Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

O takich userów PE walczę!

Opublikowano

Nosz knrwa wykorzystałem dzienny limit a jeszcze tyle plusów do rozdania. 

Hejtujecie się a to po prostu głupie. Ciekawe czy jakby was tak kumpel dobry na chatę zaprosił a tam pod telewizorem Xbox One czy PS4, też byście w jego domu gówienkiem gospodarza pod jego dachem obrzucali? 

Ja Przestaje hejtować Xbox One. Przez chwilę miałem radochę z durnego trollowania ale to po prostu głupie. Więc koniec z tym.

Co za mięczak.

Opublikowano

Does U4 looks better than The Order 1886?

Yes.

https://twitter.com/Tidux/status/469864895211917312

:3

Ten caly Tidux jest podobno malo wiarygodny.

Został sprawdzony przez modów. E3 będzie jego mocnym testem.

A zarzucal jakies konkrety czy tylko ogolnikami, ktorych kazde moze sie domyslic?

Opublikowano

Does U4 looks better than The Order 1886?

Yes.

https://twitter.com/Tidux/status/469864895211917312

:3

Ten caly Tidux jest podobno malo wiarygodny.

Został sprawdzony przez modów. E3 będzie jego mocnym testem.

A zarzucal jakies konkrety czy tylko ogolnikami, ktorych kazde moze sie domyslic?

Nowa gra Guerilli Games i Bend na E3. 3 minutowy trailer Uncharteda. Gra thatgamecompany na konfie Sony. 2-3 gry Sony Japan na E3. Najwięcej gada o firmware'owych rzeczach. Zobaczymy :)

Opublikowano

Ktos chyba z GG nawet mowil, ze jest zbyt wczesnie na pokaz ich nowej gry.

Opublikowano

Ktos chyba z GG nawet mowil, ze jest zbyt wczesnie na pokaz ich nowej gry.

Mylisz z SSM.

Opublikowano

Jakiś krótki trailler ze szczątkowymi detalami dotyczącymi głównych założeń/ designu, może się jednak pojawić.

Opublikowano

co to w ogole jest za strona... clickonline. Gdzie wy takie strony znajdujecie?

Siedzicie na google i wpisujecie giereczki na xboksika i walicie szczesliwy traf?

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Typowa strona ktorej argumentami posluguje sie typowy xbot, wszystko sie zgadza.

Kaz troll w formie xD

GoUbeS1.png

Ciekawy easter egg w Killzonie:

egmu257.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

WD i screeny z PC.
http://www.dsogaming.com/screenshot-news/watch_dogs-first-pc-screenshots-from-final-version-captured-at-4k-resolution/

Tu podobno gra odpalona na ultra.
https://mega.co.nz/#!Pcd3wRSD!ib1k-zHNAK60whhiH1pFvNa_lHzJI407BQSQ0EMvsn8

Słabo, beka i szydera z ubi dobra.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kilka screenow ode mnie - http://imgur.com/a/sBmBf#0

Wrzuce później też jakieś wideo może.

Miejsce z trailera 2012

tmWCQTJ.jpg

I szyba przez którą wcześniej było widać lokal :D

heoeKDa.jpg

Opublikowano

Jedno jest pewne, graficy w ubi to jacyś praktykanci/studenci.

Nie ma innej opcji, aby ten poślizg nie był spowodowany jakimiś poważnymi problemami z kodem, nie wiem, może sprzątaczka przejechała mopem po klawiaturze i skasowała pół kodu? Przecież rok temu ta gra wyglądała znacznie lepiej i oficjalnie mówili o 1080p na PS4 w kilku wywiadach.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Napisze to czego nie widać na screenach.

Fizyka wiatru, wody i animacje przechodniów są całkiem spoko drzewa się bujają, woda reaguje na wiatr i czasem widzi się jakieś śmieci latające po ulicach (rzadko i są to jakieś 4 takie same obiekty zawsze, beka) ale graficznie jest po prostu średnio. Natomiast co najbardziej się rzuca w oczy i jest wręcz komiczne to draw distance ustawiony na jakieś 100 metrów. Gra chodzi na maksymalnych a ja widzę jak samochody pojawiają się na ulicach, słupy, drzewa, przechodnie. WTF

Druga sprawa to flickering tekstur taki jak na pierwszych materiałach z gameplayu z konsol. Tak sobie potrafią czasem zniknąć na ułamek sekundy i się pojawić :)

Opublikowano

przecież to normalne, że karmili wydmuszkami zrobionymi na dopasionych pecetach żeby robić hajp przy tej grze a teraz gó.wno wypływa, szanujący się gracz nie powinnien tego kupować. W tym miesiącu wyszło więcej gier, które są warte kupna chociażby transistor, super time force czy Wolfenstein.

Opublikowano

A w czerwcu wyjdzie L.A noire z duchami więc wd [*]

Opublikowano

Jakiś stream z Ordera ma być o ile się nie mylę ?

Opublikowano

A w czerwcu wyjdzie L.A noire z duchami więc wd

o czym mówisz?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A w czerwcu wyjdzie L.A noire z duchami więc wd

•  
  •  
  • o czym mowa?

Soul Murderer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.