznych postach które zniszczyły ci psyche

a chłopaka sobie szukaj w temacie o knacku

Piękny ból dupska, nawet nie wiesz jak cieszy mnie, że ten Xbone jest takim złomem ;) świat jest piękniejszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.